COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeechipamenteEtichete volumetrice cu rasina Euro Drop (doming). Easy Doming - kit rapid rasina economic

Etichetele cu rasina (doming) - produse accesibile dar spectaculoase.

Poly Drop - etichete volumetrice cu rasina (doming), kituri Easy Doming - rapid, simplu si economic

Poly Drop - etichete volumetrice cu rasina (doming)                      

 

Produse Euro Drop (Italia), www. eurodrop.it, lider mondial in domeniu.

 

Sunt realizate din vinil (autocolant PVC sau chiar hartie foto laminata pentru aplicatii de interior) imprimat digital sau serigrafic, pe care se aplica o rasina poliuretanica transparenta, rigida sau flexibila.
Imprimarea digitala aduce un plus de calitate a imprimarii datorita rezolutiei superioare, comparativ cu serigrafia. Se pot obtine astfel etichete de mici dimensiuni cu un numar nelimitat de culori (calitate foto) si de aproape orice forma geometrica.
Spatele poate sa fie adeziv sau magnetic.

Rasina aplicata da etichetelor o stralucire speciala, si un efect de volum iar culorile sunt foarte vii .

Sistemul de tratament 3D cu rasina clara poliuretanica Poly Drop indeplineste standardele industriilor auto/navale/feroviare/aeronautice si are o rezistenta de pana la 8 ani in exterior (folosind mixerul C80).
O alta conditie obligatorie este folosirea unui film PVC de calitate inalta (noi recomandam Unifol dar puteti folosi si film de calitate superioara de la Oracal sau 3M). Polimerizarea (uscarea) corecta este importanta. Este necesar un mediu uscat si lipsit de praf la aplicare (22 C - 25 C).
 
Are o consistenta semi-rigida (rasine semi-rigida Hard Emblems T826 si intaritor K866 - numai pentru suprafete plane, recomandat pentru metal si plastic) sau flexibila (rasina cu inalta flexibilitate T825 si intaritor K865 - uz multiplu, suprafete curbate sau aplicat cu presa pentru transfer termic pe material textil). 
Nu oferim o solutie rigida. (Rasina epoxidica va avea unn grad de duritate superior dar nu va rezista mecanic in conditii de exterior).
Nu se va decolora, crapa sau intari in timp. Stabilitate UV superioara fara deformari cauzate de diferentele de temperatura.

 

 

Etichetele volumetrice cu rasina se folosesc cu precadere la personalizarea obiectelor promotionale, cadouri, accesorii de ambalaj, brelocuri, aparatelor electrice si electrocasnice, masinilor si utilajelor (inclusiv cele folosite la exterior), in personalizarile motociletelor sau automobilelor,avand o foarte buna rezistenta la apa si actiunea razelor UV cu garantie intre 3 si 5 ani in exterior.
Se pot aplica pe suprafete plane sau usor curbate, in cazul celor cu rasina flexibila.

Folosind folia printabila digital acum puteti aplica etichete cu rasina si pe materiale textile prin transfer termic.

 

Pentru realizarea industriala a etichetelor volumetrice cu rasina veti avea nevoie de un echipament pentru omogenizat rasina (mixer PolyMix C80) si un dispozitiv pentru dozarea de precizie , pentru ca lentilele fiecarei lucrari trebuie sa fie identice (dozator semi-automat Poly Dose Label Drop E35 sau dozator automat Poly Dose Label Drop E36). 

 

Cum puteti face toate acestea? Foarte simplu - deschideti brosura de mai jos.

 Brosura de prezentare generala a echipamentelor, materialelor si modalitatilor de lucru

 

Metodologia este simpla, experienta este indelungata iar echipamentele sunt specializate si cu o fiabilitate verificata.

 

Pentru o prezentare a echipamentelor PolyDrop pentru realizarea de etichete volumetrice cu rasina, va rugam sa urmariti:

 Simplu? Urmariti urmatoarea prezentare:

 Unii pot face chiar mai multe de atat.

 Altii fac arta.

 

 

 


Pentru detalii tehnice si preturi va rugam sa accesati pagina 2 prin link-ul de mai jos


detalii: Poly Drop - etichete volumetrice cu rasina (doming), kituri Easy Doming - rapid, simplu si economic

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website