COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTENOCAI NC-Cylinder elf - sistem automat de imprimare ultra-rapida pe obiecte cilindrice si tronconice

NOCAI NC-Cylinder elf - sistem de imprimare automata ultra-rapida a obiectelor cilindrice si tronconice

 

Sistem de imprimare ultrarapida pentru obiecte cilindrice si tronconice

 

Revolutionar - sticlele de apa reciclabila pot fi imprimate acum in relief, full color si cu lac selectiv sub 30 de secunde.

 

Peste 200 de imprimante NOCAI produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, software-ul usor de utilizat (oferit de liderul de piata din SUA - Scanvec Amiable SAi) si efectele speciale de imprimare cu embosare 3D, imprimare cu efecte de transparenta, imprimare spot automata fara prelucrari software ale imaginii - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente.

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada standard de garantie de 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta fara rival pe piata imprimantelor UV.

 

 

Bazat pe experienta noastra de 16 ani de distributie a imprimantelor plane (cea mai lunga experienta neintrerupta din Romania), o imprimanta UV de calitate va fi actuala 5 - 7 ani de la achizitie. Alegeti intelept.

 

 

Imprimarile full color ale obiectelor cilindrice sunt disponibile de ceva vreme datorita imprimantelor UV dar viteza de imprimare impiedica obtinerea unor viteze adecvate pentru productie.

Acest lucru s-a schimbat dramatic prin aparitia noilor imprimante NOCAI (www.gznuocai.com) care permit imprimarea ultrarapida nu numai a obiectelor cilindrice ci si a celor tronconice prin tehnologia lor inovatoare de imprimare de la inaltime foarte mare, de pana la 13 mm inaltime.

 

 

 

Se pot imprima o multitudine de materiale textile, metalice, lemnoase, ceramica sau anumite tipuri de sticla, practic cu orice textura, fara restrangerile pe care le implica imprimarea cu celelalte tehnologii (Epson, Ricoh sau Konica Minolta) - distanta fata de materialul imprimat nu mai trebuie sa fie 1-2 milimetri.

 

Poate fi de pana la 13 mm inaltime!

De neatins pana acum de nici unul din competitorii dvs.

 
Acum suprafetele pot fi neregulate, viteza mare si frecventa de tragere foarte ridicate si tehnologia proprietara Nocai permit o inaltime foarte mare de imprimare si va dau un avantaj major in fata competitiei dvs.
Fara pretratamente (cu exceptia metalului polisat, ceramicii sau sticlei), fara compozitii speciale ale materialelor, nu va mai rezumati doar la materialele clasice. Aderenta incredibila a cernelei face ca lucrarile dvs. sa aiba o rezistenta la radatia UV si zgariere greu de egalat in industrie.

 

Integreaza capetele de imprimare Xaar (Marea Britanie) cu o calitate de excelenta a finetei imprimarii ce reproduce culorile impecabil si ofera solutii incredibile in cazul portretelor datorita redarii veridice a infatisarii umane.

Zonele iluminate devin mai clare iar cele intunecate au un contrast mult mai puternic. Cu o imagine de calitate - adio culori terne!

Si cu o rezolutie de exceptie de pana la 2.400 dpi.

 

Efectul este uimitor. Atrage imediat atentia si imbunatateste lucrarea prin valoarea adaugata.

 

 

 

 

Viteza mare de tragere permite ca picturile de cerneala sa ajunga in pozitia corecta chiar pe suprafetele neregulate ale produsului

 

Picaturile imprimate ajung cu precizie pe suprafata materialului chiar si de la inaltimi de pana la 13 mm ceea ce le face perfecte pentru imprimarea suprafetelor neregulate. Astfel se rezolva problema imprimarii obiectelor cu neregularitati concave sau convexe cum ar fimarginle sau diferentele de inaltime.

 

 

 

Imprimare rapida cu rotire de 360 grade, continuitate perfecta a imaginii, fara urme de imbinare

 

 

Imprimarea cu rotire de 360 de grade, cu viteza foarte mare a culorilor, cernelei albe si a lacului selectiv se realizeaza in acelasi timp. Este perfecta pentru productii spectaculoase de volum mic pentru obiecte cilindrice sau tronconice precum termosurile sau sticlele refolosibile foarte rapid, chiar pana la 30 de secunde per piesa.

 

 

 

Tehnologie de prevenire a infundarii capetelor de infundare pentru o siguranta crescuta a exploatarii

 

Cand echipamentul este in mod Asteptare (Stand-by) careta se va deplasa periodic si va trage cu toate duzele o ploaie fina de picaturi pentru a preveni uscarea duzelor si imbunatati umiditatea acestora asigurand un flux permanent de cerneala chiar si atunci cand nu lucrati.

Astfel in zilele in care nu imprimati este suficent sa lasati imprimanta alimentata iar tehnologia de prevenire va asigura permanent descarcari infinitezimale ale duzelor capetelor de imprimare.

Activand in zona industriala, premium, imprimata a fost conceputa si cu o functie de compensare a duzelor infundate pentru a prelungi durata de viata a capetelor de imprimare. Atunci cand anumite duze sunt distruse si nu mai pot fi curate, functia de compensare a duzelor poate fiactivata pentru a asigura productia in asemenea situatii.

 

 

 

Utilizeaza cerneala de inalta performanta pentru a crea aplicatii pline de culoare

 

Este vorba despre o cerneala UV, prietenoasa cu mediul cu o excelenta dezvoltare a culorilor si cu o buna reproducere a acuratetei acestora.

Dupa ce este polimerizata de catre radiatia ultravioleta, va produce culori superbe si o aderenta extrem de puternica.

In functiile de aplicatiile dvs. si de materialele si obiectele pe care le doriti imprimate, sunt disponibile cerneluri rigide, semi-rigide sau flexibile.

 

 

 

 

 

 


 

 

Detaliile echipamentului

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 


 Dezvoltati-va afacerea fara a fi nevoie sa va deplasati.

 


 

Se pot imprima orice materiale textile, metalice, lemoase, piatra, lemn, ceramica sau sticla, cu orice textura, fara restrangerile pe care le implica imprimarea cu celelalte tehnologii si anume ca distanta fata de materialul imprimat nu mai trebuie sa fie 1-2 milimetri.
Acum suprafetele pot fi neregulate, viteza mare si frecventa de tragere mult mai ridicate permit o inaltime mai mare de imprimare si va dau un avantaj major in fata competitiei dvs.

 

 

 

 


 

 

Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte cilindrice si tronconice NOCAI NC-Cylinder Elf  - 36.990 euro fara TVA

* 4 capete de imprimare Ricoh Gen 5 (imprimare cu 8 culori CMYKLCLmLkLlk + ALB + Lac selectiv)

 

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua revizii gratuite.

 

 


In oferta pana pe 30 mai la doar:

  

Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte cilindrice sau tronconice NOCAI NC-Cylinder Elf generatia IV - 24.490 euro fara TVA

* 4 capete de imprimare RICOH Gen 5 (2.400 dpi, 13 mm distanta de imprimare, imprimare cu 8 culori CMYKLcLmLkLlk +ALB +  Lac selectiv, lungime obiecte 80 mm - 230 mm, diametru obiecte 45 mm - 100 mm)

 

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%.

Livrare in 5 - 55 de zile in functie de stocul intern.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website