COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeE-lite DisplaysE-lite Displays - firme luminoase ultrasubtiri, casete luminoase ultrasubtiri cu rama click

E-lite Displays - firme luminoase ultrasubtiri, panouri iluminate ultrasubtiri de exterior sau interior, casete luminoase cu rama click

 

 

E-lite Displays - panouri iluminate ultrasubtiri (ultra slim) fara rama sau cu rama click de exterior sau interior, firme luminoase ultrasubtiri iluminate cu panouri luminoase ultrasubtiri

 

Noul atrage.

 

Casetele luminoase sunt istorie.

Forma lor de cutie a fost necesara din motive evidente de functionalitate. Corpurile de iluminat erau voluminoase, trebuia bagate undeva pentru a fi protejate si ascunse, iar lumina trebuia distribuita uniform, fara umbre pe suprafata exterioara, vizibila.

 

Ultima tehnologie in iluminat permite ca intreaga suprafata pe care punem imaginea dorita sa fie un panou ultrasubtire (4-6 mm) care lumineaza UNIFORM si stralucitor.

 

 

Panourile moderne de expunere iluminate ultrasubtiri (ultra slim) de la E-lite Displays ("casetele" luminoase ultrasubtiri sau ultraslim) sunt o modalitate prin care grafica si posterele dvs. sunt remarcate imediat prin stralucirea si interesul adaugate, reusind sa atraga cu succes atentia clientilor dvs. catre mesajele promotionale.

 

Peste tot in lume, toate aplicatiile de semnalistica, atat din punct de vedere al designului cat si din perspectiva sanatatii si sigurantei la locul de munca integreaza produse mai subtiri si mai putin intruzive in spatiu.

Casetele luminoase ultrasubtiri (ultra slim) cu rama click E-lite Displays au numai 8 mm grosime, ceea ce înseamna mult mai putin în greutate si in spatiul ocupat în comparatie cu casetele luminoase sau semnalistica iluminata traditionala.

 

 

AVANTAJE

 

1. Design ultramodern. Atrag clar atentia si sunt Iluminate uniform, fara pete de culoare.

2. De 510 ori mai subtiri decat solutia actuala cu linii de LED-uri.

3. Mai economice. Isi scot banii in primul an din economia la energia consumata.

4. Duratamare de viata.

5. Cu 50% mai ieftine decat produsele similare de pe piata. Produs in Romania.

 

 

 

NOU. Firme luminoase de exterior iluminate cu panou luminos ultrasubtire (ultra slim) cu LED-uri Elite outdoor dibond.

 

(click pe imagine pentru a observa detaliile)

 

In premiera Compass va ofera firme luminoase de exterior de numai 12 mm grosime iluminate cu panouri iluminate ultrasubtiri (ultra slim) ce schimba perceptia despre firmele luminoase de exterior.

Nu mai este nevoie de nici o caseta greoaie, de zeci de neoane sau de sute de moduluri de LED-uri costisitoare.

Acum firmele luminoase de exterior devin incredibil de elegante, putand sa "pluteasca" pe suprafata cladirilor dumneavoastra creind o senzatie de volumetrie inaccesibila pana acum.

 

Consumul scade exponential iar modalitatile de exprimare devin practic nelimitate.

 

Fara litere volumetrice iluminate aplicate, firmele luminoase ultrasubtiri de exterior iluminate cu panouri luminoase cu LED au 12 mm grosime in varianta simpla fata. In varianta dubla fata, o firma luminoasa de exterior ultrasubtire are doar 16 mm.

La exterior, pentru un plus de eleganta, firmele luminoase ultrasubtiri pot avea pe suprafata litere volumetrice iluminate aplicate de 8 - 20 sau mai multi centimetrii, cu sau fara halou. De altfel, datorita stralucirii excelente, firmele luminoase ultrasubtiri E-lite Outdoor dibond creeaza oricum efectul de halou atat de apreciat in acest moment.

 

 

Avantajele folosirii panourilor luminoase ultrasubtiri ce folosesc tehnologia LED in realizarea firmelor luminoase de exterior

 

* Panou luminos incredibil de subtire, rectic o placa luminoasa ce puteste pe cladire - O caseta luminoasa ultrasubtire / ultraslim E-lite Displays poate avea 6 mm grosime (standard 8 mm grosime), astfel acestea pot fi prezentate in orice fereastra sau oriunde in interior, sau exterior fara sa ocupe spatiu, pur si simplu "plutind" pe suprafata aleasa si afisand un mesaj de inalta rezolutie in care si cele mai mici detalii sunt evidentiate.
Iluminarea uniforma cu un control absolut al temperaturii culorii corelate permite obtinerea de rezultate remarcabile in care culorile sunt incredibil de vii, cu o intensitate si densitate de neatins de catre casetele luminoase obisnuite iluminate cu neon.

 Asa cum spuneam, casetele luminoase clasice, greoaie, cu grosime de 5, 10 sau chiar 15 cm SUNT istorie.

 

* Ultima tehnologie pentru semnalistica iluminata la un pret perfect accesibil - Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays au un aspect foarte luxos si totusi sunt extrem de accesibile (in fapt costul unei casete luminoase ultrasubtiri, cu toate avantajele evidente, este aproape identic cu costul unei casete luminoase clasice) si ofera un aspect atractiv, elegant, si contemporan.
 

* Eficienta energetica uimitoare - Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays folosesc foarte putina energie pentru cantitatea de lumina oferita (eficienta foarte ridicata).I luminatul cu LED-uri ultraluminoase integrate in suprafata iluminata (de o grosime de numai 4 mm) face ca aproape toate lumina generata sa fie canalizata spre suprafata de iluminare si sa nu fie irosita ca in cazul illuminarii clasice. O eficienta mai buna inseamna nu numai mai multa lumina dar si mai putina caldura.

Suprafata iluminata a casetelelor luminoase ultrasubtiri / ultraslim E-lite Displays inglobeaza utima tehnologie LED si ofera o iluminare puternica si stralucitoare a graficii sau fotografiilor dumneavoastra. Panourile noastre luminoase pot depasi valoarea extraordinara de 3500 lumeni pentru panourile luminoase high-end.

 

Costuri anuale cu energia consumata (10 ore de utilizare pe zi):

E-lite HALO - 15,5 W/ora x 10 ore/zi x 365 zile = 56,575 kW x 0,88 lei kW = 49,6 lei (10 euro)

 

* Grafica protejata,  usor de schimbat - Casetele luminoase ultrasubtiri (ultra slim) E-lite Displays ™ au sursele LED integrate in marginea placii iluminate, si nu în spatele graficii propriu-zise. Acest lucru înseamna ca nu genereaza caldura pe suprafata panoului nostru. Lipsa caldurii inseamna ca posterul dvs. nu se deformeaza si nici nu face cute. Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri (ultra slim) E-lite HALO ™ sunt proiectate in asa fel incat grafica sa fie schimbata rapid, sa stea perfect intinsa, fara cute, vreme indelungata, mesajele dumneavoastra avand astfel cea mai buna expunere. Toate modelele, chiar si cele cu rama click rama dispun de aceste capabiitati.

 

* Pot fi expuse imediat dupa achizitionare - Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays sunt expediate complet asamblate si sunt gata de utilizare dupa ce le ati scos din ambalaj.


* Pe deplin garantate - Toate sistemele noastre de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays vin cu o garantie completa pentru defecte de fabricatie de 12 luni care poate fi prelungita optional la 24 de luni.

 

* Solutia ideala pentru multe domenii - Agenti imobiliari, Spa & centre de frumusete, hoteluri, restaurante, magazine de firma, baruri, zone de receptie si multe altele ... Iluminate perfect pe timp de zi sau de noapte.

 

* COMPASS ofera asistenta inginerilor nostri la personalizare & design - Compass va ofera sistemele noastre de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays ™ intr-o modularitate perfecta. Taiate la masuratorile specificate de catre dvs. si fabricate pentru a se potrivi oricarui interior, Compass ofera panouri luminoase ultrasubtiri pe deplin personalizate, de orice forma sau dimensiune, bazate pe cerintele specifice ale proiectului dvs.

 

 

* Iesi in evidenta din multime - Ca produs vizual, sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri sau firmele luminoase de exterior ultrasubtiri din dibond  E-lite atrag si ii incanta pe toti cei care le vad.
Dintr-o perspectiva de vanzare cu amanuntul, capacitatea de a atrage atentia, chiar si pentru o fractiune de secunda poate fi, uneori, un catalizator pentru a crea unui client motivatia de a cumpara.
Dintr-o
perspectiva de branding, toate companiile sunt preocupate de prezentarea de calitate si de reprezentarea brandurilor lor, si avand un mediu de cea mai buna calitate, veti descoperi ca
sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays reprezinta un beneficiu enorm.

 

 


 

 

 

PRETURI in oferta lunii apriliepentru firme luminoase ultraslim (ultrasubtiri) din dibond

E-liteOUTDOOR dibond (superluminos) cu litere volumetrice aplicate

 

 

 

 

 

 (clilck pe imagine pentru detalii)

 

Observati cat de elegante si cat de subtiri pot fi de acum firmele dumneavoastra de exterior.

 

1. Exemplu de calcul pentru dimensiuni personalizate cu litere volumetrice (doua straturi de aluminiu compozit / dibond 3 mm si litere aplicate realizate din straturi succesive de PMMA in grosime de 8 mm, 3 mm, 3 mm)

pentru modelul de firma luminoasa prezentata mai sus (literele volumetrice ocupa 35 % din suprafata):

 

Dimensiuni firma luminoasa ultrasubtire personalizata de exterior Elite HALO simpla fata (mm) Putere (W) Pret firma luminoasa ultrasubtire personalizata de exterior (euro)
EHODX (1200 mm x 320 mm) dimensiuni externe 10 W 129 euro fara TVA

 

 

2. MODEL ECONOMIC. Exemplu de calcul pentru dimensiuni personalizate (doua straturi de aluminiu compozit / dibond 3 mm, margine exterioara neluminoasa si litere aplicate realizate din PMMA de grosime 3 mm, in diverse culori) pentru forma de firma luminoasa prezentata mai sus (literele ocupa 35 % din suprafata):

 

Dimensiuni firma luminoasa ultrasubtire personalizata de exterior Elite HALO simpla fata (mm) Putere (W) Pret firma luminoasa ultrasubtire personalizata de exterior (euro)
EHODX (1200 mm x 320 mm) dimensiuni externe 10 W 109 euro fara TVA

 

Accesorii necesare - cabluri, sursa de alimentare, sistem de fixare pe perete.

 

Garantie standard 12 luni. Garantie prelungita optionala 12 luni.

 


(click pe imagine pentru a observa detaliile)

 

NOU. Pentru anumite aplicatii firmele luminoase ultrasubtiri (ultraslim) E-lite OUTDOOR dibond sunt acum disponibile si in versiunea dubla fata pentru a putea fi instalate in consola sau atarnate pe fatada magazinului sau fimei dumneavoastra. Grosimea lor incredibila de doar 12 mm transforma magazinul dvs. in spatiu publicitare elegant si ultramodern. Acum veti fi remarcati de la mare distanta.

Sistemul de fixare poate presupune montarea de rame de rigidizare pentru amplasarea in siguranta de la caz la caz a firmelor luminoase ultrasubtiri cu fete din dibond si iluminate cu LED-uri.

Firmele luminoase luminoase ultraslim ultrasubtiri de exterior (outdoor) personalizate E-lite OUTDOOR dibond de la E-lite Displays pot avea preturi diferite in functie de dimensiuni si de solutia aleasa pentru amplasare. Va rugam sa contactati un membru al echipei noastre de ingineri care sa va ajute sa gasiti cea mai buna solutie pentru ca fiecare firma luminoasa luminoasa ultrasubtire E-lite OUTDOOR dibond sa fie amplasata perfect si la cele mai mici costuri.


Nota. Preturile nu includ TVA si nici montajul si sunt valabile numai pentru plata integrala in avans. Livrare in 2 - 5 zile de la confirmarea platii.


 


 

 

 

NOU - PRETURI in oferta lunii aprilie pentru casete luminoase ultraslim (ultrasubtiri) fara rama sau cu rama click de interior

E-lite CLICK™ superbright (superluminos)

 

Dimensiuni caseta luminoasa ultrasubtire click standard (mm) Putere (W) Pret caseta luminoasa ultrasubtire (euro)
ECK1* imagine A5 (148 mm x 210 mm) rama foto 3,5 W   24,3 euro fara TVA
ECK2* imagine A4 (210 mm x 297 mm) 3,9 W   30,8 euro fara TVA
ECK3* imagine A3 (297 mm x 420 mm) 5,5 W   41,9 euro fara TVA
ECK4 (600 mm x 900 mm) dimensiuni externe 15 W   94,5 euro fara TVA
ECK5 (900 mm x 1200 mm) dimensiuni externe 18 W   163 euro fara TVA

* Pentru acest tip de casete luminoase ultrasubtiri E-lite HALO adaugati 50 mm pe fiecare axa pentru a afla dimensiunile externe ale casetei.

  

 Exemplu de calcul pentru dimensiuni personalizate (dintr-o bucata):

 

Dimensiuni caseta luminoasa ultrasubtire click personalizata (mm) Putere (W) Pret caseta luminoasa ultrasubtire personalizata (euro)
EHCX (900 mm x 2000 mm) dimensiuni externe 32 W  

359 euro fara TVA

 

 

NOU. Panourile iluminate ultrasubtiri E-lite CLICK sunt acum disponibile in versiunea dubla fata pentru a putea fi instalate cu usurinta atarnate in zonele de interes. Grosimea lor incredibila de doar 16 mm si greutatea foarte mica va permit acum sa transformati orice loc din magazinul dvs. in spatii publicitare elegante si ultramoderne. Acum veti fi remarcati de la mare distanta.

Posterele de mare rezolutie se pot schimba foarte usor.

 

 

 

Discount pentru agentii si comenzi mari. Va rugam sa solicitati detalii.

 

 

Casetele luminoase ulrasubtiri ultraslim personalizate cu rama tip click E-lite CLICK de la E-lite Displays pot avea preturi diferite in functie de dimensiuni si de solutia aleasa pentru amplasare. Va rugam sa contactati un membru al echipei noastre de ingineri care sa va ajute sa gasiti cea mai buna solutie pentru ca fiecare caseta luminoasa ultrasubtire E-lite CLICK sa fie amplasata perfect si la cele mai mici costuri.

  


 

 

Accesorii pentru casetele luminoase ultra subtiri ultraslim E-lite CLICK de la E-lite Displays

Accesorii standard caseta luminoasa ultrasubtire Amperaj (A) Pret (euro)
Alimentator 12 V pentru EH1*, EH2*, EH3* 1,5 A   5,5 euro
Alimentator 12 V pentru EH4 2 A   15,5 euro
Alimentator 12 V pentru EH5 3 A   17,3 euro
Alimentator 12 V pt. EHCX (900 x 2000 mm) 5 A   19,5 euro
Dimmer 12 V pentru reglarea intensitatii luminoase     15,5 euro

 

Garantia standard a casetelor luminoase ultrasubtiri (ultra slim) E-lite CLICK este de 12 luni si poate fi prelungita la cerere la 24 de luni. Garantia accesoriilor standard este de 30 zile.


Nota. Preturile nu includ TVA si sunt valabile numai pentru plata integrala in avans. Pentru valorile de peste 1700 de lei nu se plateste transportul.ATENTIE:
Casetele luminoase ultrasubtiri (ultra slim) E-lite CLICK de la E-lite Displays pot fi fragile si necesita un ambalaj special. In momentul primirii TREBUIE incheiat cu societatea de curierat un proces-verbal de primire in bune conditiuni. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

 

COMPASS nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru manipularea acestora si defectele aparute la montare daca instalarea nu este facuta de catre personal autorizat COMPASS.

 

Ambalajul casetei luminoase ultrasubtiri (ultra slim) E-lite CLICK de la E-lite Displays este returnabil. Valoarea lui va fi adaugata la factura si vi se va returna la primirea la sediul COMPASS. Pentru comenzile sub 1500 de lei veti plati taxele de curierat pentru returnare.

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website