COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/textilNOVI DTG-Pro imprimanta industriala de tricouri

NOVI DTG-Pro imprimanta de textile industriala (industrial direct to garment printer)

 

NOVI DTG-PRO - imprimanta de tricouri industriala

Super rapida

 

 

Peste 200 de imprimante NOCAI (detinator NOVI), UV sau textile, produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, viteza de lucru, software-ul DTG usor de utilizat  - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente similare.

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada standard de garantie de 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta fara rival pe piata imprimantelor DTG.

Absolut fara concurenta ala acest nivel, indiferent de brand.

Nocai este lider in productia de imprimante UV,DTG si DTF mici, super avansate tehnologic. Functioneaza in 3 fabrici de peste 14 ani (www.gznuocai.com).

NOVI este un brand Nocai.

 

 

Bazat pe experienta noastra de 16 ani de distributie a imprimantelor plane (cea mai lunga experienta neintrerupta din Romania), o imprimanta direct pe textile de calitate va fi actuala 5 - 7 ani de la achizitie. Alegeti intelept.

 

 

Pentru volume medii si mari de lucru care cer fiabilitate, reproducere identica a rezultatelor, cea mai buna rezolutie din industrie (2400 dpi), software avansat (imagine, culori, costuri) si disponibilitate pentru lucrul in ture.

Sute de tricouri zilnic.

Daca aveti volume de imprimat, la un profit de 2 euro pe tricou, imprimanta se amortizeaza intr-o luna.

 

 

Nocai a decis sa infiinteze un nou brand pentru divizia de imprimare direct pe textile (DTG). Asa a luat fiinta acum cativa ani NOVI (www.novi1688.com).

 

 

 

 

In acest moment, prin solutiile avansate alese, imprimanta industriala de tricouri NOVI DTG-Pro stabileste noi standarde in industrie.

 

Va reamintim avantajele imprimarii digitale direct pe textile.

* Se folosesc cerneluri pe baza de apa care nu cauzeaza iritatii in contact cu pielea.

* Este perfecta pentru imprimari identice de volum mare dar si pentru imprimari individuale, total personalizate. Ambele nu mai au nevoie de site elaborate si scumpe, spatiu de depozitare, miros si cerneluri. Indiferent de volum, costurile pe piesa sunt identice. Si sunt aproape de zero, chiar daca folosim cerneala DuPont Artistri din SUA pentru ca, pentru un tricou, o imprimare full color consuma 1-2 ml de cerneala.

Indiferent de design, cu pregatire minima a operatorului, software-ul asigura automat o reproducere foarte buna a culorilor (chiar daca acestea nu pot fi 100% reale pe materialul tetxtil care are gauri in tesatura, nu este perfect alb si absoarbe multa cerneala).

* Imprimarile peste materiale dificile sunt garantate si nu mai depind de indemanarea operatorului.

* Este gata de lucru in cateva minute, are o parte din intretinere automata si iti permite sa realizezi volume intr-un spatiu foarte mic. Indiferent de model, complexitate sau numar de imprimari. Rezultatele sunt identice.

 

 

 

 

 

Adoptand ultima generatie de capete PrecisionCore Epson I 3200 imprimanta de tricouri NOVI DTG-Pro ofera o rezolutie fara competitie de 2400 dpi dar si o viteza de imprimare de regim industrial.

 

 

 

 

Cu o viteza aproape dubla fata de competitie, imprimanta de tricouri NOVI DTG-Pro imprima in fiecare ora pana la 45* de tricouri negre si poate face asta 20 de ore pe zi daca este nevoie. In fiecare zi.
(* Suprafata de imprimare full color cu substrat de alb - 25 cm x 20 cm)

Este o imprimanta industriala, conceputa de la zero pentru volume si profesionisti.
De catre o companie lider de piata, cu o experienta in constructia de imprimante DTG de peste 15 ani.

NOVI DTG-Pro 2 capete de imprimare Epson i 3200 cu un total de 16 canale de cerneala - 8 culoare si 8 alb (competitia foloseste aproape in totalitate un singur cap de imprimare - 4 canale culoare, 4 canale alb).

 

 

 

 

 

Imprimanta digitala direct pe tricouri NOVI DTG-Pro vine cu o masa standard cu o suprafata de imprimare maxima de 360 mm x 457,20 mm.

Sunt disponibile numeroase alte mese pentru imprimari speciale ceea ce va da flexibilitate si viteza in abordarea oricarei comenzi.

 

 

 

 

Avand toate dispozitivele precum si ultimele inovatii in domeniu, veti sti intotdeauna cand sa reumpleti cartusele de cerneala, fara a intrerupe lucrul. Recircularea si amestecul cernelei albe sunt standard precum si un sistem avansat de intretinere in repaos. Este suficient sa lasati imprimanta in stand-by si marea parte a grijilor legate de cerneala vor disparea.

Mediul de lucru este mai sigur, fara mirosuri, partea de imprimare realizandu-se intr-o zonacomplet protejata.

 

 

 

 

Rapid si eficient, imprima intr-o sigura trecere culoarea si substratul de alb, indiferent de culoare materialului textil.

Reproduce cu o acuratete de pana la 90% culorile designului original, totul calculat de calculator, conform imaginii prelucrate de catre dvs.

 

 

 

 

DEZVOLTATI-VA AFACEREA fara investitii.

Este simplu acum ca acum, din linistea biroului dvs. sa comandati mostre mostre de print cu designul cerut de catre clientii dvs. la noi iar noi sa le trimitem direct acestia.

Odata mostrele acceptate si contractul asigurat, va puteti comanda imprimanta pentru a executa lucrarea.

 


Prezentare YouTube - click pe imagine pentru a urmari videoclipul

 

 Calitate greu de egalat

 

 

 

Excelent pentru hanorace

 

 

 

 

 


 

Imprimanta digitala direct pe textile NOVI DTG-Pro  - 18.800 euro fara TVA

 

 


In oferta in luna octombrie la doar 13.970 euro fara TVA

 

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor.

Livrarea, instalarea, training si doua verificari ale echipamentului (in perioada de garantie) sunt gratuite.

 

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, pretul se majoreaza cu 5%.

 

Livrare in functie de stocul intern in 5-55 zile de la confirmarea platii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website