COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTENocai NCUV 1013 - imprimanta industriala plana cu tehnologie Toshiba

NOCAI NCUV 1013 - imprimanta industriala plana UV cu tehnologie Toshiba

 

NOCAI NCUV 1013 - imprimanta industriala plana UV cu tehnologie Toshiba - suprafata de lucru mare, rezolutie de 2400 dpi

 

 

Peste 200 de imprimante de la liderul de piata pentru imprimante plane mici NOCAI produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

 

 

 

Link catre pagina producatorului.

https://www.gznuocai.com/product/detail/uv-wood-printer-nc-uv1013.html

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, software-ul usor de utilizat si efectele speciale de imprimare cu embosare 3D, imprimare cu efecte de transparenta, imprimare spot automata fara prelucrari software ale imaginii - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente.

 

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada standard de garantie de 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta unica pe piata imprimantelor UV in Romania la acest nivel de pret.

 

 

Bazat pe experienta noastra de 16 ani de distributie a imprimantelor plane (cea mai lunga experienta neintrerupta din Romania), o imprimanta UV de calitate va fi actuala 5 - 7 ani de la achizitie. Alegeti intelept.

 

 

Pentru volume medii si mari de lucru care cer cea mai buna rezolutie din industrie (interpolat 2400 dpi), fiabilitate, reproducere identica a rezultatelor, detalii si tonuri de gri, software avansat (imagine, culori, costuri) si disponibilitate pentru lucrul in ture.

Sute de lucrari zilnice imprimate spectaculos si rapid pe orice tip de material textil, metal, plastic, piatra, ceramica sau sticla aproape fara restrictii..

Daca aveti volume de imprimat, chiar la un profit de cativa zeci centi pe lucrare, imprimanta se poate amortiza in trei luni.

 

 

Avantajele majore ale imprimatei LED UV NOCAI NCUV 1013

 

 

* Masa mare de lucru de 1000x1300 mm

* Imprimare simultana cu alb, culoare si lac selectiv cu uscare instantanee - lucrarea dvs. este deja finisata si gata de livrare la terminarea imprimarii

* Calitate de exceptie a imprimarii la o rezolutie de 2400 dpi

* Control al curgerii de cerneala prin presiune negativa

* Masa cu vacuum rectificata cu planeitate sub 0,1 mm tratata cu nanoparticule si avand pe margini rigla de pozitionare

* Se pot imprima orice materiale textile, metalice, lemoase, piatra, lemn, ceramica sau sticla, cu orice textura
Acum suprafetele pot fi mai usor imprimate, viteza mare si frecventa de tragere mult mai ridicate permit o productivitate ridicata de pana la 7mp pe ora la o rezolutie inalta si va dau un avantaj major in fata competitiei dvs.
Fara pretratamente (cu exceptia metalului polisat, ceramicii sau sticlei), fara compozitii speciale ale materialelor, nu va mai rezumati doar la materialele clasice. Aderenta incredibila a cernelei face ca lucrarile dvs. sa aiba o rezistenta la radatia UV si zgariere greu de egalat in industrie.

* Spre deosebire de competitori mult mai titrati, care costa mai mult decat dublu si in marea majoritate nici nu sunt capabile sa realizeze aceste imprimari speciale, imprimarile 3D (in relief pana la 1 mm inaltime intr-o singura imprimare), imprimarile succesive sau imprimarile cu efecte de transparenta sunt realizate automat de catre software, independent de operator.

* Integreaza capete piezoelectrice industriale Toshiba, de ultima generatie, dezvoltate special pentru imprimarea UV, cu tehnologie de imprimare cu picatura variabila si 16 tonuri de gri care vor oferi pana la 5 ani de imprimari la calitate inalta.

* Acuratete sporita in imprimare prin adoptarea ghidajelor duble de inalta precizie ce asigura o rigiditate sporita necesara vitezelor mari de lucru siatingerea unei rezolutii foarte inalte.

* Control al sistemului de cerneala cu presiune negativa, solutie ce asigura o functionare mult mai stabila.

* Sistem inteligent de alimentare cu cerneala care asigura filtrare, amestec automat si avertizare sonora a nvelului de minim de cerneala generand o functionare lina a sistemului de alimentare continua cu cerneala.

* Spre deosebire de procedeele clasice de imprimare cu cerneala UV, acum nu mai exista restrictii de material. Puteti imprima pe orice material, cu orice textura sau culoare. Culorile vor fi reale, vii si vibrante.

* Imprimare foarte rapida in regim de productie

* Software SAi Flexiprint (USA)

 

 

 

 

 


Rapid si eficient, imprima intr-o sigura trecere culoarea si substratul de alb, iar rezultatele sunt perfecte indiferent de culoarea si textura materialului imprimat.

Reproduce cu o acuratete de peste la 90% culorile designului original, totul calculat de calculator, conform imaginii prelucrate de catre dvs. Aceasta este imprimata fara margini de alb vizibile sau lucrari sofisticate de realizare a desenelor si fara a fi necesare proceduri intermediare complicate.

Sistemul automat de imprimare si uscare si viteza mare de lucru reduc la minim costurile cu forta de munca si va permite sa realizati volume mari de lucru intr-un timp foarte scurt, fara a va ocupa toata ziua.

 

 


 

Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV1013  - 35.990 euro fara TVA

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua revizii gratuite.

 

 


In oferta in luna iunie:

Imprimanta digitala industriala plana UV NOCAI NC-UV1013 la doar 25.650 euro fara TVA

 

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%.

Livrare in 5 - 55 de zile in functie de stocul intern.

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website