COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante outdoor de mari dimensiuniImprimanta outdoor cu tehnologie TOSHIBA picatura variabila

Imprimante fotografice large format cu tehnologie TOSHIBA cu picatura variabila

 

 

Imprimante fotografice format mare ecosolvent cu tehnologie TOSHIBA cu picatura variabila

 

Cele mai cautate capete de imprimare industriale ale momentului vin de la TOSHIBA.

 

Tehnologie de ultima ora ce permite imprimarea cu picaturi cu dimensiuni foare mici, vizibile la microscop ce permit realizarea de detalii foarte fine, fotografice

Tehnologia permite imprimarea revolutionara cu  picaturi cu dimensiuni variabile (picaturile pot varia intre 5 si 90 de picolitri in functie de imaginile ce urmeaza a fi imprimate ceea ce permite fie detalii extrem de fine fie viteza foarte mare de imprimare, selectarea se face automat din software).

Viteza de imprimare foarte mare datorita frecventei foarte mari de tragere (2,8-28 kHz).
Modalitate de imprimare tip ceata, dupa un algoritm prestabiit ce permite imprimarea fara ca suprapunerile de imprimare sa fie vizibile (imprimare fara dungi).
Ultima generatie de cerneala ecosolvent cu miros si compusi volatili foarte redusi, cu rezistenta ridicata la abraziune si rezistenta la decolorare sub actiunea radiatiei UV (peste 7 pe scara Wool).

 

Densitate foarte mare a duzelor de imprimare - 636 duze/cap de imprimare, frecventa foarte mare de tragere care ii asigura o viteza ridicata de lucru.

Numarul de actionari ale pompelor piezoelectrice pot ajunge pana la 300 de miliarde ceea ce se traduce prin o durata foarte mare de viata (estimata la peste trei ani in productie - comparativ cu Epson care sunt estimate la un an).

Sistem inchis de incalzire cu apa a capetelor de imprimare ce asigura culori si performante stabile. Structura ceramica ce permite controlul de precizie al incazirii capului de imprimare. Cerneala atinge vascozitatea ideala iar capetele pot fi controlate mult mai precis cu un risc minim al infundarii.

Inalta rezolutie cu 16 niveluri de gri disponibile - definesc un nou standard de calitate la o latime de imprimare de 53,6 mm.

 

Pana acum doi ani viteza era oferita doar de capetele de imprimare Spectra Polaris. Dar rezultatul nu era fotografic, indoor.

Picatura era vizibila. La cei 5 picolitri disponibili la Toshina, picatura de imprimare nu mai poate fi vazuta cu ochiul liber iar detaliile devin extrem de precise.

 

Comparativ cu acestea, capetele de imprimare piezoelectrice Konica Minolta 512/ 42pl au frecventa de tragere de doar 12.8khz.

Materialul placii capului de imprimare al capetelor Toshiba este metal. Capetele Konica Minolta folosesc polimer.

In romana - rezistenta in timp impotriva atacului mediiului va fi diferita. Capetele Toshiba vor fi infinit mai greu de zgariat.

 

Constructia imprimantei este realizata la cele mai inalte standarde ale momentului.

Este suficient sa amintim ca imprimanta poate fi echipata cu pana la 20 capete independente care odata montate in careta construita la asemenea nivel de precizie, nu mai au nevoie de calibrare mecanica ce necesita echipamente sofisticate si vreme indelungata. Doar cativa producatori se pot lauda cu aceasta.

Masa cu vacuum este eloxata si tratata cu nano particule pentru a fi curatata foarte usor.

Vopseaua high tech cu nano particule asigura o mentinere exemplara a curateniei carcasei.

Standul are role industriale pentru deplasare cu blocare si nivelare. Constructia este extrem de stabila. Ca un detaliu tehnic al inaltei calitati - picioarele standului inglobeaza nivele pentru o planeitate perfecta.

In functie de dimensiunea mesei, imprimantele pot fi dotate cu una sau mai multe pompe industriale de vacuum.

Transmisia informatiei se face prin fibra optica. Imprimarea este cu presiune negativa care poate fi reglata cu mult mai multa precizie oferind o imprimare cu o curgere a cernelei mult mai fluenta in comparatie cu istemele care folosesc presiunea pozitiva (presiunea atmosferica). Si mult mai putine curatiri.

 

Masa de lucru are trei zone incalzite (pre incalzire, masa propriu-zisa precum si post incalzire:

Separat exista baterie de ventilatoare cu lampi cu radiatie infrarosie pentru a sigura uscarea ultra rapida a printurilor executate la o viteza foarte mare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website