COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTENocai NC-UVA3MAX prima imprimanta industriala UV accesibila

NOCAI NC-UVA3MAX - super accesibil - imprimanta industriala plana UV cu tehnologie Epson

 

 

Cu o investitie mica,

obtineti o calitate fara egal a imprimarii la super viteza atunci cand folositi imprimanta industriala plana UV NOCAI NC-UVA3MAX.

 

Acum, oricine isi poate permite o noutate absoluta - imprimanta UV flatbed & roll-to-roll.

 

 

 

Raportat la masa generoasa de 297 mm x 420 mm si la performante, toate imprimantelor de brand recunoscut au pret de pornire de cateva ori mai mare.

 

Peste 200 de imprimante NOCAI produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, software-ul usor de utilizat si efectele speciale de imprimare cu embosare 3D, imprimare cu efecte de transparenta, imprimare spot automata fara prelucrari software ale imaginii - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente de la acest nivel.

Imprimare cu pana la 8 culori sau imprimare color, alb si lac selectiv la o singura trecere.

 

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada de garantie de pana la 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta fara rival pe piata imprimantelor UV.

 

 

Bazat pe experienta noastra de 16 ani de distributie a imprimantelor plane (cea mai lunga experienta neintrerupta din Romania), o imprimanta UV de calitate va fi actuala 5 - 7 ani de la achizitie. Alegeti intelept.

 

 

Inca de la inceputuri, imprimarea UV s-a lovit de o limitare majora - distanta de imprimare trebuia sa fie de 1-2 mm iar aceasta inseamna imprimarea doar pe suprafete foarte plane. Cu noua serie a imprimantelor UV sale plane, direct pe obiect - NOCAI NC-UVA3MAX lucrurile se schimba. Distanta de imprimare creste la 3-4 mm ceea ce ajuta la imprimarea placilor de material care se deformeaza in timpul imprimarii.

 

Avantaje majore

 

Adevarata schimbare vine din calitatea de exceptie a imprimarii (cu una din cele mai mici picaturi din industrie la acest nivel de pret - 3,8 picolitri), viteza mare de pana la 3 mp/ora, imprimarea cu embosare 3D sau cu trasparenta, optiunea de a imprima cu lac selectiv dar si posibilitatea unica nu numai de a imprima ceeea ce este pe masa de lucru dar si de a imprima material in rola ceea ce le face cu adevarat o solutie compacta all in one.

Puteti avea propria solutie profesionala pentru imprimare obiecte, etichete in rola, etichete UV DTF si multe altele.

 

Cap de imprimare industrial Epson i3200

 

Cu un numar mai mare de duze (8 x 400, comparativ cu 8 x 180 la DX5), cu o densitate mai mare a duzelor (300 npi fata de 180 npi), rezolutie superioara, tehnologie TFP (thin film piezoelectric), 4 niveluri de tonuri de gri si frecventa superioara de tragere, capetele Epson i3200 au o performanta superioara in ceea ce priveste saturatia de culoare, viteza de imprimare si calitatea imprimarii.

Toate acestea duc la o excelenta calitate a imprimarii, superioara concurentei de la acest nivel.

 

Masa cu vacuum cu inaltime reglabila

 

Imprimanta plana Nocai NC-UVA3MAX dispune de cea mai moderna masa de lucru cu vacuum cu ventilatoare integrate, avand actionare electrica, planeitate controata de pana 0,1 mm si tratament cu nano particule (impiedica cerneala sa adere la suprafata mesei).

 

Sistem inteligent de alimentare cu cerneala

 

Noul design al rezervoarelor de cerneala dispune de sistem de recirculare al cernelei si permite avertizarea sonora a scaderii nivelului de cerneala.

 

Statie de parcare motorizata

 

Noul model de statie de parcare este actionat pe verticala de un motor si controleaza precis cu ajutorul ghidajelor mecanice pozitia caretei fata de statia de parcare, protejand superior pastrarea umiditatii capului de imprimare.

 

Panou de control multifunctional

 

Cu un design ergonomic si cu o pozitionare intuitiva asigura o operare rapida si flexibila.

 

Capac protector

 

Asigura protectia impotriva radiatiei ultraviolete, a atingerilor accidentate si reduce accesul prafului in zona de imprimare.

 

Optiune de imprimare materiale in rola

 

Ca o noutate absoluta, imprimanta compacta pentru obiecte Nocai NC-UVA3MAX permite atasarea unui dispozitiv motorizat integrat care permite imprimarea perfecta a joburilor lungi transformand imprimanta dvs. intr-o imprimanta in rola.

 

Caracteristici tehnice

 

 

 

 

Garantie standard 12 luni. Garantie prelungita la 24 de luni - 595 euro fara TVA

Livrare, instalare, pregatire operator si o verificare tehnica - gratuite.

 

 


Regulile jocului s-au schimbat. Prezentare YouTube.

 

 

Acum si tu iti poti permite o imprimanta UV flatbed si roll-to-roll cu cap industrial Epson i3200 si rezolutie de 1200 dpi cu care poti realiza orice produs la cea mai buna rezolutie de pe piata.

Click pe imagine pentru a urmari videoclipul de prezentare pe YouTube.

 

 


Pret imprimanta digitala plana, direct pe obiecte Nocai NC-UVA3MAX - 8.998 euro fara TVA

 

 

Pret sistem optional pentru imprimare material din rola - 775 euro fara TVA

 

 


 

 

Pret pentru precomanda in oferta lunii martie pentru:

Imprimanta plana Nocai NC-UVA3MAX - 6.298 euro fara TVA

 

Pret Sistem motorizat optional pentru imprimarea materialelor din rola - 595 euro fara TVA

Pret Sistem optional de imprimare pentru materiale in rola - 635 euro fara TVA


 

NOTA: Preturile sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare preturile se majoreaza cu 9%.

Livare gratuita in 45 de zile de la confirmarea platii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website