COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTEKimoto Freejet 330, Freejet 500 Freejet 330 HS - acum modele 2023

Cea mai fiabila si productiva imprimanta plana pentru obiecte.

KIMOTO FREEJET 330 - GENERATIA A PATRA de imprimante 3D (3D Flatbed printer)

   KIMOTO Freejet 330 - noua solutie de imprimare digitala directa a obiectelor  

 

(KIMOTO Elvetia) este in acest moment cea mai fiabila imprimanta flatbed de pe piata europeana. Experienta de peste 16 ani (din 2007 in Romania) miile de metri patrati tipariti impecabil, zecile de mii de obiecte imprimate lunar, faptul ca aproape toate imprimantele instalate functioneaza inca  le recomanda ca fiind unele din cele mai de incredere solutii din industrie.

 

Acum cu functii suplimentare (in configuratia optionala), cu solutii revolutionare cu cerneluri pe baza de apa ce pot imprima fara probleme si la o inalta calitate o mai larga varietate de materiale FARA TRATAMENTL PREALABIL al acestora.

 

Imprimarea pe obiecte promotionale nu a fost niciodata mai usoara. Iar acum imprimantele noastre de obiecte au ajuns la generatia a V-a.

Inovatia este caracteristica noastra definitorie.

 

 


 

 

 nu doriti sa ratati o ocazie unica                                                

Acum e mai simplu, ceea ce va doriti este extrem de accesibil: NUMAI in aceasta luna aveti un pret special pentru un numar limitat de imprimante.

 


 

 

 

Kimoto Freejet 330 HS

Indicele "HS" este o abreviere pentru "Sistem de incalzire" (Heating System) si se refera la unitatea dubla de incalzire IR, care este integrata in portalul de imprimare.
Unitate de incalzire influenteaza tensiunea superficiala a materialului ce se doreste imprimat si, astfel, are un impact major asupra rezultatului imprimarii si stabilitatii acestuia.

Pe produselor subtiri, termoconductive, acest efect poate fi obtinut prin utilizarea mesei incalzite cu vacuum, care este inclusa in kitul starter al imprimantei digitale pentru obiecte Freejet 330 HSt.

Unitatea IR nu numai ca influenteaza suprafata materialului ce urmeaza a fi imprimat, dar, de asemenea, reduce rapid timpul de intarire (polimerizare) al cernelurilor (folosind cernelurile cu rasina pe baza de apa).

 

Sunati pentru detaliile promotiei. 

  

 

Creaza noi oportunitati de afaceri

Imprimantele plane KIMOTO FREEJET 330 (3D flatbed printers / direct printing on objects / gift printer), distribuite de Compass constituie tehnologia ce a revolutionat imprimarea obiectelor in industria publicitara. Evolutie naturala, generatia a cincea, prin modele 2013 cu o dinamica imbunatatita, aduce noi facilitati, usurinta in exploatare, practic fiind masini noi.
Obiecte imprimate intr-un mod uluitor, inaccesibil tehnologiilor de pana acum, pot fi realizate chiar cu personal putin calificat.
O multitudine de materiale si obiecte pot fi astfel imprimate rapid si la rezolutii foarte mari. Fotografic.

 

Gama larga de materiale imprimabile

Printeaza practic pe orice suport (metal, plastic, lemn, sticla, piele), de orice forma, ce se incadreaza pe masa de lucru (Freejet 3330 are  dimensiunea A3 + iar Freejet 500 are o masa dubla) si are inaltimea de maxim 11 cm si pana la 20 kg in greutate!
Acest lucru este posibil datorita integrarii unei noi game de cerneluri direct solvent. Aceasta cerneala permite imprimarea directa, fara pre-tratament, a mai multor tipuri de materiale plastice, eliminand astfel o etapa a procesului tehnologic. Si inca una mare consumatoare de timp.
Pentru materiale ce nu se pot imprima (metal, sticla, marmura) va punem in continuare la dispozitie solutii de pre-tratament pentru a asigura o aderare optima la suprafata de lucru. Stratul astfel rezultat (combinatia de cerneala cu pre-tratament) este deosebit de rezistent la abraziune mecanica, apa sau radiatie UV. Astfel imaginile de pe obiectele promotionale (cele mai expuse la zgarieturi) vor rezista mai mult decat perioada lor de folosinta iar obiectele de folosinta indelungata (tablouri, icoane) vor rezista o viata.
Pot fi realizate diferite aplicatii pe o larga varietate de materiale, extinzand limitele industriei: placi de spuma pentru afisaj, placi acrilice, aluminiu, otel, lemn, piele, marmura, piatra si aproape orice fel de materiale plastice.

 

NOU - Noua generatie de imprimante pe obiecte de la Kimoto, FreeJet 330 HS poate fi utilizata cu real succes pentru imprimarea aluminiului anodizat.

.

Imprima materiale rigide pana la 110 mm inaltime


Elimina tampograful si face din tiparirea obiectelor promotionale o joaca de copii. In sfarsit putem vorbi despre productia de masa a pixurilor si brichetelor. La o singura trecere, zeci de obiecte mici pot fi inscriptionate (folosindu-se suporturi specializate). Cu imagini, nu doar intr-o culoare sau doua!

Iar imprimanta poate realiza la fel de perfect imaginile si dupa cateva luni fara a mai fi nevoie de spatiu de stocare pentru matrite.

Acum cu noi functii, nou software, mult mai accesibila si usor de folosit, aceeasi calitate perfecta, imprimanta de obiecte Kimoto Freejet 330 a ajuns la cea de-a cincea generatie introducand modelele 2013.

 

Kimoto Freejet 330 HS

Nu numai ca introducem o noua generatie de imprimante digitale pe obiecte dar va prezentam si un nou model - Kimoto Freejet 330 HS.

Cu sistemul dual de incalzire (optional, cu instalare din fabrica) materiale dificile pot fi acum inscriptionate gratie noilor cerneluri pigment cu rasina pe baza de apa. Fara un tratament prealabil.

Masa cu vacuum incalzita permite imprimarea de placi metalice sau aluminiu anodizat asigurand si fixarea ferma a acestora.

 


Pentru detalii va rugam sa descarcati brosura alaturata in format pdf.

   

 Kimoto Freejet 330- brosura in limba engleza

 

 

Pentru a urmari o video demonstratie a abilitatilor imprimantei plane Freejet 320 Plus (generatia 3) va rugam sa accesati link-ul de mai jos.

 

Imprimare digitala directa pe obiecte.

Noi facilitati utilizand noul Freejet 330 dotat cu masa de incalzire. Va rugam sa urmariti o demonstratie in care se imprima direct, PVC, aluminiu  anodizat, sticla sau canvas. O imprimanta uimitoare intr-adevar.

 

 Kimoto Freejet 330 - imprimari diverse

 

 

 


Pentru detaliile tehnice, specificatii si preturi va rugam sa accesati pagina urmatoare prin link-ul de mai jos...


 

 

detalii: KIMOTO FREEJET 330 - GENERATIA A PATRA de imprimante 3D (3D Flatbed printer)

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website