COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeechipamenteKeencut - bare si sisteme de taiat si finisatBare de taiat si de finisat - cutter bars

Cea ma avansata si precisa metoda de taiere sau finisare manuala.

Barele de taiat de la Keencut - cea mai avansata solutie pentru taierea manuala a materialelor flexibile sau in placi

 Avantaje:                                                                                      

 

S

Solutiile pentru decupare de la Keencut va ofera avantajul unic de a realiza lucrari impecabile folosind lame obisnuite, extrem de ieftine.
Precise, fiabile si economice.

Dubla functionalitate - acelasi echipament taie extrem de precis, rapid si net orice tip de material, materiale flexibile in rola sau foi (ex. poliplan, mesh, canvas, steag, matase, PP, hartie fotografica, autocolant) dar si materiale rigide, in placi cu grosimi de pana la 13 mm (forex, structura fagure, PET, placi spuma, carton, etc.).

Fie ca sunt folosite ca unitati mobile de taiere (asigurand o mare libertate de miscare operatorului) sau in combinatie cu mecanismele Lift & Hold sau cu bancurile de taiere Big Bench, barele de taiat de la Keencut ofera o solutie de taiere perfecta, sigura, atat pentru produs cat si pentru operator.

Toate barele de taiat folosesc acelasi cap de taiere care permite (in configuratia standard) ajustarea adancimii de taiere a lamei si retragerea acesteia in siguranta atunci cand nu este folosita.

Solutia patentata de folosire a rulmentilor liniari a fost testata in lucru mai mult de 1600 de kilometri cu rezultatul ca garantia lor este acum de 20 de ani.


Eficienta la costuri neglijabile - lamele standard taie pana la o adancime de 10 mm, lamele speciale de adancime ajungand la 13 mm.

Produse din otel de cea mai buna calitate in UK, taie net si rapid orice material. Iar cel mai bun lucru este ca putem costurile acestora ca fiind nesemnificative.


.

Doua benzi de cauciuc siliconat sunt dispuse sub bara, pe toata lungimea, si permit fixarea usoara, ferma si perfecta a materialului de taiat, asigurand in acelasi timp si protectia celor mai sensibile suprafete. Iar pentru materialele tiparite zgarieturile accidentale sunt cel mai mare dusman.


Toate barile pot fi depozitate vertical (in suporturile de perete furnizate), salvand spatiul si asigurand pastrarea lor in cele mai bune conditii.

.

Utilizare:                                                                
Pentru a le folosi singure (ca unitati de taiere mobile),
pur si simplu pozitionati bara de taiere peste materialul ce urmeaza a fi taiat, aliniati-l cu marcajele de taiere sau marginea dorita, actionati capul de taiere si:

impingeti (pentru materiale groase, dure ce necesita forta mai mare)

 sau

- trageti (mesh, poliplan, folie, steag, hartie - materiale ce opun rezistenta mica la taiere)Adaugati mecanismele optionale Lift & Hold (care se fixeaza pe suprafata mesei de lucru) si, cu usurinta, veti putea sa aliniati si taiati, cu o singura mana, cele mai mari lucrari. Aceasta inseamna ca un singur operator poate face toata munca de finisare, pe orice lunngime, oricat de complexa, fara efort suplimentar si intr-un timp mai scurt.

 

Mecanism de ridicare si fixare (lift & hold) adaptat pentru JAVELIN, PRACTIK si MAX.

 

.

Combinati acestea cu bancul de lucru Big Bench si veti crea cea mai precisa masa de taiere.

 Detalii pe www.keencut.co.uk
.

.

Pentru a va convinge de versatilitatea lor este suficient sa urmariti o demonstratie accesand link-ul de mai jos:

 

Modele oferite:                                                                         

.

JAVELIN - precizie extrema - 0,2 mm la 3,10 m lungime

SABRE - combinatia perfecta cu stand de lucru integrat

PRACTIK - eficienta si economicitate - lungimi intre 1,00 m si 5,00 m

MAX - ranforsare suplimentare - perfect pentru barele de taiat de mari dimensiuni

BIG BENCH - pentru lucrari care necesita precizie extrema

 

 

 

Pentru detalii legate de modelele disponibile, caracteristicile tehnice ale acestora, componente, consumabile, piese deschimb, promotii si preturi va rugam sa accesati pagina urmatoare prin link-ul de mai jos:

  

 


 

 


detalii: Barele de taiat de la Keencut - cea mai avansata solutie pentru taierea manuala a materialelor flexibile sau in placi

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website