COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/textil

Hijet 6090TX - imprimanta DTG (tricouri) ultramoderna

 

HIJET 6090TX - cele mai noi si complete caracteristici instalate pe o imprimanta DTG (Direct to Garment - imprimanta direct pe textile/tricouri)

 

Cu cea mai vasta experienta din Europa de Est (incepand cu japonezii de la Kimoto din 2005 care au inventat practiv imprimantele digitale plane pentru textile), COMPASS revine in 2018 cu o versiune imbunatatita a uneia dintre cele mai avansate tehnologic imprimante DTG ale momentului.

Premita la targurile internationale din 2017, Nuocai revine cu un nou Hijet 6090TX cu imbunatatiri de detaliu.

Viteza de lucru a crescut cu 10%, cele doua mese de lucru metalice cu ridicare cu pistoane pneumatice au un design mai ergonomic iar sistemul automat de intretinere (amestec al cernelei, recircularea cernelei albe, purjare si curatire automate) a devenit mult mai rafinat, putand fi programat la secunda.

In fond, toata lumea pleaca in concediu, nu?

 

 Cateva din caracteristicile unice ale imprimantei DTG Hijet 6090TX i-au adus aprecierile internationale:

* Doua capete de imprimare de ultima generatie Precision Core (de doua ori mai multe duze de imprimare, la o frecventa multa mai mare decat X-urile si la un pret de sub 40%), comparativ cu singurul cap de imprimare folosit de concurenta.

* Capete de imprimare cu picatura variabila, cu cea mai mica picatura disponibila in industrie - doar 1,5 picolitri. Prin comparatie, picaturile lansate de concurenta chiar par uriase chiar daca nu ati remarcat asta pana acum.

* Cea mai generoasa masa de lucru din clasa sa - pana la 610x900 mm - de cel putin 4 ori mai mare fata de competitie cu masa de vacuum disponibila optional pentru cei pregatiti sa imprime si sa si croiasca. Nimeni nu ofera aceasta optiune fantastica pentru cei creativi si nici o inaltime de imprimare incredibila de 100mm.

* Zona de vacuum activa pe toata lungimea portalului - ceata de cerneala din print nu mai ajunge pe material, este absorbita inainte sa ajunga la suprafata acestuia.

* Zona de purjare a capetelor de imprimare pozitionata in sertar in stanga mesei, departe de statia de parcare - un pas urias in efeortul de a va pastra statia de parcare cat mai curata si cat mai putin dependenta de capriciile operatorului.

* Doua mese de lucru cu rama metalica cu deschidere facila, semiautomata cu ajutorul puernicelor pistoane cu gaz provenite din industria auto. Este un detaliu de lux dar un detaliu intens apreciat de toti utilizatorii. Nu prea ne place sa ridicam manual ramele, sa nu gasim un loc unde sa le punem si sa pierdem secunde pretioase cautandu-le.

* Calitatea impecabila a executie carcasei metalice da o senzatie placuta de produs premium, formele elaborate dezvaluie inalta tehnologie si robotii folositi la executia ei iar vopseau cu nano particule fac viata mai usoara celor care vor o imprimanta curata. Se simte diferit fata de plasticul sau tablele lucioase de pe piata.

* SAi (Scanvec Amiable - din Marea Britanie), liderul care acopera doua treimi din piata, asigura suport software sofisticat, pentru profesionisti, cu o usurinta in exploatare dezarmanta si cu un calcul instantaneu al consumului pentru pragmatici. De departe cel mai complet software de pe piata pentru cei care chiar vor sa il exploateze.

* Conexiune prin retea de oriunde din lume, suporta orice platforma Windows.

* Folosind cerneluri de la producatori de top din SUA (DuPont Artistri sau Image Armour) sau Taiwan/Japonia (cerneala producatorului Nuocai) culorile sunt vii si persistente, rezistente la spalari multiple si disponibile pe o gama foarte larga de materiale - bumbac, bumbac in amestec foarte mare cu fibre sintetice, chiar anumite fibre sintetice, in. Dar si lemn si piele si alte surprize.

* Cu o garantie standard de 12 luni expandabila pana la 36 de luni, imprimanta digitala direct pe textile Nuocai Hijet 6090TX este un competitor de temut pentru numele industriei oferind o suprafata de lucru de 4-6 ori mai mare, doua capete de imprimare de ultima generatie si un software superior de la liderul de piata.

* Sa nu uitam pretul incredibil de achizitie.

 

Extrem de populare, cu zeci de prezente in tara, produc in regim industrial de mai bine de 4 ani. Avem capete de imprimare care au imprimat deja zeci de mii de tricouri.

Putem sa va invatam sa faceti acelasi lucru.

 

Va asteptam in showroom-ul nostru din Craiova pentru demonstratii sau la targurile de profil din toata Europa de Est.

Intre 13-15 septembrie la Textile Technology Show la Romexpo in Bucuresti, intre 19-22 septembrie la Sign Istanbul si Sign Shanghai, intre 26-29 septembrie la Grafima Belgrad si intre 02-04 octombrie la Copis Sofia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisteme integrate de imprimare digitala direct pe textil

Kimoto FreeJet Plus textile - cea mai completa masina accesibila

Kimoto GJet - imprimari impecabile si pe tricouri negre

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website