COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante in rola outdoor / indoor de mari dimensiuniEcho - imprimante de 1440 dpi cu capete Konica Minolta. Viteza si calitate.

Echo Speedjet - imprimante de mari dimensiuni cu capete Konica Minolta

Echo Speedjet - solutii automate pentru imprimari de exterior cu Konica Minolta

 

Pentru cei care vor viteza mare de imprimare, continuam sa oferim un model imbunatatit ce si-a dovedit din plin valoarea.

 

Calitate indoor la viteza remarcabila. Imprimante format mare outdoor la latime de 3,20 m la calitate de 720x1440 dpi.

 

Cea mai mare viteza de imprimare pentru o investitie mica.

Este un fapt dovedit si arhicunoscut. Imprimarile cu cerneala ecosolvent sunt cele mai eficiente din punct de vedere al costurilor.

Nu exista o alta solutie care sa furnizeze un cost mai mic pe metrul patrat imprimat.

 

Iar viteza de imprimare poate depasi 100 mp/ora insa pentru aceasta veti avea nevoie de un spatiu mare pentru uscare. Insa o viteza de 50-60 mp pe ora poate fi atinsa usor in conditii normale de lucru.

 Sisteme complet automate, intretinere facila, cerneala fara miros, costuri minime de imprimare.

 

1. Tehnologie superioara a capetelor de imprimare

 

Viteza marita, calitate superioara.Capetele de imprimare Konica Minolta au 512 duze, aliniate pentru 320 dpi adica dublu fata de standardul industriei de imprimare. Acesta inseamna ca rezolutia de imprimare la doi pasi este egala cu cea de 4 pasi a altor masini si are si o saturatie superioara.

- Avansul la viteza de imprimare de 2 pasi are calitatea imprimarilor de 4 pasi.
- Avansul la viteza de imprimare de 3 pasi are calitatea imprimarilor de 6 pasi.
- Avansul la viteza de imprimare de 4 pasi are calitatea imprimarilor de 6 pasi.

 

Fireste ca cea mai mare viteza pentru imprimarile de exterior va fi obtinuta daca se vor utiliza capete de imprimare Konica Minolta cu 1024 de duze cu dimensiunea picaturii de 42 de picolitrii.

Problemele legate de infunndarea sau uscarea capetelor de imprimare precum si de curgere a cernelei vor cu mult reduse fata de solutia ce foloseste capete de imprimare Konica Minolta cu dimensiunea picaturii de 14 picolitrii.

Vorbim de imprimari outdoor si de viteza. Pentru imprimari de cea mai buna calitate este recomandata si o a doua imprimanta cu capete Epson (DX5 sau DX7) ce poate atinge usor (in functie de configuratie) o viteza de imprimare de peste 20 mp la calitate cu adevarat fotografica (in acest caz dimensiunea picaturilor este de 3,2 picolitri)

 

2. Rezolutie reala mai buna si viteza foarte mare pentru lucrari de interior sau exterior

 

Productivitate mai mare, costuri mai mici.

 

Particularitatile specifice capetelor Konica Minolta permit cea mai rapida imprimare la 720 dpi comparativ cu celelalte tipuri de capete existente pe piata, ceea ce maximizeaza volumul lucrarilor ce pot fi executate de imprimanta dumneavoastra de mari dimensiuni. Gama completa de materiale ce pot fi tiparite (inclusiv cele netratate), costurile reduse de intretinere si consumul mic de cerneala precum si calitatea acesteia, fac din imprimantele de mari dimensiuni  cu cerneala tip solvent Speedjet KM alegerea perfecta pentru imprimari de mari dimensiuni cu aplicabilitate atat la interior cat si la exterior.

 

Controlul unic Speedjet KM 512 al voltajului fiecarei linii de duze

 

De exemplu, tensiunea radurilor de duze pe un cap de imprimare este de 14,8 V si 14,4 V, la un control unic al capului de imprimare tensiune de alimentare ar fi o media a celor doua valori si anume 14,6 V. Acest lucru face ca dimensiunile picaturilor sa nu poata fi identice si va duce la blocarea capetelor avand ca rezultat final o imprimare neuniforma, fara un aspect constant si deloc fluenta. Iar intreruperile si curatarile dese sunt un adevarat cosmar in productia de serie.

In concordanta cu cele doua linii de duze ale capetelor de imprimare Konica Minolta si a circuitelor lor de alimentare separate, producatorii imprimantelor cu ecosolvent / solvent Speedjet KM au conceput doua seturi de ajustare a voltajului si doua curbe de control a temperaturii si le-au integrat in hardware pentru ca fiecare linie de duze a capetelor de imprimare Konica Minolta sa fie reglate separat cu o mai mare acuratete. Asa ca, la temperaturi diferite, marimea picaturilor si viteza de ejectare a acestora (6.0 m/sec.) pentru ambele linii sa fie aceeasi, rezultand o saturatie si o culoare identice.

 

Ajustarea tensiunilor capetelor de imprimare ale imprimantelor de format mare Speedjet KM se poate face direct din software-ul de control.

 

3. Control fin al tensiunilor de alimentare

 

Folosind chip-uri de putere fabricate in SUA (cu 75% mai scumpe decat cele produse in Taiwan sau Corea) pentru controlul tensiunii capetelor, sunt obtinute deviatii de sub 0,002 V (mai mici de 10 ori decat standardul admis in aceasta industrie - si anume 0,2 V). Ofera deasemenea protectie completa la supratensiune, varfuri de curent sau scurt-circuitari.

 

Componente electronice de calitate excelenta

 

Adopta chipurile speciale CMOS DSP pentru a controla immprimanta de mari dimensiuni si folosesc designul de curbe S pentru controlul vitezei. Astfel, indiferent de viteza, miscarea este foarte fluenta. Rezolutia este automat mai mare iar stresul sistemului de miscare este mai mic.

Majoritatea producatorilor adopta sisteme de simulare a controlului datorita costurilor mari implicate si folosesc curbe de esalonare pentru controlul vitezei ceea ce va duce la obtinerea de miscari mai putin continue si in final la deteriorarea sistemului.

Sunt folosite condesatoare de tantal (Ta), de zece ori mai scumpe decat condensatoarele cu electroliza. Condensatoarele solide din tantal sunt mai mici si au o rezistenta interna mai mica si astel sunt mult mai eficiente in filtrarea undelor avand si o durata de viata mult mai mare.

Sunt utilizate chipuri de control ARM CMOS ce au aceleasi functii ca procesoarele. Cu chipuri speciale CMOS SDRAM pentru procesarea datelor, eforturile procesorului calculatorului dvs. si memoria EMS vor fi mult mai mici ceea ce va permite efectuarea RIP-ului si a designului in acelasi timp.

 

Sistem de protectie cu autorevenire.

 

In caz de supratensiune siguranta capului de imprimare se va intrerupe. Dupa remedierea problemei, sistemul de protectie cu autorevenire va reface legatura fara a fi nevoie sa se schimbe siguranta fuzibila sau placa de capete.

In cazul modelului cu 8 capete Konica Minolta 512 avem 16 sisteme de protectie cu autorevenire ceea ce se traduce printr-o stabilitate mult mai buna.

 

Actionare digitala. Comanda digitala motoarelor.

 

Miscare calma a motorului cu o ajustare simpla a parametrilor. Aceste caracteristici sunt obtinute folosind chipurile CMOS de control digital de la DSP (SUA) pentru a controla curba de viteza in timp real ceea ce duce la o miscare mult mai lina a amotorului.

Celelalte 90% din imprimantele de mari dimensiuni de pe piata folosesc o simulare software (mult mai ieftina, este adevarat) pentru a controla curba de viteza cu un raspuns mult mai slab ceea ce face ca motorul sa tremure.

 

Ajustarea parametrilor de memorie

 

Toti parametrii masinii (inclusiv calibrarile) pot fi memorati in chipurile CMOS de pe placa de baza a imprimantei de mari dimensiuni sau salvate ca fisiere in calculator. Atunci cand utilizatorul schimba schimba calculatorul sau reinstaleaza software-ul va reinstala sistemul de lucru dar nu va mai avea nevoie sa reajusteze parametrii de lucru pentru ca acestia sunt deja salvati.

 

Calibrare simpla.

 

Modelul de calibrare al capetelor este extrem de simplu si intuitiv, cu pasi foarte putini, ceea ce micsoreaza timpul de instalare sau reajustare. Astfel imprimantele de format mare Speedjet KM ofera o calitate foarte ridicata a imprimarii.

 

Functie de auto-flush. Acces USB 2.0.

 

Sistemul de control al imprimarii foloseste interfata USB 2.0 ceea ce ofera viteza mai mare si operare mult mai simpla. La pornirea imprimantei de mari dimensiuni va alimenta capetele de imprimare, le va incalzi si va genera un jet continuu de cerneala (flush), protejand capetele de imprimare.

Nu este nevoie sa pornim calculatorul pentru aceasta ca in cazul majoritatii celorlalte imprimante de mari dimensiuni de pe piata la care functia de flush poate fi aleasa numai dinn software.

Dupa imprimare, daca functia de flush lipseste, duzele capetelor de imprimare se usuca si se infunda iar atunci vom fi nevoiti sa dam o noua curatire pierzand si cerneala si timp pretios. In timp, aceasta se traduce prin probleme ale capului de imprimare.

 

Avansul poate fi reglat in timpul imprimarii.

 

O facilitate importanta ce ne permite sa facem ajustari de finete ale pasilor de avans chiar in timpul imprimarii evitand astfel calibrarea de fiecare data cand introducem alt material cu alta grosime, greutate sau rugozitate.

 

Multiple configuratii.

 

In functie de nevoile dumneavoastra, imprimantele de format mare Speedjet KM pot avea configuratii diferite cu 8 capete Konica Minolta KM255, 4 capete Konica Minolta KM512 sau, daca e nevoie si de calitate si viteza superioare, 8 capte Konica Minolta KM512.

 

4. Cerneala cu nanoparticule,100% produsa in Europa

 

Cernelurile solvent cu nanoparticule dezvoltate de noi impreuna cu specialistii de la Photojet, produse 100% in Europa, au fost create special pentru capetele de imprimare Konica Minolta 512 sau 255 cu dimensiuni ale picaturilor de 42 sau 14 picolitri.  Va ofera garantia obtinerii de rezultate perfecte avand o aderenta excelenta chiar pe materiale netratate, protejeaza si prelungesc durata de viata a capetelor imprimantei, contin mai mult pigment si astfel culorile sunt mult mai vii si mai rezistente in exterior.

Experienta noastra este mare, avand numerosi clienti, inclusiv cu imprimante HP 8000, 9000 sau 10000, care folosesc sisteme si capete similare.

 

5. Rezervoare intermediare pentru cerneala cu incalzire

 

Cernelurile ajung incalzite in capul de imprimare ceea ce permite lucrul la temperaturi joase, un avantaj important atunci cand discutam despre costurile de incalzire ale atelierului la peste 24 C in timpul iernii.

 

6. Statie de parcare pentru pastrarea umiditatii capetelor intre imprimari

 

Pentru a pastra functionale capetele in intervalele dintre imprimari si a preveni uscarea acestora imprimantele de mari dimensiuni Speedjet au o statie de parcare unica ce sigileaza ermetic fiecare cap de imprimare. Capetele de imprimare sunt protejate de solutia de curatire care patrunde in duze curatindu-le in perioada in care imprimanta nu functioneaza.

Fiecare cap este acoperit separata asa ca amestecurile de cerneala sunt excluse.

La pornire, la o simpla apasare de buton, solutia de curatire este eliminata din capete si putem imprima.

 

7. Curatire si stergere automata a capetelor 

 

Pentru a curati capetele de imprimare si a elimina picaturile formate, imprimantele de mari dimensiuni cu solvent Speedjet KM au integrata o statie de curatie si una de absorbtie.   

Careta cu capetele de imprimare poate fi programata sa treaca pe deasupra fantelor de absorbtie chiar in timpul imprimarii reducand grija operatorului de a mai verifica daca s-a format sau nu o pelicula pe capete datorita vaporizarii cernelei. Imprimari mai stabile, timp scazut de lucru, minimizarea pierderilor.

Mai repede, mai curat, mai simplu.

 

 

 Brosura cu specificatiile tehnice in limba romana

 


Pentru detalii suplimentare, specificatii tehnice si preturi va rugam sa accesati pagina urmatoare prin link-ul de mai jos


 

 

detalii: Echo Speedjet - imprimante de mari dimensiuni cu capete Konica Minolta

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website