COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeDldDespre noi - experienta si oameni

Compass - mind opener sau de ce as vrea sa lucrez cu acesti oamnei

 Compass - oameni intr-un alt tip de intreprindere

 

Compass s-a infiintat in 2006 din idea utopica de a furniza cele mai bune echipamente pentru industria de signing din Romania. Si la cele mai rezonabile preturi.

Am pornit de la idea simpla ca ne putem realiza propriile imprimari la un pret decent. Numai ca, la acea data, costurile imprimantelor de mari dimensiuni erau prohibitive. Asa ca am facut ceea ce parea mai rezonabil. Am cumparat una direct din China. Greaseala clasica.

O luna de zile fara nesomn pana cotetul a pornit in sfarsit. Lipsa totala a suportului tehnic, ignoranta si service-ul inexistent ne-au umplut de respect. Cineva trebuia sa faca bine asta. Si de atunci, zi de zi, impreuna cu prietenii nostrii care produc echipamente sau consumabile, incercam sa imbunatatim ceea ce oferim. Daca ati sti, ati intele ca lumea intreaga nu e decat un sat mai mare.

 

Realizez acum ca suntem foarte norocosi pentru ca avem prieteni foarte buni in Japonia, America, Elvetia, Bulgaria, China, Germania, Olanda, Suedia, Grecia, Italia, Franta, India, Croatia, Marea Britanie, Danemarca, Norvegia, Ungaria, Rusia, Israel, Polonia, Cehia, Slovacia, Belgia. Si cred ca mai uit din ei... Dar cand ai o problema si trebuie sa suni pe cineva noaptea, e perfect.

 

Oamenii fac totul.

 

Banii. Deasigur, un subiect important si delicat. Oare care este pretul corect? De fapt, ce cumpar?

 

1. Experienta.

Extrem de important. Cred ca ar trebui sa ne intrebam in primul rand ce experienta reala are omul de la care vrem sa cumparam si cu care stam de vorba.

Ce training au oamenii lui, de cate ori, in cate tari, pentru ce producatori? Conditiile de lucru cu un partener japonez, american sau elvetian sunt extrem de dure iar trainingul costa. Si costa mult.

Apoi, cotetul pe care vrem sa-l cumparam poate fi vazut sau discutam doar despre imagini pe calculator?

 

Noi avem in showroom-ul de la Craiova 9 (NOUA) modele diferite de imprimante de mari dimensiuni. Instalate si functionale. Nu sar in sus cu asta dar NU MAI EXISTA NICI O ALTA INTREPRINDERE in Romania care sa poata sustina acest lucru. Si spun asta serios pentru ca nu pot vinde spunand despre ceilalti ca sunt vai de mama lor.

 

O gramada de bani blocati in fiare. Dar nu poti vinde povesti. Chiar daca nu cumpara oamenii apreciaza onestitatea si invata despre scule.

 

Sau pot suna clienti, oameni in carne si oase cu multumiri sau nemultumiri. Un risc asumat.

 

Culmea e ca multi clienti ne parvin tocmai din vorbele urate spuse de unii sau de altii. Chiar nu inteleg de ce trebuie ca oamenii sa minta atunci cand e vorba despre concurenta. Obiceiuri de capitala? Nu cred...

 

2. Costul de achizitie.

 

Tendinta generala este aceea ca preturile sunt umflate. Noi alegem sa fim cu adevarat magazin online si sa afisam preturile reale de achizitie.

Stiu, nu e amuzant sa fii inflexibil (si clientii nostri stiu bine asta) dar salveaza o gramada de timp pentru toti.

 

Mai e un aspect. Punctele de vedere diferite. Cumparatorul se lupta fireste sa obtina cel mai bun pret si o scula care sa mearga 24 din 24. E destul de greu sa accepte ca si vanzatorul trebuie sa castige ceva.

Cumperi un cotet de 12000 si te astepti sa iti aduca cateva mii pe luna. Dar ca distribuitorul sa castige 1500 la afacerea asta pare inacceptabil. De ce? Ca sa nu-l mai gasesti peste 6 luni? Sa nu aiba oameni buni sau piese de schimb pe stoc.

Lumea nu prea merge asa. Munca trebuie rasplatita. Fiecare trebuie sa castige. Din ceea ce stie sa face cel mai bine.

 

Despre noi acum.

 

Imprimante de mari dimensiuni.

 

Favorita mea. Solutii unice, low-cost la inalta calitate. Indoor sau outdoor.

  

Am si instalat cate ceva. Am marcat orasele si nu numarul de imprimante instalate.

 

  

Cea mai buna cerneala europeana vanduta in Romania la cel mai bun pret. Peste 60 de clienti cu masini cu capete Seiko, Konica Minolta, Epson DX5, Xaar 126, 128, 130, 382, 500, Spectra Skywalker sau Galaxy.

 

Cutter-plottere

 

Avem norocul de a vinde cele mai bune cutter-plottere din lume. Un produs sell and forget. Practic fara interventii in 3 ani.

Si avem oameni care lucreaza si 8 ore in fiecare zi cu ele. Intreprinderi multinationale chiar.

Aici nu are rost vreo harta. Avem si in sate.

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website