COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeechipamenteRoboti de lipit cu jet de aer cald - Leister hot air gun

Echipament industrial, extrem de accesibil pentru lipirea foliilor termosudabile.

CPWM-6002A/7001C- Noile modele industriale de roboti pentru lipit poliplan/mesh/membrane termosudabile

NOU. Generatorul de aer cald este LEISTER.

 

 CPWM-6002A - NOUL robot profesional pentru lipit poliplan cu jet de aer cald                                

 

Similar Leister Unimat E.

 
Compass va propune un nou echipament fiabil si modern, extrem de robust si precis ce utilizeaza foen cu aer cald de la LEISTER (Elvetia).

 

Compass este distribuitor exclusiv al brandului TopLink al Ocean Technology Honk Kong (www.toplink.hk), lider in China in productia de echipamente de lipit sau extrudat cu jet de aer cald sau element de incalzire.

 

De peste 15 ani robotii de lipit industriali TopLink isi demonstreaza fiabilitatea si precizia de lipire la multe din firmele de profil din Romania. Toate echipamentele se afla inca in lucru, utilizate zi de zi. In fiecare mare oras din Romania.

 


Click pe imagine pentru detalii

 


Echipament automat, cu jet de aer cald, pentru imbinarea materialelor termosudabile prin topirea suprafetei acestora si lipirea lor in profunzime prin presiunea exercitata de rola de silicon.

 

RAZA LASER PENTRU GHIDARE SI ALINIERE PERFECTA CU MARGINEA MATERIALULUI.

 

Lipirea eficienta a membranelor termoplastice cu jet de aer cald necesita precizie. Presiunea constanta a rolelor si alinierea lipiturii este dificil de realizat, mai ales pe distante lungi.

 

Aceasta provocare creste pe masura ce creste si viteza de sudare de la 3-4 m/min. (viteza celor mai multe aparate de sudura cu jet de aer cald) la 8-10 m/min.

 

Solutia pentru experti oferita de catre noi implica folosirea unei role presoare care ofera mai multa libertate de fiecare parte a cordonului de sudura, reducand astfel sansele aparitiei de decalaje accidentale sau goluri de-a lungul liniei de lipire.

Rolele (mai late si mai grele decat in cazul echipamentelor similare de pe piata) va vor oferi o libertate mai mare de virare dar si o presiune adecvata chiar la viteze mari de sudare. Suprafata de cauciuc cu o concentratie mare de silicon a acestora ofera o presiune mai constanta pe suprafetele sau accidentate.

 

Componente solide, industriale, prelucrate cu precizie pe cnc laser sau mecanic ce asigura o viata lunga echipamentului dvs. pentru sudura materialelor termosudabile pentru acoperisuri.

 

·         Cu o presiune ridicata de lipire, viteza buna si jet de aer fierbinte stabil, CPWM 6002A este special conceput pentru sudarea de materiale termosudabile la care se urmareste o lipitura perfecta, uniforma si, la cei mai multi dintre clientii nostrii - ETANSA.

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 

·         * Perfect pentru membrane termosudabile pentru industria de semnalistica sau transporturi (tarpaulin, prelate camion).

 

·        *  Usor de operat, oferind o varietate larga de temperaturi de la 20 la 620 C, atinge temperatura dorita intr-un timp scurt.

 

·        *  Display digital usor de citit ce arata simultan setarile programate precum si temperatura si viteza reale.

*       *  Usor de utilizat, cu design de ultima ora, microcomputer inclus.

 

·        *  Viteza foarte mare de sudare poate atinge pentru anumite materiale un maxim de 10 metri pe minut.

 

·       *   Temperatura constanta si viteza performanta.

        *  Functie STAND-BY de economisire a energiei.

*
.
Perfecte pentru industria de signing unde este necesara termosudarea materialelor tip poliplan sau mesh, repede, fara cute si drept.
Reglaj electronic fin al temperaturii si al vitezei de avans cu microcomputer.

 
Utilizand robotul industrial de lipit poliplan  puteti avea un dispozitiv perfect pentru lipire, ce va sigura lipituri nete, DREPTE, fara abateri pe lungime foarte mare la o singura trecere si, cel mai important, economice si usor de utilizat de catre un singur operator.

 

Echipament compact, usor de manevrat (doar 11,5 kg), perfect pentru semnalistica si nu numai. Comparandu-l cu CPWM-7001C (destinat prelatelor, corturilor si back-lit-urilor de foarte mari dimensiuni) se poate observa usor diferenta de dimensiuni.

 

 

 

 
Facilitate unica de a avea o calitate ridicata a produsului finit cu o investitie mica in raport cu echipamentele din aceeasi gama de pe piata.

 

 


 

 


 

 NOU

 CPWM-7001C - robot pentru lipit membrane termosudabile, poliplan cu jet de aer cald, corturi si prelate de camioane ce necesita lipituri pe lungime mare invizibile la iluminarea din spate

 

Similar Leister Varimat.

 
Compass va propune un nou echipament fiabil si modern, extrem de robust si precis ce utilizeaza foen cu aer cald de la LEISTER (Elvetia).

 

Compass este distribuitor exclusiv al brandului TopLink al Ocean Technology Honk Kong (www.toplink.hk), lider in China in productia de echipamente de lipit sau extrudat cu jet de aer cald sau element de incalzire.


Echipament automat, cu jet de aer cald, pentru imbinarea materialelor termosudabile prin topirea suprafetei acestora si lipirea lor in profunzime prin presiunea exercitata de rola de silicon.

Acesta are o greutate dubla, maner pentru actionare stand in picioare, adaptor pentru dispozitiv de lipire cu plasa pentru materiale de reclama imprimate de dimensiuni mari, iluminate din spate.
Bannerele imprimate, lipite prin suprapunere, atunci cand sunt iluminate din spate lasa sa se vada o dunga intunecata (suprapunerea). Lipirea cu plasa se face fara suprapunere si atunci lipitura nu este vizibila la iluminare.
Elementul de incalzire atinge o temperatura superioara.

.

 


Click pe imagine pentru detalii.

 

 


Pentru detalii, specificatii tehnice si preturi va rugam sa accesati pagina urmatoare prin link-ul de mai jos.


 

 

 

detalii: CPWM-6002A/7001C- Noile modele industriale de roboti pentru lipit poliplan/mesh/membrane termosudabile

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website