COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeCNC / LaserGravator mecanic, freza CNC, CNC router, CNC plasma

CNC router - gravatoare mecanice comandate numeric

Gravator mecanic CNC - freza comandata numeric

 

Frezele si masinile de taiat si gaurit comandate numeric pot executa o serie de lucrari complexe reproducand identic un model realizat intr-un program de desenare.

Dat fiind profilul companiei noastre vom trata cu precadere utilajele ce pot fi folosite in industria de semnalistica dar va vom pune la dispozitie si cataloagele complete de routere CNC mecanice si routere CNC cu plasma.

Aceasta inseamna ca nu toate produsele vor fi disponibile pe stoc dar va puteti face o idee foarte clara asupra echipamentelor existente in industrie si asupra preturilor care ar trebui practicate pentru produse premium. Adevarat, fabricate in China. Dar toate cu CE, certificare europeana.

 

Sunt disponibile in mai multe categorii:

 

 

Gravator mecanic CNC - router CNC pentru industria publicitara

 

 

Gravatoare mecanice CNC pentru industria publicitara

 

Gravatoarele mecanice comandate numeric reprezinta o componenta esentiala a industriei de semnalistica.

Fie ca vrem sa realizam casete luminoase, litere volumetrice sau doar gravate, etichete sau stante, stampile sau timbru sec, aplicatiile in care pot fi folosite routerele CNC sunt infinite.

 

Materiale care pot fi taiate (materiale moi):

- lemn, placaj, plastic, PVC, acril, dibond, placi subtiri de aluminiu sau alama, materiale compozite pentru modelism, etc.

Materiale care pot fi gravate:

- lemn, placaj, plastic, PVC, acril, dibond, placi de aluminiu sau alama, piatra, marmura, etc.

 

Extrem de accesibile, versatile si usor de utilizat pot deschide noi drumuri si oferi noi posibilitati.

 

 

 


 Pentru a afla detalii despre modelele de CNC routere dedicate preponderent industriei semnalisticii, specificatiilor tehnice ale acestora precum si preturile si ofertele actuale, va rugam sa accesati pagina urmatoare pin link-ul de mai jos.


 

detalii: Gravator mecanic CNC - router CNC pentru industria publicitara

Gravator mecanic CNC pentru industria lemnului si industria de semnalistica

Gravatoare mecanice CNC folosite in industria lemnului sau industria publicitara.

 

Fortele necesare prelucrarilor din industrie sunt mai mari pentru ca e nevoie de viteza mai mare, volume mai mari de lucru si complexitate superioara.

Structura ranforsata, sisteme superioare pentru transmisia miscarii, motoare de freza de cateva ori mai puternice decat cele folosite pentru gravare.

 

 


 

Pentru a afla detalii despre modelele avansate de CNC routere dedicate preponderent industriei lemnului dar si semnalisticii, specificatiilor tehnice ale acestora precum si preturile si ofertele actuale, va rugam sa accesati pagina urmatoare pin link-ul de mai jos.

detalii: Gravator mecanic CNC pentru industria lemnului si industria de semnalistica

Masini de debitat cu plasma CNC

 

 

Masini de debitat cu plasma - routere si masini cu plasma CNC

 

Masinile de debitat cu plasma sunt folosite pentru taiere de mare precizie si viteza precum si pentru obtinerea unor forme complexe folosind un jet de plasma.

 

Structura generala este urmatoarea:

Tabloul de comanda contine comanda echipamentul CNC precum si butoanele de comanda.

Prim intermediul interfetei USB se transfera datele (desenele pieselor ce urmeaza a fi debitate). CNC-ul este dotat cu un display grafic pentru vizionarea reperelor taiate in timp real. Software-ul de desenare si control permite formarea planului de croi in functie de desenele pieselor ce urmeaza a fi debitate.

Masa de taiere. Caile de rulare sunt instalate longitudinal deasupra batiului, si sustin traversa mobila pe care e instalat capul de taiere.

Batiul (sasiul) este in structura sudata tubulara ranforsata pentru evitarea deformatiilor.

Doua blocuri de ghidare cu precizie ridicata dotati cu rulmenti cu role asigura ghidarea de-a lungul celor doua axe. Miscarea traversei mobile este asigurata de mecanism cremaliera/pinion (de-a lungul axei Y) si doua mecanisme cremaliera pinion (de-a lungul axei X). Miscarea este preluata de la motoare de reductoare cu roti dintate de inalte precizie care garanteaza repetabilitatea si precizia miscarii.

Eliminarea noxelor si a fumului. Exhaustorul preia fumul rezultat in urma procesului de taiere, printr-un tub special de sub masa de taiere, si printr-un tub de 5 metri si 250 mm l transmite in unitatea de filtrare.

 

 


 

Pentru a afla detalii despre modelele de debitoare cu plasma CNC, specificatiilor tehnice ale acestora precum si preturile si ofertele actuale, va rugam sa accesati pagina urmatoare prin link-ul de mai jos.

 

detalii: Masini de debitat cu plasma CNC

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website