COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeechipamenteRobot lipit cu aer cald si lama pentru obiecte gonflabile, corturi, terase cristal si semnalistica

Robot lipit materiale termosudabile cu pana sau aer cald pentru gonflabile, corturi, remorci, semnalistica, terase, costume protectie

 

Robot lipit materiale termosudabile cu pana sau jet de aer cald pentru gonflabile, corturi, remorci, semnalistica, terase

 

Încălzitorul de aer este de tip computer si este nou proiectat și dezvoltat pentru a obtine o mașină de etanșat cusături cu aer cald (sudura cu aer cald) controlată prin program de calculator, repetabilidentic in toti parametrii.

 
Încălzitorul de aer de tip computer aplică tehnologia microcomputerelor, controlul programului cu un singur cip, setarea digitală și reglarea parametrilor,
tripătrat armat, cu design cu coloană inferioară ultrasubțire, avand controlul automat al temperaturii, foarfece automate, alimentare cu bandă și backlashing, etc pentru a oferi avantajele operațiunii ușoare, întreținerii ușoare și mai bune performanta si fiabilitate.

 
Încălzitorul de aer de tip computer oferă spațiu de operare foarte mare și cel mai bun rezultat de presare a benzii, potrivit pentru rezistenta la apa de clasa inalta si medie.


Perfect pentru fabricarea de îmbrăcăminte și corturi rezistente la apa, potrivită în special pentru fabrica de îmbrăcăminte de înaltă clasă si fabricarea pânzei cu trei straturi (echipamente de protectie).

 

 

 

Principiul de functionare

 
Încălzește (încălzește local si precis) banda adezivă de termoetanșare (sau materialele termosudabile) cu aer cald și presează banda prin rularea continuă a rolelor presoare pentru a adera perfect adezivul de termoetanșare pe lipiturile cusăturilor îmbrăcămintei impermeabile (sau a altor produse de tip barca sau ponton sau rezervor gonflabil) pentru a atinge scopul și efectul de etanșare.

 

Un produs american, realizat de o companie renumita de peste 20 de ani in in acesta industrie.

JC Machinery & Tools furnizează instrumente industriale de sudare a plasticului de înaltă tehnologie, recunoscute pentru calitate foarte înaltă și design inovator. Produsele noastre lider pe piață oferă clienților noștri avantaje tehnologice și economice. JC Machinery and Tools este proprietate privată, care operează un depozit de distribuție în Statele Unite. Plastic Welding Tools Limited, este o divizie a Zonda Tools.

 

Echipamentul de lipire de la JC Machinery & Tools (www.jc-tool.com) JC-A320-GP cu flux de aer cald si cu pana incalzita este un produs complex folosit pe scară largă în sudarea țesăturilor termosiudabile PVC tratate, cum ar fi corturi si terase, acoperisuri tensionate, barci gonflabilă, tobogane de apa, platforme acvatice, tuburi si rezervoare de apă, prelate de caminoane precum si toata gama de produse pentru industria de semnalistica - bannere, panouri etc.

 
Robotul de lipit materiale termosudabile JC-A320-GP are o eficiență crescută datorita designului cu stand cu brațe duble pentru a configura si pastra lipiturile drepte dar si pe cele curbe folosind atât aer cald, cât și funcții de pana incalzita pentru o versatilitate marita a produsului, adaptata la diversele materiale folosite.

Compozitia specifica, grosime si tratamentul materialelor termosudabile impun folosirea de solutii personalizate diverse, cu diferite duze de aer cald sau pene incalzite (care permit o acuratete mult mai mare a pastrarii temperaturii de lucru intr-o plaja foarte ingusta) precum si role presoare de latimi si diametre diferite.

Aceasta configuratie permite configurații multiple de cusături cu schimbare rapidă și ușoară a ghidajelor, duzelor optionale de diverse dimensiuni precum si a penelor incalzite.

 

Utilizarea este simpla permitand ajustări rapide, repetabile, de precizie ale capului de lipire.

 
Control PLC editabil cu salvarea presetarilor, afișaj cu ecran tactil.

 
Stabilitate ridicată cu control automat al temperaturii; alarma pentru setarea limitei superioare.

 
Reglarea automată a ritmului si vitezei de lucru pentru a evita apariția zonelor fără sudură si a asigura continuitatea lipiturii si a impiedica aparitia pierderilor de presiune.

Prevenirea scurgerilor (ne-etanseitatilor) de sutură: Este util și reglabila în timp ce pistolul cu aer cald este în interior sau opereaza in exterioar și rola este pornită sau oprită, astfel încât să se prevină zone nelipite.

 
Control cu ​​pedale duble, confortabile, potrivite pentru ore lungi de lucru.
Funcționare continuă, potrivita pentrulucrul in schimburi.

 
Suflarea de aer cald este asigurată de un element de încălzire special proiectat, fabricat in Elvetia; fără impurități precum apa și grăsimea.
Design puternic de forță dinamică de torsiune.

 

Poate fi personalizat pentru a se potrivi exact cu specificațiile lucrarilor dvs. dumneavoastră.

 

 

Adoptă PLC japonez Matsushita și ecran tactil multifuncțional de înaltă rezoluție pentru a afișa clar viteza, temperatura, funcționarea și programarea.

 
Controlul automat al microcalculatorului și programul pot fi schimbate oricând conform cererii utilizatorilor.

 
Lungimea benzii din față și din spate poate fi ajustată în funcție de nevoile realiste în timp ce realizeaza lipire (sutura) cu benzi  de termoetansare.

Are sistem de poziționare 3D pentru duza pistolului cu aer cald.

 
Control automat al temperaturii și stabilitate ridicată cu temperatură de ± 2℃ fluctuaţie prin control cu computer PLC. Alarma de limita superioara de temperatura pentru a proteja serpentina de incalzire si pentru a extinde durata de viata.

 

Caracteristici tehnice

 

Model JC-A320-GP
Alimentare 230V, 50Hz
Putere nominala 3.000W
Controlul temeraturii

Pana la 700C pentru suflanta de aer cald

Pana la 450C pentru elementul de incalzire tip pana (hot wedge)

Viteza 1 - 18 m / minut
Presiune 0,35 - 0,50 MPa
Latimea rolelor optionale 20 / 30 / 40 / 50 mm
Latimea duzelor optionale 20 / 30 / 45 mm
Functii optionale Lipire cu element de incalzire tip pana (hot wedge)
Interfata Ethernet 10/100 Base T
Dimensiuni duze optionale 8, 12, 28, 38, 48 mm sau la comanda
Dimensiuni echipament 1.540 mm x 650 mm x 1.420 mm
Greutate neta 245 kg

 

Brosura in limba engleza (2 pagini)

       

Click pe imagini pentru detalii

 

 


Pret robot lipit materiale termosudabile cu pana inclazita sau jet de aer cald JC-A320-GP - 25.790 euro fara TVA

 

 

 


In oferta luniii iunie:

Robot de lipit materiale termosudabile cu pana incalzita sau jet de aer cald pentru corturi, barci, gonflabile - incepand cu 13.988 euro fara TVA

 

Duze de aer cald si role presoare de diverse latimi disponibile optional, in functie de necesitatile lucrarilor dvs.

 

Garantie 24 luni. Livrare, instalare si pregatire operator incluse. Doua verificari gratuite incluse.

 

 


 

Nota: Preturile nu contin TVA si sunt valabile pentru plata in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%. In acest fel echipamentul se rezerva, livrarea si instalarea pot dura pana la 50 de zile de confirmarea platii, in functie de stoc.

 


 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website