COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeechipamenteCapsatoare la o singura apasare ClipsshopCSTEP-2 - Capsator la o singura apasare - cel mai avansat capsator compact pentru toate capsele

CSTEP-2 - capsator automat pentru bannere - strapunge si capseaza la o singura apasare TOATE tipurile de capse

CSTEP-2 - Capsator automat 2018 - solutie revolutionara pentru industria de signing

 

Este cel avansat capsator manual din industrie, cu cea mai mare forta de apasare din industrie.

Singurul care poate monta capse cu auto-gaurire pentru prelate de camioane (40 mm diametru!).

 

Modelul 2024 inlocuieste si este cu 65% mai puternic decat faimosul HAND PRESS HP-02 - Solutia extrem de accesibila, cu design unic de la Compass ce permite aplicarea cu usurinta a tuturor capselor noastre cu auto-gaurire, singurul din industrie (la dimensiunea aceasta) capabil sa apllce toate tipurile de capse pana la capse pentru prelate cu diametrul gaurii de 40 mm (#12).

Noul model 2024 al celui mai popular capsator din lume.

Este adevarat ca si capsele noastre cu auto gaurire din aliaj sunt de o calitate exceptionala pe care nu o ofera nici unul din competitorii nostrii din Romania.

 

 

.

CSTEP-2 - Solutie exclusiva pentru finisarea lucrarilor de comunicare vizuala

Lucrarile obisnuite de finisare a bannerelor sau mesh-urilor iau cel mai mult din timpul total de executie.
Aplicarea capselor din otel (capsele de tabla sunt cele mai populare pe piata romaneasca datorita pretului foarte scazut) are cateva dezavantaje. Primul ar fi ca se aplica foarte greu si apoi ruginesc usor. Cine a fost nevoit sa faca aplicarea prin lovituri repetate de ciocan intelege foarte bine cat timp si energie se pierd in acest mod.

Capsatoarele pentru bannere distribuite de Compass se adreseaza acelei categorii de utilizatori care cauta o calitate deosebita a finisarilor lucrarilor lor, calitate obtinuta cu un efort minim, sustinut de o tehnologie moderna.

Sunt solutiile manual numarul unu in lume, folosite de cele mai mari firme din industria de signing.

Dea cum cu si mai multe imbunatatiri.

Va invitam sa vizionati o scurta prezentare a folosirii masinii (Atwell, UK).

 

In 17 ani, mii de utilizatori au inteles cat de mult pretuieste timpul si, mai ales, calitatea finisarii. Sansa de a avea o finisare optima, superioara fata de competitie, care nu va genera niciodata probleme legate de aspect, schimbare de culoare, rupturi, capse desprinse sau aplicate insuficient.

.

 

.

De ce sa muncesti mai mult pentru doar o mica diferenta? Capsele din tabla au neajunsuri clare, unanim recunoscute. Costurile suplimentare ale capselor din aliaj (care taie si se asambleaza perfect de fiecare data), calculate la un mesh de 10,00 m x 10,00 m, sunt doar de 7 - 8 euro. Merita?

Merita ca operatorul dvs. sa piarda de cateva ori mai mult timp pentru aplicare? Cu rezultate de cele mai multe ori discutabile? Nu cumva diferenta se regasete in alte costuri? Salarii, timp, aprecierea clientului?Designul particular al capsatorului automat CSPIC-2 permite ca aplicarea capselor sa se faca practic fara efort si foarte rapid. Diferenta este data de calitatea mult superioara a capselor din aliaj de alama cu auto gaurire care asigura o paleta larga de culori, soliditate si prindere ferma la o singura apasare. Lucrul acesta nu este posibil atunci cand se lucreaza cu capsele de otel. Acestea au abateri de prelucrare si de 800 microni si nu au muchie taietoare. Forta trebuie sa fie mult mai mare si timpul de aplicare deasemenea.

 
Este singurul din industrie care poate lucra cu stante pana la 40 mm (#12). Toate stantele Compass sunt compatibile cu toate capsatoatoarele Compass.

Impreuna cu GrommetSniper, un dispozitiv patentat care se ataseaza foarte usor  permite alinierea si pastrarea exacta a distantei dintre capse, fara ca operatorul sa mai faca masuratori si marcaje suplimentare, indiferent de capsa utilizata in acel moment.

 

Preocuparea permanenta pentru inovatie a dus la imbunatatirea constanta a performantelor capsatoarelor oferite de Compass. Toate sugestiile si observatiile dvs. au ajutat la dezvoltarea superioara a unui produs deja recunoscut ca fiind numarul unu pe piata romaneasca.

Suntem mandri sa va prezentam generatia a VII-a a celor mai populare si avansate capsatoare manuale - capsatoarele la o  singura apasare CSTEP-2.

 

 

Acum, fata de generatia VI de mai sus, generatia VII cu un design imbunatatit ce include:

- o forma diferita a manerului (coborarea partii de actionare cu inca 15 grade) ce ofera o ergonomie superioara incheieturii, micsorand fortele ce actioneaza asupra acesteia si asigurand un confort superior.

- structura intarita a manerului. Desi nu a fost nevoie de aceasta imbunatatire daca se folosesc capsele de aliaj Compass, am descoperit ca unii din clientii nostri utilizeaza uneori si capse de o calitate inferiara din taba ce impun un efort mult mai mare. Acum manerul are are un profil mult mai lat in zonele de stres ceea ce il face aproape indestructibil.


 

 NOUL GrommetSniper - sistem de pozitionare la distante egale a capselor

GrommetSniper este un sistem patentat de aliniere a capselor ce se fixeaza pe capsatorul automat Compass HP-02. Noul model (color) se dreseaza noului model de capsator CSTEP-2.
Permite utilizatorilor aplicarea de capse fata de marginea materialului de la 1,50 cm pana la 8 cm si plasarea acestora, la distante perfect egale, intre 5 cm si 60 de cm.

.

 

.

Se monteaza in cateva secunde, cu piulite fluture si pini de ghidaj, este robust si precis.
Designul unic al acestui accesoriu va permite sa va concentrati asupra lucrului, salvand timpul pretios in care ar fi trebuit sa masurati si sa trasati pozitia capselor pe material.
Pur si simplu stabiliti distanta fata de margine materialului (printr-o sina de ghidaj) si apoi distanta intre capse. Dupa aplicarea primei capse operatorul muta capsatorul sau materialul si "agata" prima capsa cu capatul dispozitivului printr-o miscare extrem de fireasca. Dupa care aplica cea de-a doua capsa. Si asa mai departe. In fapt, procesul dureaza mai putin decat descrierea lui.

Veti obtine lucrari de o calitate ireprosabila, perfect aliniate, fara efort, ceea ce va da un plus de valoare muncii dumneavoastra.

Este un accesoriu indispensabil pentru lucrarile care cer cea mai inalta calitate si un aspect impecabil.

 


 

Pentru detalii si specificatii tehnice va rugam sa accesati pagina urmatoare prin link-ul de mai jos...


detalii: CSTEP-2 - capsator automat pentru bannere - strapunge si capseaza la o singura apasare TOATE tipurile de capse

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website