COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/textilMaximach MM-DTF-120-3200 cu 8 Epson i3200-A1 - solutii DTF automate, accesibile

Maximach MM-DTF-128-3200 - imprimante DTF textile cu capete Epson i3200-A1 la 1200 mm latime

 

 

 

 

Sistem automat de imprimare Direct Pe Film (Direct-To-Film) MAXIMACH MM-DTF-128 cu capete Epson PrecisionCore i3200-A1

 

Imprimare de inalta calitate la viteza  foarte mare.

Opt capete Epson PrecisionCore i3200-A1, latime de imprimare 1200 mm.

 

Pentru volume  mari de lucru (peste 240 / 400 de metri patrati zilnic in format fotografic HD sau mult mai mult in modul de productie) care cer o reproducere identica a rezultatelor, la o rezolutie de top in industrie (real 1200 dpi), software avansat (imagine, culori, costuri). Imprimare HD - 30 mp/ora.

Daca aveti comenzi mai mari, pot fi folosite linistit mai mult de 16 ore pe zi.

Mii de lucrari zilnice pe orice tip de material textil, fara restrictiile de material specifice DTG-ului (bumbac, in, canepa, nylon, matase, materiale supraelastice, fasuri, jeansi).

Daca aveti volume rezonabile de imprimat, chiar la un profit de cativa centi pe lucrare, imprimanta se poate amortiza in doua luni.

 

 

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 

Calitatea inalta a executiei, capetele piezoelectrice extrem de accesibile (Epson PrecisionCore i3200-A1 - industrial) si solutiile avansate alese fac din sistemul automat compact de imprimare industriala direct pe film Maximach MM-DTF-120 cu 8 capete de imprimare Epson i3200-A1 o solutie excelenta cu aproape jumatate din suma necesara pentru achizitia acestui tip de echipament..

 

Va reamintim avantajele imprimarii digitale direct pe film.

* Se pot imprima orice materiale textile, cu orice textura, fara restrangerile pe care le implica imprimarea DTG - direct pe textil.
Fara pretratamente, fara compozitii speciale ale materialelor, nu va mai rezumati doar la fibre naturale.

* Se folosesc cerneluri pe baza de apa care nu cauzeaza iritatii in contact cu pielea care sunt imprimate pe film PET transparent. Capetele de imprimare vor fi usor de curatat si vor tine foarte mult.

* Este perfecta pentru imprimari identice de volum mare dar si pentru imprimari individuale, total personalizate. Nu mai sunt necesare site elaborate si scumpe, spatiu de depozitare, miros si cerneluri. Indiferent de volum, costurile pe piesa sunt identice. Si sunt aproape de zero, chiar daca folosim cerneala din SUA pentru ca, pentru o suprafata de 25x20 cm, o imprimare full color consuma 2-3 ml de cerneala.

Indiferent de design, cu pregatire minima a operatorului, software-ul asigura automat o reproducere excelenta a culorilor (care in cazul imprimarii DTG acestea nu pot fi 100% reale pe materialul textil care are gauri in tesatura, nu este perfect alb si absoarbe multa cerneala).

* Imprimarile peste materiale dificile (bumbac, in, canepa, nylon, matase, materiale supraelastice, fasuri, jeansi) sunt garantate si nu mai depind de indemanarea operatorului.

* Este gata de lucru in cateva minute, are o parte din intretinere automata si iti permite sa realizezi volume intr-un spatiu foarte mic. Indiferent de model, complexitate sau numar de imprimari. Rezultatele sunt identice.

* Poate fi realizat cu un singur operator care poate realiza intre timp si transferul termic.

 

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 

* Spre deosebire de solutia print&cut, pe filmul PET se imprima doar designul dvs., indiferent de forma si complexitatea acestuia. Astfel, dupa imprimare nu mai este necesra taierea sau inlaturarea vreunui surplus - doar designul dvs. se transfera direct pe material.

* Spre deosebire de procedeele clasice de transfer termic sau imprimare cu cerneala de sublimare, acum nu mai exista restrictii de material (fibre naturale sau sintetice), culoare (materiale deschise sau inchise la culoare) si nici de textura (tricouri polo sau hanorace).

* Procedura elimina taiatul pe contur sau fabricarea de site sau sabloane.

* Procedura de transfer termic este foarte rapida, chiar 15 secunde pentru anumite designuri si materiale. Productivitatea teoretica trece de 200 de transferuri termice pe ora.

* Sistem automat ultracompact pentru imprimare directa pe film, tratament, uscare si rulare a filmului pe rola. Aveti nevoie mai putin de 2 mp de atelier.

 


 

Cu o viteza egala cu competitia de marca (8 capete Epson i3200-A1 vor produce peste 240 metri liniari pe zi la calitate fotografica HD, si aproape 400 metri patrati la 4 pasi), sistemul automat compact de imprimare direct pe film Maximach MM-DTF-128  imprima in fiecare ora peste la 15* metri liniari si poate face asta 16 de ore pe zi daca este nevoie. In fiecare zi.
(* Latimea maxima de imprimare este de 120 de cm)

Este o imprimanta industriala, conceputa de la zero pentru volume si profesionisti.
De catre o companie lider de piata, cu o experienta in constructia de imprimante UV si DTG de peste 10 ani.

 

Imprimanta direct pe film Maximach MM-DTF-128 integreaza acum opt capete de imprimare fara compromisuri, ultra rapide si extrem de accesibile. Epson PrecsionCore i3200-A1 cu un volum si o frecventa de tragere fara concurenta.

 

Adoptand ultima generatie de capete industriale Epson i3200-A1 imprimanta direct pe film Maximach MM-DTF-128 cu capete de imprimare Epson i3200-A1 poate oferi o rezolutie reala de exceptie de 1200 dpi cu picatura variabila si o viteza de imprimare ridicata.

 

 

 

Imprimanta digitala direct pe film Maximach MM-DTF-128 cu capete de imprimare Epson i3200-A1 vine cu o platforma de imprimare standard pentru imprimantele industriale cu sisteme de intindere a filmului, sisteme automate de tratament cu praf de adeziv si de recuperare al acestuia, uscare si racire dar si rulare a filmului imprimat. Suprafata de imprimare maxima de 1200 mm x 100.000 mm mai mult decat suficienta pentru toate lucrarile.

Se pot imprima lucrari de orice complexitate si forme ceea ce va da flexibilitate si viteza in abordarea oricarei comenzi.

 

 

 

Avand toate dispozitivele precum si ultimele inovatii in domeniu, veti sti intotdeauna cand sa reumpleti cartusele de cerneala, fara a intrerupe lucrul. Recircularea si amestecul cernelei albe sunt standard precum si un sistem avansat de intretinere in repaos. Este suficient sa lasati imprimanta in stand-by si marea parte a grijilor legate de cerneala vor disparea.

Mediul de lucru este mai sigur, fara mirosuri, partea de imprimare realizandu-se intr-o zona complet protejata.

 

 

 

Avand aplicatii multiple, sistemul compact automat de imprimare direct pe film Maximach MM-DTF-128 echipat cu 8 capete de ultima generatie Epson PrecisonCore i3200-A1 permite imprimari de cea mai inalta rezolutie pe obiecte de imbracaminte textila, genti sau incaltaminte textila, hanorace, pulovere, plase, rochii, fuste, blugi, sosete, imbracaminte pentru copii. Si enumerarea este departe de a se termina aici.

Cu un sistem automat integrat de aplicare, uscare si recuperare a pulberii adezive, complet controlabil din punct de al vitezei sau temperaturii (tunel de uscare cu incalzire uniforma) si cu un sistem automat de rulare al filmului tratat, uscat si racit, echipamentul permite lucrul neintrerupt sub supravegherea unui singur operator ceea ce reduce substantial costurile de productie.

 

 


Rapid si eficient, imprima intr-o sigura trecere culoarea si substratul de alb, iar rezultatele sunt perfecte indiferent de culoarea si textura materialului textil.

Reproduce cu o acuratete de peste 90% culorile designului original, totul calculat de calculator, conform imaginii prelucrate de catre dvs. Aceasta este transferata fara margini sau proceduri sofisticate si fara a fi necesare proceduri intermediare complicate.

Sistemul automat reduce la minim costurile cu forta de munca si va permite sa realizati volume mari de lucru intr-un timp foarte scurt, fara a va ocupa toata ziua.

Dimensiuni compacte, nu ocupa mai mult de 2,5 mp.

Consum imprimanta: 500W

 

 

 

DEZVOLTATI-VA AFACEREA fara face investitii.

Puteti comanda la noi mostre de print cu designul cerut de catre clientii dvs. iar noi sa le trimitem direct acestia.

Odata mostrele acceptate si contractul asigurat, va puteti comanda imprimanta pentru a executa lucrarea.

 

Brosura in limba romana

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 


 

Sistem automat compact de imprimare digitala direct pe film MAXIMACH MM-DTF-128 cu 8 x Epson i3200-A1  - 29,940 euro fara TVA

 

 

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua verificari gratuite.

 

 


In oferta in luna mai:

Sistem automat ultra rapid de imprimare digitala direct pe film (DTF) MAXIMACH MM-DTF-128 cu 8 x Epson i3200-A1 la doar 9.980 euro fara TVA

Imprimanta DTF textile cu 8 capete de imprimare Epson PrecisionCore i1320-A1, sistem integrat de vibratie pentru pudra, cuptor cu rola de preluare automata (take-up).

 

 

 

 

Cuptorul standard NU are conveior (banda transportoare). Prezenta benzii transportoare permite ca filmul sa nu mai fie preluat in rola ci taiat in foi pentru a oferi mostre sau a le baga direct in productie la presa termica.

 

 

 

Echipamentul de finisare ce include sistemul integrat de vibratie pentru pudra, cuptorul CU CONVEIOR si rola de preluare automata (take-up) adauga 1.098 euro fara TVA la pretul MM-DTF-128 de mai sus.

Garantie 12 luni cu exceptia consumabilelor.

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 8%.

 

Livrare cu precomanda cu livrare in 35 - 55 de zile in functie de stoc.

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website