COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeE-lite DisplaysE-lite - sisteme de expunere ultrasubtiri iluminate cu tehnologie LED

E-Lite HALO - casete luminoase ultrasubtiri, sisteme de expunere iluminate ultrasubtiri (high-end illuminated displays)

 

E-Lite Displays - E-lite HALO sisteme de expunere iluminate ultrasubtiri (high-end illuminated displays)

 

Sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri de la E-lite Displays (casetele luminoase ultrasubtiri) prin E-lite HALO sunt o modalitate prin care grafica si posterele dvs. sunt remarcate imediat prin stralucirea si interesul adaugate, reusind sa atraga cu succes atentia clientilor dvs. catre mesajele promotionale.

 

NOU - O noua tehnologie pentru mai multa stralucire si un efect de exceptie:

 


Click pe imagine pentru detalii.

 

 

 

Tendinta generala pe plan mondial, in toate aplicatiile de semnalistica, atat din punct de vedere al designului cat si din perspectiva sanatatii si sigurantei la locul de munca este de a integra produse mai subtiri si mai putin intruzive in spatiu. Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays au numai 8 mm grosime, ceea ce înseamna mult mai putin în greutate si in spatiul ocupat în comparatie cu casetele luminoase sau semnalistica iluminata traditionala.

In plus, Elite HALO se caracterizeaza printr-o spectaculoasa margine transparenta, intens stralucitoare (in mijocul imaginii de mai jos), ce le pune si mai mult in evidenta.

 

(Click pe imagine pentru detalii)

 

Astfel, sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri E-lite Displays ™ sunt incomparabil mai usoare si mai sigure pentru montajul pe un perete de rigips, vitrina orice alta suprafata, fara costul suplimentar al construirii sau ranforsarii peretilor de sustinere.

 

AVANTAJE

 

1. Design ultramodern. Atrag clar atentia si sunt Iluminate uniform, fara pete de culoare.

2. De 10 ori mai subtiri decat solutia actuala cu neoane sau linii de LED-uri.

3. De 10 ori mai economice decat decat solutia actuala cu neoane. Isi scot banii in primul an din economia la energia consumata.

4. DE 5 ori mai mare durata de viata.

5. Cu 50% mai ieftine decat produsele similare de pe piata. Produs in Romania.

 

 

Vrei sa fii ca toti ceilalti? Fa o comparatie intre casetele luminoase:

1. Casetele luminate cu tuburi fluorescente au pana la 15 cm grosime si pot fi executate pe lungimi mari dar necesita ranforsari serioase datorita greutatii.

2. Casetele luminoase ultraslim (sau ultrasubtiri cum mai sunt prezentate) sunt casetele cele mai cautate ale momentului dar din pacate nu se deosebesc cu nimic de cele clasice deoarece necesita tot o rama, cel mai adesea din aluminiu, de grosimi de pana la 28-30 mm. Folosesc iluminat cu LED-uri dar arata obisnuit si nu atrag atentia. In plus se gasesc doar la dimensiuni predefinite, de la A4 la A0. Nu pot fi personalizate strict spatiului dvs. si mai au un handicap major - lungimea maxima este de 1180 mm (A0).

3. Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays reprezinta ultima tehnologie in domeniu si sunt cu adevarat foarte subtiri. Daca facem referire la casetele luminoase ultraslim descrise mai sus, grosimea sistemele ultra-moderne de expunere iluminate ultrasubtiri E-lite Displays ™ este de peste 3 ori mai mica iar designul special permite amplasarea lor departata de perete si crearea haloului luminos specific.

 

 

 

Avantajele sistemelor de expunere ultrasubtiri E-lite HALO (casete luminoase ultrasubtiri / ultraslim) de la E-lite Displays :

 

* Display iluminat incredibil de subtire - O caseta luminoasa ultrasubtire E-lite Displays poate avea 6 mm grosime (standard 8 mm grosime), astfel acestea pot fi prezentate in orice fereastra sau oriunde in interior, fara sa ocupe spatiu, pur si simplu "plutind" pe suprafata aleasa si afisand un mesaj de inalta rezolutie in care si cele mai mici detalii sunt evidentiate.
Culorile sunt incredibil de vii, cu o intensitate si densitate de neatins de  catre casetele luminnoase obisnuite iluminate cu neon.
Din acest moment, casetele luminoase clasice, greoaie, cu grosime de 5, 10 sau chiar 15 cm devin anacronice.

 

 

* Ultima tehnologie in iluminarea cu LED a panourilor luminoase - Tehnologia de iluminare folosita la  casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays este similara cu cea prezenta la televizoarele LED numai ca in cazul casetelor luminoase se urmareste obtinerea unei suprafete mult mai puternic iluminate.

 


* click pe imagine pentru detalii

 

* Estetica ultramoderna - Ideale pentru zonele cu spatiu cu acces restrictionat; sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri E-lite Displays ofera un aspect atractiv, elegant, si contemporan.

 * Extrem de economice - Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri / ultraslim E-lite Displays avand integrata tehnologia de iluminare cu LED-uri ultraluminoase consuma cu 90-95 % mai putin decat o caseta luminoasa cu neon (in exemplul de mai jos avem o caseta de 900 x 1200 mm).

 

 

 

Costuri anuale cu energia consumata (10 ore de utilizare pe zi):

E-lite HALO - 15,5 W/ora x 10 ore/zi x 365 zile = 56,575 kW x 0,7 lei kW = 39,6 lei (9 euro)

Tuburi neon - 320 W/ora x 10 ore/zi x 365 zile = 1.168 kW x 0,7 lei kW = 817,6 lei (185,8 euro)

Tuburi spectrale - 1500 W/ora x 10 ore/zi x 365 zile = 5.475 kW x 0,7 lei kW = 3.832,5 lei (871,1 euro)

 

 

* Eficienta energetica uimitoare - Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays ™ folosesc foarte putina energie pentru cantitatea de lumina oferita (eficienta foarte ridicata).Iluminatul cu LED-uri integrat in suprafata iluminata (de o grosime de numai 4 mm) face ca aproape toate lumina generata sa fie canalizata spre suprafata de iluminare si sa nu fie irosita ca in cazul illuminarii clasice cu becuri sau neoane. O eficienta mai buna inseamna nu numai mai multa lumina dar si mai putina caldura.
  

* Fara riscuri de electrocutare - Tensiunea de alimentare foarte scazuta in curent continuu reduce la minim riscul de electrocutare, risc prezent in cazul alimentarii clasice cu neon, becuri sau tuburi spectrale.

  

* Fara mentenata, cu fiabilitate ridicata - Durata de viata estimata a sistemului de iluminare este de peste 40,000 de ore ceea ce inseamna ca nu veti mai pierde timp schimband tuburi sau becuri castigand astfel timp si bani.

  

 

* Trezesc curiozitatea - Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite HALO de la E-lite Displays au o margine cu o stralucire aprinsa care intriga clientii si atrage privirile de la o distanta mare asupra posterului dvs. iluminat in acest mod.

 

* Aspect ultramodern la un pret perfect accesibil - Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays au un aspect foarte luxos si totusi sunt extrem de accesibile (in fapt costul unei casete luminoase ultrasubtiri, cu toate avantajele evidente, este aproape identic cu costul unei casete luminoase clasice).

 

* Estetica ultramoderna - Ideale pentru zonele cu spatiu cu acces restrictionat; sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri E-lite Displays ofera un aspect atractiv, elegant, si contemporan.

 


* click pe imagine pentru detalii

 

* Valoare de exceptie a promovarii - Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays ™ sunt alegerea sigura pentru brandingul de produs si de identificare a vanzatorilor deoarece sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri ofera o modalitate stralucita de a spori identitatea de brand, a atrage clienti, si de a creste vanzarile.

 

* Performanta superioara a iluminarii - Suprafata iluminata a casetelelor luminoase ultrasubtiri / ultraslim E-lite Displays inglobeaza cea mai avansata tehnologie LED si ofera o iluminare puternica si stralucitoare a graficii sau fotografiilor dumneavoastra, perfect vizibile chiar si pe timpul zilei. Panourile noastre luminoase pot depasi valoarea extraordinara de 3500 lumeni pentru panourile luminoase high-end.

 

* Simplu de folosit   - Panourile cu LED-uri ale sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays sunt livrate cu un simplu conector plug & play, ceea ce le face gata pentru utilizare imediata. odată operational, este necesara numai o intretinerea normala.

 

* Grafica usor de schimbat   - Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite HALO ™ sunt proiectate in asa fel incat grafica sa fie schimbata rapid, sa stea perfect intinsa, fara cute, vreme indelungata, mesajele dumneavoastra avand astfel cea mai buna expunere. Toate modelele, chiar si cele fara rama dispun de aceste capabiitati.

 

* Protejeaza graficaCasetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays ™ au sursele LED integrate in marginea placii iluminate, si nu în spatele graficii propriu-zise. Acest lucru înseamna ca nu genereaza caldura pe suprafata panoului nostru. Lipsa caldurii inseamna ca posterul dvs. nu se deformeaza si nici nu face cute.

 


*click pe imagine pentru detalii

 

* Postere si grafica accesibile - Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays arata extraordinar cu postere realizate pe imprimante de mari dimensiuni de rezolutie fotografica pe film backlit. Daca luam in considerare aspectul cu totul iesit din comun si pretul deloc ridicat al acestor postere veti descoperi ca veti beneficia de un siatem de expunere iluminat de ultima tehnologie la un pret extrem de competitiv.

 

* Alimentare inteligenta cu energie - Toate sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays pot fi alimentate individual sau pe grupuri prin intermediul unui adaptor de alimentare externa. Conectarea cablului de alimentare este aproape invizibila si poate fi realizata pe orice parte se doreste. Toate alimentarile prin cablu pot fi extinse la orice ungime doriti.

 

* Gata de folosire - Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays sunt expediate complet asamblate si sunt gata de utilizare dupa ce le ati scos din ambalaj.

 
 
* Pe deplin garantate - Toate sistemele noastre de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite HALO vin cu o garantie completa pentru defecte de fabricatie de 12 luni care poate fi prelungita optional la 24 de luni.

 
 
* Ideal pentru multe tipuri de medii - Agenti imobiliari, Spa & centre de frumusete, hoteluri, restaurante, magazine de firma, baruri, zone de receptie si multe altele ... Iluminate perfect pe timp de zi sau de noapte.

 


*click pe imagine pentru detalii

 

* Asistenta inginerilor nostri la personalizare & design - Compass va ofera sistemele noastre de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays ™ intr-o modularitate perfecta. Taiate la masuratorile specificate de catre dvs. si fabricate pentru a se potrivi oricarui interior, Compass ofera casete luminoase ultrasubtiri pe deplin panouri personalizate, de orice forma sau dimensiune, bazate pe cerintele specifice ale proiectului dvs.

 

* Iesi in evidenta din multime -   Ca produs vizual, sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite HALO atrag si ii incanta pe toti cei care le vad. Dintr-o perspectiva de vanzare cu amanuntul, capacitatea de a atrage atentia, chiar si pentrufractiune de secunda poate fi, uneori, un catalizator pentru a crea unui client motivatia de a cumpara. Dintr-o perspectiva de branding, toate companiile sunt preocupate de prezentarea de calitate si de reprezentarea brandurilor lor, si avand un mediu de cea mai buna calitate, veti descoperi ca sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays reprezinta un beneficiu enorm.

 

 


   Brosura in limba romana
(click pe imagine pentru detalii)

 


 

 

CARACTERISTICI TEHNICE casete luminoase ultrasubtiri (ultraslim) - E-lite HALO ™ superbright (superluminos)

 

 

Dimensiuni caseta luminoasa ultrasubtire standard (mm) Putere (W) Temperatura culorii corelate (CCT - K) Alimentare panou luminos (V)
EH1* imagine A5 (148 mm x 210 mm) rama foto 2,5 W 5500 K 12 V
EH2* imagine A4 (210 mm x 297 mm) 3,5 W 5500 K 12 V
EH3* imagine A3 (297 mm x 420 mm) 5 W 5500 K 12 V
EH4 (600 mm x 900 mm) dimensiuni externe 13,5 W 5500 K 12 V
EH5 (900 mm x 1200 mm) dimensiuni externe 16,5 W 5500 K 12 V

 

* Pentru acest tip de casete luminoase ultrasubtiri E-lite HALO adaugati 100 mm pe fiecare axa pentru a afla dimensiunile externe ale casetei.

 

Acest tip de caseta luminoasa ultraslim  va permite sa expuneti (chiar si pentru o durata scurta) imagini realizate cu o imprimanta de birou. ATENTIE. Imaginile imprimate pe o imprimanta obisnuita de birou nu vor crea acelasi efect ca cele realizate pe film backlit !

 

 Dimensiuni personalizate la cerere:  maxim 1350 mm x 2400 mm (dintr-o bucata).

 

Fiind extrem de modulabile, casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays  se pot realiza sisteme de expunere cu dimensiuni practic nelimitate, fara urma de imbinare (Nu sunt disponibile in modelul E-lite HALO - cu margine stralucitoare). Va rugam sa solicitati detalii sau sa vizitati rubrica E-lite - semnalistica diversa.

 

 

 

Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri (ultraslim) E-lite HALO de la E-lite Displays ™ pot fi realizate la cerere aproape in orice forma si dimensiune.

 

ATENTIE. Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays standard nu pot fi amplasate in locuri unde pot fi afectate de intemperii si in zone cu umiditate ridicata.

 

Contactati un membru al echipei noastre de ingineri care sa va ajute sa gasiti cea mai buna solutie pentru proiectul dvs.

 


Prezentare de SOLUTII PENTRU SEMNALISTICA utilizand panourile luminoase ultrasubtiri cu LED E-lite

 

Click pe imagine pentru descarcarea prezentarii solutiilor E-lite pentru semnalistica (pdf)

 


 

 

PRETURI casete luminoase ultraslim (ultrasubtiri)

E-lite HALO ™ superbright (superluminos) 

 

Dimensiuni caseta luminoasa ultrasubtire standard (mm) Putere (W)   Pret caseta luminoasa ultrasubtire (euro)
EH1* imagine A5 (148 mm x 210 mm) rama foto 2,5 W 38,9 euro
EH2* imagine A4 (210 mm x 297 mm) 3,5 W 46,5 euro
EH3* imagine A3 (297 mm x 420 mm) 5 W 63,5 euro
EH4 (600 mm x 900 mm) dimensiuni externe 15 W 143,5 euro
EH5 (900 mm x 1200 mm) dimensiuni externe 18 W 245,5 euro

 

* Pentru acest tip de casete luminoase ultrasubtiri E-lite HALO adaugati 100 mm pe fiecare axa pentru a afla dimensiunile externe ale casetei.

 

 Exemplu de calcul pentru dimensiuni personalizate (dintr-o bucata): 

Dimensiuni caseta luminoasa ultrasubtire personalizata (mm) Putere (W)   Pret caseta luminoasa ultrasubtire personalizata (euro)
EHCX (900 mm x 2000 mm) dimensiuni externe 35 W   435 euro

 

ACCESORII

 

Accesorii standard caseta luminoasa ultrasubtire Amperaj (A)   Pret (euro)
Alimentator 12 V pentru EH1*, EH2*, EH3* 1,5 A 10,8 euro
Alimentator 12 V pentru EH4 2 A 15,5 euro
Alimentator 12 V pentru EH5 3 A 19,3 euro
Alimentator 12 V pt. EHCX (900 x 2000 mm) 5 A 23,5 euro
Dimmer 12 V pentru reglarea intensitatii luminoase 19,5 euro

 

ATENTIE. Pentru ca dumneavoastra sa obtineti cele mai bune rezultate, si pentru fiecare tip de suport pe care doriti sa instalati o caseta luminoasa ultra-slim E-lite HALO (perete plin, rigips, geam, usa, usa glisanta, PAL, etc. ) va rugam sa contactati un membru al echipei noastre de ingineri care sa va ajute sa gasiti cea mai buna solutie pentru ca fiecare caseta luminoasa ultrasubtire E-lite HALO sa fie amplasata perfect.

  

 


 

 


(click pe imagine pentru detalii)

 

 

PRETURI in oferta lunii aprilie pentru casete luminoase ultraslim (ultrasubtiri)

E-lite HALO ™ superbright (superluminos) 

 

 

Dimensiuni caseta luminoasa ultrasubtire standard (mm) Putere (W)   Pret caseta luminoasa ultrasubtire (euro)
EH1* imagine A5 (248 mm x 310 mm) rama foto 2,5 W   28,5 euro
EH2* imagine A4 (310 mm x 397 mm) 3,5 W   35,5 euro
EH3* imagine A3 (397 mm x 520 mm) 5 W   46,5 euro
EH4 (600 mm x 900 mm) dimensiuni externe 15 W   96,8 euro
EH5 (900 mm x 1200 mm) dimensiuni externe 18 W   188,5 euro

  

 

 Exemplu de calcul pentru dimensiuni personalizate (dintr-o bucata): 

 

Dimensiuni caseta luminoasa ultrasubtire personalizata (mm) Putere (W)   Pret caseta luminoasa ultrasubtire personalizata (euro)
EHCX (900 mm x 2000 mm) dimensiuni externe 35 W 329 euro
 

 


 

 

OFERTA acestei luni pentru solutiile E-lite pentru semnalistica

 

Click pe imagine pentru descarcarea ofertei E-lite a acestei luni (pdf)

 

 


 

 

 

Preturi panouri luminoase ultrasubtiri (ultraslim) DUBLA FATA pentru vitrine sau usi E-lite HALO

 

 

 

NOU. Panourile iluminate ultrasubtiri E-lite HALO sunt acum disponibile in versiunea dubla fata pentru a putea fi instalate cu usurinta pe orice geam de usa sau de vitrina. Grosimea lor incredibila de doar 10 mm si greutatea foarte mica va permit acum sa transformati vitrina sau usa de intrare in magazinul dvs. in spatii publicitare elegante si ultramoderne. Acum veti fi remarcati de la mare distanta.

Sistemul inteligent de fixare permite amplasarea in siguranta pe usi cu deschidere normala sau automata. Posterele de mare rezolutie se pot schima foarte usor.

 

OFERTA SPECIALA panouri iluminate ultrasubtiri dubla fata E-lite HALO pentru vitrine si usi

  

Caseta luminoasa ultrasubtire standard dubla fata (mm) Putere (W)   Pret caseta luminoasa ultrasubtire (euro)
EH1DF* imagine A5 (248 mm x 310 mm) rama foto 3,2 W   35,5 euro
EH2DF* imagine A4 (310 mm x 497 mm) 3,8 W   43,5 euro
EH3DF* imagine A3 (397 mm x 520 mm) 6,5 W   52,5 euro
EH4DF (600 mm x 900 mm) dimensiuni externe 18,5 W   119,5 euro
EH5DF (900 mm x 1200 mm) dimensiuni externe 23,5 W   219 euro

 

 

 Exemplu de calcul pentru dimensiuni personalizate (dintr-o bucata): 

 

 

Dimensiuni caseta luminoasa ultrasubtire dubla fata personalizata (mm) Putere (W)   Pret caseta luminoasa ultrasubtire dubla fata personalizata (euro)
EHCXDF (900 mm x 2000 mm) dimensiuni externe 35 W 365 euro*

 * montare orizontala

 

Discount pentru agentii si comenzi mari. Va rugam sa solicitati detalii.

 

La cerere, casetele luminoase ultrasubtiri E-lite HALO pot fi amplasate cu prindere pe cabluri de otel pentru a delimita un spatiu, decora o vitrinaa sau un perete. In acest caz efectul de "plutire" este cel mai spectaculos.

 

 

 

Casetele luminoase ultraslim personalizate E-lite HALO de la E-lite Displays pot avea preturi diferite in functie de dimensiuni si de solutia aleasa pentru amplasare. Va rugam sa contactati un membru al echipei noastre de ingineri care sa va ajute sa gasiti cea mai buna solutie pentru ca fiecare caseta luminoasa ultrasubtire E-lite HALO sa fie amplasata perfect si la cele mai mici costuri.

 


 

Accesorii pentru casetele luminoase ultraslim E-lite HALO de la E-lite Displays

 

Accesorii standard caseta luminoasa ultrasubtire Amperaj (A)   Pret (euro)
Alimentator 12 V pentru EH1*, EH2*, EH3* 1,5 A 5,5 euro
Alimentator 12 V pentru EH4 2 A 15,5 euro
Alimentator 12 V pentru EH5 3 A 17,3 euro
Alimentator 12 V pt. EHCX (900 x 2000 mm) 5 A 19,5 euro
Dimmer 12 V pentru reglarea intensitatii luminoase 15,5 euro

 

Garantia standard a casetelor luminoase ultrasubtiri E-lite HALO este de 12 luni si poate fi prelungita la cerere la 24 de luni. Garantia accesoriilor standard este de 30 zile.


Nota. Preturile nu includ TVA si sunt valabile numai pentru plata integrala in avans. Pentru valorile de peste 1700 de lei nu se plateste transportul. 


 
ATENTIE:
Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite HALO de la E-lite Displays pot fi fragile si necesita un ambalaj special. In momentul primirii TREBUIE incheiat cu societatea de curierat un proces-verbal de primire in bune conditiuni. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

 

COMPASS nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru manipularea acestora si defectele aparute la montare daca instalarea nu este facuta de catre personal autorizat COMPASS.

 

Ambalajul casetei luminoase ultrasubtiri E-lite HALO de la E-lite Displays este returnabil. Valoarea lui va fi adaugata la factura si vi se va returna la primirea la sediul COMPASS. Pentru comenzile sub 1500 de lei veti plati taxele de curierat pentru returnare.

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website