COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTECea mai noua tehnologie de imprimare UV cu capete Epson PrecisionCore

Cea mai noua tehnologie de imprimare LED UV cu capete Epson PrecisionCore

 

 

Imprimante digitale plane LED UV cu tehnologie Epson PrecisionCore - HIJET ALTIUS (powered by NUOCAI)

 

La Print&Sign 2017 au devenit si la noi lucrurile evidente - fiecare al doilea stand are o cutie miraculoasă care promite să imprime pe orice. Industriile cer imprimari digitale directe.

 


Click pe imagine pentru detalii.

 

Epson e lider aici. Toate soluțiile compacte au tehnologie Epson, indiferent de producător.
DX-urile, miraculoase acum 12 ani cand ne-am apucat noi (DX5 era o minune tehnologică ce apăruse doar de 3 ani în 2005), acum au dus la o saturatie a pieței. Toată lumea le-a integrat pentru ca dau rezultate perfecte cu un CNC bun si un software RIP pe masura.

China e încă hobby aici, deși apare maturizarea. Imprima clar dar culorile raman funny asa cum stupefiat am constatat în 2005 cand am ajuns la noul pe atunci târg de la Shanghai (în care noi începeam lejer în zona de bufet).
Sunt facute din imprimante de birou modificate fără un suport bun al software-ului de RIP.
Nu faceam asta nici acum 4 ani cand am inceput sa producem Arttex la ArtColenta în Sofia.

Necesita întreținere specializată si greoaie și din pacate nu oferă și un utilizator. Ca mandrii urmași ai Mioritei din noi avem traditional o pregătire tehnică temeinică în domenii high-tech. Si suntem celebrii ca respectăm orbește procedurile.
Un operator tehnic se va descurca sa printeze ceva, în cele mai multe cazuri, fără pretenții la respectarea nuanțelor. Recomandat tinerilor cu nervi de fier care sunt incantati de unghiile colorate si nu sunt impresionati de o rata de esec ce bate speranta de viata din evul mediu - te caleste pentru viata. 
Noi am avut noroc sa începem cu Kimoto care atunci inventa imprimarea flatbed accesibila. Restul japonezilor au apărut după ani buni cand piata a înțeles potențialul.

 

Restul jucătorilor japonezi oferă imprimante cu aceeași tehnologie noua acum 15 ani. Exact ca in cazul industriei auto care exploatează motorul cu combustie interna. Vor trece si ei curând la hibrid, dar nu este cazul deocamdată.
Imprima perfect cu CNC-uri executate impecabil si cu un software pe masura. Scot de fiecare dată ce te astepti. Si au avantajul major ca te scot din zona de calusari si te obliga sa faci ceea ce trebuie pentru a face sa meargă cotetul în parametrii. La cati bani dai pe un A3 nu iti permiți să ignori fizica și sa te bazezi numai pe ajutor divin.

Noi? Entuziaști cu vocație de Miss Univers (pace in lume si armonie pe Pamant) tot speram ca vom putea oferi unelte perfecte la un preț decent. 
Cu o obsesie maniacală am dezvoltat o noua imprimanta care trece la soluția de mâine -
direct la electric.
Tot Epson pentru ca nimeni nu are picăturile atât de fine. Dar am integrat doua capete PrecisionCore cu mai multe duze pe canal si frecventa de tragere mult mai mare. Trage mai repede si mai de sus.
Epson NU mai foloste DX-urile de ani buni pe imprimantele industriale.
Rezultat - viteza de peste 6mp pe oră (50% peste lider la doar două capete de imprimare).
Un design care ne apartine.

Si în plus nu mai pot fi copiate de parteneri cum a fost cazul Apex pe care am hotarat sa il lansam cu David (Microtec) la Shanghai acum 4 
ani. Si ei au cel putin doua clone. Au greșit dând imprimante la tot poporul si nu vor avansa în industria asta. Dar fac in continuare cele mai bune prese pentru transfer termic din lume.
Lucram din 2005 si uneori ne întâlneam ca rivali cand expuneam la Fespa. M-am oprit un an de la cheltuit bani pe Fespa pentru ca vreau sa am cel mai bun produs. Dar la începutul noului an vom fi în Germania.

 

Concluzia?
Avem prima imprimanta conceputa de noi special pentru packaging si semnalistica integrand capete dezvoltate pentru cerneala UV si nu pentru pigment, sublimare sau ecosolvent. produsa pentru noi de catre NOCAI, producatorul numarul unu pentru imprimante industriale UV de birou.

Tehnologia de imprimare: Epson piezo-electric fara contact

Capete de imprimare: 2x Epson PrecisionCore

Frecventa de tragere: 14,5 kHz (de doua ori mai mare decat la DX-uri)

Numar de duze pe canal de imprimare: 240 duze (cu 25% mai mult decat la DX-uri)
Două capete pe care Epson le pune pe imprimantele large format si nu pe cele de birou. Incalzite, pentru ca lumea ignora fizica și chimia si considera noțiunile precum vascozitatea simple scorniri. Cu preț de 550 de euro fara TVA pentru end-user. Cu o durata de utilizare foarte mare..
Culori: Șase culori, alb si/sau lac.CMYKLcLm + 6x ALB sau CMYKLcLm + 2 Varnish (LAC) + 4ALB sau 2x CMYKLcLm

Lampa UV dubla pentru cerneala si lampa dedicată pentru varnish (singura imprimanta de pe piata cu aceste caracteristici).

Software dedicat pentru uscare lac selectiv.
Masa de 60×90 cm din aluminiu eloxat cu gradatii si cu vacuum integrat. Extrem de convenabila cu vacuum foarte puternic.
Vacuum separat pe toata lungimea portalui pentru a absorbi ceata de cerneala lansata in timpul imprimarii. Precum imprimantele de cateva ori mai scumpe.
Zona de firing mutată în afara imprimantei, în stânga, pentru ca ne enervează minunatii care nu se obosesc sa te asculte, sa citească sau sa isi curețe stația de parcare. In acest fel tragerile permanente de creneala vor fi facute in afara statiei de parcare care ramane curata.

Recirculare cerneala alba.
Cele mai noi pompe de recirculare pana la dumper a cernelei albe (originale, de la Epson).
Pompe pentru amestec cerneala alba si senzori de minim pentru toate cernelurile. Avertizare luminoasa si sonora.
Panou de control cu sertar - o premieră care v fi adoptată în câțiva ani de către toți producătorii. Aici trebuie să imi creditez amicul meu care le distribuie în India. Oamenii aia lucrează 23 din 24 si pun pe masa încontinuu obiecte. Iar cand masa ajunge în fața, iti da în nas dacă vrei să te apleci sa butonezi panoul de control. Acum panoul de control gliseaza elegant in laterala dreapta si iti permite sa comanzi imprimanta foarte usor.
Corp impecabil lucrat cu vopsea cu nano tehnologie pe care nu sta nici macar cerneala UV. La fel ca si masa de aluminiu eloxat de pe care vopseaua UV se curata banal. in cateva secunde. Pentru ca nu accept ca unii sa isi lase mașinile sa arate ca un posterior canin. Asa ca ne ocupam noi de curățenie.

Intertinere foarte simpla in regim stand-by. Acum poti pleca in concediu fara sa mai rogi un prieten sa iti porneasca imprimanta din cand in cand.


Un hardware pe masura care întreține imprimanta dacă ai decența sa o lasi in stand-by. Costurile vor fi insesizabile si vei putea lucra oricand.
Tot ce exista in dotarea imprimantelor UV de pe piata este prezent pe Hijet ALTIUS.
E pregătită. Nu are concurenta la dotări.

 
Software SAi folosit de una din trei la oricare din mașinile din această industrie (Scanvec Amiable - Photoprint).
Șase efecte speciale de print care vor apărea în doi-trei ani si la producătorii de top - transparenta, embosare pe tonuri deschise, embosare pe tonuri închise, imprimare 3D de 1300 de microni la un singur print!
Nimeni nu oferă asta.
Profile de culoare decente, dar care pot fi îmbunătățite oricand.
Cerneala flexibilă sau semi-rigida fabricată în SUA care da rezultate incredibile pe panza.

Asa ca aveti si DTG. E putin mai aspru la mana, mult mai bine ca serigrafia, dar oricum. Culori mult mai vii, printezi pe orice.
Perfect pentru deschis la culoare în opinia mea.
Soluția săracului.
Nu credeam ca rezista asa bine la spălare.
Multumim DCS pentru ca ne-a scos din ignoranta. Americanii au ei o chestie cu out-of-the-box. Ar putea avea legătură cu învățământul.

 

 

Am realizat imprimari pe bumbac cu caractere de 1-2 mm inaltime care pot fi citite perfect (vezi in coltul din dreapta sus schita Collosseum-ului facuta de Piranesi in secolul 16).

 

Software RIP de la Scanvec Amiable care permite selectarea mai multor efecte speciale.

Efectul de transparenta permite ca lumina sa treaca prin imagine, si cu o sursa de lumina in spate, imaginea sa ofere un realism nemaintalnit la concurenta.

Totul automat, fara a mai lucra in Photoshop, cu un singur click.

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 

GARANTIE

Garantie standard 1 an sau doi ani (optional + 990 euro) sau un an "bumper to bumper" (optional + 550 euro).

Si pentru cei care au nevoie de mai mult, garantia poate fi de 3 ani (optional + 1650 euro far TVA).

 


 

Pret lista Hijet ALTIUS 6090-6C - 23.900 euro

 

Avem si masini mult mai accesibile cu aceeași tehnologie PrecisionCore.

NU mai folosim DX-uri. Lasam plăcerea aceasta celorlalți.

60x40 cm, un cap de imprimare - de la 8.500 euro fara TVA

6090N, un nou model, sapte culori, două capete de imprimare, pret special in iunie 2019 - 13.450 euro fara TVA (fara instalare si kit de instalare).

 

 

 


Nota. Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de minim 50% si restul inainte de livrare preturile se majoreaza cu 5%. Livrare in 3-15 zile de la confirmarea platii.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website