COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante in rola outdoor / indoor de mari dimensiuniNOCAI NC-UV1600 imprimanta UV cu 8 culori si alb - calitate high-end

NOCAI NC-U1600 imprimanta UV cu 8 culori si alb - calitate high-end

 

NOCAI NC-U1600 imprimanta UV cu 8 culori si alb - calitate high-end

Pentru imprimari care cer cea mai buna calitate.

 

 

NOCAI (www.gznuocai.com) este prezent pe piata imprimantelor UV de 14 ani si lider de piata pentru imprimantele UV plane de mici dimensiuni de peste o decada, cu mult inainte ca Mimaki, Roland sau Mutoh sa intre pe aceasta piata.

Toti producatorii chinezi imita in acest moment designul carcaselor Nocai (sa nu uitam ca a castigat numeroase premii pentru design) fara a ajunge la sofisticarea tehnologica si implicita la calitatea de exceptie a imprimarilor.

 Peste 250 de imprimante instalate in Romania.

 

Clientii sunt din ce in ce mai educati si cer imagini sofisticate cu treceri subtile, contrast si profunzime de culoare.

Nevoia de inalta calitate a fost satisfacuta pana acum de imprimantele in 6, 8 culori de catre producatorii japonezi.

Experienta superioara in tehnologia de imprimare cu cerneala UV fac din imprimanta NOCAI NC-UV1600 un competitor redutabil.

 

Cea mai recentă imprimantă UV de format mare pentru materiale in rola Nocai NC-UV1600 cu aplicatii in publicitatea interioară și exterioară culatimea de imprimare 1,6 metri lansată de Nocai are aceleasi caracteristici ale brandului de înaltă precizie, viteză și stabilitate ridicate. Este utilizata pe scară largă în industria publicitătii si a decoratiunilor interioara datorita culorilor vii, efectelor 3D si tonalitatilor spectaculoase. Puteti realiza: casete luminoase publicitare, semnalistica publicitara, panouri KT, roll-up, tablouri suspendate, tapet tridimensional, autocolante pentru mașini, etichete etc.

 

Imprimare in 8 culori - reproduceri spectaculoase, calitate fotografica

 

Prin imprimarea cu 8 culori imaginea este mai delicata, gama de culori este mai larga, iar reproducerea culorilor este mai precisa. Perfecta pentru reproducerea culorilor cu saturatie ridicata, respectand cele mai inalte cerinte de calitate.

KCMY Lc Lm Lk LLk sa in varianta cu imprimare cu alb KCMY Lc Lm Lk LLk+W

Imprimați pe suporturi inchise la culoare, colorate sau transparente. Imprimati aproape pe orice material in rola. Creați efecte speciale uimitoare.

 

Echipata cu 2 capete de imprimare de ultima generatie Epson PrecisionCore i3200-U1HD ce au 600 duze / inch pe fiecare culoare, permite o rezolutie de 1.200 de picaturi / inch pentru doua culori ceea ce duce la imprimari de o calitate extraordinara.

 

Latime de imprimare de 1,6m. Masa cu vacuum, role presoare comandate software

 

Aceasta latime de imprimare este cea mai populara fiind potrivita pentru majoritatea imprimarilor indiferent de destinatie (tapet imprimat in relief, fotografii, publicitate, decorari auto, etichete etc.).

Imprimanta fotografica in rola Nocai NC-UV1600 are o masa cu vacuum rectificata are integrate canale de suctiune pentru o fixare superioara a hartiei pentru a ii asigura cea mai buna planeitate.

Rolele de alimentare și de presare a hârtiei sunt integrate în structura, iar software-ul poate regla liber rolele de presare a hârtiei pentru a preveni imprastierea statică a cernelii și alimentarea neuniformă a hârtiei, făcând dimensiunea de imprimare mai precisă.

 

Intretinere automata, statie de parcare cu functii avansate

 

Statia de parcare se ridica ghidata si sigileaza cu precizie capetele de imprimare, protejandu-le. Functia de intretinere permite programarea curatirilor in perioada de repaos si ajuta la pastrarea umezelii capetelor de imprimare.

 

Usurinta in exploatare

 

Imprimanta fotografica in rola Nocai NC-UV1600 este echipata cu iluminare LED și un capac frontal transparent cu un câmp vizual mai larg, puteți previzualiza efectul casetei luminoase în timpul procesului de imprimare și puteți confirma oricând starea imprimării.
Panoul de control are multiple funcții și este ușor de operat. Setările hârtiei, iluminarea, încălzirea, imprimarea și alte funcții pot fi ajustate cu un singur clic.

 

Caracteristici tehnice

  

 

Lățimea maximă a materialului 1600 mm
Grosime maximă material 2 mm
Greutatea maxima acceptata 50 kg
Tip de imprimare Mmateriale flexibile in rola (roll-to-roll)
Tip lampi UV LED
Numar canale de culoare 8 canale (CMYK*2 si ALB sau KCMY Lc Lm Lk LLk) sau 7 canale (KCMY Lc Lm Lk LLk + ALB)
Numar canale speciale de culoare 5 canale pentru: ALB, Light Cyan, Light Magenta, Light K sau Light Light K
Software RIP SAi FlexiPrint MiniServer 22 Nocai Edition
Formatul fisierelor JPG, PDF, TIFF, POSTSCRIPT, EPS, AI
Numar rezervoare cerneala 9
Capacitate rezervor cerneala 1000 ml
Interfata Ethernet 10/100 Base T
Alimentare 220V, 30A
Capete de imprimare Epson PrecisionCore i3200-U1HD * 2 bucati
Marimea picaturilor de cerneala Variabila
Rezolutie 4 pasi - 720 x 600 dpi, 6 pasi -720 x 900 dpi, 8 pasi - 720 x 1200 dpi
Viteza de printare Productie - 4 pasi 20 m²/h,  Calitate ridicata - 8 pasi 10 m²/h
Culori 8 culori (CMYK*2 si ALB sau KCMY Lc Lm Lk LLk) sau  (KCMY Lc Lm Lk LLk + ALB)
Sistem de uscare UV LED
Dimensiuni echipament 2728 x 878 x 1497 mm
Greutate 300 kg
Media de printare flexibil (roll to roll) Hartie fotografica, autocolant, tapet, folii PVC, banner, mesh, one way vision, folie backlit, etc
Unitate de alimentare cu cerneala Sistemul automat de alimentare cu cerneala asigura imprimarea continua cerneala alba are un sistem pentru amestecare si circulare automata, care previne infundarea capului de imprimare; sistemul circula continuu cerneala intre rezervorul secundar si rezervorul principal intern; este echipat cu senzor de nivel scazut de cerneala si declanseaza o alarma cand nivelul de cerneala este mai mic decat cel setat
Role de incarcare media Role pentru incarcarea si transmiterea usoara a materialului; flanse de pozitionare pentru alinierea si pastrarea materialul in pozitie, fara derapaje
Sistem de ghidaj Sistemul de ghidaj silentios de inalta calitate cu axa X si axa Y asigura deplasarea dreapta a capului, pentru o imprimare precisa chiar si la viteza mare; sistemul se asigura ca presiunea rolelor este optima
Role de preluare Sistem de preluare integrat
Sistem de transport al capului de imprimare Senzori de impact de inalta precizie pe ambele parti ale mecanismului de transport al capului; capetele de imprimare nu sunt deteriorate de materialele ondulate sau ridicate; dispozitive anti-statice pentru a preveni efectul electrostatic care afecteaza calitatea imaginii

 

 


Brosura de prezentare in limba romana

 

Click pe imagine.

 

 

 

 


Pret imprimanta fotografica in rola folosind cerneala UV: Nocai NC-UV1600 - 21.990 euro fara TVA

 

 

 


Pret in oferta lunii iunie:

 

Imprimanta fotografica in rola Nocai NC-U1600V - incepand cu 15.985 euro fara TVA

 

Configurare 2xCMYK, si 8 ALB, 8 culori, 7 culori si ALB,  2 capete de imprimare Epson Si3200-U1HD.
 

 

Garantie 24 luni. Livrare, instalare, software si pregatire operator incluse. Doua verificari gratuite incluse.

 

 


 

Nota: Preturile nu contin TVA si sunt valabile pentru plata in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%. In acest fel echipamentul se rezerva, livrarea si instalarea pot dura pana la 50 de zile de confirmarea platii, in functie de stoc.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website