COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeCutter-plotterMese de taiat digitale de format mare (large format DCT - Digital Cutting Table)

Mese de taiat digitale de format mare (large format DCT - Digital Cutting Table)

 

 

Mese digitale de taiat de format mare Maximach DCT1625 - echipamente large format de taiere personalizabile cu solutii multiple

 

DCT sau Digital Cutting Tables sunt masini de taiat cu mese fixe sau cu conveior, de format mare, cu dimensiunidiverse ale meselor, personalizabile cu diferite capete de taiat si camere de mare rezolutie ce permit taierea automata pe un contur dat a unei largi varietati de materiale precum cartonul ondulat, placile de carton sau plastic de tip fagure, cu miez canelat cum ar fi corex, plăci flexo, panouri KT, placi din spumă PVC, cum ar fi Foamex sau Forex, covoare, ACP - placi de aluminiu compozit, materiale plastice ondulate, materiale plastice subțiri precum HIPS, folie PP, toate tipurile de garnituri, hartie, autocolant, inlocuitori de piele sau piele, pluta, fibra de carbon, fibra de sticla sau sticlă flexo, materiale reflectorizante, cauciuc.

 

Mesele de taiat digitale sunt actionate de un sistem de control digital (CNC) pentru a realirea tăierea, frezarea, biguirea sau perforarea diverselor materiale utilizand unul sau mai multe instrumente diverse de taiere pentru a realiza cu precizie piese. Sistemul de control utilizeaza un software CAD/CAM pentru a crea designul vectorial ce urmeaza a fi taiat, design trimis ulterior catre masa digitala de taiat.

Masa digitala de taiat DCT foloseste servomotoare de mare viteza pentru a deplasa careta care poate include mai multe tipuri de instrumente de taiere de inalta precizie si viteza, in functie de specificul lucrarii dumneavoastra, si care realizeaza seria de taieturi si/sau perforari sau biguiri pentru a obtine un produs finit intr-un singur job. Salvarea fiecareisetari si repetabilitatea acestor operatii duc la obtinerea de produse calitate inalta, identic aceleasi, cu o productivitate ridicata si cu o minima implicare a operatorului.

Daca se opteaza si pentru versiunile de mese cu conveior si alimentare continua in rola si fixare cu vacuum, productivitatea creste substantial pentru anumite tipuri de produse.

 

Unde sunt folosite?

 

Industriile evidente sunt cele de publictate si printing, ambalaje, cutii si display-uri POS, industria textila, materiale compozite, garnituri, mobila, tapiterii auto, automotive, imbracaminte, produse de marochinarie.

 

Avantaje

 

Flexibilitate - designul in format digital da posibilitate creerii unei infinite game de produse iar gama de capete de taiere disponibile fac acest lucru realizabil.

 

Productivitate ridicata si costuri reduse - precizia ridicata si viteza mare de executie permit o prelucrare mai rapida a materialelor, reducand timpul de productie. Alimentarea automata si prelucrarea cu unelte multiple intr-un singur job reduc munca manuala a operatorului si implicit costurile.

 

Precizie si eficienta marite - precizia de taiere ridicata si obtinerea de rezultate idente sunt elemente cheie in industrie.

 

Caracteristici

 

Intregul sasiu este sudat rezultand o structura nedeformabila cu o rigiditate ridicata.

Masa digitala de taiat de mari dimensiuni Maximach DCT1625 este echipată cu servomotoare Fuji și șine de ghidare de precizie HIWIN Taiwan, ce garantează viteză mare de rulare, accelerație, precizie și stabilitate.

Masa digitala de taiat large format Maximach DCT1625 este echipată cu computer all-in-one standard de 15 inchi, disc 8GU, tastatură și mouse fără fir.

 

Masa digitala de taiat large format Maximach DCT1625 foloseste o larga varietate de instrumente.

Gama completă de unelte poate cuprinde:


Oscillating Knife System - cutit oscilant (potrivit pentru taierea de materiale cu densitate mica sau medie. Are o frecventa mare de oscilare ce face posibila taierea de mare viteza si implicit, un volum mai mare de productie)
Optical Camera Recognition For Contour Cutting Of Designs - camera CCD (pentru taierea pe un contur dat a materialelor deja imprimate)
Creasing Tools - unelte de biguire de tip disc (pentru indoirea fara rupere a materialelor de tipul cartonuluiondulat multi strat)
Plotting Pens - stilouri de desenare
Electric Driven Rotary Tool - cutit tip disc (pentru materaile textile, țesături, fibră de carbon/fibră de sticlă, blană, pânză grilă, textile, materiale pentru banner/drapel. Acest instrument poate procesa până la 8 mm în grosime)
Drag knife / Kiss Cut Tool - cutit de taiere tip cutter-plotter (perfect pentru prelucrarea materialelor subțiri cu mai multe straturi cum ar fi autocolantul, autocolant si folie auto, folie reflectorizanta și foile magnetice ce pot fi imprimate preliminar)
Bevel Cut Tool -
Router Engraving Head - cap de frezare (taiat plexiglas, placă dibond/acm, MDF, panouri epoxidice, placă PVC, placă PAL și lemn. În funcție de material, puteți tăia până la 15 mm)
Multi Angled V Cut Tool - cutit de taiere in V (taierea placilor tip fagure, greyboard și reboard. Acest instrument are o lamă variabila care poate fi înclinată în așa fel încât să vă permită să taiati la unghiuri de 0, 15, 22,5, 30 și 45 de grade)
Auto Feed Bed System - masa de lucru din pasla tip conveior cu sisteme de alimentare materiale din rola

Sunt disponibile diferite instrumente pentru diferite materiale.

 

 

Caracteristici tehnice

 

Masa de lucru - fixa cu dimensiune maxima de lucru 1.600 mm x 2.500 mm
Cap de taiere - 1 cap de lucru, echipat in standard cu cutit de taiere oscilant.
Sistem de fixare materiale - masa cu vacuum, asigurat de catre 3 pompe a cate 2,2kw fiecare, cu 12 de zone separate pentru controlul materialelor de diferite dimensiuni ( fiecare din cele 3 pompe actioneaza cate 3 zone de vacuum)
Viteza de taiere - intre 200 mm/sec si 1200 mm/sec. (in functie de tipul si grosimea materialului)
Grosime maxima de taiere -  50mm (in functie de tipul si grosimea materialului cat si a instrumentului de taiere)
Precizie de repetabilitate - <=0.1mm
Soft de taiere - compatibil GP-GL
Sistem de pozitionare - manual cu laser, pentru pozitionare manuala prin semne de taiere.
Formate mai acceptate - PLT, DXF, AI etc.
Interfață de conectare - retra, Ethernet LAN.
Unitate de control - ​​ecran Touch Screen
Sistem automat de protectie anti-coliziune - cu senzori infrarosu si sistem oprire de urgenta
Temperatura de lucru - intre 19°C - 27°C.
Umiditate - intre 20 – 60%, fara condensare
Motoarele de actionare a capului de taiere -servomotoare
Alimentare echipament - 220V, 50Hz

  

Masa digitala de taiat multifunctionala de format mare Maximach DCT1625  - 35.990 euro fara TVA

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua verificari gratuite.

 

 


In oferta in luna iunie:

Masa digitala de taiat multifunctionala de format mare Maximach DCT1625 la doar 17.980 euro fara TVA

 

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%.

 

Livrare in 5 - 55 de zile in functie de stocul intern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website