COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeE-lite DisplaysElite - casete luminoase ultra subtiri pentru vitrina si perete

Elite - casete luminoase ultra subtiti (ultra slim) pentru vitrine si pereti

 

Elite EDGE - casete luminoase ultra subtiti (ultra slim) pentru vitrine (atarnate sau lipite), birouri si pereti

Fabricate in Romania. Cel mai mic pret.

 

 

Sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri de la E-lite Displays (casetele luminoase ultrasubtiri, casete luminoase ultra slim) prin E-lite EDGE sunt o modalitate prin care grafica si posterele dvs. sunt remarcate imediat prin stralucirea si interesul adaugate, la calitate HD, reusind sa atraga cu succes atentia clientilor dvs. catre mesajele promotionale.

 

NOU - O noua tehnologie pentru mai multa stralucire si un efect de exceptie:

 

Marginea casetelor poate avea orice culoare doriti.

 

Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays au numai 5 mm sau 8 mm grosime, ceea ce înseamna mult mai putin în greutate si in spatiul ocupat în comparatie cu casetele luminoase sau semnalistica iluminata traditionala.

 

Pot avea margine de orice culoare si pot simpla sau dubla fata, lipite pe vitrina sau perete sau atarnate de tavan. Libertate totala.

Orice forma,orice dimensiune.

 

Astfel, sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri E-lite Displays ™ sunt incomparabil mai usoare si mai sigure pentru montajul pe un perete de rigips, vitrina orice alta suprafata, fara costul suplimentar al construirii sau ranforsarii peretilor de sustinere.

 

Avantajele sistemelor de expunere ultrasubtiri E-lite EDGE (casete luminoase ultrasubtiri / ultraslim) de la E-lite Displays :

 

* Display iluminat incredibil de subtire - O caseta luminoasa ultrasubtire E-lite Displays poate avea 6 mm grosime (standard 8 mm grosime pentru dimensiuni mai mari), astfel acestea pot fi prezentate in orice fereastra sau oriunde in interior, fara sa ocupe spatiu, pur si simplu "plutind" pe suprafata aleasa si afisand un mesaj de inalta rezolutie in care si cele mai mici detalii sunt evidentiate.
Culorile sunt incredibil de vii, cu o intensitate si densitate de neatins de  catre casetele luminnoase obisnuite iluminate cu neon.
Din acest moment, casetele luminoase clasice, greoaie, cu grosime de 5, 10 sau chiar 15 cm devin anacronice.

 

* Ultima tehnologie in iluminarea cu LED a panourilor luminoase ultra subtiti (ultra slim) - Tehnologia de iluminare folosita la  casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays este similara cu cea prezenta la televizoarele LED (pe suprafata materialului special care conduce lumina sunt gravate laser o serie de micropuncte) numai ca in cazul casetelor luminoase se urmareste obtinerea unei suprafete mult mai puternic iluminate.

 


* click pe imagine pentru detalii

 

* Estetica ultramoderna - Ideale pentru zonele cu spatiu cu acces restrictionat; sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri (ultraslim) E-lite Displays ofera un aspect atractiv, elegant, si contemporan.

Il regasiti in designul oricarui birou de vanzari de imobiliare sau de agentii de turism..

Si sunt facute la comanda conform specificatiilor dvs.

 * Economice - Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri / ultraslim E-lite Displays avand integrata tehnologia de iluminare cu LED-uri ultraluminoase cu iluminareincant consuma mai putin decat o caseta luminoasa cu siruri paralele de LED-uri.

 

Costuri anuale cu energia consumata (10 ore de utilizare pe zi):

E-lite HALO - 15,5 W/ora x 10 ore/zi x 365 zile = 56,575 kW x 0,85 lei kW = 49,2 lei (10 euro) / AN

 

 

* Eficienta energetica uimitoare - Casetele luminoase ultrasubtiri (ultra slim) E-lite Displays ™ folosesc foarte putina energie pentru cantitatea de lumina oferita (eficienta foarte ridicata). Iluminatul cu LED-uri integrat in suprafata iluminata (de o grosime de numai 2-4 mm) face ca mare parte lumina generata sa fie canalizata spre suprafata de iluminare si sa nu fie irosita ca in cazul illuminarii clasice. O eficienta mai buna inseamna nu numai mai multa lumina dar si mai putina caldura.
  

* Fara riscuri de electrocutare - Tensiunea de alimentare foarte scazuta in curent continuu reduce la minim riscul de electrocutare.

  

* Fara mentenata, cu fiabilitate ridicata - Durata de viata estimata a sistemului de iluminare este de peste 40,000 de ore ceea ce inseamna ca nu veti mai pierde timp schimband tuburi sau becuri castigand astfel timp si bani.

 

* Trezesc curiozitatea - Casetele luminoase ultrasubtiri (ultra slim) E-lite EDGE de la E-lite Displays au o margine cu o stralucire aprinsa care intriga clientii si atrage privirile de la o distanta mare asupra posterului dvs. iluminat in acest mod.

 

* Aspect ultramodern la un pret perfect accesibil - Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri (ultra slim) facute pe comanda in Romania, E-lite Displays au un aspect foarte luxos si totusi sunt extrem de accesibile (in fapt costul unei casete luminoase ultrasubtiri, cu toate avantajele evidente, este aproape identic cu costul unei casete luminoase clasice).

 

* Estetica ultramoderna - Ideale pentru zonele cu spatiu cu acces restrictionat; sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri E-lite Displays ofera un aspect atractiv, elegant, si contemporan.

 

* DUBLA FATA - sunt casete luminoase incredibil de subtiri (cat un telefon sau o tableta) si totusi pot fi realizate far probleme sau costuri ridicatedubla fata la dimensiunile uzuale (A4 sau A3) facand super usoara identificarea din interiorul vitrinei impreuna cu clientul a imaginii unei proprietati, destinatii sau produs pe care clientul a remarcat-o in vitrina. E destul de ciudat sa iesi cu clientul din birou, pe trotuar, sa iti arate ce il intereseaza, nu-i asa?

IN plus, niciun monitor, TV sau kiosk nu poate face asta.

 

 * Integrare perfecta cu display-urile digitale - Casetele luminoase ultra subtiri (ultra slim) arat exact ca niste tablete sau televizoare dar reusesc s atraga atentia asupra lor datorita formei si functiei. Arata o singura imagine dar este de calitate HD si ochiul o vede, se poate concentra asupra ei si o intelege. Imaginile in miscare de pe TV atrag atentia dar, cu cantitatea imensa de informatie primita zilnic, creierul trece peste o mare parte din ele automat.

Se completeaza, nu se exclud. De aceea va putem oferi si suporturi digitale de expunere (LED 4K, OLED, ecrane LED de mari dimensiuni, kioskuri interactive, proiectii interactive).

Oferim inclusiv partea de continut digitalpermanent sau de personalizare.

 

 


 

PRETURI pentru casete luminoase ultraslim (ultrasubtiri)

E-lite EDGE ™ iluminare dintr-o parte pentru imagini A5, A4 si A3 (pentru o iluminare mai puternica a acaestor modele, liniile de LED-uri pot fi adaugate pe doua laturi la fel ca la casetele mai mari)

 

 

Dimensiuni caseta luminoasa ultrasubtire standard (mm) Putere (W)   Pret caseta luminoasa ultrasubtire (euro)
EH1* imagine A5 (248 mm x 310 mm) rama foto 2,5 W   36,65 euro fara TVA
EH2* imagine A4 (310 mm x 397 mm) 3,5 W   47,25 euro fara TVA
EH3* imagine A3 (397 mm x 520 mm) 5 W   59,95 euro fara TVA
EH4 (600 mm x 900 mm) dimensiuni externe 15 W   138,85 euro fara TVA
EH5 (900 mm x 1200 mm) dimensiuni externe 18 W   245,50 euro fara TVA

  

 

 

 


 

 

PRETURI in oferta lunii iunie pentru casete luminoase ultraslim (ultrasubtiri) pentru vitrine - DUBLA FATA de expunere

 

E-lite EDGE ™ iluminare dintr-o parte pentru imagini A5, A4 si A3 (pentru o iluminare mai puternica a acestor modele, liniile de LED-uri pot fi adaugate pe doua laturi la fel ca la casetele mai mari)

Grosimea standard a casetelor ultra subtiri E-lite EDGE este de 5 mm (pana la formatul de expunere A3, inclusiv)

 

Dimensiuni caseta luminoasa ultrasubtire standard (mm) Putere (W)   Pret caseta luminoasa ultrasubtire (euro)
EE1* imagine A5 (248 mm x 310 mm) rama foto 2,5 W   22,55 euro fara TVA
EE2* imagine A4 (310 mm x 397 mm) 3,5 W   31,75 euro fara TVA
EE3* imagine A3 (397 mm x 520 mm) 5 W   41,25 euro fara TVA
EE4 (600 mm x 900 mm) dimensiuni externe 15 W   88,90 euro fara TVA
EE5 (900 mm x 1200 mm) dimensiuni externe 18 W   165,75 euro fara TVA

  

 

 


Preturile nu includ TVA. Casetele sunt realizate la comanda, conform specificatiilor dv.

 

 

Casetele luminoase ultraslim personalizate E-lite EDGE de la E-lite Displays pot avea preturi diferite in functie de dimensiuni si de solutia aleasa pentru amplasare. Va rugam sa contactati un membru al echipei noastre de ingineri care sa va ajute sa gasiti cea mai buna solutie pentru ca fiecare caseta luminoasa ultrasubtire E-lite EDGE sa fie amplasata perfect si la cele mai mici costuri.

 


 

Accesorii pentru casetele luminoase ultraslim E-lite EDGE de la E-lite Displays

 

 

Accesorii standard caseta luminoasa ultrasubtire E-lite EDGE Amperaj (A)   Pret (euro)
Alimentator 12 V pentru EH1*, EH2*, EH3* 1,5 A 5,5 euro fara TVA
Alimentator 12 V pentru EH4 2 A 15,5 euro fara TVA
Alimentator 12 V pentru EH5 3 A 17,3 euro fara TVA
Alimentator 12 V pt. EHCX (900 x 2000 mm) 5 A 19,5 euro fara TVA
Dimmer 12 V pentru reglarea intensitatii luminoase 15,5 euro fara TVA

 

 

 

Sistem prindere butoni cu piulite decorative pentru prindere pe perete - de la 2,20 euro fara TVA/bucata.

 

Sistem prindere pentru atarnare pe cablu - de la 2,25 euro fara TVA/bucata.

 

Sistem prindere pentru prindere cablu pe tavan si/sau podea - de la 4,25 euro fara TVA/bucata.

 

Sistem de fixare pentru birou - de la 2,75 euro fara TVA/caseta

 

Garantia standard a casetelor luminoase ultrasubtiri E-lite HALO este de 12 luni si poate fi prelungita la cerere la 24 de luni. Garantia accesoriilor standard este de 30 zile.


Nota. Preturile nu includ TVA si sunt valabile numai pentru plata integrala in avans. Pentru valorile de peste 2800 de lei nu se plateste transportul. 


 
ATENTIE:
Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite EDGE de la E-lite Displays pot fi fragile si necesita un ambalaj special. In momentul primirii TREBUIE incheiat cu societatea de curierat un proces-verbal de primire in bune conditiuni. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

 

COMPASS nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru manipularea acestora si defectele aparute la montare daca instalarea nu este facuta de catre personal autorizat COMPASS.

 

Ambalajul anumitor casete luminoase ultrasubtiri E-lite EDGE de la E-lite Displays este returnabil. Valoarea lui va fi adaugata la factura si vi se va returna la primirea la sediul COMPASS. Pentru comenzile sub 1500 de lei veti plati taxele de curierat pentru returnare.

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website