COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeCutter-plotterCutter-plottere GRAPHTECFCX2000 - packaging - cele mai noi, moderne si accesibile cutter-plottere plane (flatbed) din lume

Destinate industriilor diverse, echipamente extrem de specializate, perfecte pentru mostre deoarece se poat realiza nenumarate modele cu costuri nesemnificative.

FCX2000 - sisteme avansate de cutter-plottere plane pentru decupare si indoire

         NOU!

Noua serie FCX2000, de cutter-plottere plane (flatbed cutting-plotters) de la Graphtec schimba radical industria de prototipare fara stante prin inovatiile introduse.

Este compusa din 4 modele. Trei dimensiuni ale mesei si doua metodei de fixare pentru FCX2000-120 (VC/EC) . Puteti alege modelul potrivit nevoilor dumneavoastra specifice si materialelor folosite.

 

 

COMPASS, numarul 1 in cutter-plottere in Romania va ofera cea mai buna optiune pentru lucrarile de decupare si biguire a materialelor de pana la 2 mm atunci cand este vorba de precizie, viteza si cost minim de achizitie.

 

Adecvate pentru prototipuri sau productie la scara mica a materialelor rigide. Cel mai bun raport pret/calitate din clasa. Acum cu noi  optiuni.

.

 

 - Disponibile cu trei dimensiuni ale meselor de lucru si doua tipuri de fixare a materialului pentru a se adapta nevoilor dvs.

- Operare offline prin USB Flash Memor

- ARMS (Sistem automat pentru marcajele de inregistrare)

- Unelte pentru o multitudine de aplicatii

- Software de ultima generatie pentru toate aplicatiile (inclus Cutting Master 4 so Graphtec PRO Studio si optional software-ul imbunatatit Graphtec PRO Studio PLUS)

 

* Cele mai noi si cele mai avansate cutter-plotterele plane din lume ale seriei FCX2000 de la Graphtec permit taierea sau decuparea foarte usoara a materialelor plane foarte dure sau groase pe care cutter-plotterele "din rola" nu la pot prelucra.

 

 

 
Vorbim aici despre carton (care poate fi taiat cu acuratete, la viteze incredibile, pana la grosimi de 1,5 mm), folie pentru sablare, folie reflectorizanta, etc.
* 4 noi modele, imbunatatite, cu dimensiuni si sisteme de prindere diferite pentru a veni in intampinarea nevoilor afacerii dumeneavoastra
* 2 metode de fixare a materialului de lucru sunt disponibile: vacuumatica si electrostatica.
* scanare automata a marcajelor pentru masurare si decupare pe contur a materialelor tiparite (Automatic Registration Marks Sensing - ARMS 6.0 cea mai avansata metoda automata) - va usureaza si mai mult munca de decupare a materialelor cele mai diverse, simplificand-o la extrem - NOU
* un liniar mobil, extrem de precis, pentru taierea hartiei groase sau a cartonului compus (E/F/G grade)
* interfata USB 2.0 Full Speed
* lucru de pe Flash Disk extern (independent de calculator)
* software imbunatatit. Includ D-CAD-Master (CAD Utility software) ca software standard ceea ce va permite ca foarte usor sa decupati materiale utilizand data CAD (DXF).
* ating presiunea maxima de 1 kg permitandu-va sa taiati si sa biguiti cu 4 unelte distincte si cele mai groase materiale.
* in configuratia standard mai sunt incluse 2 stilouri si posibilitatea de a utiliza multiple unelte de indoit cartonul
viteze de pana la 400mm/sec.

 


Diferentele sunt vizibile daca ne comparam cu vechiul model.

 

Cutter-plotterele plane, de mari dimensiuni din noua serie FCX2000 de la Graphtec sunt instrumente ideale pentru designeri si creatori de prototipuri pentru industria de ambalaje, moda, print digital si offset ca si pentru crearea de semne de circulatie, gravare pe piatra cu jet de nisip (sand blasting), filme pentru industria electronica, etc.

 

* modele si sabloane pentru industria textila, decupate sau desenate
* modele si sabloane pentru industria incaltamintei, decupate sau desenate* design si prototipuri pentru cutii de prezentare
* negative pentru sablare piatra sau monumente
* filme industriale pentru placi electronice
* semne reflectorizante
* modele arhitecturale

.

Pentru industria de design de ambalare (packaging design) sau productie mica/medie pot fi niste instrumente perfecte datorita functiei de decupare automata pe un contur dorit a materialelor deja tiparite.. Dealtfel, orice materiale dificile cu grosimi de pana la 2 mm pot fi decupate precis, fara cute, fara intreruperi, fara puncte de inflexiune sesizabile la atingere datorita functiei de taiere tangentiale. Pentru numite materiale si folosind cutite specifice, grosimea de taiere ajunge la 3 mm.

Acum pot fi taiate o gama mai larga de materiale decat cele taiate cu modelul precedent Graphtec FC2250, prezentate mai jos.

 

 

 

Urmariti o scurta prezentare a caracteristicilor cutter-plotterului plan Graphtec FCX200 si aplicatiilor pe care le puteti realiza perfect cu acestea.

 

 

 


 

Pentru a afla mai multe detalii, specificatiile tehnice si preturile va rugam sa accesati pagina urmatoare prin link-ul de mai jos...


 

 

detalii: FCX2000 - sisteme avansate de cutter-plottere plane pentru decupare si indoire

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website