COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTENOCAI NC-UV0906PEIII - noua generatie de imprimante UV - imprimare de inalta rezolutie plan si cilindru

NOCAI NC-UV0609PE - noua generatie de imprimante UV all in one - imprimare pe plan si pe cilindru

 

Calitate fara egal a imprimarii la super viteza atunci cand folositi imprimanta industriala plana UV NOCAI NC-UV0609PEIII, generatia 3.

 

Peste 200 de imprimante NOCAI produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, software-ul usor de utilizat (oferit de liderul de piata din SUA - Scanvec Amiable SAi) si efectele speciale de imprimare cu embosare 3D, imprimare cu efecte de transparenta, imprimare spot automata fara prelucrari software ale imaginii - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente.

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada standard de garantie de 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta fara rival pe piata imprimantelor UV.

 

 

Bazat pe experienta noastra de 16 ani de distributie a imprimantelor plane (cea mai lunga experienta neintrerupta din Romania), o imprimanta UV de calitate va fi actuala 5 - 7 ani de la achizitie. Alegeti intelept.

 

 

Inca de la inceputuri, imprimarea UV s-a lovit de o limitare majora - distanta de imprimare trebuia sa fie de 1-2 mm iar aceasta inseamna imprimarea doar pe suprafete foarte plane. Cu noua serie a imprimantelor UV sale plane, direct pe obiect - NOCAI NC-UV0609PE lucrurile se schimba. Distanta de imprimare creste la 3-4 mm ceea ce ajuta la imprimarea placilor de material care se deformeaza in timpul imprimarii.

Doua modele disponibile cu doua sau trei capete de imprimare (un cap de imprimare pentru lac selectiv - varnis).

 

Dar adevarata schimbare vine din calitatea de exceptie a imprimarii (cu cea mai mica picatura din industrie la acest nivel de pret - 1,8 picolitri, mult sub Roland sau Mimaki de exemplu), viteza de pana la 2,93 mp/ora, imprimarea cu embosare 3D sau cu trasparenta, optiunea de a imprima cu lac selectiv dar si posibilitatea de a imprima obiecte cilindrice ceea ce le face cu adevarat o solutie all in one.

 

 

 

 

Imprimarea cu 8 culori - CMYKLcLm + Alb + Lac Selectiv ofera culori vii si tonuri bogate

 

Imprimarea cu CMYKLcLm + Alb + Lac Selectiv ofera culori profunde si vii. Prin comparatie cu imprimarea cu 4 culori (CMYK), imprimarea cu 6 culori (CMYKLcLm) ofera finisaje delicate, cu tonuri bogate, pentru ca in zonele cu nuante intermediare software-ul pune cerneala cu tonuri mai deschise (light).

 

 

 

Sistem actionat electric pentru imprimare obiecte cilindrice, permite imprimarea pe 360 de grade a obiectelor cilindrice

 

Spre deosebire de toate celelalte solutiilor de pe piata de la acest nivel de pret, Nocai a ales sa implementeze un sistem industrial autonom de imprimare a obiectelor clindrice in imprimantele seriei UV NV-UV0609PE.

Miscarea obiectului nu mai este data de frecarea obtinuta de dispozitiv din miscarea mesei de imprimare ceea ce ducea la o miscare neuniforma a obiectului, in functie de greutatea si diametrul acestuia. Sistemul Nocai are motor comandat de software-ul de print asa ca imprimarile ies de exceptie de fiecare data. Imprimarea devine intuitiva si simpla.

Puteti realiza cu usurinta lucrari complexe datorita designului acestuia putand imprima obiectelor cilindrice precum termosurile sau canile cu diametru foarte mare (30 mm - 120 mm). Acest diametru va da intreaga libertate in domeniul personalizarilor obiectelor cilindrice

 

 

Imprimare cu lac selectiv (varnis) si imprimare cu embosare 3D

 

Fie ca utilizeaza in acelasi timp un set de 7 cerneluri (CMYKLmLc+6 Alb) sau 8 culori (CMYKLcLm +6 Alb + 6 Varnish, in varianta cu 3 capete de imprimare), imprimantele LED UV pe obiecte NOCAI NC-UV0609PE produc automat efecte spectaculoase 3D de embosare sau efecte de straturi suprapuse cu transparenta si/sau cu lac selectiv, inclusiv efecte uimitoare de de imprimare lucioasa sau mata.

Aceste caracteristici le impun in fata oricaror echipamente concurente care, la acest nivel incomparabil de pret, nici nu pot macar realiza efectele de mai sus.

Calitate a imprimarii net superioara, pret incomparabil mai mic, efecte speciale specatculoase care fac clientii sa aleaga imediat lucrarile realizate cu imprimantele plane LED UV NOCAI NC-UV0609PE.

 

 

Utilizeaza cerneala de inalta performanta pentru a crea aplicatii pline de culoare

 

Este vorba despre o cerneala UV, prietenoasa cu mediul cu o excelenta dezvoltare a culorilor si cu o buna reproducere a acuratetei acestora.

Dupa ce este polimerizata de catre radiatia ultravioleta, va produce culori superbe si o aderenta extrem de puternica.

In functiile de aplicatiile dvs. si de materialele si obiectele pe care le doriti imprimate, sunt disponibile cerneluri rigide, semi-rigide sau flexibile.

 

 

 

 

 


Detalii echipamente.

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 


Brosura de prezentare in limba romana

 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 


 

 

 Dezvoltati-va afacerea fara a fi nevoie sa va deplasati.

 


Prezentari video pentru Nocai NC-UV0609PEIII YouTube

 

Imprimanta digitala direct pe obiecte Nocai NC-UV0609PEIII cu 3 capete Epson i1600 - prezentare


Click pe imagine pentru a urmari videoclipul pe YouTube.

 

 

Imprimanta digitala direct pe obiecte Nocai NC-UV0609XIII sau Nocai NC-UV0609PEIII - de care ai nevoie?


Click pe imagine pentru filmul de prezentare de pe YouTube.

 

 

Ce imprimanta digitala direct pe obiecte poti alege pentru aplicatia ta: Nocai NC-UV0609XIII sau Nocai NC-UV0609PEIII sau Nocai NC-UV0609MAX


Click pe imagine pentru filmul de prezentare de pe YouTube.

 

 

Imprimanta digitala direct pe obiecte Nocai NC-UV0609XIII - NOCAI - compania


Click pe imagine pentru filmul de prezentare de pe YouTube.

 

 

  

Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0609PEII  - 21.790 euro fara TVA

* 2 capete de imprimare Epson piezoelectric (imprimare cu CMYKLcLm + 6 canale Alb)

 

 

Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0609PEIII  - 22.990 euro fara TVA

* 3 capete de imprimare Epson piezoelectric (imprimare cu CMYKLcLm + 6 canale Alb + 6 canale Lac selectiv)

 

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua revizii gratuite.

 

 


In oferta pentru contractele achitate pana pe 30 mai, generatia 3 (2024) la doar:

1. Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0609PEII  - 14.895 euro fara TVA

* 2 capete de imprimare Epson piezoelectric industrial i1600-U1(imprimare la 1200 dpi cu CMYKLcLm + 6 canale Alb, masa de 600x900 mm)

 

 

2. Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0609PEIII  - 15.790 euro fara TVA

* 3 capete de imprimare Epson piezoelectric industrial i1600-U1(imprimare la 1200 dp cu CMYKLcLm + 6 canale Alb + 6 canale Lac selectiv, masa de 600x900 mm)

 

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%.

Livrare in 5 - 55 de zile in functie de stocul intern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website