COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTEHiJet UV 6145 6190 - imprimante INDUSTRIALE digitale plane cu LED UV si ALB, dimensiuni de BIROU

HIJET UV - imprimante plane (flatbed) LED UV de format mic sau mare cu imprimare cu ALB

 

SOLUTII ACCESIBILE PENTRU IMPRIMAREA UV INDUSTRIALA PE SUPRAFETE MICI

 

Cea mai accesibila solutie ramane capul de imprimare EPSON.

Acesta are minim 2 canale (Mimaki, Roland) dar poate ajunge la 8 canale care pot fi configurate la cerere (CMYK + ALB, CMYK+ALB+varnis, CMYKLcLm+ALB).

Avantaje:

* cea mai ieftina solutie ramane capul de imprimare cu 6 canale (450 euro) cel cu 8 canale acum e in jur de 1300 euro (un singur cap de imprimare are minim 8 canale si este suficient. Nu ai nevoie de mai multe capete care costa mai mult garantat)

* cea mai mica picatura disponibiila 1,5-2,1 picolitrii pana la 21 picolitrii - si automat CEA MAI BUNA REZOLUTIE

* tehnologie extrem de fiabila si versatila - este pe piata de mai mult de 20 ani, folosit de zeci de mii de imprimante oriunde in lume, pe textile, pe obiecte sau in rola

Dezavantaje:

* frecventa de tragere de 8 kHz - impreuna cu dimensiunea foarte mica a picaturii face ca viteza de imprimare si inaltimea fata de material sa fie relativ mici (comparativ cu Spectra, Ricoh gen. V sau Konica Minolta),

* latime mica a capului de imprimare

Dar cand nu ai bani ai timp asa ca variantele cu doua capete de imprimare pot fi o solutie pentru afacerile medii. Cel putin pentru inceput.

 

 

 

NOCAI HIJET UV  - imprimante industriale plane LED UV (flatbed printer) de format mic cu imprimare cu ALB

 

Peste 200 companii au ales deja solutia noastra pentru ca este cea mai completa solutie de pe piata.

 

 Puncte forte:

 

** SINGURA imprimanta de pe piata la aceste dimensiuni care poate realiza IMPRIMARE TEXTURATA (printul arata 3D pe niveluri date de culorile din imagine - inca de acum 8 ani!)

 


Click pe imagine pentru detalii.

 

** MARE - cea mai mica masa a imprimantelor noastre flatbed LED UV are 600 mm x 400 mm

** IEFTINA

** CALITATE LA CEL MAI INALT NIVEL - detalii incredibile cu picatura mica de la 720x720 dpi.

** Embosare fara concurenta (exceptand DCS - USA)

** O SINGURA CERNEALA PERFECT ADAPTATA IMPRIMARII PE MATERIALE RIGIDE SI FLEXIBILE. Nu se rupe, nu se exfoliaza.

** VERSATILA - perfect adaptata nevoilor dvs. Ajunge pana la 600 x 900 mm. 

** CEL MAI BUN SUPORT TEHNIC - suntem singura companie de pe piata cu o experienta mai mare de 15 ani in lucrul cu tehnologia Epson piezoelectric (textile, imprimare digitala directa pe obiecte, large format, UV).

 

Click pe imagine pentru detalii (Atentie fisier de peste 400kB).

 

* Imprimare pe materiale termosensibile (inclusiv film) datorita noii tehnologii de uscare cu LED-uri UV (imprimare la rece).

 

* Imprimare simultana cu alb si culoare (deasupra sau sub imagine). Spre deosebire de marea majoritate a imprimantelor de obiecte flatbed UV LED, Nocai Hijet LED UV  face posibila imprimarea intr-o singura trecere ceea ce ii asigura o viteza dubla de lucru.

 

* Dimensiune maxima a mesei de lucru, suficient de compacta pentru a incapea pe un birou. Cu o masa de 600x450 mm, cea mai "mica" imprimanta plana LED UV de la Nocai este de doua ori mai mare decat imprimantele care costa de doua ori mai mult.

 

* Inaltime foarte mare pentru obiectele imprimate. Cu pana la 140 mm inaltime si minim 35 kg in greutate, imprimantele UV LED de la Hijet ofera cea mai mare plaja pentru toate tipurile de obiecte. La alte imprimante, mult mai scumpe, puteti imprima doar pixuri sau brichete.  In curand si sistem rotativ disponibil optional.

 

* Perfect adaptata nevoilor dumneavoastra de imprimare. Imprimantele plane UV LED pentru imprimarea de obiecte pot imprima cu 2 x CMYK, CMYK + 2xALB + 2xVARNIS sau CMYK + 4xALB. Nu numai ca imprima cu alb dar poate imprima selectiv si cu LAC (varnis).

 

* Consum redus de cerneala si costuri mai mici pentru cerneala. Cu ajutorul software-ului nostru puteti imprima fara compromisuri cu 5% alb pe doar un canal sau cu 100% pe patru canale daca doriti un efect impresionant de embosare.

 

* Consum redus de energie. Reducerile de energie sunt semnificative iar lampa LED UV va ofera o durata foarte mare de exploatare.

 

 

Din pacate nu exista o solutie universal valabila pentru imprimarea tuturor tipurilor de materiale. Materialele diferite cer abordari si tratamente diferite precum si vopseluri/cerneluri diferite.

In plus perceptia ochiului uman a culorilor si imaginilor este diferita.

 

Acum in industrie se imprima la o rezolutie extrem de inalta cu picaturi cu diametrul mai mic de 40 de ori decat diametrul unui fir de par uman. Mai are sens sa se dezbata daca picatura este de 40 de ori mai mica sau doar de 20 de ori? Este doar o chestiune de perceptie.

 

Spre deosebire de solutiile prezentate mai sus (imprimare cu cerneala ecosolvent sau pigment cu rasina pe baza de apa) care au avantajul unei imprimari tehnic vorbind de calitate real fotografica, cu cea mai mica picatura si dezavantajul de a nu putea imprima pe materiale de culori inchise (ecosolvent) sau rezistente la caldura (polimerizare la cald), imprimarea cu cerneala polimerizabila sub actiunea radiatiei ultraviolete (UV) ofera sansa de a imprima perfect, cel putin teoretic, pe toate tipurile de materiale.

Polimerizarea (uscarea si fixarea la rece a cernelei) nu induce deformatii ale materialului, elimina necesitatea tratarii multor materiale in vederea imprimarii si, prin aplicarea substratului de alb, face posibila imprimarea obiectelor de culori foarte inchise.

 

Ofera totodata si un avantaj unic:

EMBOSAREA DIGITALA - NOUA SENZATIE

 

EMBOSAREA DIGITALA este un proces revolutionar, nou, care adaugă un strat ridicat, mat sau lucios in zonele selectate ale imprimarii. Ofera o varietate de efecte digitale de inalta calitate de imprimare cu cerneala mata sau varnis (transparenta). Efectele sunt absolut geniale.

Aceasta inovatie fantastica face imprimare evident si palpabil tridimensional. Cu imprimarea obisnuita de astazi nu poti simti diferenta - totul este plat. Embosarea digitala va face mesajul TAU infinit mai convingator. Astfel imprimarea nu mai este doar vizuala, ci, de asemenea, o experienta tactila, palpabila.

Prin reliefarea si acoperirea fara efort a anumitor zone selectate, lucios sau mat, embosarea digitala imbunatatește imaginile si textul pe elementul imprimat cu adancime tangibile, textura si a treia dimensiune, permitandu-va sa va bucurati de libertatea de a imprima orice lucrare, de orice dimensiune, cu privire la orice cerere, la prețuri extrem de accesibile. O completare perfecta pentru afaceri, aplicatii de consum și industriale, reliefarea digitala face ca fiecare aplicatie iasa în evidenta.

 

 

Cel de-al doilea mare avantaj este acela ca, spre deosebire de imprimantele hibride care accepta si materiale in rola, pe imprimantele flatbed (plane) materilul sta fix putand fi exceutate lucrari de foarte mare precizie cu imprimari multiple care va permit sa realizati efectul exceptional de embosare de mai sus sau imprimari speciale de tip zi/noapte (day and night) printand CMYK apoi alb si apoi din nou CMYK iar astfel calitatea si stralucirea culorior nu este influentata de iluminarea din spate.

 

 Click pe imaginea de mai sus pentru a observa detaliile de embosare.

 

Test comparativ: Mimaki UJF-3042 versus Compass Hijet LED UV

Cum imprimimam fata de cea mai buna imprimanta flatbed UV de birou?
Testul este suficient de concludent desi noi am imprimat doar la 360x1080 dpi bidirectional, ulterior descoperind ca totusi pe Mimaki UJF-3042 s-a imprimat unirectional la 1440 dpi...


Click pe imagine pentru a observa detaliile.

 

Un alt test mult mai edificator - caractere de 4 puncte perfect lizibile, IMPECABIL, cu un relief pronuntat, la o singura imprimare.

Asta pentru ca eram datori cu un nou test. Si atunci sa aiba si grosime.


Click pe imagine pentru detalii (fisier de 1.2Mb)

 

Marea majoritate a industriilor actuale necesita imprimarea diferitelor componente cu informatii sau imagini. Tehnologiile clasice sunt de multe ori depasite pentru marea majoritate a aplicatiilor fiind cunoscute limitarile serigrafiei sau tampografiei.

Imprimarea digitala directa cu cerneluri cu uscare (polimerizare) UV fara compuşi organici volatili (VOC) necesita doar ventilatie normala pentru spatii mici. Nemai fiind necesare spatiile mari si echipamentele sofisticate de filtrare, costurile de pornire ale unei asemenea afaceri sunt reduse substatial.

Reducerea consumului de energie datorata lampilor UV cu polimerizare la rece (80 - 100 W in loc de catva kilowati) precum si a volumului de aer ce trebuie incălzit/racit din incaperea de lucru are ca rezultat economii de energie substantiale.

 

COMPASS, cu o experienta de peste 15 ani in imprimarea digitala directa pe obiecte pe imprimante plane va ofera cea mai accesibila solutie pentru imprimari practic pe orice suport rigid sau flexibil de la plastic, metal, hartie, piele, carton, piatra sau sticla. Calitate fotografica maxim accesibila in industrie, imprimare cu substrat ALB, viteza ridicata de imprimare, fiabilitate si o mare flexibilitate pentru toate afacerile dumneavoastra, cu imprimante dedicate, cu mese mici sau foarte generoase de lucru.

De la formatul A2 (600 mm x 400 mm) pana la 1200 mm x 2400 mm, imprimantele plane LED UV (LED UV flatbed printers) de la HiJet Nuocai (www.gznuocai.com), prezente pe piata mondiala de peste 4 ani si imbunatatite continuu, va permit sa realizati orice lucrari, la cea mai buna calitate posibila in industrie si CU CEA MAI MICA INVESTITIE.

 

 

IMPRIMARI DE CARTI DE VIZITA EXCEPTIONALE, OBIECTE PROMOTIONALE, ARTA, COMPONENTE INDUSTRIALE, MARCARE DIVERSA. Lucrari premium.

 

SOLUTII ECONOMICE PENTRU IMPRIMARE PLANA DE FORMAT MARE (600 mm x 400 mm)

 

Imprimanta digitala plana cu alb LED UV NOCAI HIJET 0406

Imprimantele plane deschid calea catre aplicatii noi, din industrii noi si vor fi cele mai cautate solutii in urmatorii ani.

Dar acum nu mai sunt inaccesibile. Nu mai e nevoie de o investitie inaccesibila.

Puteti sa va dezvoltati pe o nisa investind mult mai putin. Peste 70 masini instalate pana acum.

 

Capetele Epson ofera o calitate fotografica si viteza excelenta pentru majoritatea utilizatorilor.

Daca optati pentru solutia economica ce inglobeaza noul cap industrial piezoelectric EPSON cu 6 canale de culoare puteti realiza impecabil toate lucrarile, pe intreaga varietate de materiale.

Pentru multi dintre dumneavoastra este deja mai mult decat aveti nevoie in acest moment. Si se incadreaza in bugetul dvs.

 

Singura diferenta o reprezinta noul cap de imprimare EPSON care are 6 canale de culoare si aceleasi performante ca si cel cu 8 canale.

Imprimanta foloseste 5 culori - CMYK si doua canale de alb.

 

AVANTAJE

* suprafata foarte mare de imprimare: 600 mm x 450 mm;

* posibilitate de imprimare cu ALB sau culoare, imprima cu alb si culoare in acelasi timp;

* un cap de imprimare Epson - 240 de duze pe canal x 6 canale de imprimare;

* imprimare SIMULTANA cu alb si culoare;

* motoare pentru amestecul cernelii albe;

* lampa UV de 136 W cu racire cu apa si chilller industrial inclus;

* chillerul industrial foloseste doar un litru de apa distilata si permite controlul si monitorizarea in timp real a temperaturii lampii UV marind durata de viata a acesteia si simplificand foarte mult intretinerea si curatirea acesteia;

* manere laterale pentru transport (acum o puteti muta mult mai usor - pana la urma are 90 kg);

* versatila - poate folosi cerneala polimerizabila UV flexibila sau rigida, in functie de aplicatiile dvs.

* sistem de imprimare obiecte cilindrice optional - doar 590 euro fara TVA.

 

APLICATII:

* Imprimare fotografica full color pe o larga varietate de substraturi:

- plastic, metal, sticla, ceara, lemn, piatra, ceramica, piele, piele ecologica, film, autocoloant, etc.).

Inegalabile pentru aplicatiile cu iluminare din spate (backlit) sau efecte speciale datorita stratului mult mai dens de cerneala comparat cu alt tip de imprimare.


  

 

NOCAI UV 0406 este o imprimanta digitala plana (flatbed), direct pe obiecte, cu cerneala cu polimerizare - o solutie extrem de accesibila pentru orice companie, oferind posibilitate de a imprima perfect serii mici si medii de obiecte pana la 600 mm x 450 mm si o inaltime de exceptie de 140 mm.

 

Ati vazut-o, ati testat-o, ati examinat calitatea imprimarii la microscop, ati verificat rezolutia si marimea picaturii precum si acuratetea culorilor incepand cu Print&Sign 2012, COPIS Sofia  si Grafima Belgrad. A-ti regasit-o in Istambul in decembrie pentru FESPA Eurasia Istanbul. La fel si 2013-2014 iar in 2015 incepand cu prezentarea la FESPA Koln, apoi Print&Sign Bucuresti, Copis Sofia, Grafima Belgrad si in decembrie in Istanbul.

Peste 70 imprimante deja in lucru in Romania, aproape toate inca functionale! Polonia, Grecia, Albania, Slovenia, Cehia, Serbia, Macedonia, Bulgaria, Ungaria, UK, Spania, Portugalia, Germania, Austria, Franta, Ucraina deja instalate din 2014!

Multumim tuturor clientilor nostrii pentru increderea acordata,

 

 

IMPRIMA SIMULTAN CU ALB SI CULOARE

Cu aplicabilitate practica in orice domeniu, imprimarea digitala plana UV cu ALB folosind imprimanta HIJET UV 0406 va permite sa realizati efecte de embosare spectaculoase pe orice material si in orice lucrare. De cate ori nu ati fost impresionati de carti de vizita de plastic transparent? Dar daca sunt si in relief, in culori extrem de vii?

Metal, lemn, piele, piatra, ceramica, sticla, hartie - si materialele pot continua. Lucrari imprionante si complexe, foarte pretuite de catre clientii dvs. pot fi reaizate acum foarte accesibil si cu o investitie foarte mica comparabila cu solutiile consacrate de la Roland, Mimaki sau DCS. Si la aceeasi calitate.

 

De ce o imprimanta UV LED NOCAI Hijet 0604? PENTRU CA OFERA SOLUTII.

 

Imprimantele Compass functioneaza fara probleme garantat. Fiecare imprimanta este testata intensiv, pentru toate tipurile de imprimare. Fiecare este echipata, calibrata si livrata gata de lucru.

Fiecare imprimanta plana LED UV din seria HIJET 6000 de la Compass (indiferent de marime) este testata minim 48 de ore inainte de livrare. Imprimanta este protejata cu folie pentru a fi livrata cat mai bine, fara urme sau pete.

Atunci cand echipa de ingineri Compass vine sa va o instaleze la locatia dvs. si sa va invete sa o folositi la capacitatea maxima, nu este nevoie decat sa o bagati in priza si sa imprimati perfect.

 

Click pe imagine pentru detalii. Inca de la acest model de inceput din 2012.

 

Detalii incredibile cu o imprimare in relief extrem de vizibila. Spre deosebire de celelalte solutii de pe piata (chiar si cele mult mai scumpe) imprimarea in relief a seriei HiJet LED UV este extrem de pronuntata chiar si o singura trecere.

 


Click pe imagine pentru detalii (atentie imagine peste 6Mb).

 

Imprimare carti de vizita transparente. Cu o cerere exploziva pe piata aceste carti de vizita impresioneaza prin designul  ultra modern.

Posibilitate de imprimare cu sau fara efectul de embosare.

 


Click pe imagine pentru detalii (atentie, imagine de dimensiune mare).

 

NEW SOFTWARE. NEW INK.

Imprimare efecte incredibile pe cartile de vizita negre.

Efect de embosare extrem de vizibil de la o singura trecere. Cerneala este extrem de flexibila la imprimarea pe un singur start. Puteti indoi cartea dde vizita la 180 de grade. Si nu doar o singura data :)

Elasticitate de neintalnit la produsele concurente. Ati imprimat pe alte imprimante UV si la cea mai mica indoire cerneala a crapat si s-a exfoliat?

Uitati de toate acestea. Clientii dvs. vor fi impresionati de cartile de vizita furnizate de dumneavoastra.


Click pe imagine pentru detalii edificatoare.

Ganditi-va pe cate materiale flexibile puteti imprima!

  

Imprimare cu un luciu excelent. O cerneala de efect, glossy.


Click pe imagine pentru detalii.

 

Efect de vitraliu, imprimare cu si fara relief.

Icoane sau decoratiuni interioare, semnalistica diversa de interior, pe aproape orice material. Ce anume au nevoie clientii dvs.?

 


Click pe imagine pentru detaliii (atentie fisier de mari dimensiuni).

 

Caractere de doar 0,5 mm inaltime, imprimate cu alb sau transparente e un fundal colorat.

Clientii nostrii cauta si obtin excelenta.

 


Click pe imagine pentru detalii (atentie fiesier de dimensiune mare).

 

Caractere de 0,75 mm imprimate cu grosime mare si alb (imprimare de doua ori in acelasi loc - overprint) pe plexiglass de 2 mm

Efecte speciale remarcabile.


Click pe imagine pentru marire (atentie fisier de dimensiune mare).

 

Grosime FOARTE MARE a imprimarii numai la doua treceri. FARA CONCURENTA:

Click pe imagine pentru detalii.

 

 

Efecte speciale de transparenta prin imprimarea selectiva cu alb

 

Grosime de 140 mm a obiectelor ce pot fi imprimate


Click pe imagine pentru detalii.

 

 

1. Viteza mare de lucru. Imprima cu alb si culoare IN ACELASI TIMP.

Procedeul de imprimare UV este lent. Cerneala trebuie uscata aproape instantaneu pentru rezultate optime.

Toate imprimantele UV de pe piata imprima mai intai cu alb, dupa care masa se intoarce la punctul de zero si incepe imprimarea culorilor deasupra albului.

 

2. Masa mult mai mare de lucru comparativ cu competitia. Masa de 2 ori mai mare pentru 40% din pret.

Oricat de ciudat ar parea, masa de 600 mm x 450 mm ne-a fost solicitata prima data de un producator de faianta ale carui produse erau de 600 x 300 mm si nu incapeau pe masa A3 de la Kimoto Freejet 330HS.

Majoritatea clientilor nostrii au fost de acord ca acesta este formatul de masa pentru o imprimata compacta pentru imprimarea de obiecte. Mai multe pixuri sau brichete deodata dar si obiecte mai mari.

In plus majoritatea s-au plins si de lipsa spatiului.

 

3. Design inovativ, fara vibratii.

Cel mai mare atu al unei imprimari perfecte este miscarea lina a componentelor in miscare. Capul de imprimare arunca cu viteza foarte mare particule microscopice care trebuie sa ajunga perfect aliniate intr-o anumita forma (raster). Pozitionarea perfecta a picaturilor conform modelului digital da ochiului senzatia de claritate, culoare reala si rezolutie inalta.

Orice deviere a particulelor de la traiectoria proiectata va da distorsiuni ale detaliilor. Nuantele de culoare sunt obtinute din pozitionarea corecta a celor 4 culori de baza - CMYK. daca vom avea picaturi care se suprapun si nu cad una linga alta la nivel microscopic perceptia culorii de catre ochiiul uman va fi alterata.

Pentru a obtine o aterizare perfecta a picaturilor exact in pozitia dorita, este elementar de inteles ca fiecare vibratie, o miscare sacadata, neuniforma a componentelor in miscare vor influenta calitatea imaginii.

Deasemenea folosim sine de inalta precizie care costa peste 400 euro pe metrul liniar si patine pentru ele foarte scumpe. toate ghidajele trebuie sa fie de inalta precizie la fel ca a Roland sau Mimaki pentru a obtine un print perfect. Angrenajele trebuie alese deasemenea dupa aceeasi regula.

In plus am ales pentru imprimanta noastra plana LED UV un design plutitor (floating) - adica toate imprimanta se misca in plan vertical si doar masa de lucru (care are o greutate neglijabila comparativ cu corpul masinii) se misca in plan orizontal. Masele inertiale mic aflatei in miscare reduc la minim vibratiile in timpul printului si rezultatul este perfect.

Posesorii de Kimoto Freejet (sau alte modele ale competitiei) inteleg foarte bine ce spunem. Cand se misca imprimanta, se misca serios si masa pe care este pusa aceasta.

 

4. Inaltime mare pentru obiectele ce urmeaza a fi imprimate.

In functie de modelul solicitat imprimanta noastra accepta cele mai mari obiecte din industrie - 140 mm. Nici un model al competitiei nu permite acest lucru.

 

5. Electronica de exceptie, de la imprimantele Revo. Calibrare perfecta a capului de imprimare pe toate axele.

Electronica testata de ani buni in industri pe Revo este prezenta si aici. Putem controla perfect alinierea fiecarei linii de culoare si planeitatea capului de imprimare.

 

6.Software profesional de imprimare.

Operatorul poate controla nivelul de cerneala pe ficare canal de culoare, poate alege din mai multe profile de culoare (ICC Profiles) presetate pentru a avea rezultatul dorit in functie de aplicatia de moment. Viteza, grad de acoperire sau efect mai mare de embosare, ca sa amintim numai cateva.

Software de la Photoprint (liderul software-urilor de RIP in lume) cu toate zecile de facilitati pe care le ofera.

 

7. Imprimare la rece fara deformarea celor mai subtiri folii.

Imprimarea cu cerneala polimerizabila UV realizate de imprimantele flatbed LED UV Hijet din seria 6000 face posibila imprimarea in teorie a oricarui obiect suficient de plan fie ca este folie, piele, piele ecologica, hartie, carton, piatra, faianta, gresie, marmura, sticla, metal, plastic, lemn, materiale organice, orice textile pentru aplicatii de scurta durata, samd.

Lampa UV LED are o putere mare, de 135W, si genereaza atat de putina caldura incat poate imprima.

 

8. Flexibilitate mare pentru afacerea ta. Cerneluri UV flexibile sau rigide.

Cerneala polimerizabila UV cea mai folosita este cea rigida (tare dupa polimerizare) mai ales datorita efectului spectaculor de embosare dar va putem pune la dispozitie cerneluri flexibile daca aplicatiile dvs. cer asta (imprimare pe film sau folie - ex. coperti de caiete transparente).

 

9. Durata mare de viata. Consum redus de energie.

Imprimantele flatbed LED UV Hijet din seria 6000 dispun de lampa de LED UV de 135W cu o durata de viata de pana la 30.000 de ore. Consumul intregii imprimante nu depaseste 250W/ora.

 

10. Flexibilitate mare la imprimare. Puteti opta pentru viteza sau calitate de exceptie.

Imprimantele plane Hijet LED UV din seria 6000 pot imprima cu 4 culori (CMYK) si 2 canale de alb pentru viteza si catitate perfecta pentru aplicatiile dvs.

 

11. Cap de imprimare Epson Precision Core de ultima generatie.

Costuri mici de achizitie comparativ cu capetele Epson DX5 clasice, aceeasi tehnoogie uimitoare de imprimare cu picaturi de dimensiune variabila intre 1,5 si 21 de picolitri. Cea mai mica picatura din industrie..

 

12. O imprimanta mare, fiabila, la un pret de achizitie foarte mic.

O imprimante mult mai mare decat cele ale competitiei directe, o echipa de specialisti care lucreaza cu acest tip de imprimante de mai multa vreme decat oricine din Romania, cu o istorie controlabila. Pretul corect pentru o tehnologie care va va ajuta sa cresteti.

 

Pentru comenzile din luna aceasta oferta noastra ramane oricum imbatabila.

 


  HIJet LED UV 6004 - brosura in limba romana (primul model din 2012)

 

Click pe imagine pentru detalii.


 

 

Pentru cei ce au nevoie de mai mult, (viteza si masa de lucru) Compass vine cu o solutie intermediara - HIJET UV 0609

 

ACELEASI IMPRIMARI DE EXCEPTIE LA VITEZA MAI MARE SI PE O SUPRAFATA MULT MAI MARE

 

NOCAI HIJET UV 0609 / LED UV 1015

Imprimanta digitala plana direct pe obiecte cu cerneala cu polimerizare UV - HIJET UV 0609 este o solutie extrem de accesibila pentru orice atelier, indiferent de marimea accestuia.

In orice domeniu ati lucra, de la semnalistica la industria aeronautica, imprimarea digitala directa la rece cu cerneala cu polimerizare UV  va va permite sa realizati obiectul dorit la cea mai buna calitate, indiferent daca este vorba despre obiecte promotionale, tablouri, ceasuri, panouri de control sau etichete de produs.

 

Caracteristici principale ale imprimatelor plane LED UV cu ALB HIJET UV 6009 / 1015

 

* Masa de imprimare de mari dimensiuni: 600 mm x 900 mm (A1*) sau 1000 mm x 1500 mm (suprafata imprimanta efectiv este mai mica cu  pana la 15 mm pe fiecare latura).

* Cap de imprimare drop-on-demand micro piezoelectric Epson piezoelectric, 1440 duze de imprimare, 6 canale de imprimare.

* Rezolutie maxima 2880 dpi x 1440 dpi (selectabila de catre operator).

* Panou de control cu touch-screen.

* Sistemul de control: control PLC, programabil si upgradabil.

* Interfete rapide si moderne: Ethernet (retea).

* Control automat al miscarii pe 4 directii.

* Sistem de detectie a inaltimii cu senzori cu infrarosu.

* Lampa UV LED cu durata foarte mare de viata (10.000 ore).

* Sistem de amestecare continua a cernelei albe pentru reducerea precipitarii.

* Intretinere usoara: cutie separata cu acces facil pentru o mentenanta simpla.

* Ideale pentru productie de serie datorita cu vitezei ridicate de imprimare.

* Ideale pentru imprimarea pe o larga varietate de materiale.

* OPTIONAL - sistem de imprimare obiecte cilindrice - doar 590 euro fara TVA in oferta.

 


 

Imprimanta are doua sau trei capete de imprimare Epson cu 6 canale (Variante cu 3 capete de imprimare este pentru cei care doresc imprimare cu un cap dedicat pentru lac selectiv)..

Aceasta solutie imprima de doua ori mai repede. Imprimarea pe obiecte rotunde pe imprimanta cu doua capete se poate face fie cu alb fie color datorita distantelor dintre capete si faptului ca transformarea miscarii de rotatie a mesei in miscarea de rotatie a obiectului de imprimat se realizeaza prin frictiune.

 

Imprimantele plane LED UV HIJET 0609 pot imprima pe cele mai populare suprafete (lemn, metal, sticla, piele, piele ecologica, piatra, plastic, ceara sau diverse obiecte 3D).

 

Imprimantele plane LED UV HIJET 0609 deschid calea producatorilor mai mici catre imprimarea UV de inalta calitate la costuri de productie extrem de competitive.

Costul de achizitie mic in comparatie cu solutiile consacrate de dimensiuni mult mai mici, masa de lucru cu dimensiuni foarte generoase  si dimensiuni de imprimare efective de 600 mm x 900 mm sau 1000 mm x 1600 mm, versatilitatea ridicata va permite si atelierelor mici sau firmelor cu volume medii de lucru sa realizeze lucrari calitative la fel ca detinatorii de echipamente extrem de scumpe.

Imprimantele plane LED UV HIJET 0609 au acum masa de lucru mult mai mare (pentru a putea cuprinde careta marita si portalul) dar suprafata efectiva de imprimare ramane aceeasi 600 mm x 900 mm.

 

Constructia metalica extrem de robusta reduce vibratiile si asigura o imprimare de calitate.

Latimea mare a mesei de lucru de 600 mm permite incarcarea placilor sau obiectelor foarte mari. Designul cu trecere al portalului face posibila imprimarea placilor de lungimi mari decat lungimea imprimantei, acestea putand fi imprimate pe lungimea de 900 mm (lungimea maxima de imprimare) si apoi translatate.

Inaltimea obiectelor 3D ce pot fi imprimate nu ridica deasemenea probleme, imprimantele plane digitale LED UV HIJET 0609putand face fara cu succes obiectelor de pana la 130 mm inaltime si cu o greutate de pana la 50 kg.

Masa de aluminiu groasa asigura o forte buna planeitate si, in acelasi timp poate fi foarte usor curatata.

 

Panoul de control full color permite pozitionarea precisa a portalului deasupra mesei pe lungime si inaltime si lucrul cu obiecte din cele mai diverse.

 

Interfata retea (Ethernet) permite transmiterea informatiei de imprimare virtual de oriunde din retea precum si transimiterea sigura de date cu mare capacitate de informatie inclusa (fisiere foarte mari pentru lucrari mari de calitate). Si permite folosirea oricarui sistem de operare Windows.

 

Ca si imprimantele industriale mult mai scumpe, imprimantele plane digitale LED UV HIJET 0609 includ sisteme de amestecare continua a cernelei albe ceea ce minimizeaza riscul de precipitat recunoscut al acestora.

Sistemul de alimentare continua cu cerneala cu rezervoare mari de 1000 ml permite economii importante.

 

Versatilitatea ridicata a imprimantele plane digitale LED UV HIJET 0609 si software-ul RIP incorporat (Scanvec Amiable - SAi) va permit o larga varietate de configurari si tipuri de imprimare.

Cum marea majoritate a utiliizatorilor de imprimante UV imprima doar color, fara alb, folosind imprimantele plane digitale LED UV HIJET 0609 puteti imprima 2 x CMYK pentru imprimari la viteza dubla.

Pentru atelierele mici (si nu numai) care au nevoie sa isi gaseasca nise specifice si executa lucrari extrem de diverse, folosirea imprimantele plane digitale LED UV HIJET 0609 va permite sa imprimati cu CMYK + 4 x ALB, virtual pe orice substrat rigid, de orice culoare, cu culori vii, reale si vibrante, cu acoperire perfecta.

Senzori de detectare si avertizare pentru toate 3 axele.

Constructie inteligenta ce asigura o mentenanta simpla, cu acces larg la toate zonele.

 

 

NOUL model LED UV HIJET 6090-6C are DOUA capete de imprimare Epson cu 6 canale (unul pentru culoare si unul pentru alb) putand imprima cu CMYK sau CMYKLcLm si 4xALB. VITEZA DUBLA DE IMPRIMARE.

 

Calitatea imprimarii este aceeasi.Imprimare in relief fara concurenta la o singura imprimare. Functie overprint (imprimare multipla). Acest model nu poate imprima cu varnish (lac). Modelul cu lac selectiv dispune de TREI capete de imprimare Epson cu 6 canale.

 

 


 

1. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 0403 - 12.990 euro

2. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 0604 - 16.990 euro

3. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV NOCAI 0609 PEII - 22.990 euro

4. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET NOCAI 0609 PEIII - 24.850 euro

5. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1015 ULTIMATE* - 29.930 euro

*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si doua capete de imprimare. Pentru cel de-al treilea cap de imprimare pretul se majoreaza cu 890 euro.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website