COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeCernealaCerneala outdoor pentru capete Seiko, Xaar, Epson, Spectra, Konica Minolta

Atent realizata pentru fiecare sistem in parte, nu infunda capetele si da culori extrem de vibrante. Fabricata in Europa, nu in China.

Cerneala FARA MIROS, ECOSOLVENT, premium, pentru lucrari industriale - tehnologie ultramoderna

  Ne pasa de mediul in care traim                                              

Compass este singura companie care a introdus in premiera cerneluri eco-solvent FARA NICI UN MIROS pentru imprimante ce folosesc capete de imprimare Seiko, Xaar, Spectra, Konica Minolta. Pentru Epson folositi cerneala noastra deja de doi ani..

PENTRU UN MEDIU CURAT. Si pentru viata noastra. Care ar trebui sa conteze.

 

Ma repet dar clientii dvs. cer calitate, imagini vii, clare, rezistente la orice si oricat. Si ieftine.

Este firesc sa va incredeti in ceea ce va spune vanzatorul masinii dvs. in legatura cu cernelurile altenative pentru ca ati platit mult pe masinile dvs. si afacerea dvs. depinde de aceasta investitie. Intelegem ca va este frica de experiente noi.

Avem acelasi tel - sa produceti repede, bine, fara pierderi inutile prin curatiri dese si infundari absurde de capete. Clientii nostri au scapat de grija asta si printeaza 3000, 5000 sau chiar 10.000 de metri patrati LUNAR.

Si cu cerneala FARA MIROS, chiar daca e mai scumpa decat ciudateniile mirositoare ce pot produce o groza de neplaceri sanatatii celor care le utilizeaza.

Daca nu va pasa de oamenii care lucreaza cu ele (sau de dumneavoastra), daca doriti sa platiti 16-17 euro pe ceva care il purjati precum apa de robinet pentru ca nu ajunge sau ajunge prea mult in capetele imprimantei dvs. si le usuca sau le ineaca, va rugam sa cautati un alt furnizor. In acest caz nu cred ca puteti deveni clientul nostru.

Pentru noi aceste lucruri conteza si incercam sa le limitam cat mai mult sau sa le eliminam definitiv. Ne pasa de viata noastra si a celor din jur si ne straduim sa o facem cat mai placuta chiar in in vremurile minunate de acum.

Credeti sau nu, in fiecare oras din Romania unde sunt imprimante, exista exista clienti care folosesc cernelurile noastre de ani de zile FARA PROBLEME.

Cred ca ar trebui sa facem o rubrica de marturii. 

 

Prima cerneala ECOSOLVENT, FARA MIROS, pentru imprimante de mari dimensiuni lansata la Print&Sign 2011.

 

 

Din acest moment vom comercializa numai cerneluri eco-solvent FARA MIROS     

 

Considerente generale legate de cernelurile noastre                  

 

Cerneala cu uscare foarte rapida, PRIMA CERNEALA FARA NICI UN MIROS pentru imprimantelele mari, rezistenta mare la abraziune si peste 2 ani la radiatia UV in conditiile de clima din Europa Centrala. Singurii producatori. Cerneala cu nanoparticule fabricata 100% in Europa. Cerneala garantata.

 

Pentru prima data poti sta in camera imprimantei si respira normal.

 

CONSUMUL SCADE, pretul mai mare al ecosolventului NU influenteaza semnificativ pretul imprimarilor dvs.

Dar dumneavoastra s-ar putea sa traiti mai mult. Ce este cu adevarat important?

 

Caracteristicile specifice cernelurilor ecosolvent duc la reducerea consumului, uscarea in capete in timpul mersului fiind mult diminuata.

Mai putine curatiri, mai putina cerneala consumata.

 

Ecologica. NU CONTINE CYCLOHEXANONE !!!

Verificati prezenta acestui produs in cerneala dvs. NICI UNA DIN CERNELURI NU AR TREBUI SA CONTINA ACEST PRODUS.

Fireste, doar daca va pasa de sanatatea dvs.

 

PRODUCEM IMPREUNA cu Photojet (www.photojet.net) acesta cerneala! Mai devreme sau mai tarziu aceasta va fi tipul de cerneala folosit de toata lumea.

Impreuna cu partenerii nostrii de la Photojet Bulgaria lucram incontinuu de ani buni pentru a imbunatati permanent calitatea cernelurilor eco-solvent oferite.

Sunt singurele cerneluri de tip eco-solvent existente pe piata romaneasca ce au fost cu adevarat testate si modificate pe masini reale, masini care lucreaza (si in conditii extrem de diferite) pe piata din Romania.

Sunt adaptate climatului nostru si functioneaza perfect pe imprimante de mari dimensiuni ce utilizeaza capete Seiko sau Konica Minolta (Seiko Colorpainter, HP 8000, HP 9000, HP 10000, Infinity, Chalenger, Echo si lista nu se mai termina...), Xaar 126, Xaar 128, Xaar 382 Proton, Spectra 128 Skywalker sau Spectra 256 Nova, sau Epson DX4 (Mimaki JV3 / JV4 / JV 2II, Roland Soljet / VersaCAMM / Hifijet, Mutoh RockHopper I / II / III, Mutoh Spitfire / Blizzard, Mutoh Falcon I II) si Epson DX5 (Mimaki JV33, Mutoh Valuejet, Roland AJ, VersaArt, Soljet PRO, etc.).

 

Marimea particulelor

In ideea de asigura o marime stricta a particulelor componente, sistemul de macinare si dispersie al particulelor este nou si original, diferit de siStemele de disperie existente pe piata.

Adaugat la aceasta, dubla fitrare atent verificata la fiecare lot, pot garanta marimea particuleor sub 1 MICROMETRU. In acest fel, din partea producatorului, riscul infundarii capetelor este mult diminuat, ca sa nu spunem inexistent.

 

Rezistenta la lumina (radiatii UV)

Totii pigmentii folositi pentru obtinerea cernelurilor direct solvent sau ecosolvent provin din companii din Europa sau SUA, certificate TUV sau SGS, ceea ce asigura o rezistenta la radiatia UV de 7-8 din maxim 8 pe scala "blue wool".

Aceasta ne garanteaza (in conditiile Europei Centrale) o rezistenta la lumina de peste 2 ani, ceea ce inseamna ca nu vor exista pierderi substantiale de culoare atunci cand folositi cernelurile Photojet pe media destinata imprimarii cu cerneala solvent sau ecosolvent.

 

Durata de viata a capetelor

Bazat pe numeroase teste ce continua din mai 2007, va putem confirma ca, folosind in conditii adecvate cernelurile tip solvent sau ecosolvent de la Photojet, performantele si conditiile de lucru corespunzatoare capetelor dvs. vor fi identice ca atunci cand folositi cernelurile originale.

Conditii necesare:

Cand inlocuiti cernelurile originale cu cernelurile pe baza de solvent sau ecosolvent Photojet furnizate in Romania de Compass, curatati temeinic rezervoarele principale, filtrele, filtrele secundare (daca exista), circuitul de cerneala si capetele de imprimare.

NU amestecati niciodata cerneala solvent sau ecosolvent Photojet cu alte cerneluri (puteti inlocui pe rand canalele de culoare, pe material cernelurile nu vor interactiona). Nerespectarea acestei recomandari poate duce la reactii chimice puternice, formarea de gel, schimbari dramatice de culoare sau deteriorarea capetelor de imprimare.

Imprimantele trebuie intretinute si operate cu grija si in conformitate cu indicatiile producatorului de catre un operator calificat.

Cernelurile trebuie folosite pe materiale tratate pentru imprimarea cu cerneala solvent sau ecosolvent.

Nu in ultimul rand, cernelurile trebuie pastrate conform cerintelor producatorului si folosite in termenul de valabilitate.

 

Parametrii de baza ai cernelurilor

Toti parametrii de baza a cernelurilor Photojet tip solvent sau ecosolvent  sunt in perfecta conformitate cu recomandarile producatorilor capetelor de imprimare si in aria de garantare a performantelor stabile si optime.

Atunci cand am dezvoltat culorile respective scopul nostru a fost sa realizam un echilibru care sa poata garanta o gama larga de culori si o buna intensitate.

Noile cerneluri eco-solvent acopera toti parametrii de baza dar sunt FARA cyclohexanone ceea ce inseamna ca au un miros mult mai putin sesizabil si mai usor in timp ce timpul de uscare este imbunatatit. 

 

Competitia dvs. foloseste cernelurile noastre !               

.

 

Am introdus pe piata romaneasca la inceputul lui 2011 primele imprimante de mari dimensiuni cu capete DX5. Abia acum, la aproape doi ani, competitia a prezentat o tentativa timida la Print&Sign.

Suntem tot timpul cu un pas inainte si vom implementa solutii viabile si economice care sa ajute industria romaneasca de profil. Mai ales in aceasta perioada.

 

Cerneala ecosolvent premium - ADIO MIROS !    

Cu totii stim ce inseamna mirosul de solvent care te trazneste si te doboara dupa doar cativa metri de print. Durerile de cap si ametelile.

..

Cerneala pe baza de ECOsolvent, rezistenta foarte mare la radiatia UV, zgarieturi.
Produs 100% european, testat si agreat. Garantie in exterior - peste 2 ani.

FARA MIROS - pentru prima data de cand au aparut, puteti duce mastodontul in birou.

.

Ecologica. NU CONTINE CYCLOHEXANONE !!!

Verificati prezenta acestui produs in cerneala dvs. NICI UNA DIN CERNELURI NU AR TREBUI SA CONTINA ACEST PRODUS.

Fireste, doar daca va pasa de sanatatea dvs.

 

Produs UNIC, singurii producatori .

Tara de origine Bulgaria. Tehnologie, echipament si investitie - Germania.

Culori mai vii, consum redus cu 17 % fata de cernelurile de calitate similara pe piata (ex. HP), fara actiuni daunatoare asupra capetelor.

Cele mai mici particule existente pe piata de profil - nano tehnologie prin echipamente de macinat revolutionare si de ultima generatie. Proces de productie atent supravegheat. Control german al calitatii. Cele mai bune ingrediente, control strict al calitatii, certificare europeana in conformitate cu legislatia in domeniu, certificari de la producatori, MDSF, fise tehnice de securitate. Zeci de masini ale clientilor nostri le folosesc deja.

Avem peste 85 de clienti. De peste un doi ani.

Exista alte zeci de clienti in Bulgaria, Ungaria, Polonia, Germania, Austria, UK, Franta, Spania, Suedia, Danemarca, Grecia, Croatia, Serbia, Slovenia, Polonia, Ucraina, Rusia.

Imprimante Vutek, Nur, HP. Dar si variante economice ca Graphtec, Infinty, Aprint, Azon, Flora, MyJet, Skycolor, Zhongye, Wit Color, Sky Jet, JHF Vista, Creation, LiYu. Pentru a aminti doar cateva din marcile masinilor clientilor nostri care functioneaza perfect cu cerneala noastra. Fara probleme legate de distrugerea capetelor. GARANTAT.

.
Tipurile de cerneluri disponibile (pentru echipamente care utilizeaza):

Pe stoc, in standard, CMYK.
Acolo unde este specificat exista si Lc si Lm.
La cerere se pot executa si alte culori - verde, albastru, etc.

- capete Xaar 126-300 (50 pl)
- capete Xaar 126-300 II (35 picolitri)
- capete Xaar 128-360 (40 picolitri)
- capete Spectra Skywalker JA128 (80 picolitri)
- capete Spectra Nova
- capete Seiko SPT 510 (35 picolitri) (Lc, Lm)
- capete Seiko SPT 510 (12 picolitri) (Lc, Lm)
- capete Seiko SPT 255 (35 picolitri) (Lc, Lm)
- capete Seiko SPT 255 (12 picolitri) (Lc, Lm)
- capete Konica Minolta (35 picolitri)
- capete Konica Minolta (12 picolitri)


ATENTIE. Produs extrem de inflamabil. A se pastra in locuri uscate si racoroase, ferite de lumina si de variatii mari ale temperaturii. Nu se recomanda folosirea cernelurilor mai vechi de 18 luni de la data fabricatiei deoarece creste riscul de coagulare.


Cerneala eco-solvent FARA MIROS pentru capete Seiko, Xaar, Spectra, Konica Minolta:

Iti poti permite si tu sa iti imbunatatesti conditiile de lucru si printurile! 

Se livreaza la bidoane de 5 litri. Sau 1 litru.


NOU si unic - Cerneala ecosolvent fara miros, uscare extrem de rapida. 

Continuam cu cea mai buna oferta, de neegalat pe piata romaneasca:

Va reamintim, cerneala noastra nu contine compusi periculosi (cyclohexanone).

 

* Pentru 1 litru:

Pentru plata la termen de 30 de zile cu BO - 33,9 euro / litru

Pentru plata integrala in avans (transfer bancar sau ramburs) - 31,9 euro / litru

 

* Peste 4 litri:

Pentru plata la termen de 30 de zile cu BO - 31,9 euro / litru

Pentru plata integrala in avans (transfer bancar sau ramburs) - 29,9 euro / litru

 * la prima achizitie primiti 500 ml solutie de curatire gratuit pentru a elimina orice urma din vechea cerneala folosita (daca nu este Photojet)

* Peste 16 litri :

Pentru plata la termen de 30 de zile cu BO - 29,3 euro / litru

Pentru plata integrala in avans (transfer bancar sau ramburs) - 27,5 euro / litru

 * doar la prima achizitie primiti 1000 ml solutie de curatire gratuit pentru a elimina orice urma din vechea cerneala folosita (daca nu este Photojet)

 

  

* Peste 30 litri :

Pentru plata la termen de 30 de zile cu BO - 27,9 euro / litru

Pentru plata integrala in avans (transfer bancar sau ramburs) - 26,9 euro / litru

 * la prima achizitie primiti 1000 ml solutie de curatire gratuit pentru a elimina orice urma din vechea cerneala folosita (daca nu este Photojet)

 

 

Solutie de curatire: - vezi mai jos

Cantitatile mentionate pot fi atinse si prin insumarea cu solutie de curatire sau prin insumarea de cerneluri pentru mai multe tipuri de capete.

 


  

Sa va ajutam putin cu solutii personalizate pentru imprimanta dvs.:

 

Ultimii ani au fost dedicati cernelurilor personalizate pentru un anume tip de imprimante de mari dimensiuni. Pentru acestea avem clienti din Canada, Italia, Polonia, Slovenia, Cehia.

 

1. Cerneala pentru imprimante Seiko Colorpainter 64s /100s, Seiko Colorpainter H-74s / H-104s, Oce 6060 / 6100

 

Capetele KM cu picatura variabila prezente pe aceste imprimante necesita o cerneala speciala care sa se poata adapta regimului diferit de lucru.

Noua cerneala pentru capete cu picatura variabila, FARA MIROS, identice cu cernelurile OEM.

Aceasta inseamna ca nu mai aveti nevoie de noi profile de culoare si le puteti folosi pe cele existente.

Ecologica. NU CONTINE CYCLOHEXANONE !!!

 

 

2. Cerneala pentru imprimante HP9000s, HP9000sf, HP 10000s

 

Capetele KM cu picatura variabila prezente pe aceste imprimante necesita o cerneala speciala care sa se poata adapta regimului diferit de lucru.

Noua cerneala pentru capete cu picatura variabila, FARA MIROS, identice cu cernelurile OEM.

Aceasta inseamna ca nu mai aveti nevoie de noi profile de culoare si le puteti folosi pe cele existente.

Ecologica. NU CONTINE CYCLOHEXANONE !!!

 

 


 

NOU - Cerneala ecosolvent pentru imprimantele Seiko Colorpainter, HP 9000 / 10000, Roland AJ 1000, Oce 6060/610

 

FARA NICI UN MIROS, fara elemente daunatoare pentru mediu sau sanatate. Ecologica. NU CONTINE CYCLOHEXANONE !!!

 

PRODUS UNIC PE PIATA

 

* Peste 4 litri:

Pentru plata la termen de 30 de zile cu BO - 49,4 euro / litru

Pentru plata integrala in avans (transfer bancar sau ramburs) - 44,3 euro / litru

 

NOU - sac de cerneala pentru Seiko Colorpainter, HP 9000/10000, Roland AJ1000, OCE 6060/610 - 46,3 euro

Solutie de curatire la sac - 27,5 euro

Este suficient sa le introduceti in interiorul cartusului.

Chip reincarcabil (trebuie trimis inapoi la noi pentru reincarcare) - 9,50 euro/buc/litru

 

 

 


.

 Solutie de curatire - intretinerea periodica a capetelor - cea mai buna investitie   

Solutie de curatire - OUTDOOR (solvent/ecosolvent).Solutie de curatire pentru capete si sisteme de imprimare.

 

Tara de origine Bulgaria. Tehnologie, echipament si investitie - Germania.

Produs NOU -  FARA NICI UN MIROS. Pentru o curatire rapida si sigura.

Solutia de curatire este un produs specializat si se adreseaza STRICT tipurilor de cerneala pentru care a fost produs. NU il folositi cu alte tipuri de cerneala.

 
Solutii de curatire disponibile (pentru echipamente care utilizeaza urmatoarele tipuri de capete):

- capete Xaar 126-300 (50 pl)
- capete Xaar 126-300 II (35 picolitri)
- capete Xaar 128-360 (40 picolitri)
- capete Spectra Skywalker JA128 (80 picolitri)
- capete Spectra Nova
- capete Seiko SPT 510 (35 picolitri) 
- capete Seiko SPT 510 (14 picolitri)
- capete Seiko SPT 255 (35 picolitri)
- capete Seiko SPT 255 (14 picolitri)
- capete Konica Minolta (35 picolitri)
- capete Konica Minolta (12 picolitri)


ATENTIE. Produs extrem de inflamabil. A se pastra in locuri uscate si racoroase, ferite de lumina si de variatii mari ale temperaturii.

Disponibil in recipiente de 1 sau 5 litri.


Pret solutie de curatire pentru capete cu cerneala solvent sau mild solvent -   28 euro / litru

Se livreaza la bidoane de 5 litri. Sau 1 litru.


 

Chiar in completare la oferta de cerneala, ca numar de litri, pentru a atinge cantitatile mentionate mai jos puteti avea suplimentar oferta:

 

Pentru un litru plata integrala in avans (transfer bancar sau ramburs) - 25,5 euro / litru

 

* (valabila pentru cantitati mai mari de 9 litri):

Pentru plata la termen de 30 de zile cu BO - 23,5 euro / litru

Pentru plata integrala in avans (transfer bancar sau ramburs) - 22,5 euro / litru

 

 

 

Cantitatile mentionate pot fi atinse si prin insumarea cu cerneala indiferent de tipul de capete. Preturile nu contin TVA.

 


  

 

Compass este singura companie care va ofera in mod GRATUIT - RECUPERAREA CERNELURILOR UZATE.

FACILITATE EXCLUSIVA GRATUITA. Recuperarea si neutralizarea cernelurilor uzate.

PENTRU UN MEDIU CURAT.

 

COMPASS introduce in premiera RECUPERAREA SI NEUTRALIZAREA cernelurilor uzate.
Pentru clientii nostrii oferim serviciul de recuperare si neutralizare a reziduurilor rezultate din folosirea cernelurilor cumparate de la noi.

Pentru ca ne pasa de lumea in care traim si pentru ca intentionam sa o pastram curata, va invitam sa va alaturati noua si sa ne sustineti in efortul de a recupera toata cerneala uzata si de a o neutraliza utilizand echipamente specializate.

NU aruncati cerneala uzata. Este un produs toxic.


 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website