COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/textilNOVI DTG PRO-II - imprimanta de mare viteza cu 2 platane

NOVI DTG-PRO II - imprimanta direct pe textile de mare viteza

 

 

NOVI DTG-PRO II - imprimanta de tricouri industriala de mare viteza cu 2 platane - cand este nevoie de imprimari de exceptie

 

Cea mai avansata tehnologic imprimanta DTG a momentului. Super viteza la o calitate fara concurenta.

 

Peste 200 de imprimante NOCAI (detinator al brandului NOVI), UV sau textile, produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, viteza de lucru, software-ul DTG usor de utilizat  - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente similare.

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada standard de garantie de 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta fara rival pe piata imprimantelor DTG.

 

 

Bazat pe experienta noastra de 16 ani de distributie a imprimantelor plane (cea mai lunga experienta neintrerupta din Romania), o imprimanta direct pe textile de calitate va fi actuala 5 - 7 ani de la achizitie. Alegeti intelept.

 

 

Pentru volume medii si mari de lucru care cer fiabilitate, reproducere identica a rezultatelor, cea mai buna rezolutie din industrie (2400 dpi), software avansat (imagine, culori, costuri) si disponibilitate pentru lucrul in ture.

Sute de tricouri zilnic.

Daca aveti volume de imprimat, la un profit de 2 euro pe tricou, imprimanta se amortizeaza intr-o luna.

 

 

Nocai a decis sa infiinteze un nou brand pentru divizia de imprimare direct pe textile (DTG). Asa a luat fiinta acum cativa ani NOVI (www.novi1688.com sau https://en.u1print.com/).

 

 

 

 

 

In acest moment, prin solutiile avansate alese, imprimanta industriala de tricouri NOVI DTG-PRO prin solutiile avansate integrate stabileste noi standarde in industrie.

 

Va reamintim avantajele imprimarii digitale direct pe textile.

* Se folosesc cerneluri pe baza de apa care nu cauzeaza iritatii in contact cu pielea.

* Este perfecta pentru imprimari identice de volum mare dar si pentru imprimari individuale, total personalizate. Ambele nu mai au nevoie de site elaborate si scumpe, spatiu de depozitare, miros si cerneluri. Indiferent de volum, costurile pe piesa sunt identice. Si sunt aproape de zero, chiar daca folosim cerneala DuPont Artistri din SUA pentru ca, pentru un tricou, o imprimare full color consuma 1-2 ml de cerneala.

Indiferent de design, cu pregatire minima a operatorului, software-ul asigura automat o reproducere foarte buna a culorilor (chiar daca acestea nu pot fi 100% reale pe materialul tetxtil care are gauri in tesatura, nu este perfect alb si absoarbe multa cerneala).

* Imprimarile peste materiale dificile sunt garantate si nu mai depind de indemanarea operatorului.

* Este gata de lucru in cateva minute, are o parte din intretinere automata si iti permite sa realizezi volume intr-un spatiu foarte mic. Indiferent de model, complexitate sau numar de imprimari. Rezultatele sunt identice.

 

 

Adoptand ultima generatie de capete PrecisionCore Epson I 3200 imprimanta de tricouri NOVI DTG-Pro ofera o rezolutie fara competitie de pana la 2400 dpi dar si o viteza de imprimare de regim industrial.

Pentru productivitate la o calitate fara egal se utilizeaza rezolutia de 600 x 1200 dpi. In cateva secunda printul dvs. este gata.

Pentru tricouri inchise la culoare sau pentru culori mult mai vii obtinute pe tricourile albe se recomanda utilizarea unei masini automate de pretratament Photojet.

 

 

 

Cu o viteza mult peste competitie, imprimanta de tricouri NOVI DTG-PRO II imprima in fiecare ora pana la 90* de tricouri negre si poate face asta 20 de ore pe zi daca este nevoie. In fiecare zi.
(* Suprafata de imprimare full color cu substrat de alb - 25 cm x 20 cm)

Este o imprimanta industriala, conceputa de la zero pentru volume si profesionisti.
De catre o companie lider de piata, cu o experienta in constructia de imprimante DTG de peste 15 ani.

NOVI DTG-PRO II, imprimanta industriala cu 4 capete de imprimare Epson i 3200 cu un total de 32 canale de cerneala - 16 culoare si 16 alb care ofera o viteza de imprimare foarte mare (cateva zeci de secunde pentru un print standard) la o rezolutie de exceptie (2400 dpi).

 

 

 

 

 

Imprimanta digitala direct pe tricouri NOVI NV-DTG-Pro II vine cu 2 mese standard, fiecare cu o suprafata de imprimare maxima de 370 mm x 420 mm.

Sunt disponibile optinal numeroase alte mese pentru imprimari speciale ceea ce va da flexibilitate si viteza in abordarea oricarei comenzi.

 

 

 

 

 

Avand toate dispozitivele precum si ultimele inovatii in domeniu, veti sti intotdeauna cand sa reumpleti cartusele de cerneala, fara a intrerupe lucrul. Recircularea si amestecul cernelei albe sunt standard precum si un sistem avansat de intretinere in repaos. Este suficient sa lasati imprimanta in stand-by si marea parte a grijilor legate de cerneala vor disparea.

Mediul de lucru este mai sigur, fara mirosuri, partea de imprimare realizandu-se intr-o zona complet protejata.

 

 

 

 

 

Rapid si eficient, imprima intr-o sigura trecere culoarea si substratul de alb, indiferent de culoare materialului textil.

Reproduce cu o acuratete de pana la 90% culorile designului original, totul calculat de calculator, conform imaginii prelucrate de catre dvs.

 

 

 

 

DEZVOLTATI-VA AFACEREA fara investitii.

Este simplu acum ca acum, din linistea biroului dvs. sa comandati mostre mostre de print cu designul cerut de catre clientii dvs. la noi iar noi sa le trimitem direct acestia.

Odata mostrele acceptate si contractul asigurat, va puteti comanda imprimanta pentru a executa lucrarea.

 

 


Prezentare YouTube - click pe imagine pentru a urmari videoclipul

 

 

 

 

 

 


 

Imprimanta digitala direct pe textile de mare viteza NOVI DTG-Pro II - 25.590 euro fara TVA

 

 


In oferta in luna iulie NOVI DTG-PRO II, imprimanta DTG de mare viteza la doar 17.550 euro fara TVA

 

NOVI DTG-PRO II, imprimanta industriala DTG de mare viteza cu 4 capete de imprimare Epson i3200 si 2 platane.

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor.

Livrarea, instalarea, training si doua verificari ale echipamentului (in perioada de garantie) sunt gratuite.

 

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, pretul se majoreaza cu 5%.

 

Livrare in functie de stocul intern in 5-55 zile de la confirmarea platii.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website