COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeConsumabileRasina si consumabile pentru etichete volumetrice

Rasini pentru suport solid sau flexibil, siringi de dozare, ace, coloranti.

Rasini poliuretanice pentru realizarea de etichete volumetrice cu rasina

Rasini poliuretanice pentru suporturi rigide si flexibile

 

Rasinile poliuretanice Euro Drop sunt obtinute din doua componente ce asigura o transparenta perfecta, protectie si o durabilitate foarte mare a produsului finit.
Dau valoare produselor si etichetelor fabricate din ABS, vinil, poliester, polistiren, policarbonat, aluminiu sau alte materiale utilizate in industria de signing.

 

Sistemul de tratament 3D cu rasina clara poliuretanica Poly Drop indeplineste standardele industriilor auto/navale/feroviare/aeronautice si are o rezistenta de pana la 8 ani in exterior (folosind mixerul C80).
O alta conditie obligatorie este folosirea unui film PVC de calitate inalta (noi recomandam Unifol dar puteti folosi si film de calitate superioara de la Oracal sau 3M). Polimerizarea (uscarea) corecta este importanta. Este necesar un mediu uscat si lipsit de praf la aplicare (22 C - 25 C).
 
Are o consistenta semi-rigida (rasine semi-rigida Hard Emblems T50 si intaritor K866 - numai pentru suprafete plane, recomandat pentru metal si plastic) sau flexibila (rasina cu inalta flexibilitate T825 si intaritor K865 - uz multiplu, suprafete curbate sau aplicat cu presa pentru transfer termic pe material textil). 
Nu oferim o solutie rigida. (Rasina epoxidica va avea unn grad de duritate superior dar nu va rezista mecanic in conditii de exterior).
Nu se va decolora, crapa sau intari in timp. Stabilitate UV superioara fara deformari cauzate de diferentele de temperatura.
 

 

Rasini poliuretanice extrem de flexibile aplicabile pe materiale rigide - BIG LABEL T50s

 

Sistem poliuretanic de o claritate perfecta, cu o garantie de pana la 8 ani in exterior (este necesar amestecul cu mixerul C80).
Va va proteja produsele cu un dom foarte flexibil, de o claritate de cristal, producand un efect 3D prin amestecul celor doua componente.

Cand este aplicata pe eticheta, rasina noastra poliuretanica va migra catre margini, se va opri FARA A LE DEPASI si se va autonivela, creind un aspect foarte lucios, stralucitor.
Rasinile utilizate de noi pentru realizarea etichetelor volumetrice cu rasina sunt sisteme reactive 100% si nu contin solventi.
Nu necesita caldura pentru a se incheia procesul cu toate ca, folosirea unui cuptor accelereaza foarte mult procesul. La temperatura camerei (20 - 25 C) intarirea va avea loc in 5-6 ore, folosind cuptorul acest timp se reduce la 3 ore.

Zona acoperita cu 1 gram este de aproximativ 6 cm patrati la o grosime de 1,8 mm.

Se comercializeaza la cutii metalice de 1 kg net si compozitia unica permite deschiderea acestoara de mai multe ori, pe o perioada mai lunga de lucru, fara riscul de a se intari sau usca.

Rasina de foarte mare flexibilitate va da avantajul unic de a realiza etichete volumetrice in forme si dimensiuni de o varietate infinita cu aplicabilitate perfecta pe cele mai diverse suprafete, cu curburi accentuate cu o rezistenta perfecta in exterior.

 

 


Preturi rasina:

BIG LABEL T50s - rasina de foarte mare flexibilitate pentru utilizare multipla a etichetelor de orice forma sau dimensiune - 57,60 euro fara TVA/cutia de 1 kg.

  INTARITOR Poly K55s - folosit impreuna cu rasina T50 in proportie de 1:1 - 57,60 euro fara TVA / cutia de 1 kg.

 

 


 

Oferta in luna mai:

BIG LABEL T50s - rasina de foarte mare flexibilitate pentru utilizare multipla a etichetelor de orice forma sau dimensiune - 41,50 euro fara TVA / cutia de 1 kg.

 
INTARITOR Poly K55s - folosit impreuna cu rasina T50s in proportie de 1:1 - 41 ,50 euro fara TVA / cutia de 1 kg.

 


Nota: Preturile nu includ TVA.


 

 

 

Rasini poliuretanice semi-rigide aplicabile pe materiale rigide (incl. metal sau plastic) - BIG LABEL T90

 

Sistem poliuretanic de o claritate perfecta, cu o garantie de pana la 8 ani in exterior (numai in amestecul cu mixerul C80). Pentru suprafete metalice plane sau plastice diverse.

Va va proteja produsele cu un dom semirigid, de o claritate de cristal, producand un efect 3D prin amestecul celor doua componente.

Cand este aplicata pe eticheta, rasina noastra poliuretanica va migra catre margini, se va opri FARA A LE DEPASI si se va autonivela, creind un aspect foarte lucios, stralucitor.
Rasinile utilizate de noi pentru realizarea etichetelor volumetrice cu rasina sunt sisteme reactive 100% si nu contin solventi.
Nu necesita caldura pentru a se incheia procesul cu toate ca, folosirea unui cuptor accelereaza foarte mult procesul. La temperatura camerei (20 - 25 C) intarirea va avea loc in 5-6 ore, folosind cuptorul acest timp se reduce la 2 ore.

Zona acoperita cu 1 gram este de aproximativ 6 cm patrati la o grosime de 1,8 mm.

Se comercializeaza la cutii metalice de 1 kg si compozitia unica permite deschiderea acestoara de mai multe ori, pe o perioada mai lunga de lucru, fara riscul de a se intari sau usca.

Rasina de foarte mare flexibilitate va da avantajul unic de a realiza etichete volumetrice in forme si dimensiuni de o varietate infinita cu aplicabilitate perfecta pe cele mai diverse suprafete plane cu o rezistenta perfecta in exterior.

 


Preturi:

BIG LABEL T90 - rasina semirigide pentru utilizare multipla a etichetelor de orice forma sau dimensiune - 57,60 euro fara TVA/cutia de 1 kg.

 
INTARITOR Poly K95s - folosit impreuna cu rasina T826 in proportie de 1:1 - 57,60 euro fara TVA/ cutia de 1 kg.


  

Oferta in mai: 
 

Big Label T90 - 41,50 euro/kg fara TVA
Intaritor Poli K95s - 41,50 euro/kg fara TVA
 

 


Nota: Preturile nu includ TVA.


 

 

 

 

Filme termotransferabile imprimabile digital     - suport pentru etichete volumetrice cu rasina

 

Gama FILMREX va pune la dispozitie suport termotransferabil pe materil textil, imprimabil digital, perfect pentru decuparea pe contur la cutter-plotter.

 

 

FILMREX ALB F95 transfer termic pe textile

Film termotransferabil de culoare alba destinat imprimarii digitale cu solvent sau eco-solvent si transferului termic pe materiale textile.

Disponibil in role de 50 cm x 5 m. Se poate vinde la metru.

Atentie. Purtati intotdeauna manusi la manevrarea filmului pentru a evita contaminarea acestuia cu grasime.

 
Pentru vanzarea la metru (mai putin de o rola - ex. 0,5 mp) pretul este de 25,35 euro/mp.

Pentru achizitionarea in rola - 18,90 euro/mp.


 

  

FILMREX TRANSPARENT F99 transfer termic pe textile

Film termotransferabil transparent pentru etichete volumetrice cu rasina aplicabile pe materiale textile.
Disponibil in role de 50 cm x 5 m.

 
Pentru achizitionarea la metru (ex. 0,5 mp) pretul este de 19.75 euro fara TVA/mp.

Pentru achizitionarea in rola - 15,45 euro fara TVA/mp.


  

 

FILMREX ARGINTIU F90 transfer termic pe textile

Film termotransferabil imprimabil digital folosit ca suport pentru etichete volumetrice cu rasina aplicate pe materiale textile.

Se livreaza in role de 50 cm x 5 m.

 


La vanzarea la metru (mai putin de o rola) pretul este de 29,95 euro fara TVA/mp.

Pentru achizitionarea in rola - 19,45 euro fara TVA/mp.


 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website