COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/textilNOVI NV-DTF-30 sistem automat de imprimare direct pe film (Direct-To-Film)

NOVI NV-DTF-30 sistem automat compact de imprimare direct pe film (Direct To Film), tratare, uscare si rulare film imprimat pe rola

 

Sistem automat compact de imprimare Direct Pe Film (Direct-To-Film) NOVI NV-DTF-30

 

 

Pentru volume medii si mari de lucru (peste 100 de metri liniari) care cer fiabilitate, reproducere identica a rezultatelor, cea mai buna rezolutie din industrie (1800 dpi), software avansat (imagine, culori, costuri) si disponibilitate pentru lucrul in ture.

Mii de lucrari zilnice pe orice tip de material textil, fara restrictiile DTG-ului (bumbac, in, canepa, nylon, matase, materiale supraelastice, fasuri, jeansi).

Daca aveti volume de imprimat, chiar la un profit de cativa centi pe lucrare, imprimanta se poate amortiza intr-o luna.

 

 

Nocai a decis sa infiinteze un nou brand pentru divizia de imprimare direct pe textile (DTF). Asa a luat fiinta acum cativa ani NOVI (www.novi1688.com   sau http://en.u1print.com).

Uscator si sistem de vibrare proprietar, dezvoltat de catre NOVI.

 

 

 

In acest moment, prin solutiile avansate alese, sistemul automat compact de imprimare industriala direct pe film NOVI NV-DTF-30 stabileste noi standarde in industrie.

 

Va reamintim avantajele imprimarii digitale direct pe film.

* Se pot imprima orice materiale textile, cu orice textura, fara restrangerile pe care le implica imprimarea DTG - direct pe textil.
Fara pretratamente, fara compozitii speciale ale materialelor, nu va mai rezumati doar la fibre naturale.

* Se folosesc cerneluri pe baza de apa care nu cauzeaza iritatii in contact cu pielea care sunt imprimate pe film PET transparent.

* Este perfecta pentru imprimari identice de volum mare dar si pentru imprimari individuale, total personalizate. Nu mai sunt necesare site elaborate si scumpe, spatiu de depozitare, miros si cerneluri. Indiferent de volum, costurile pe piesa sunt identice. Si sunt aproape de zero, chiar daca folosim cerneala din SUA pentru ca, pentru o suprafata de 25x20 cm, o imprimare full color consuma 2-3 ml de cerneala.

Indiferent de design, cu pregatire minima a operatorului, software-ul asigura automat o reproducere excelenta a culorilor (care in cazul imprimarii DTG acestea nu pot fi 100% reale pe materialul textil care are gauri in tesatura, nu este perfect alb si absoarbe multa cerneala).

* Imprimarile peste materiale dificile (bumbac, in, canepa, nylon, matase, materiale supraelastice, fasuri, jeansi) sunt garantate si nu mai depind de indemanarea operatorului.

* Este gata de lucru in cateva minute, are o parte din intretinere automata si iti permite sa realizezi volume intr-un spatiu foarte mic. Indiferent de model, complexitate sau numar de imprimari. Rezultatele sunt identice.

* Poate fi realizat cu un singur operator care poate realiza intre timp si transferul termic.

 

 

* Spre deosebire de solutia print&cut, pe filmul PET se imprima doar designul dvs., indiferent de forma si complexitatea acestuia. Astfel, dupa imprimare nu mai este necesra taierea sau inlaturarea vreunui surplus - doar designul dvs. se transfera direct pe material.

* Spre deosebire de procedeele clasice de transfer termic sau imprimare cu cerneala de sublimare, acum nu mai exista restrictii de material (fibre naturale sau sintetice), culoare (materiale deschise sau inchise la culoare) si nici de textura (tricouri polo sau hanorace).

* Procedura elimina taiatul pe contur sau fabricarea de site sau sabloane.

* Procedura de transfer termic este foarte rapida, chiar 15 secunde pentru anumite designuri si materiale. Productivitatea teoretica trece de 200 de transferuri termice pe ora.

* Sistem automat ultracompact pentru imprimare directa pe film, tratament, uscare si rulare a filmului pe rola. Nu aveti nevoie decat de 2,5 mp de atelier.

 

 

 

Cu o viteza aproape dubla fata de competitie, sistemul automat compact de imprimare direct pe film NOVI NV-DTF-30 imprima in fiecare ora pana la 15* metri liniari si poate face asta 20 de ore pe zi daca este nevoie. In fiecare zi.
(* Latimea maxima de imprimare este de 30 de cm)

Este o imprimanta industriala, conceputa de la zero pentru volume si profesionisti.
De catre o companie lider de piata, cu o experienta in constructia de imprimante UV si DTG de peste 15 ani.

 

Imprimanta direct pe film NOVI NV-DTF-30 integreaza acum doua capete de imprimare industriale Epson i1600 cu un volum si frecventa de tragere superioare.

 

Adoptand ultima generatie de capete industriale Epson i1600 imprimanta direct pe film NOVI NV-DTF-30 ofera o rezolutie de exceptie de 1800 dpi cu o picatura variabila incepand cu 2,5 picolitri dar si o viteza de imprimare de regim industrial data de frecventa de tragere de 45 kHz si viteza particulelor de 7 m/secunda.

 

 

 

 

Imprimanta digitala direct pe film NOVI NV-DTF-30 vine cu o platforma de imprimare standard pentru imprimantele industriale cu sisteme de intindere a filmului, sisteme automate de tratament cu praf de adeziv si de recuperare al acestuia, uscare si racire dar si rulare a filmului imprimat. Suprafata de imprimare maxima de 300 mm x 100.000 mm mai mult decat suficienta pentru majorilatea lucrarilor.

Se pot imprima lucrari de orice complexitate si forme ceea ce va da flexibilitate si viteza in abordarea oricarei comenzi.

 

 

 

 

Avand toate dispozitivele precum si ultimele inovatii in domeniu, veti sti intotdeauna cand sa reumpleti cartusele de cerneala, fara a intrerupe lucrul. Recircularea si amestecul cernelei albe sunt standard precum si un sistem avansat de intretinere in repaos. Este suficient sa lasati imprimanta in stand-by si marea parte a grijilor legate de cerneala vor disparea.

Mediul de lucru este mai sigur, fara mirosuri, partea de imprimare realizandu-se intr-o zona complet protejata.

 

 

 

 

Avand aplicatii multiple, sistemul compact automat de imprimare direct pe film NOVI NV-DTF-30 permite imprimari de cea mai inalta rezolutie pe obiecte de imbracaminte textila, genti sau incaltaminte textila, hanorace, pulovere, plase, rochii, fuste, blugi, sosete, imbracaminte pentru copii. Si enumerarea este departe de a se termina aici.

Cu un sistem automat integrat de aplicare, uscare si recuperare a pulberii adezive, complet controlabil din punct de al vitezei sau temperaturii (tunel de uscare cu incalzire uniforma) si cu un sistem automat de rulare al filmului tratat, uscat si racit, echipamentul permite lucrul neintrerupt sub supravegherea unui singur operator ceea ce reduce substantial costurile de productie.

 

 

 

 


Rapid si eficient, imprima intr-o sigura trecere culoarea si substratul de alb, iar rezultatele sunt perfecte indiferent de culoarea si textura materialului textil.

Reproduce cu o acuratete de pana la 90% culorile designului original, totul calculat de calculator, conform imaginii prelucrate de catre dvs. Aceasta este transferata fara margini sau proceduri sofisticate si fara a fi necesare proceduri intermediare complicate.

Sistemul automat reduce la minim costurile cu forta de munca si va permite sa realizati volume mari de lucru intr-un timp foarte scurt, fara a va ocupa toata ziua.

 

 

 

DEZVOLTATI-VA AFACEREA fara investitii.

Este simplu acum ca acum, din linistea biroului dvs. sa comandati la noi mostre de print cu designul cerut de catre clientii dvs. iar noi sa le trimitem direct acestia.

Odata mostrele acceptate si contractul asigurat, va puteti comanda imprimanta pentru a executa lucrarea.

 

 


 

Sistem automat compact de imprimare digitala direct pe film NOVI DTF-30  - 16.990 euro fara TVA

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua verificari gratuite.

 

 


In oferta in luna mai 2024:

Sistem automat compact de imprimare digitala direct pe film (DTF) NOVI DTF-30 la doar 11.695 euro fara TVA

 

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%.

 

Livrare in 5 - 55 de zile in functie de stocul intern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website