COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTEMaximach MM-DTF-UV60-3200 cu 3 Epson i3200-U1 - solutii DTF UV automate, accesibile

Imprimanta DTFUV in rola Maximach MM-DTFUV-60-3200U1

 

 

Sistem automat de imprimare cu cerneala UV Direct Pe Film (UV Direct-To-Film) MAXIMACH MM-DTFUV-60-3200U1

 

Imprimare full color, alb si lac selectiv in acelasi timp.

Doua (trei optional) capete industriale de ultima generatie Epson PrecisionCore i3200-U1, latime de imprimare 600 mm.

Laminator la cald integrat.

 

Pentru volume mari de lucru (80 de metri patrati zilnic) care cer o reproducere identica a rezultatelor, la o rezolutie de top in industrie (pana la 2400 dpi), software avansat (imagine, culori, costuri). Imprimare full color, alb si lac selectiv cu 10 mp/ora.

Daca aveti comenzi mai mari, pot fi folosite linistit mai mult de 16 ore pe zi.

UV DTF este o tehnologie de ultima ora aflata la intersectia dintre tehnologia de imprimare cu cerneluri polimerizabile UV si tehnologia de imprimare DTF (direct pe film).

In loc sa imprimati cu cerneala UV direct pe substraturi sau obiecte, puteti sa imprimati UV (color, alb si lac) pe un film PET UVDTF transparentsi apoi, intr-un proces in 2 etape, sa transferati imprimarile UV pe substrat.

In loc sa utilizati imprimanta UV pentru a imprima direct doar pe obiecte dure (situatie care ar putea genera limitari in productie deoarece s-ar putea sa puteti pune pe masa doar un obiect sau sa nu il puteti imprima datorita formei sever neregulate), puteti imprim in schimb pe filmul UVDTF una sau mai multe imagini, realizand de fapt un autocolant imprimat UV.

Este suficient apoi sa decojiti autocolantele si sa le lipiti pe obiectele de forme neregulate. Folia de transfer este transparenta si va va permite sa amplasti cu precizie imaginea in locul dorit pentru ca apoi sa se dezlipeasca rapid si usor lasand doar imprimarea UV pe substrat.

 

Trebuie sa tineti cont ca desi imprimarile UVDTF sunt rezistente la apa, lumina si abraziune, ele nu sunt la fel de rezistente ca imprimarea UV directa pe material.

 

Imprimarile UVDTF vor adera la aproape toate materialele dure, indiferent daca vorbim despre sticla, metal, plastic, piatra, lemn, ceramica, hartie, carton, piele si inlocuitori de piele, carcase de telefoane mobile, puzzle-uri, pahare, sticle, cristal, anumite textile, PVC, ABS, EVA sau obiecte de tipul incarcatoarelor mobile, baterii externe, laptopuri, marturii, promotionale si multe altele.

Procedura este simpla - imprimarea se face pe filmul A (culoare, alb si lac pentru cele mai bune rezultate) care este automat laminat la cald cu ajutorul laminatorului integrat si rulat apoi in rola.

Mii de lucrari zilnice pot fi realizate pe aproape orice tip de material fara incretituri dese, fara restrictiile impuse de forma obiectelor.

 

Chiar aveti volume mari de imprimat, chiar la un profit de cativa centi pe lucrare, imprimanta se poate amortiza in cateva luni.

 

 

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 

Calitatea inalta a executiei, capetele piezoelectrice extrem de accesibile (Epson PrecisionCore i3200-U1 - industrial) si solutiile avansate alese fac din sistemul automat compact de imprimare industriala direct pe film Maximach MM-DTFUV-60-3200U1 o solutie excelenta cu o investitie foarte accesibila.

 

Va reamintim avantajele imprimarii digitale direct pe film.

* Se pot imprima orice materiale, cu orice textura, fara restrangerile pe care le implica imprimarea UV direct pe material.
Fara pretratamente, fara compozitii speciale ale materialelor, nu va mai rezumati doar la obiecte cu suprafete plane care pot fi acceptate de inaltimea de imprimare a masinii.

* Este perfecta pentru imprimari identice de volum mare dar si pentru imprimari individuale, total personalizate.  Indiferent de volum, costurile pe piesa sunt identice. Si sunt aproape de zero, chiar daca folosim cea mai scumpa cerneala pentru ca, pentru o suprafata de 1mp, o imprimare color cu acoperire de 100% consuma 10-15 ml de cerneala CMYK.

Indiferent de design, cu pregatire minima a operatorului, software-ul asigura automat o reproducere excelenta a culorilor.

* Imprimarile peste materiale dificile si cu forme neregulate sunt garantate si nu mai depind de indemanarea operatorului.

* Este gata de lucru in cateva minute, are o parte din intretinere automata si iti permite sa realizezi volume intr-un spatiu foarte mic. Indiferent de model, complexitate sau numar de imprimari. Rezultatele sunt identice.

* Poate fi realizat cu un singur operator.

 

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 

* Spre deosebire de solutia print&cut, pe filmul PET se imprima doar designul dvs., indiferent de forma si complexitatea acestuia. Astfel, dupa imprimare nu mai este necesra taierea sau inlaturarea vreunui surplus - doar designul dvs. se transfera direct pe material.

* Spre deosebire de procedeele clasice care utilizeaza autocolante produse pe PVC (care au o anumita rigiditate si o aderenta limitata pentru anumite forme si materiale,imprimarea UVDTF nu mai este la fel de restrictiva fata de material, culoare (materiale deschise sau inchise la culoare) si nici de textura (atat timp cand nu dorim sa transferam pe o suprafata dens ridata).

* Procedura elimina taiatul pe contur sau fabricarea de site sau sabloane.

* Procedura de transfer este foarte rapida, cateva secunde pentru majoritatea designurilor si materialelor. Productivitatea teoretica trece de 200 de transferuri pe ora.

* Sistem automat ultracompact pentru imprimare directa pe film, tratament, uscare si rulare a filmului pe rola. Aveti nevoie mai putin de 2 mp de atelier.

 


 

Cu o viteza egala cu competitia de marca (2 capete Epson i3200 vor produce peste 480 metri liniari pe zi la calitatde productie), sistemul automat compact de imprimare direct pe film Maximach MM-DTFUV-60-3200U1 imprima in fiecare ora peste la 16* metri liniari si poate face asta 16 de ore pe zi daca este nevoie. In fiecare zi.
(* Latimea maxima de imprimare este de 60 de cm)

Este o imprimanta industriala, conceputa de la zero pentru volume si profesionisti.
De catre o companie lider de piata, cu o experienta in constructia de imprimante UV si ecosolvent de peste 14 ani.

 

Imprimanta direct pe film Maximach MM-DTFUV-60-3200U1 integreaza acum doua sau 3 capete in varianta cu lac selectiv, capete de imprimare fara compromisuri, extrem de accesibile Epson PrecsionCore i3200-U1 cu un volum si o frecventa de tragere ridicate.

 

Adoptand ultima generatie de capete industriale Epson i3200-U1 imprimanta direct pe film Maximach MM-DTFUV-60-3200U1 poate oferi o rezolutie de exceptie de pana la 2400 dpi cu picatura variabila si o viteza de imprimare ridicata.

 

 

 

Imprimanta digitala direct pe film Maximach MM-DTFUV-60-3200U1 vine cu o platforma de imprimare standard pentru imprimantele industriale cu sisteme de intindere a filmului, uscare, sisteme automate de laminare dar si rulare a filmului imprimat. Suprafata de imprimare maxima de 600 mm x 100.000 mm mai mult decat suficienta pentru majorilatea lucrarilor.

Se pot imprima lucrari de orice complexitate si forme ceea ce va da flexibilitate si viteza in abordarea oricarei comenzi.

 

 

Avand toate dispozitivele precum si ultimele inovatii in domeniu, veti sti intotdeauna cand sa reumpleti cartusele de cerneala, fara a intrerupe lucrul. Amestecul cernelei albe este standard precum si un sistem avansat de intretinere in repaos. Este suficient sa lasati imprimanta in stand-by si marea parte a grijilor legate de cerneala vor disparea.

Mediul de lucru este mai sigur, fara mirosuri, partea de imprimare realizandu-se intr-o zona complet protejata.

 

 

Avand aplicatii multiple, sistemul compact automat de imprimare  UV direct pe film Maximach MM-DTFUV-60-3200U1 permite imprimari de cea mai inalta rezolutie transferabile pe aproape orice obiect.

Cu un sistem automat integrat de imprimare, uscare si laminare, complet controlabil din punct de al vitezei sau temperaturii  si cu un sistem automat de rulare al filmului tratat, uscat si racit, echipamentul permite lucrul neintrerupt sub supravegherea unui singur operator ceea ce reduce substantial costurile de productie.

 


Rapid si eficient, imprima intr-o sigura trecere culoarea, substratul de alb si lacul selectiv, iar rezultatele sunt perfecte indiferent de culoarea si textura materialului pe care se face transferul.

Reproduce cu o acuratete de peste 90% culorile designului original, totul calculat de calculator, conform imaginii prelucrate de catre dvs. Aceasta este transferata fara margini sau proceduri sofisticate si fara a fi necesare proceduri intermediare complicate.

Sistemul automat reduce la minim costurile cu forta de munca si va permite sa realizati volume mari de lucru intr-un timp foarte scurt, fara a va ocupa toata ziua.

Dimensiuni compacte, ocupa sub 2 mp.

Consum imprimanta: 350W

 

 

 

DEZVOLTATI-VA AFACEREA fara face investitii.

Puteti comanda la noi mostre de print cu designul cerut de catre clientii dvs. iar noi sa le trimitem direct acestia.

Odata mostrele acceptate si contractul asigurat, va puteti comanda imprimanta pentru a executa lucrarea.

 

 


 

Sistem automat compact de imprimare digitala direct pe film MAXIMACH MM-DTFUV-60-3200U1  - 22.590 euro fara TVA

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua verificari gratuite.

 

 


In oferta in luna iulie:

Sistem automat compact de imprimare digitala direct pe film (DTF) MAXIMACH MM-DTF-60-3200 la doar 14.985 euro fara TVA

Imprimanta DTFUV cu 2 capete de imprimare Epson PrecisionCore i13200-U1, sistem integrat de laminare si rola de preluare automata (take-up).


 

Varianta cu 3 capete de imprimare (imprimare cu lac selectiv) 1.255 euro fara TVA la pretul MM-DTFUV-60-3200U1 de mai sus.

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 8%.

 

Livrare cu precomanda cu livrare in 35 - 55 de zile in functie de stoc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website