COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/textilMaximach MM-DTF-30-3200 cu 2 Epson i3200-A1 - solutii DTF automate, accesibile

Maximach MM-DTF-30 - solutii DTF automate cu Epson i3200-A1

 

 

 

 

Sistem automat compact de imprimare Direct Pe Film (Direct-To-Film) MAXIMACH MM-DTF-30-3200

Cand bugetul este foarte important dar nu se doresc compromisuri legate de calitate.

Imprimari de inalta clitate si de viteza foarte mare.

Doua capete Epson PrecisionCore i3200-A1.

 

Pentru volume medii de lucru (peste 130 de metri liniari zilnic in format fotografic HD sau mult mai mult in modul de productie) care cer o reproducere identica a rezultatelor, la o rezolutie de top in industrie (2400 dpi), software avansat (imagine, culori, costuri). Imprimare HD - 5 mp/ora.

Daca aveti comenzi mai mari, pot fi folosite linistit mai mult de 16 ore pe zi.

Mii de lucrari zilnice pe orice tip de material textil, fara restrictiile de material specifice DTG-ului (bumbac, in, canepa, nylon, matase, materiale supraelastice, fasuri, jeansi).

Daca aveti volume rezonabile de imprimat, chiar la un profit de cativa centi pe lucrare, imprimanta se poate amortiza in doua luni.

 

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 

Calitatea inalta a executiei, capetele piezoelectrice extrem de accesibile (Epson PrecisionCore i3200-A1 - industrial) si solutiile avansate alese fac din sistemul automat compact de imprimare industriala direct pe film Maximach MM-DTF-30-3200 o solutie excelenta cu aproape jumatate din suma necesara pentru achizitia acestui tip de echipament..

 

Va reamintim avantajele imprimarii digitale direct pe film.

* Se pot imprima orice materiale textile, cu orice textura, fara restrangerile pe care le implica imprimarea DTG - direct pe textil.
Fara pretratamente, fara compozitii speciale ale materialelor, nu va mai rezumati doar la fibre naturale.

* Se folosesc cerneluri pe baza de apa care nu cauzeaza iritatii in contact cu pielea care sunt imprimate pe film PET transparent. Capetele de imprimare vor fi usor de curatat si vor tine foarte mult.

* Este perfecta pentru imprimari identice de volum mare dar si pentru imprimari individuale, total personalizate. Nu mai sunt necesare site elaborate si scumpe, spatiu de depozitare, miros si cerneluri. Indiferent de volum, costurile pe piesa sunt identice. Si sunt aproape de zero, chiar daca folosim cerneala din SUA pentru ca, pentru o suprafata de 25x20 cm, o imprimare full color consuma 2-3 ml de cerneala.

Indiferent de design, cu pregatire minima a operatorului, software-ul asigura automat o reproducere excelenta a culorilor (care in cazul imprimarii DTG acestea nu pot fi 100% reale pe materialul textil care are gauri in tesatura, nu este perfect alb si absoarbe multa cerneala).

* Imprimarile peste materiale dificile (bumbac, in, canepa, nylon, matase, materiale supraelastice, fasuri, jeansi) sunt garantate si nu mai depind de indemanarea operatorului.

* Este gata de lucru in cateva minute, are o parte din intretinere automata si iti permite sa realizezi volume intr-un spatiu foarte mic. Indiferent de model, complexitate sau numar de imprimari. Rezultatele sunt identice.

* Poate fi realizat cu un singur operator care poate realiza intre timp si transferul termic.

 

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 

* Spre deosebire de solutia print&cut, pe filmul PET se imprima doar designul dvs., indiferent de forma si complexitatea acestuia. Astfel, dupa imprimare nu mai este necesara taierea sau inlaturarea vreunui surplus - doar designul dvs. se transfera direct pe material.

* Spre deosebire de procedeele clasice de transfer termic sau imprimare cu cerneala de sublimare, acum nu mai exista restrictii de material (fibre naturale sau sintetice), culoare (materiale deschise sau inchise la culoare) si nici de textura (tricouri polo sau hanorace).

* Procedura elimina taiatul pe contur sau fabricarea de site sau sabloane.

* Procedura de transfer termic este foarte rapida, chiar 15 secunde pentru anumite designuri si materiale. Productivitatea teoretica trece de 200 de transferuri termice pe ora.

* Sistem automat ultracompact pentru imprimare directa pe film, tratament, uscare si rulare a filmului pe rola. Aveti nevoie mai putin de 2 mp de atelier.

  

Cu o viteza egala cu competitia de marca (2 capete Epson i3200 vor produce peste 132 metri liniari pe zi la calitate fotografica HD), sistemul automat compact de imprimare direct pe film Maximach MM-DTF-30-3200 imprima in fiecare ora peste la 15* metri liniari si poate face asta 16 de ore pe zi daca este nevoie. In fiecare zi.
(* Latimea maxima de imprimare este de 30 de cm)

Este o imprimanta industriala, conceputa de la zero pentru volume si profesionisti.
De catre o companie lider de piata, cu o experienta in constructia de imprimante UV si DTG de peste 10 ani.

 

Imprimanta direct pe film Maximach MM-DTF-30-3200 integreaza acum doua capete de imprimare fara compromisuri, extrem de accesibile. Epson PrecsionCore i3200-A1 cu un volum si o frecventa de tragere ridicate.

 

Adoptand ultima generatie de capete industriale Epson i3200-A1 imprimanta direct pe film Maximach MM-DTF-30-3200 poate oferi o rezolutie de exceptie de 2400 dpi cu picatura variabila si o viteza de imprimare ridicata.

 

 

 

Imprimanta digitala direct pe film Maximach MM-DTF-30-3200 vine cu o platforma de imprimare standard pentru imprimantele industriale cu sisteme de intindere a filmului, sisteme automate de tratament cu praf de adeziv si de recuperare al acestuia, uscare si racire dar si rulare a filmului imprimat. Suprafata de imprimare maxima de 300 mm x 100.000 mm mai mult decat suficienta pentru majorilatea lucrarilor.

Se pot imprima lucrari de orice complexitate si forme ceea ce va da flexibilitate si viteza in abordarea oricarei comenzi.

 

 

 

 

 

Avand toate dispozitivele precum si ultimele inovatii in domeniu, veti sti intotdeauna cand sa reumpleti cartusele de cerneala, fara a intrerupe lucrul. Recircularea si amestecul cernelei albe sunt standard precum si un sistem avansat de intretinere in repaos. Este suficient sa lasati imprimanta in stand-by si marea parte a grijilor legate de cerneala vor disparea.

Mediul de lucru este mai sigur, fara mirosuri, partea de imprimare realizandu-se intr-o zona complet protejata.

 

 

 

 

 

Avand aplicatii multiple, sistemul compact automat de imprimare direct pe film Maximach MM-DTF-30-3200 permite imprimari de cea mai inalta rezolutie pe obiecte de imbracaminte textila, genti sau incaltaminte textila, hanorace, pulovere, plase, rochii, fuste, blugi, sosete, imbracaminte pentru copii. Si enumerarea este departe de a se termina aici.

Cu un sistem automat integrat de aplicare, uscare si recuperare a pulberii adezive, complet controlabil din punct de al vitezei sau temperaturii (tunel de uscare cu incalzire uniforma) si cu un sistem automat de rulare al filmului tratat, uscat si racit, echipamentul permite lucrul neintrerupt sub supravegherea unui singur operator ceea ce reduce substantial costurile de productie.

 

 

 

 


Rapid si eficient, imprima intr-o sigura trecere culoarea si substratul de alb, iar rezultatele sunt perfecte indiferent de culoarea si textura materialului textil.

Reproduce cu o acuratete de pana la 90% culorile designului original, totul calculat de calculator, conform imaginii prelucrate de catre dvs. Aceasta este transferata fara margini sau proceduri sofisticate si fara a fi necesare proceduri intermediare complicate.

Sistemul automat reduce la minim costurile cu forta de munca si va permite sa realizati volume mari de lucru intr-un timp foarte scurt, fara a va ocupa toata ziua.

Dimensiuni compacte, de birou.

Consum imprimanta: 350W

 

 

 

DEZVOLTATI-VA AFACEREA fara face investitii.

Puteti comanda la noi mostre de print cu designul cerut de catre clientii dvs. iar noi sa le trimitem direct acestia.

Odata mostrele acceptate si contractul asigurat, va puteti comanda imprimanta pentru a executa lucrarea.

 

 

Caracteristici tehnice

 

Imprimanta DTF textile

Tehnologia de imprimare: Imprimare fara contact EPSON piezoelectric
Cap de imprimare culori: Epson PrecisionCore i3200-A1 piezoelectric
Numarul de duze – 3200 / cap de imprimare
Numarul de linii de duze – 8 linii
Numarul maxim de culori acceptate – 5 (CMYK + ALB)
Distanta dintre duze – 1/300 inch
Densitatea efectiva a liniei de imprimare – 300 npi / 1 coloana, 600 npi / 2 coloane, 1200 npi / 4 coloane (2 culori)
Latimea efectiva de imprimare – 33,8 mm
Performanta de ejectare a picaturilor – 2 niveluri de gri (5 pl), 3 niveluri de gri (6, 12.5 pl), 4 niveluri de gri (3.8, 6.2, 9.3 pl)
Tipul imprimarii : imprimare cu picatura variabila
Numarul de capete instalate – 2 capete de imprimare
Suprafata de imprimare – 300 mm x 10.000 mm
Grosimea media in rola imprimata – 1 mm
Greutatea maxima a rolelor de material - 25 kg
Rezolutia maxima de imprimare – 1200 dpi
Culori – 5 culori (CMYK si ALB)
Metoda de alimentare cu cerneala – continua cu rezervoare reincarcabile de 1000 ml
Masa plana din fagure aluminiu eloxat cu functie de vacuum si incalzire integrata
Interfata – Retea (Ethernet)
Software RIP – Scanvec Amiable (SUA) FlexiPrint cu cheie hardware flash disk
Sistem de operare: Windows Xp pana la Windows 11
Modul de ajustare a inaltimii fata de masa de lucru – manual
Sistem mecanic de prevenire a coliziunii
Protectie mecanica avansata pentru capul de imprimare
Panou de control cu taste si display LCD cu acces facil
Tratament cu nanoparticule al mesei cu vacuum (curatire facila a cernelei)
Corp imprimanta integral vopsit in camp electrostatic cu vopsea cu nanoparticule (curatire facila a zonelor intrate in contact accidental cu cerneala)
Trei zone cu incalzire reglabila (spate, mijloc, fata)
Sistem de incarcare media automat
Dimensiuni : 1.070mm x 610mm x 1.050mm
Alimentare : 230V, 50 Hz
Greutate: 100 kg
Consum maxim: 500 W
Nivelul de zgomot: 50dB (in imprimare)
Mediul de lucru : 20-25 C, umiditate : 30-45% fara condensare
Provenienta: China

 

 

Sistem automat de finisare film

 


 

Sistem automat compact de imprimare digitala direct pe film MAXIMACH MM-DTF-30-3200  - 14.690 euro fara TVA

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua verificari gratuite.

 

 


In oferta in luna iulie:

Sistem automat compact de imprimare digitala direct pe film (DTF) MAXIMACH MM-DTF-30-3200 la doar 8.995 euro fara TVA

Imprimanta DTF cu 2 capete de imprimare Epson PrecisionCore i13200-A1, sistem integrat de vibratie pentru pudra, cuptor (380 mm latime) cu rola de preluare automata (take-up).

Cuptorul NU are conveior (banda transportoare). Prezenta benzii transportoare permite ca filmul sa nu mai fie preluat in rola ci taiat in foi pentru a oferi mostre sau a le baga direct in productie la presa termica.

 

Echipamentul de finisare ce include sistemul integrat de vibratie pentru pudra, cuptorul CU CONVEIOR si rola de preluare automata (take-up) adauga 1.095 euro fara TVA la pretul MM-DTF-30-3200 de mai sus.

Garantie 12 luni.

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 8%.

 

Livrare cu precomanda cu livrare in 35 - 55 de zile in functie de stoc.

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website