COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimanta etichete in rola cerneala UV - NOCAI NC-DLP-120UV

Imprimanta inkjet cu cerneala UV pentru etichete in rola Nocai NC-DLP-120UV

 

 

 

Imprimanta inkjet cu cerneala UV pentru imprimarea rapida de etichete in rola - NOCAI NC-DLP-120/240UV
Cerneala polimerizabila UV

Imprima pe orice substrat (PVC, PET, PE, hartie, panza, etc) inclusiv pe media transparenta. Imprima cu alb, cu alb si culoare, cu alb, culoare si lac transparent in acelasi timp..

 

Peste 200 de imprimante NOCAI produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

Imprimanta de etichete in rola Nocai NC-DLP-120/240 UV foseste cerneala polimerizabila UV (CMYK si ALB) cu o reproducere excelenta a culorilor si stralucirii etichetelor, rezistenta foarte mare la zgariere, rezistente ani de zile la UV si impermeabile. Capetele Epson de ultima generatie asigura o rezolutie de 1200x600 dpi indeplinind si cele mai ridicate cerinte ale industriei.

Este o imprimanta capabila de lucru in regim industrial, in ture, cu o viteza de exceptie - 30 metri liniari pe minut.

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 

Capete de imprimare industriale Epson S3200-U1

Imprimantele pentru etichete in rola Nocai NC-DLP-120/240UV integreaza un numar de 4 pana la 6 capete de imprimare industriale Epson S3200-U1 PrecisionCore.

Cu un numar mai mare de duze (8 x 400, comparativ cu 8 x 180 la DX5), cu o densitate mai mare a duzelor (300 npi fata de 180 npi, 600 npi de fapt avand 2 randuri de duze in paralel), rezolutie superioara, tehnologie TFP (thin film piezoelectric), 4 niveluri de tonuri de gri si frecventa superioara de tragere, imprimare cu picaturi de dimensiuni variabile, capetele Epson S3200-U1 au o performanta superioara in ceea ce priveste saturatia de culoare, viteza de imprimare si calitatea imprimarii.

Toate acestea duc la o excelenta calitate a imprimarii, superioara concurentei de la acest nivel.

 

 

 

 

 

Viteza excelenta de imprimare - 30 metri liniari intr-un singur minut

 

Avand 4 (6) capete de imprimare cu frecventa mare de tragere si 34 (48) de canale de culoare, imprimarile la rezolutie inalta de 1200 x 600 dpi sunt realizate foarte rapid, la cea mai buna calitate din industrie.

Imprima cu alb si culoare simultan, pe toate tipurile de media, opace sau transparente.

Poate imprima IN RELIEF.

 

Functie de corectare si aliniere automata a hartiei

 

Viteza mare de imprimare nu este un impediment, eventualele variatii si serpuiri ale hartiei sunt corectate in mod automat, reducandu-se deviatiile si imbunatatindu-se calitatea imprimarii.

 

 

 

Imprimare de date variabile

 

Poate realiza imprimarea inteligenta a elementelor variabile, cum ar fi codurile de bare sau codurile QR si numerele de serie reducat costuri prin reducerea timpului necesar intruducerii acestora unul cate unul.
Sub premisa unui proces de imprimare neintrerupt, poate imprima continuu diferite date grafice.

 

 

Sistem de uscare instantanee

Integreaza lampi UV care au lungimea de unda perfect compatibila cu cerneala utilizata realizand uscarea acesteia in fractiuni de secunda. Face ca imprimarile sa se usuce foarte rapid prevenind deformarea si intinarea particulelor de cerneala si asigurand o imprimare de calitate superioara.

 

 

 

Etichete de orice forma

Permite realizarea de etichete de orice forma cu latimea variabila intre 1 si  120 mm sau optional intre 1 si un extraordinar 240 mm datorita formei speciale ale capetelor S3200-U1 care pot fi dispuse in linie asigurant o latime de imprimare de 240mm.

Impreuna cu un sistem automat Graphtec DLC 1000 de finisare si decupare pe un contur dat a etichetelor, imprimanta de etichete in rola Nocai NC-DLP-120 devine o solutie completa on demand, extrem de competitiva si de mare productivitate care se adreseza oricarei industrii.

 

 


Imprimanta de etichete in rola Nocai NC-DLP-120/240UV cu capete de imprimare Epson PrecisionCore S3200-U1 reprezinta o solutie industriala de imprimare in rola de mare viteza, la comanda, a etichetelor de orice forma.

 

Nu trebuie uitat ca, mai ales, este o solutie economica.

Utilizand cerneala proprietara Nocai costurile cu cerneala de imprimare scad dramatic, cu pana la 70% daca ne comparam cu alte solutii de imprimare inkjet la care setul de cerneala de 5 cartuse de 250 ml este 1000 de euro.

Cerneala este incomparabil rezistenta comparativ cu solutiile de imprimare inkjet pe baza de apa de pe piata.

 

Poate imprima pe ORICE material. Imprima cu alb, alb si culoare simultant, imprima in relief.

 

Puteti urmari o scurta prezentare pe YouTube sau puteti cauta dupa alte prezentari video,


Click pe imagine pentru a urmari prezentarea video.

 

Brosura in limba engleza.

Click pe imagine pentru detalii.

 

 


Pret imprimanta de etichete in rola folosind cerneala UV: Nocai NC-DLP-120/240UV - 137.990 euro fara TVA.

 

 

 


Pret in oferta lunii aprilie:

 

Imprimanta de etichete in rola Nocai NC-DLP-120/240UV - incepand cu 79.990 euro fara TVA

 

Configurare CMYK, 4 capete de imprimare Epson Si3200-U1.
Imprimanta accepta pana la 6 capete de imprimare cu configuratiile: CMYK, CMYK + ALB, CMYK + ALB + LAC

 

Garantie 24 luni. Livrare, instalare, software si pregatire operator incluse. Doua verificari gratuite incluse.

 

 


 

Nota: Preturile nu contin TVA si sunt valabile pentru plata in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%. In acest fel echipamentul se rezerva, livrarea si instalarea pot dura pana la 50 de zile de confirmarea platii, in functie de stoc.

 


 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website