COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante in rola outdoor / indoor de mari dimensiuniRevolution-E - imprimanta fotografica cu imprimare in rola, eco-solvent, outdoor cu Epson DX5

Revolution E - imprimare fotografica outdoor intr-o tehnologie de exceptie

MAXIMACH E - imprimanta cu eco-solvent de mari dimensiuni pe rigid sau in rola si rezolutie fotografica

 

Compass - experienta de 17 ani in imprimante large format cu ecosolvent.

 

Cunoasteti perfect imprimantele de format mare? Stiti cum sa reactionati exact cum trebuie ca ceva nu merge si trebuie schimbat imediat? Aveti experienta in a le intretine si repara in orice moment?

Daca raspunsul este NU macar la una din intrebarile noastre, atunci noi va putem ajuta. Lucrand cu noi, grijile acestea dispar.

 

Suntem singura companie din Romania care a introdus acest model inca din 2009.

Vindem imprimante de format mare avand capete de imprimare Epson DX5 si cerneala ecosolvent inca din 2008. Peste 12 ani de experienta!

Clientii nostrii sunt reali, produc, au profit. Probabil ca ei sunt competitia dumneavoastra.

 

Avantajele lucrului cu Compass:

* Experienta de peste 16 ani in instalarea si mentinerea imprimantelor de format mare cu ecosolvent cu capete DX5. Imprimantele nostre de mari dimensiuni sunt viabile si functionabile. Cereti parerea celor care le detin ca sa intelegeti cum i-au ajutat.

* Singura companie din Romania care dezvolta impreuna cu producatorul Photojet cerneluri tip ecosolvent. Toti ceilalti sunt revanzatori.

* Cu noi imprimarile sunt perfecte si costa de 4 ori mai putin decat la concurenta. Cerneala este tot timpul "proaspata". Nimeni nu poate oferi o cerneala produsa in aceeasi luna asa cum facem noi.

* Am fost prima companie care a introdus aceste imprimante de format marecu ecosolvent produse in China pe piata din Romania ca solutie alternativa.

* Masini proprii pentru livrare si 2 echipe de service oriunde in tara.

* UNIC - Pachet Suport tehnic AVANTAJ 12 luni de la achizitionarea imprimantei in valoare de 1000 de euro  ce include interventii gratuite si schibarea de consumabile

 

Inca de acum 10 ani va invitam sa citi raportul FLAAR 2011 (www.large-format-printers.org)  care lamurea ca in China era doi producatori reali - MICOLOR si ASTARJET iar mare parte a celorlalti (daca exista si apar la targuri si nu doar pe internet) pur si simplu cumpara ideea de la ei. De ce sa nu ii alegeti pe cei care conteaza, daca tot cautati solutii alternative? Noi avem o experienta de peste 10 ani cu imprimantele instalate si functionale in Romania.

 Cine produce in China imprimante, si cine conteaza. Unde se indreapta industria.

 

Iar acum, Compass - experti in imprimante de mari dimensiuni, agent unic HUAXIN-MICOLOR si XD va prezinta trei noi modele:

 

REVO 1645 (Revolution E - generatia IV - noul model 2016). Nou RIP Photoprint, nou RIP optional Wasatch, noi functii adaugate, latime mai mare de imprimare - acum 1645 de milimetri. Doua bannere de 80 de centrimetrii in paralel.

REVO 1845 (Revolution E - generatia IV - noul model 2016). Nou RIP Photoprint, nou RIP optional Wasatch, noi functii adaugate, latime mai mare de imprimare - acum 1845 de milimetri. Doua bannere de 90 de centrimetrii in paralel. 

 

 NOU si unic pe piata - functie 8 x OVERPRINT (In comparatie Mutoh ofera doar o singura imprimare suplimentara pe acelasi rand pentru ca printul sa aiba mai multa stralucire in cazul casetelor luminoase, atunci cand este iluminat din spate).

 

REVO 26-2, REVO32-2 noile model de imprimante de mari dimensiuni cu latimea de 2650 mm sau 3200 mm , cu doua capete de imprimare Epson DX7, mai compacte si cu 10% viteza de tragere mai mare, cu o productivitate de peste 12 mp/ora in regim de picatura de 2,5 picolitri si rezolutie de 1440 dpi.

Latime mai mare, viteza mai mare - totul la o calitate fotografica si un pret imbatabil.

 

NOU - TOATE modele pot imprima direct, fara nici un tratament prealabil al placii, pe placi rigide de PVC, spuma PVC (forex) sau PS de pana la 2 mm grosime precum si pe materiale in rola (autocolant, mesh, poliplan, hartie PP, hartie foto, canvas, etc.).

 

Cerneala ecosolvent europeana Photojet (optional) - cu uscare rapida, dupa doar 10 cm de print, care NU se zgarie si care rezista pana la 3 ani in exterior.

Puteti imprima fotografic (cu picatura mica) orice material in rola. Cu un cost sub 0,3 euro/mp. Acum. Incepand de maine daca nu aveti deja cerneala. Cine va mai ofera sansa aceasta?

 

 

 

 

Imprimarea de mari dimensiuni la cea mai buna calitate existenta in industria de semnalistica este acum accesibila. Rasturnarile spectaculoase datoratei anilor prelungiti de criza determina producatorii sa scada vertiginos pretul echipamentelor in incercarea disperata de a revigora o piata pierduta. Si de a pastra macar o piata a cernelurilor originale.

Clientii dumneavoastra cer lucrarile imediat si la ccea mai buna calitate. Alegand un REVO veti putea face fata acestor provocari zi de zi.

Imbunatatite permanent, acum este disponibila generatia a patra de imprimante de format mare Revolution E - REVO 1645 si Revo 1845 o imprimanta cu cerneala eco-solvent de mari dimensiuni, ce inglobeaza cele mai moderne tehnologii existente in industrie.

Imprima la o calitate fotografica (cu picatura mica adica cu rezolutie inalta, cu o reproducere buna a culorilor si cu o imprimare excelenta pentru semnalistica. Foloseste doar 4 culori si atunci nu este recomandata pentru lucrari de fotografie foarte pretentioase deoarece trecerile la nuante sunt mai vizibile. Pentru acestea sunt imprimante cu 8-12 culori)  inclusiv pe media nepretentioasa datorita cernelurilor eco-solvent dezvoltate special de noi pentru aceasta folosind cea de-a cincea generatie de capete piezoelectrice de la Epson - EPSON DX5 (optional) ce au dimensiunea picaturilor variabila intre 2,5 si 21 de picolitri.

Din 2016, in echiparea standard, REVO 1645/1845 sunt dotate cu capete Epson DX7.

 

 IMPORTANT   

In comparatie, imprimantele care utilizeaza capete Epson DX4 (Mimaki sau ROLAND mai vechi care de exemplu folosesc pentru TOATE imprimantele capete de imprimare DX4 - cu exceptia ultimelor modele care folosesc cerneluri  metalice si adopta capetele de imprimare Epson DX5), au fata de Revolution E:

 

- dimensiunea picaturilor de aproape 3 ori mai mica (diferenta este vizibila cu ochiul liber) = CALITATE MAI BUNA pentru Revolution E

- viteza mai mica cu 25 % = PRODUCTIVITATE MAI MARE pentru Revolution E.

- costuri de cerneala de 4 ORI MAI MARI.

 

La urma urmei, sunt banii dumneavoastra.

Avem atat de multa incredere in cerneala dezvoltata de noi pentru aceste capete de imprimare incat va putem oferim 12 luni garantie pentru capul de imprimare EPSON DX5, fara a fi limitati de suprafata imprimata!

Este suficient sa respectati recomandarile noastre.

 

Astfel, toate lucrarile dvs. vor fi realizate impecabil si rapid, de fiecare data. La cele mai mici costuri posibile.

 

 

Chiar si pentru imprimarile care cer viteza foarte mare de lucru (exemplu banner stradal) aveti la dispozitie o viteza excelenta.

 
 

Desigur, la viteze superioare este recomandat sa o folositi impreuna cu un uscator autonom cu preluare - Scirocco.

Disponibil acum cu 3 variante RIP profesional

1. MainTop - inclusiv versiune PostScript pentru print direct pdf - echipare standard

2. Photoprint 10/11 de la Scanvec Amiable (optional).

3. Wasatch - nou - un RIP profesional prestigios pentru lucrari care cer perfectiunea (optional).

 

REVO 1645 / Revo 1845 (generatia 5 a Revolution E de la Micolor) - imprimanta de mari dimensiuni cu eco-solvent.

Cap imprimare - EPSON DX5 (optional) sau ultima generatie Epson DX7 (10% viteza marita, optiune de doua capete de imprimare incluse). Statie de parcare si curatire ultramoderna. Pret imbatabil.

Performante de exceptie pentru XD pentru afise si bannere publicitare si semnalistica cu rezolutie inalta si o reproducere buna a culorilor. PRET DE NEATINS LA ACEASTA CALITATE.


 

 OFERTE SPECIALE print & cut

 

Ce spuneti de un atelier perfect de semanlistica pentru print & cut?

O solutie comoda pare a fi un echipament hibrid pentru imprimare si decupare. Este oare asa?

Aceste echipamente sunt perfecte pentru un job in timp ce pentru al doilea stacheta este lasata pentru a se putea integra in ansamblu.

Printeaza perfect si repede dar taie cu MAXIM 250 mm pe secunda (viteza norma de taiere precisa este de 100-150 mm/secunda REAL). Aproape precis.

Si cand taie nu poate imprima. Si poate taia numai dupa ce ne-am asigurat ca cerneala e perfect uscata altfel rolele presoare vor lasa urme iremediabile...

Aceasta este oare definitia productivitatii? Unde este viteza? Lucram in ture?

 

Dar daca exista ceva care sa va permita TOT TIMPUL sa decupati cu 1600 mm pe secunda fara a mai astepta ca lucrarea sa se usuce, sa imprimati in timp ce decupati cu peste 14 mp pe ora? Sa laminati orice lucrare pana la 1,60 metri latime?

Fara DAR... Exista.

 

O simpla comparatie cu performantele echipamentelor hibride Print&Cut de pe piata ne ofera:

 

1. Acuratetea aliniamentului pentru printare si taiere dupa reintroducerea in imprimanta a materilalui tiparit uscat pentru decuparea pe contur

* Toate modelele Print&cut: - - nu se garanteaza daca masa este incalzita !

- eroare mai mica de +/- 0,5% din distanta strabatuta sau +/- 3 mm (se alege cea mai mare!) pe lungimi mai mici de 3 metri

 

* GRAPHTEC CE7000-130 - precizia garantata de sub 0,1 mm pe o lungime de 5 m sau 12 m pentru seria FC9000

 

2. Tipul de cutit, forta si viteza de taiere

* Toate modelele Print&cut: - drag knife (fara rotire), maxim 300 grame forta, viteza: x- 300 mm/sec, diagonala - 600 mm/sec

  

* GRAPHTEC CE7000-130 - taiere tangentiala, cutit rotitor cu arc, 450 grame forta, viteza: toate directiile - 1000 mm/sec

* GRAPHTEC FC9000 - taiere tangentiala, cutit rotitor cu arc, 600 grame forta, viteza: toate directiile - 1600 mm/sec

 

3. Viteza de imprimare pe autocolant (metri patrati pe ora)

* Majoritatea modlelor Print&cut - artistic - 2,8 mp; high quality - 7 mp; standard 2 - 9,3 mp; standard 1 - 14 mp/ora, high speed 19,2 mp

* REVO Micolor - fotografic 4,8 mp, artistic - 7,7 mp/ora, high quality (360x1080 dpi)- 10,8 mp; high speed (720x360 dpi) - 15,5 mp

* Maximaxh XD1600 - fotografic 15 mp/ora (2 capete Epson I3200)

 


 

 Revolution E - imprimanta eco-solvent - brosura in limba romana

 

 si pentru prietenii nostri din afara Romaniei

 

 Revolution E - Micolor large format eco-solvent printer with EPSON DX5 - english

 

 

 


Pentru detalii, specificatii tehnice si preturi va rugam sa accesati pagina urmatoare pentru detalii prin link-ul de mai jos


 

 

 

 

detalii: Revolution E - imprimare fotografica outdoor intr-o tehnologie de exceptie

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website