COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTENOCAI NC-UV0406- all-in-one - imprimare UV pe cilindru si plan, 3D, fara competitie

Avansata si fara competiror direct, noul NOCAI NC-UV0604 va permite sa imprimati obiecte plane si cilindrice

 

Noua imprimanta industriala plana compacta de la NOCAI - NC-UV0604 ridica standardul imprimantelor cu suprafete medii de imprimare

 

Peste 200 de imprimante NOCAI produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, software-ul usor de utilizat (oferit de liderul de piata din SUA - Scanvec Amiable SAi) si efetele speciale de imprimare cu embosare 3D, imprimare cu efecte de transparenta, imprimare spot automata fara prelucrari software ale imaginii - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente.

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada standard de garantie de 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta fara rival pe piata imprimantelor UV.

 

 

Pentru volume mici medii de lucru care cer fiabilitate,  calitate fara compromis a echipamentelor, reproducere identica a rezultatelor, detalii si tonuri de gri,  cea mai  mica picatura din industrie care duce una din cele mai stupefiante rezolutii din industrie, software avansat (imagine, culori, costuri) si disponibilitate pentru lucrul in ture.

Zeci de lucrari zilnice imprimate spectaculos si rapid (comparativ cu viteza maxima de 2,93 mp/ora, competitori mult mai titrati nu pot oferi nici macar jumatate)  -  pe orice tip de material textil, metal, plastic, piatra, ceramica sau sticla aproape fara restrictii.

Daca aveti volume de imprimat, chiar la un profit de cativa centi pe lucrare, imprimanta se poate amortiza in 6 luni.

 

 

 

 

Multifunctionala, de inalta flexibilitate, cu culori extrem de vii, componente si solutii high-end - o solutie all-in-one

 

Odata cu generatia a 5-a a acestui model de imprimanta plana UV de la NOCAI putem spune ca nu mai exista nimic asemanator de la competitie pe acest palier de suprafata de imprimare (peste A2) si la acest nivel de pret.

Nu trebuie sa ne lasam pacaliti de dimensiunile compacte, inauntru este o imprimanta de nivel industrial, fara compromisuri.

 

Cu imprimarea magica a acestui nou NC-UV0604 se pot printa clasicele obiecte plane dar si articole speciale, din orice industrie, singura limitare fiind data doar de catre suprafata de lucru. Cele mai evidente specialitati sunt instrumentele de scris, carcasele de telefon, personalizari de medalii, tablouri, lampi, cadouri sau materiale promotionale. Si lista este abia la inceput.

Cand vorbim despre cerneala alba, aceasta este folosita ca o culoare de sine statatoare sau ca fundal pentru imaginile colorate sau este aplicata pe materialele inchise la culoare sau transparente pentru ca cerneala color translucida sa fie receptionata de ochiul uman in nuantele corecte.

Intruneste cerintele imprimarii flexibile ale oricarui design, din orice industrie si produce imagini extrem de rafinate.

 

 

 

 

 

Sistem actionat electric pentru imprimare obiecte cilindrice, permite imprimarea pe 360 de grade a obiectelor cilindrice

 

Spre deosebire de toate celelalte solutiilor de pe piata de la acest nivel de pret, Nocai a ales sa implementeze un sistem industrial autonom de imprimare a obiectelor clindrice in imprimanta UV NV-UV0604.

Miscarea obiectului nu mai este data de frecarea obtinuta de dispozitiv din miscarea mesei de imprimare ceea ce ducea la o miscare neuniforma a obiectului, in functie de greutatea si diametrul acestuia. Sistemul Nocai are motor comandat de software-ul de print asa ca imprimarile ies de exceptie de fiecare data. Imprimarea devine intuitiva si simpla.

Puteti realiza cu usurinta lucrari complexe datorita designului acestuia putand imprima obiectelor cilindrice precum termosurile sau canile cu diametru foarte mare (30 mm - 120 mm). Acest diametru va da intreaga libertate in domeniul personalizarilor obiectelor cilindrice

 

 

 

Utilizeaza cerneala de inalta performanta pentru a crea aplicatii pline de culoare

 

Este vorba despre o cerneala UV, prietenoasa cu mediul cu o excelenta dezvoltare a culorilor si cu o buna reproducere a acuratetei acestora.

Dupa ce este polimerizata de catre radiatia ultravioleta, va produce culori superbe si o aderenta extrem de puternica.

In functiile de aplicatiile dvs. si de materialele si obiectele pe care le doriti imprimate, sunt disponibile cerneluri rigide, semi-rigide sau flexibile.

 

 

 


 

 

 

 

Detalii echiipament

 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 Dezvoltati-va afacerea fara a fi nevoie sa va deplasati.

 

 


 

 

 

Imprimanta plana LED UV Nocai NC-UV0406 - All inclusive si versatila

 

Pentru volume mici si medii de lucru pentru o suprafata mare de lucru (A2 - 600x400 mm) care cer fiabilitate, reproducere excelenta a rezultatelor, detalii si tonuri de gri, inalta rezolutie obtinuta cu picaturi variabile intre 1,8 picolitri si  19 picolitri (1400 dpi), tehnologie Epson cu hardware japonez, poate cea mai rapida din clasa sa (0,477 mp - 2,93 mp/ora), software avansat foarte popularsi performant - Scanvec Amiable SUA (imagine, culori, costuri) si disponibilitate pentru lucrul in ture.

Zeci de lucrari zilnice imprimate spectaculos si rapid pe orice tip de material textil, metal, plastic, piatra, hartie, carton, piele sau inlocuitori de piele, obiecte cilindrice, ceramica sau sticla aproape fara restrictii.

Daca aveti volume de imprimat, chiar la un profit de cativa centi pe lucrare, imprimanta se poate amortiza in 6 luni.

 

 


 

Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0406  - 15.790 euro fara TVA

* 1 capete de imprimare Epson (imprimare cu 6 canale - CMYK + 2 canale Alb)

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

Garantie 12 luni cap de imprimare (in conditiile specificate de catre Compass).

 

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua revizii gratuite.

 

 


In oferta pana pe 30 iunie la doar:

1. Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0406  - 10.490* euro fara TVA

* fara kit de instalare (490 euro fara TVA). Pret total 10.980 euro fara TVA (include livrare, instalare, training precum si doua revizii gratuite).

 Un echipament nou disponibil, expus in showroom.

 

Sistem de imprimare obiecte cilindrice de pana la 130 mm in diametru - 690 euro fara TVA

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%.

Livrare in 5 - 55 de zile in functie de stocul intern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website