COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeCNC / LaserHELIOS L - lasere CO2 europene MARI si IEFTINE

HELIOS L - sisteme industriale IEFTINE de taiere si gravare laser CO2 fabricate in Europa

 

HELIOS L - perfectiunea poate fi ieftina - sisteme industriale MARI de inalta precizie pentru taiere si gravare cu laser CO2

Fabricate in Europa. Accesibile imediat.

 

 

Sunt laserele CO2 cu cea mai mare suprafata a mesei de lucru in constructie inchisa de pe piata. Sunt chiar cu 5% mai mari decat un laser standard de 1500 mm x 900 mm.

 

Accentul se pune pe Gravare. Laserele fabricate in China sunt axate pe Taiere, fara mari pretentii.

 

Cu o experienta de peste 8 ani in distribuirea a sute de lasere HELIOS (fabricate in Grecia, Europa cu respectarea stricta a normelor europene), COMPASS introduce o noua gama de echipamente - seria de lasere DC CO2 HELIOS L (Lambda).

 

Care este cel mai important atu al lor?  PRETUL !

Considerentele sunt evidente - masini mari, fara rabat la calitate sau precizie dar accesibile pentru oricare mic atelier.

Echipamente europene sub pretul echipamentelor similare fabricate in China.

 

Cu aceasta serie nu intentionam sa maximizam marja noastra de profit ci sa preluam o cat mai mare parte din piata.

 

Garantie 24 de luni, configuratie completa, software, livrare, instalare si pregatire operator - toate gratuite. Se ofera chiar si pachete de 2 sau 4 verificari periodice la un pret extrem de atractiv.

 

 

 

IMPORTANT - pot trece prin orice usa standard datorita picioarelor detasabile.

Este o solutie evitata de aproape toti producatorii deoarece impun constructia unui sasiu si a unui stand cu un grad mare de precizie ceea ce presupune tehnologie avansat si costuri ridicate.

 

Avem de a face practic cu lasere HELIOS PRO de pe care am scos sau modificat elementele care nu influenteaza calitatea si fiabilitatea masinii dar influenteaza dramatic pretul acesteia.

Designul este realizat de ingineri cu experienta de peste 17 ani in productia de echipamente de gravare si taiere laser CO2, laser fibra sau echipamente de marcare cu fibra optica, CO2 sau UV.

 

Elementele specifice care o deosebesc de seria superioara HELIOS PRO sunt:

 

1. Masa de lucru este fixa. Suprafata mesei ESTE RECTIFICATA MECANIC CNC.

Aceasta inseamna ca suprafata mesei este paralela cu sistemul de axe X,Y ceea ce duce in primul rand la o aliniere aproape perfecta a opticii si pierderi minime de energie. In traducere - taie mult mai bine si mai repede.

Nici un alt echipament de taiere si gravare laser la acest nivel de investitie nu are masa rectificata CNC.

 

Pot fi prelucrate obiecte de pana la 5 cm grosime pe masa standard cu lame, ajustandu-se in cateva secunde capul de taiere la inaltimea de focalizare a lentilei care se afla in acel moment in aparat.

Daca se indeparteaza lamelele sau masa optionala tip fagure, spatiul devine urias, cat intreaga suprafata a mesei si accepta obiecte de pana la 350 mm grosime in zona centrala.

 

2. Controlerul este tot Ruida, dar alta serie.

Permite cea de a treia axa (sisteme rotative) si gravare de precizie la viteza mare (pana la 800 mm/secunda real pe anumite materiale), acceleratii ridicate, controler superior versiunilor care se regasesc pe laserele standard chinezesti. Interfata are display color si butoane tip touch, permite schimbarea parametrilor de lucru, dar nu este totusi ultimul model tip tableta ca cea de pe Helios PRO.

 

3. Motoarele sunt pas-cu-pas.

Nu sunt folosite motoare easy-servo sau servomotoare ca in cazul seriei de gravatoare laser CO2 Helios PRO. Dar sunt tot Leadshine.

Datorita designului specific al partilor mecanice asta inseamna ca viteza de gravare in regim fotografic poate fi realizata cu usurinta la 500 mm/secunda si mai mare (800 mm/sec.) in cazul gravurilor de tip logo. Sa nu uitam ca un laser fabricat in China, dotat tot cu motoare pas-cu-pas nu depaseste 200-250 mm ca viteza reala de gravare. Chiar daca in software poti sa introduci valoarea de 1000 mm/secunda. Duceti bratul in fata si miscati-l brusc catre dreapta. Asta inseamna sa parcurgi un metru intr-o secunda. Asa de repede ar trebui sa se miste.

In concluzie, veti grava de minim 2 ori mai repede cu un HELIOS L comparativ cu un gravator laser fabricat in China.

Si de 3 ori mai incet fata de un HELIOS PRO.

 

Viteza de taiere nu va scadea dramatic. In definitiv, pentru anumite materiale viteza de taiere nu poate fi foarte mare.

De fapt, chiar daca ne comparam cu HELIOS PRO dotat cu un W2 de 90W de la Reci, Un Helios L1410 avand un T4 Reci de 100W va taia cu viteaza mai mare.

 

Dar calitatea si detaliile taierii sunt incomparabil mai bune chiar daca vorbim despre multe alte lasere renumite. Cele chinezesti aflate pana in acelasi segment de pret cu HELIOS L nici macar nu se pot compara pentru simplul motiv ca la acest nivel de pret ajung la noi masini care trebuie sa fie foarte ieftine si implicit limitate ca echipare si performate. Laserele care pleaca la 3000 de dolari din China ajung la noi dupa cheltuielile legate de export, transport, taxe de manevrare, taxa de import la 5.500 euro sau mai mult. Fara TVA.

 

4. Transmisia miscarii.

Nu sunt folosite axe proprietare fabricate in house de catre Helios dar sunt folosite axe rigide cu ghidaje interioare de precizie si rulmenti cu bile de inalta calitate care asigura o precizie foarte ridicata si viteza  mare.

La fel ca in cazul laserelor DC CO2 HELIOS PRO, constructia axelor permite protectia a jumatate din traseul curelelor de transmisie nedeformabile.

 

5. Capul de taiere laser aduce un avantaj major fata de concurenta. Curatirea si intretinerea lentilei se fac in cateva secunde.

Cap de taiere si gravare laser EasyChange&Clean cu design unic si pana la 3 lentile cu distante de focalizare diferite (2,5 inch pentru taiere si gravare de productie, 2 inch pentru taiere si gravaresi 1,5 inch pentru concentrare a razei intr-un punct mic pentru gravare de exceptie).

Suporturile tip sertar cu garnituri de cauciuc asigura o curatire si intretinere a lentilei de taiere si gravare laser in cateva secunde fara a mai fi nevoie sa se demonteze tot capul laser si totul FARA A ATINGE LENTILA cu mana ca in cazul tuturor sistemelor de pe piata.

Lentile curate inseamna putere si viteza mare de lucru, taieturi si gravuri clare, fara arsuri.

Si economii importante deoarece optica de inalta calitate nu este ieftina.

 

6. Sistemul optic si tubul laser.

Sistemul optic este de inalta calitate fabricat in Singapore de catre cele mai bune companii din SUA. Reduc pierderile de energie cu pana la 20-25% fata de gravatoarele laser standard de pe piata care sunt ieftine si atat.

Tubul laser T4 Reci asigura o putere foarte mare de 100W pentru cativa ani de exploatare.

Taieturile si gravarile dvs. sunt fine, fara arsura in exces, ceea ce da o calitate superioara lucrarilor dvs. la o productivitate mai mare.

Castig mai mare in timp mai mic cu consum mai mic de energie.

 

 

 

Avantajele laserelor de taiere si gravare din seria HELIOS L

 

1. Fabricate in Europa (Grecia) cu respectarea stricta a normelor europene de constructie. Masa de lucru de 1.400 mm x 1.000 mm - cu 20%mai mare comparativ cu cea a unui laser de 1300mm x 900mm. Poate fi folosita in industria prelucrarii pieilor.

2. Componente electronice de marca. Desi pentru unii nu pare evident, este imporatant ca pana si cablurile sa fie alese corespunzator de la un producator renumit deoarece ele trebuie sa fie dimensionate corect pentru a asigura voltajul si amperajul corespunzator. Proiectarea traseului, protejarea electromagnetica a componentelor, calitatea acestora asigura undesign de succes. Tubul de marca original este mai scump

3. Prelucrare de inalta precizie. Taiere laser, indoire abkant CNC, sudare laser - toate duc la o carcasa cat mai aproape de perfectiune. Precizia executiei sasiului asigura precizia alinierii, taierii si gravarii.

4. Mecanica de precizie. Transmiterea miscarii este crucial sa fie daca se poate fara frecare, perfect liniara si uniforma.

Alinierea perfecta a opticii face ca pierderile de energie sa fie mult mai mici. Un laser Helios L va taia cu un tub de 90W aceleasi materiale pe care le taie unul din competitorii de la acest nivel cu un tub laser de 110 - 130W. Dar mai curat si mai precis cu o latime a taieturii vizibil mai mica.

 

5. Optica de inalta calitate. Oglinzile si lentila este evident ca vor face diferenta in a recupera si focaliza enrgia luminoasa. O raza mai puternica si mai concentrata va taia precis lucri mult mai mici, mai repede si mai curat. Lucrarile tale vor fi extrem de detaliate iar timpul pierdut cu curatirea sau stergerea arsurilor il vei putea folosi pentru altceva. Optica buna rezista mai mult.

La acest nivel de pret nici China nu isi permite sa adopte asemenea solutii si tehnologii pentru ca atunci laserul ar avea pretul de productie peste 4.500 de dolari. Si cum transportul si taxele adauga mai mult de 1500 de dolari...

6. Aliniere si intretinere super simpla datorita designului proprietar al capului de taiere EasyChange&Clean. Stiti cat dureaza sa cureti o lentila intr-un laser CO2? Chiar si 5-10 minute, in functie de indemanarea operatorului, fiind un proces laborios si mereu in pericol de a zgaria, lasa murdara sau a pozitiona gresit lentila si a pierde focalizarea. Si pentru anumite materiale poate este nevoie sa curatiti optica si lentila si de peste 10 ori intr-o zi de lucru. Cine plateste pentru acest timp? La laserele CO2 HELIOS L procedeul dureaza cateva secunde, operatorul nu atinge niciodata lentila si o pozitioneaza perfect la distanta de focalizare.

Pentru unii operatori, procedura de focalizare a razei laser este o procedura care dureaza ore sau nu poate fi realizata multumitor. Si trebuie facuta periodic pentru ca tai prost, pierzi putere si consumi tubul laser. Designul nostru face procedura accesibila si pentru incepatori.

7. Manevrabilitate - poate trece prin orice usa. Am gandit laserele CO2 ale seriei HELIOS L in asa fel incat sa poata fi montate in orice incapere fara sa demontezi usi sau ferestre.

Desi au o masa de lucru extrem de mare (gravatoarele laser HELIOS L au masa si de 1400 mm x 1000 mm) ele pot intra pe o usa de 800 mm latime.

8. Mai multe lentile pe aceeasi masina. Taiere si gravare cu lentile diferite. Folosind capul de taiere proprietar EasyChange&Clean 2 (optional) clientii nostrii au posibilitatea sa foloseasca lentile de focalizare de 2,5 inch, 2 inch sau 1,5 inch in functie de lucrarile de moment, fara sa isi bata capul cu distanta de focalizare.

9. Spatiu urias de gravare. Prin eliminarea lamelelor sau a mesei fagure optionale se obtine un spatiu cat masa de lucru in care pot fi introduse obiecte mari cu o inaltime de 20 de centimetri.

10. Echipare completa. Poti vizualiza rapid zona de taiere deoarece integreaza laser cu punct rosu, gazele si praful sunt evacuate eficient cu sistemul inclus de ventilare, iar racirea tubului se realizeaza cu chiller industrial  cu compresor de 1hp (prin comparatie un CW500 din China are compresor de 0.5 hp si asigura o racire inferioara si deci o durata mai mica de viata a tubului). Ai asistenta de aer comprimat cu compresor silentios Toros cu doua pistoane si rezervor de 24 litri de aer si conectare USB offline,  USB2.0 Full Speed sau retea fara limitarea versiunii sistemului de operare Windows. Pe latimea de 1400 mm accepta placi cu lungime mai mare decat masa de lucru datorita designului pass trough.

 

 

Domenii de utilizare.

Echipament cu utilizare in absolut toate industriile, destinat gravarii si taierii materialelor organice (lemn, piele si inlocuitori, placaj si conglomerate din lemn, hartie, carton, materiale plastice, panza din fibre naturale, panza din fibre sintetice, cauciuc). Permite doar gravare pe sticla, piatra, metale si marmura.
Nu se recomanda taierea de PVC, MDF, cauciuc, teflon datorita gazelor nocive si corozive rezultate (inclusiv HCl - acid clorhidric care duce la deteriorarea foarte rapida a tuturor componentelor metalice si nemetalice ale laserului, dar si sanatatii operatorului si acelor din jurul acestuia).

 

 


 


Lasere CO2 industriale pentru taiere si gravare HELIOS L (Lambda)

 

 

HELIOS L 9060 75/80W - 9.990 euro fara TVA

HELIOS L 1410 90W - 10.990 euro fara TVA

HELIOS L 1410 100W - 11.690 euro fara TVA

HELIOS L 1410 130W - 13.990 euro fara TVA

 

Toate laserele DC CO2 fabricate in Europa ale seriei HELIOS L au gratuite livrarea, instalarea si pregatirea operatorului si o verificare in timpul perioadei de garantie.

Garantia este de 24 de luni (36 de luni la cerere - 690 euro fara TVA) pentru defecte de fabricatie ale componentelor electronice si mecanice si 12 luni pentru tubul laser.

 

Accesorii optionale:

- Sistem de gravare si taiere pe obiecte cilindrice si tronconice cu sisteme interschimbabile rapide de prindere pentru sticle si pahare - 590 euro fara TVA

- Sistem filtru de carbon activ pentru eliminarea mirosului - 199 euro fara TVA cu un cartus filtrant, 299 euro fara TVA cu doua cartuse filtrante (recomandat daca evacuati in apropierea altor unitati de lucru sau de locuit). Constructie in cheson de placaj. Cartus filtrant carbonactiv de rezerva (aprox. 450mm x 450mm x 40mm) - 138 euro fara TVA.

- Sistem de filtrare HEPA - clasa de filtrare H12 - ISO 1822, eficienta de retinere 99,50% pentru particule de 0,33 microni, pentru eliminarea prafului si fumului - 299 euro fara TVA (cheson placaj)

- Sistem de filtrare cu hartie pentru elimnarea prafului si fumului - 189 euro fara TVA (cheson placaj)

- Lentile gravare cu diametrul de 20 mm ZnSe (SUA, Singapore) si distanta focala 63,5mm, distanta focala 50,4mm, sau distanta focala 38,1mm (2,5 inch - instalata standard pe masina, 2 inch si 1,5 inch optional) - 125 euro fara TVA

 


Preturi sisteme de taiare si gravare laser CO2 HELIOS Lambda:

 

 

HELIOS L 9060 75/80W - 9.990 euro fara TVA

HELIOS L 1410 90W - 10.990 euro fara TVA

HELIOS L 1410 100W - 11.290 euro fara TVA

HELIOS L 1410 130W - 12.490 euro fara TVA

 

 


Preturi in oferta in luna mai:

 

HELIOS L 9060 75/80W - 6.495 euro fara TVA (pentru un singur echipament)

HELIOS L 1410 80W - 7.395 euro fara TVA (pentru un singur echipament)

HELIOS L 1410 100W - 7.795 euro fara TVA

HELIOS L 1410 130W - 8.395 euro fara TVA

 

* preturi fara sistemul industrial de racire, sistem evacuare gaze de ardere, compresor, care sunt optionale in cadrul acestei oferte.

Acestea se configureaza separat, dupa cum urmeaza:

- Chiller industrial CW5000 (800W consum maxim, pentru laser de pana la 100W) - 525 euro fara TVA, CW5200 (1200W consum maxim, pentru laser de peste 100W) - 635 euro fara TVA.

- Sistem de vacuum cu ventilator axial pentru evacuarea gazelor de ardere cu tubulatura (de la 200W consum, 250mc/ora) - de la 168 euro fara TVA

- Compresor electromagnetic silentios fara rezervor (de la 80 l/min) - de la 75 euro fara TVA

- Compresor silentios cu 2 pistoane si rezervor 24litri - de la 290 euro fara TVA.

 

Livrare din stoc intern sau extern in termen de 5-30 zile. Preturile din oferta sunt valabile pentru plata integrala. In cazul platii unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 7%.

 

 

 


 

 

 

 

Pentru caracteristicile tehnice detaliate si alte informatii suplimentare va rugam sa accesati pagina doi accesand link-ul de mai jos.

 

detalii: HELIOS L - sisteme industriale IEFTINE de taiere si gravare laser CO2 fabricate in Europa

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website