COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeE-lite Displays

E-lite Displays - sisteme de expunere iluminate ultrasubtiri

 

 

E-lite - semnalistica moderna folosind ultima tehnologie LED

 

Noile tehnologii sunt deja prezente in viata noastra. Calitatea este o necesitate si, mai ales, inalta calitate.

Clientii dvs. au nevoie de suporturi noi care sa le transmita mesajele si sa le intareasca imaginea. Tehnologii noi, materiale noi, consum foarte redus totul intr-o prezentare de ultima ora.

Toate aceste lucruri pot fi puse in valoare alegand semnalistica moderna E-lite.

 

Alege sa iti elimini competitia oferindu-ti avantajul sistemelor iluminate utrasubtiri - cea mai avansata tehnologie a momentului.

  

 

Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays ™ reprezinta un progres uimitor in semnalistica iluminata ce combina o margine iluminata cu LED-uri de inalta performanta, integrata in interiorul unei placi luminoase de numai 4 mm grosime, folosind un sistem patentat.

 

Rezultatul este un panou luminos, care este mai subtire, mai luminos, mai uniform luminat, mai durabil si mai eficient energetic decat celelalte sisteme de semnalizare luminoase.

 

Sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri E-lite Displays ™ au iluminare uniforma, fara nici un punct luminos intens, fara dungi iluminate neuniform ca in cazul tuburilor fluorescente, fara puncte si fara linii care de multe ori sunt asociate cu alte tipuri de semnalistica iluminata.

 

Sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri E-lite Displays distribuie lumina mult mai eficient si uniform pe intreaga fata a panoului, creand un o suprafata luminosa, stralucitoare si omogena, care face ca imaginea expusa de dvs. sa arate fantastic iar semnalistica dvs. observata imediat.

 

Tehnologia pe care o propunem este ultima tehnologie disponibila si are aplicatii largi in aproape toate segmentele de piata, POP, retail si semnaistica generala, mobilier stradal, de tranzit, jocuri si zone de distractii, hoteluri, baruri, restaurante, iluminat arhitectural si multe, multe altele.

 

Disponibile in marimi standard sau personalizate la orice forma si dimensiune, sistemele moderne de expunere iluminate ultrasubtiri E-lite Displays reprezinta cu adevarat un progres in marketingul display-urilor iluminate.

 

Va invitam sa alegeti oricare din produsele noastre de mai jos.

 

 

 

 

E-lite HALO - sisteme de expunere iluminate ultrasubtiri cu rama transparenta (high-end illuminated displays)

(click pe titlu pentru a obtine mai multe detalii)

 

Ultima tehnologie utilizata pentru producerea casetelor luminoase ultrasubtiri, cele mai moderne sisteme de expunere iluminate.

 

De acum, casetele luminoase de 10 sau 15 cm grosime sunt istorie.

Casetele luminoase E-lite HALO ultrasubtiri nu depasesc 8 mm grosime. Cu tot cu imagine.

Sa nu uitam - dorim ca mesajele noastre sa ajunga la potentialii nostrii clienti. Ne dorim ca ei sa le observe si, mai ales, sa le citeasca.

 

 

Cele mai moderne sisteme de expunere iluminate ultrasubtiri (casetele luminoase ultrasubtiri) reusesc sa fie remarcate imediat datorita designului si iluminarii perfect vizibile pe timp de zi.

 


 

 

 

E-lite Displays - sisteme de expunere iluminate ultrasubtiri fara rama cu forme diverse, cu rama click

(click pe titlu pentru a obtine mai multe detalii)

 

Ultima tehnologie utilizata pentru producerea casetelor luminoase ultrasubtiri, cele mai moderne sisteme de expunere iluminate.

 

 

asetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays fara rama prezinta avantajul modularitatii putand realiza astfel sisteme de afisare de dimensiuni mari fara a urme de imbinare sau diferente stridente de lumina. In plus, acestea pot fi realizate aproape in orice forma, luand forma produsului dvs.

Casetele luminoase ultraslim E-lite Displays cu rama click datorita tehnologiei incorporate are doua avantaje majore - luminozitate net superioara fata de toate celelalte sisteme similare de pe piata si grosime mult mai mica.

 

Asa cum spuneam, de acum, casetele luminoase de 10 sau 15 cm grosime sunt istorie. Precum si consumul lor de multe ori prohibitiv, mai ales pentru micile magazine.

Casetele luminoase ultraslim fara margine E-lite Displays nu depasesc 8 mm grosime. Cu tot cu imagine. Si pot avea forme care tin doar de imaginatia dvs.

Sa nu uitam - dorim ca mesajele noastre sa ajunga la potentialii nostrii clienti. Ne dorim ca ei sa le observe si, mai ales, sa le citeasca. De aceea avem nevoie de ultima tehnologie in domeniu.

 

 


 

 

 

 

E-lite - sisteme de directionare (way finding signs)

(click pe titlu pentru a obtine mai multe detalii)

 

Este extrem de important ca mesajele noastre sa ajunga imediat la clientul nostru. Mesajul trebuie sa fie simplu si usor de recunoscut. In acest fel clientul

gaseste rapid zona de interes.

 

Compass va ofera ultima tehnologie in constructia panourilor iluminate ultrasubtiri, care pot porni de la 4 mm grosime, fiind astfel mai usoare, mai usor de prelucrat in orice forma sau dimensiune si, implicit, mult mai accesibile.

 

 

 

De ce sa nu fie si elegante, iluminate si ultra subtiri? Consumul insignifiant e un bonus.

 


 

 

 

 

E-lite - semnalistica generala

(click pe titlu pentru detlii)

 

Sunt o multitudine de informatii pe care dorim sa le transmitem clientilor nostri.

 

Cautam sa ii directionam in directia dorita de noi.

 

De ce sa nu o facem in mod eficient? Si elegant in acelasi timp.

 

Incercam cu disperare sa iesim in evidenta  pentru a fi mai usor observati si identificati. Fie ca este vorba de firme, logo-uri, placi sau litere toate trebuie a fie lumiinoase, economice si realizabile. Din fericire, noile tehnologii nu mai ingradesc imaginatia.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website