COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTEGeneratia VI - imprimanta plana UV compacta Nocai NCUV0406 - 2 capete, 1200 dpi

2024 - Nocai NCUV0406 generatia VI - 1.200 dpi si 2 capete de imprimare Epson i1600-U1

 

Redefinirea imprimantelor compacte

 

- imprimanta industriala plana NOCAI - NC-UV0604 generatia VI

 

rezolutie 1.200 dpi, 2 capete de imprimare EPSON PrecisionCore i1600-U1, sistem motorizat imprimare obiecte cilindrice (optional)

 

In zona imprimantelor cu mese de dimensiuni medii (600 mm x 400 mm) standardul a fost ridicat la cea mai buna rezolutie din industrie - 1.200 dpi si pana la 5 mm inaltime de imprimare !

 

 

Peste 200 de imprimante NOCAI produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, software-ul usor de utilizat (oferit de liderul din industrie din SUA - Scanvec Amiable SAi) si efectele speciale de imprimare cu embosare 3D, imprimare cu efecte de transparenta, imprimare spot automata fara prelucrari software ale imaginii - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente.

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada standard de garantie de 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta fara rival pe piata imprimantelor UV.

 

SINGURA imprimanta gandita pentru imprimari de carcase de telefon la care software-ul automat va permite sa alegeti sa nu se vada nici un fir de alb pe marginile printului micsorand automat, proportional substratul de alb.

 

Pentru volumele medii de lucru care cer fiabilitate,  calitate fara compromis a echipamentelor, reproducere identica a rezultatelor, detalii si tonuri de gri,  una dintre cele mai  mici picatura din industrie care genereaza una din cele mai stupefiante rezolutii din industrie (2.400 dpi), software avansat (imagine, culori, costuri) si disponibilitate pentru lucrul in ture.

Zeci de lucrari zilnice imprimate spectaculos si rapid (comparativ cu viteza maxima de 5 mp/ora, competitori mult mai titrati nu pot oferi nici macar jumatate)  -  pe orice tip de material textil, metal, plastic, piatra, ceramica sau sticla aproape fara restrictii.

Daca aveti volume de imprimat, chiar la un profit de cativa centi pe lucrare, imprimanta se poate amortiza in 6 luni.

 

 

 

 

Multifunctionala, de inalta flexibilitate, cu tonuri reale de gri si culori extrem de vii, componente si solutii high-end - o solutie all-in-one

 

Odata cu generatia a 6-a a acestui model de imprimanta plana UV de la NOCAI putem spune ca nu mai exista nimic asemanator de la competitie pe acest palier de suprafata de imprimare (peste A2) si la acest nivel de pret.

Nu trebuie sa ne lasam pacaliti de dimensiunile compacte, inauntru este o imprimanta de nivel industrial, fara compromisuri.

 

Cu imprimarea magica a acestui nou NC-UV0604 generatia VI ce foloseste 2 capete industriale Epson PrecisionCore i1600-U1 se pot printa clasicele obiecte plane dar si articole speciale, din orice industrie, cu o textura puternic variata, pana la un nivel innacesibil pana in acest moment, singura limitare fiind data doar de catre suprafata de lucru. Cele mai evidente specialitati sunt instrumentele de scris, carcasele de telefon, personalizari de medalii, tablouri, lampi, cadouri sau materiale promotionale. Si lista este abia la inceput.

Cand vorbim despre cerneala alba, aceasta este folosita ca o culoare de sine statatoare sau ca fundal pentru imaginile colorate sau este aplicata pe materialele inchise la culoare sau transparente pentru ca cerneala color translucida sa fie receptionata de ochiul uman in nuantele corecte.

Iar aceasta imprimanta are un cap dedicat, incalzit, care livreaza cerneala alba.

 

Intruneste cerintele imprimarii flexibile ale oricarui design, din orice industrie si produce imagini extrem de rafinate.

 

 

 

 

 

Sistem proprietar actionat electric pentru imprimare obiecte cilindrice, permite imprimarea pe 360 de grade a obiectelor cilindrice

 

Spre deosebire de toate celelalte solutiilor de pe piata de la acest nivel de pret, Nocai a ales sa implementeze un sistem industrial autonom de imprimare a obiectelor clindrice in imprimanta UV NV-UV0406 generatia VI.

Miscarea obiectului nu mai este data de frecarea obtinuta de dispozitiv din miscarea mesei de imprimare ceea ce ducea la o miscare neuniforma a obiectului, in functie de greutatea si diametrul acestuia. Sistemul Nocai are motor comandat de software-ul de print asa ca imprimarile ies de exceptie de fiecare data. Imprimarea devine intuitiva si simpla.

Puteti realiza cu usurinta lucrari complexe datorita designului acestuia putand imprima obiectelor cilindrice precum termosurile sau canile cu diametru foarte mare (30 mm - 60 mm sau 60 mm - 120 mm, in 3 variante constructive, combinat sau separat). Aceste diametre va ofera intreaga libertate in domeniul personalizarilor obiectelor cilindrice.

 

 

 

 

Imprimare pe cilindru cu sistem motorizat - prezentare YouTube.


Click pe imagine pentru a urmari videoclipul de prezentare pe YouTube.

 

 

Utilizeaza cerneala de inalta performanta la o rezolutie uluitoare de 1.200 dpi real pentru a crea aplicatii pline de culoare

 

De departe o solutie high-end cu tonuri reale de gri, profunzime de culoare si 1.200 dpi. Peste competitie.

 

Este vorba despre o cerneala UV, prietenoasa cu mediul cu o excelenta dezvoltare a culorilor si cu o buna reproducere a acuratetei acestora.

Dupa ce este polimerizata de catre radiatia ultravioleta, va produce culori superbe si o aderenta extrem de puternica.

In functiile de aplicatiile dvs. si de materialele si obiectele pe care le doriti imprimate, sunt disponibile cerneluri rigide, semi-rigide sau flexibile.

 

 

 

Caracteristici tehnice imprimanta plana Nocai NCUV0406 generatia VI

 

 


 

 

 

 

Detalii echipament

 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 Dezvoltati-va afacerea fara a fi nevoie sa va deplasati.

 

 


 

 

 

Imprimanta plana LED UV Nocai NC-UV0406 generatia 6 - doua capete de imprimare (CMYK si alb), fotografii la 1.200 dpi real

 

Pentru volume medii de lucru pentru o suprafata mare de lucru (A2 - 600x400 mm) care cer fiabilitate, reproducere excelenta a rezultatelor la 1.200 dpi rezolutie reala, detalii si tonuri reale de gri, inalta rezolutie obtinuta cu picaturi variabile intre 3,8 picolitri si  12,5 picolitri (1200 dpi), tehnologie Epson cu hardware japonez, poate cea mai rapida din clasa sa (0,477 mp - 5 mp/ora), software avansat cel mai popular si performant - Scanvec Amiable SUA (imagine, culori, costuri) si disponibilitate pentru lucrul in ture.

Zeci de lucrari zilnice imprimate spectaculos si rapid pe orice tip de material textil, metal, plastic, piatra, hartie, carton, piele sau inlocuitori de piele, obiecte cilindrice, ceramica sau sticla aproape fara restrictii.

Daca aveti volume de imprimat, chiar la un profit de cativa centi pe lucrare, imprimanta se poate amortiza in 6 luni.

 

 

Brosura in limba romana

Click pe imagine pentru detalii.

 


 

Sa o urmarim la lucru. Prezentari YouTube.

 

Prezentare generala imprimare digitala direct pe obiecte Nocai NCUV0406 generatia V

Click pe imagine pentru a urmari videoclipul.

 

Imprimare pe obiecte tronconice (YouTube).

Click pe imagine pentru a urmari videoclipul.

 

Ati vrea sa vedeti mai multe videoclipuri cu lucrarile acestei imprimante?

Apasati aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PLLESRK9lAgrmk2J-7OoVM7PgZMOCakkAi

 


 

Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0406 generatia VI - 19.990 euro fara TVA

* 2 capete de imprimare Epson PrecisionCore i1600-U1 (imprimare  CMYK + 4 canale Alb)

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

Garantie 12 luni capete de imprimare (in conditiile specificate de catre Compass).

 

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua revizii gratuite.

 

 


In oferta pana pe 30 iulie la doar:

1. Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0406 generatia VI  - 11.985* euro fara TVA

* fara kit de instalare (490 euro fara TVA). Pret total 12.475 euro fara TVA (include livrare, instalare, training precum si doua revizii gratuite).

 

Sistem motorizat independent de imprimare obiecte cilindrice si usor tronconice pana la 120 mm in diametru (in 3 variante constructive)  - 685 euro fara TVA

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%.

Livrare in 5 - 55 de zile in functie de stocul intern.

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website