COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante in rola outdoor / indoor de mari dimensiuniNOU - Photomaster 4 - imprimanta foto outdoor pe rigid sau in rola la 320 cm - 2x Epson DX7

Photomaster 4 - imprimare fotografica la 320 cm latime - 2 capete Epson DX7

Generatia 3 - Imprimanta outdoor format mare cu rezolutie fotografica pe rigid sau in rola cu 2 capete Epson DX7

 

Compass, experti in imprimante digitale de mari dimensiuni va prezinta un produs unic pe piata:

PHOTOMASTER 4,  un produs unic pe piata

De acum imprimarea de exterior este disponibila la rezolutie de interior, fotografica.

NOU si unic pe piata.

Generatia a treia de imprimante format mare Photomaster 4 ce utilizeaza cerneala ecosolvent sau mild solvent putand avea instalate doua capete Epson DX7 sau doua capete Epson DX5.

In acest mod, rapid si perfect, lucrarile dvs. pot fi realizate la 3,20 metri latime la rezolutie fotografica la peste 20 mp/ora atat pe materiale rigide (placi PVC, spuma PVC, forex, PS fara nici un tratament prealabil al placii) cat si pe materiale in rola (autocolant, one-way-vison, mesh, poliplan, canvas, steag, etc.).

 

Suntem singura companie din Romania care a introdus acest model inca din 2010. Clientii nostrii sunt reali, produc, au profit. Probabil ca ei sunt competitia dumneavoastra.

 

Va invitam sa citi raportul FLAAR 2011 (www.large-format-printers.org)  care va lamuri ca in China sunt doi producatori reali - MICOLOR si ASTARJET iar mare parte a celorlalti (daca exista si apar la targuri si nu doar pe internet) pur si simplu cumpara ideea de la ei. De ce sa nu ii alegeti pe cei care conteaza, daca tot cautati solutii alternative? Noi avem peste 20 de imprimante format mare instalate si functionale. Cele mai vechi au mai mult de 36 de luni de functionare.

 Cine produce in China imprimante, si cine conteaza. Unde se indreapta industria.

 

  

Va ofera libertatea de a realiza orice lucrare, indiferent de complexitate, la orice latime. Iar pentru imprimarile pe mesh sau banner, cand este nevoie de viteza, puteti imprima cu pana la 36 mp pe ora, la o calitate excelenta utilizand un RIP profesional - Photoprint 6 sau Photoprint 10 de la Scanvec Amiable (SAI).

Dupa cum puteti observa in imaginea urmatoare, avansul este considerabil - 1,50 cm la fiecare trecere iar acoperirea este excelenta la doar 3 pasi. Pentru aplicatiile de tip backlit recomandam imprimarea la 4 pasi (360x1080 dpi).

Si asta incontinuu, fara curatiri deranjante la fiecare 10 cm de print.

  

Daca este vorba despre mesh, avem acceasi calitate, chiar daca ea nu este necesara.

 

Sistem automat de curatire, stergere si parcare a capetelor de imprimare

Nu mai e nevoie sa va faceti griji despre consum sau activitatea de curatire. Asa cum puteti observa, imprimanta de mari dimensiuni Photomaster 4, ca si modelul precedent photomaster 332, dispune de sistem de curatare si stergere automate, programabile chiar in timpul imprimarii.

 

Este adevarat ca trebuie sa va luptati cu prejudecata ca imprimantele de mari dimensiuni nu pot realiza lucrari perfecte de mici dimensiuni.

Lucrul acesta este posibil datorita generatei de capete de imprimare cu suprafata aurita - EPSON DX5 (cu titlu de prezentare in imaginea de mai jos). Asa ca, productia de etichete autocolante diverse este posibila atunci cand folositi pentru decupare un cutter-plotter profesional Graphtec. Pentru 99% din aplicatii clasa CE5000 va fi suficienta si veti putea decupa perfect la peste 1000 mm pe secunda.

 

 

Imprimare in valuri si cu picaturi de dimensiuni variabile folosind capete de imprimare Epson DX7

Calitatea lucrarilor este ireprosabila, la cea mai buna rezolutie disponibila pe piata, la fel ca in cazul imprimantelor Roland, Mutoh sau Mimaki ce folosesc capete Epson DX5.

Imprimarea se face folosind tehnologia picaturilor de dimensiuni variabile (intre 2,5 si 21 de picolitri), se face in valuri (wave printing) si utilizand in plus si functia Eclosion (imprimare aparent aleatorie) se elimina bandingul determinat de avansul diferit al materialelor folosite pentru imprimare.

 

Cerneala ecosolvent premium sau cerneala MILD SOLVENT cu alimentare continua

Pentru ca ne producem propria cerneala la Photojet in Bulgaria nu trebuie sa va mai temeti de chip-uri sau cartuse sau alte lemenete care genereaza costuri suplimentare.

In plus, calitatea cernelurilor este la standarde europene si garantata, aceeasi la fiecare lot. Avem deja zeci de clienti care pot fi consultati numai in Romania. are calitati excelente pentru o cerneala ecosolvent rezistand perfect peste 2 ani in exterior.

Pentru cei care doresc sa imprime backlit-uri sau casete luminoase punem la dispozitie deasemenea cerneala MILD SOLVENT cu o acoperire  si rezistenta superioare.

Utilizand cerneala noastra capetele de imprimare vor fi protejate si vor fi putea utilizate ani la rand. Uscarea este mult mai lenta iar capul de imprimare isi revine rapid chiar si dupa zile de nefolosire.

 

Costuri minime de print

Capetele de imprimare Epson DX5, DX6 sau DX7 consuma o cantitate mult mai mica de cerneala in timpul imprimarii. In plus, prin curatirea automata a fiecarui cap in parte consumul de cerneala extrasa la fiecare curatire este de doar 1,5 mililitri. Amintiti-va de ploaia de cerneala de sub capetele imprimantelor de format mare ce folosesc alte solutii. Toata acea cerneala curge din buzunarul dvs.

 

Costuri reduse cu capetele de imprimare

Capetele Epson DX5 au dovedit o fiabilitate excelenta si o viata indelungata cu o cerneala si intretinere adecvata. Capetele de imprimare Epson DX7 vor duce toate aceste caracteristici la un alt nivel. Experienta noastra o confirma. Clientii nostrii ce utilizeaza imprimantele Photomaster au aceleasi capete fara duze lipsa de mai mult de 18 luni.

In plus, sunt doar doua capete ce pot fi instalate, costul unuia fiind de sub 900 euro. In comparatie, un singur cap Seiko este inca peste 1100 euro. Si orice imprimanta foloseste minim 4 astfel de capete.

 

UNIC - masa de uscare cu vacuum cu suprafata cu 30% mai mare

Inovatiile nu se opresc aici. Cu o masa de uscare mai mare cu 30% de cat cea prezenta la Photomaster 332, imprimanta format mare cu eco-solvent si rezolutie fotografica Photomaster 4 peremite lucrul rapid la viteze superioare, asigurand un contact sporit intre media si masa de lucru incalzita.

Noi ventilatoare pentru masa cu vacuum si un nou design al patului de lucru.

 

NOU - Baterie de uscare suplimentara cu infrarosii

Bateria clasica de ventilatoare poate fi controlata acum mult mai convenabil pe 3 zone.

In plus, optional, Photomaster 4 poate include si o baterie de uscare suplimentara cu radiatie infrarosie.

 

 

NOU - Sistem automat de incarcare cu media pana la 140 kg

Pentru ca discutam de o imprimanta pentru formate de lucrari foarte mare, greutatea rolelor de 3,20 m latime si 70 m lungime poate depasi 130 kg. Imprimanta de mari dimensiuni cu ecosolvent Photomaster 4 suporta aceasta greutate. Sistemul de incarcare cu media cu balansier executa doua lucruri - desprinde media de pe rola de material (si cu totii stim cate neajunsuri pot aparea de la un material care nu se desprinde usor) si otensioneaza si aliniaza perfect inainte de a intra la print.

 

NOU - Sistem automat de preluare media heavy-duty cu balansier

Foarte folositor pentru rularea lucrarilor de dimensiuni mari. Deasemenea cu sistem de tensionare optional cu balansier.

 


Pentru detalii tehnice si preturi va rugam sa accesati pagina 2 a acestei prezentari prin link-ul de mai jos


 

 

detalii: Photomaster 4 - imprimare fotografica la 320 cm latime - 2 capete Epson DX7

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website