COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTENOCAI NC-UV0906MAX II - imprimare UV la 1.200 dpi real fotografic si 8 mp pe ora, high drop printing

NOCAI NC-UV0609MAX II - imprimanta UV plana de mare viteza (8 mp/ora) si inalta rezolutie

 

 

Nocai NC-UV0609MAX II- super viteza - 8 mp/ora la cea mai buna rezolutie - 1200 dpi real. Imprimare cu 8 culori, alb si lac selectiv

 

 

Peste 200 de imprimante NOCAI produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

Generatia a doua de imprimante plane de viteza mare - Nocai NC-UV0609MAX II ofera un management superior pentru intretinerea automata a capetelor, functii suplimentare, inaltime mai mare de imprimare precum si 3 tipuri de noi capete de imprimare Epson pentru alb si lac selectiv care ofera aceeasi viteza la o calitate superioara deoarece acum se folosesc 8 culori dar la un pret de achizitie mai mic ceea ce le face mai atractive pe termen lung.

 

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, software-ul usor de utilizat si efectele speciale de imprimare cu embosare 3D, imprimare cu efecte de transparenta, imprimare spot automata fara prelucrari software ale imaginii - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente de la acest nivel.

Imprimare cu pana la 8 culori sau imprimare color, alb si lac selectiv la o singura trecere.

Functie de imprimare de la mare distanta - 12 mm fata de material - High Drop Printing.

 

SINGURA imprimanta gandita pentru imprimari de carcase de telefon la care software-ul automat va permite sa alegeti sa nu se vada nici un fir de alb pe marginile printului micsorand automat, proportional substratul de alb.

 

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada de garantie de pana la 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta fara rival pe piata imprimantelor UV.

 

 

Bazat pe experienta noastra de 17 ani de distributie a imprimantelor plane (cea mai lunga experienta neintrerupta din Romania), o imprimanta UV de calitate va fi actuala timp 5 - 7 ani de la achizitie. Alegeti intelept.

 

 

Inca de la inceputuri, imprimarea UV s-a lovit de o limitare majora - distanta de imprimare trebuia sa fie de 1-2 mm iar aceasta inseamna imprimarea doar pe suprafete foarte plane. Cu noua serie a imprimantelor UV sale plane, direct pe obiect - NOCAI NC-UV0609MAX II lucrurile se schimba. Distanta de imprimare creste la 4-5 mm ceea ce ajuta la imprimarea placilor de material care se deformeaza in timpul imprimarii.

 

Avantaje majore

 

Adevarata schimbare vine din calitatea de exceptie a imprimarii (cu una din cele mai mici picaturi din industrie la acest nivel de pret - 3,8 picolitri), imprimarea in 8 culori, alb si lac selectiv, viteza foarte mare de pana la 8 mp/ora, imprimarea cu embosare 3D sau cu trasparenta, optiunea de a imprima de la distanta foarte mare (High Drop Printing - pana la 12 mm fata de material) dar si posibilitatea de a imprima obiecte cilindrice cu diametrele intre 30 mm si 120 mm ceea ce le face cu adevarat o solutie rapida all in one.

Puteti avea propria solutie profesionala pentru imprimare obiecte plane, obiecte cilindrice, etichete UV DTF si multe altele.

 

Capete de imprimare industriale Epson i3200-U1HD-8, Epson i3200-U1-4, Epson i1600-U1

 

Imprimare la 1.200 dpi, mult mai detaliata si cu o mai mare adancime de culoare comparat cu vechiul standard de 1.440 dpi (sau superior).

Cum este posibil? Simplu. Densitatea mai mare de duze.

 

Cu un numar mai mare de duze (3200 de duze comparativ cu 1440 de duze  la DX5), cu o densitate mai mare a duzelor (300 npi fata de 180 npi la DX5 si cu 600npi in realitate avand 2 randuri de duze in paralel producand nativ 1200dpi pentru 2 culori adiacente), rezolutie superioara, tehnologie TFP (thin film piezoelectric), 4 niveluri de tonuri de gri si frecventa superioara de tragere, capetele Epson PrecisionCore i3200 sau i1600 au o performanta superioara in ceea ce priveste saturatia de culoare, viteza de imprimare si calitatea imprimarii.

 

Pentru cele mai bune rezultate in imprimare se folosesc 8 culori (CMYK Lc Lm Lk Llk) asigurate de un cap specializat  Epson I3200-U1HD-8, un cap cu 8 canale individuale insumand 3200 de duze de tragere.

Pentru canalele de alb, pentru a realiza efectele speciale 3D si de transparenta se utilizezaza un alt cap specializat si anume  Epson I3200-U1HD-4 (tot 8 canale dar grupate cate 2), doar cu 4 dumperi pentru usurinta in intretinere  fiind vorba de aceeasi culoare (alb).

Pentru capul de imprimare cu lac selectiv se foloseste un cap de imprimare din aceeasi familie, cu 4 canaledar 1600 de duze - Epson i1600-U1.

Toate acestea duc la o excelenta calitate a imprimarii, superioara concurentei de la acest nivel.

 

Masa cu vacuum cu inaltime reglabila

 

Imprimanta plana Nocai NC-UV0609MAX II dispune de cea mai moderna masa de lucru cu vacuum cu structura fagure si cu 6 ventilatoare integrate, avand actionare electrica, planeitate controata de pana 0,1 mm si tratament cu nano particule (impiedica cerneala sa adere la suprafata mesei).

 

Sistem inteligent de alimentare cu cerneala

 

Noul design al rezervoarelor de cerneala dispune de sistem de recirculare al cernelei si permite avertizarea sonora a scaderii nivelului de cerneala.

 

Statie de parcare motorizata

 

Noul model de statie de parcare este actionat pe verticala de un motor si controleaza precis cu ajutorul ghidajelor mecanice pozitia caretei fata de statia de parcare, protejand superior pastrarea umiditatii capului de imprimare.

 

Panou de control multifunctional

 

Cu un design ergonomic si cu o pozitionare intuitiva asigura o operare rapida si flexibila.

 

Capac protector

 

Asigura protectia impotriva radiatiei ultraviolete, a atingerilor accidentate si reduce accesul prafului in zona de imprimare.

 

Sistem de protectie avansat la coliziune

 

Ca o noutate absoluta, imprimanta UV pentru obiecte Nocai NC-UV0609MAX integreaza un sistem avansat de evitare a coliziunii capului de imprimare (smart touch collision avoidance system).

 

Caracteristici tehnice

 

 

 

 

Garantie standard 24 luni. Garantie prelungita la 36 de luni - 1.295 euro fara TVA

Livrare, instalare, pregatire operator si 2 verificari tehnice in primele 9 luni de utilizare - gratuite.

 

 


Regulile jocului s-au schimbat. Prezentare YouTube.

 

 

Acum si tu iti poti permite o imprimanta UV flatbed si roll-to-roll cu cap industrial Epson i3200 si rezolutie de exceptie de 2.400 dpi cu care poti realiza orice produs la o rezolutie mult mai buna raportat la majoritatea imprimantelor UV de pe piata.

 

Click pe imagine pentru a urmari videoclipul de prezentare pe YouTube.

 

 

Brosura de prezentare in limba engleza

Click pe imagine.

 

Brosura de prezentare in limba romana

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 


Pret imprimanta digitala plana, direct pe obiecte Nocai NC-UV0609MAX II - 29.998 euro fara TVA

 

 

Pret sistem optional pentru imprimarea obiectelor cilindrice - 855 euro fara TVA

 

 


 

 

Pret in oferta lunii aprilie pentru:

Imprimanta plana Nocai NC-UV0609MAX II - 21.970 euro fara TVA

 Imprimare de 12 mm inaltime fata de material, 8 culori cu alb si lac selectiv, 8 mp/ora

 

Sistem motorizat optional pentru imprimarea obiectelor cilindrice - 629 euro fara TVA / varianta

 

Disponibil in 3 variante adaptate nevoil dvs. - Obiecte cilindrice de 30-60 mm si 60 -120mm in diametru, 2 x 30-60 mm sau 2 x 60-120mm.


 

NOTA: Preturile sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare preturile se majoreaza cu 9%.

Livare gratuita in 5-45 de zile de la confirmarea platii.

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website