COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTEMAHIMACH UV - imprimante plane UV mari, INDUSTRIALE cu capete TOSHIBA

Maximach Hijet UV - imprimante INDUSTRIALE LED UV cu mese mari


SOLUTII ACCESIBILE PENTRU IMPRIMAREA UV INDUSTRIALA PE SUPRAFETE MARI

 

Tehnologie TOSHIBA. Brand Maximach.

 

 

 

Scurt istoric. Cea mai accesibila solutie este tehnologia EPSON. Dar NU este pentru viteza.

 

Avantaje:

* cea mai ieftina solutie cu cea mai mica picatura disponibiila 3,5 picolitrii pana la 21 picolitrii - si automat CEA MAI BUNA REZOLUTIE

* tehnologie extrem de fiabila si versatila - este pe piata de mai mult de 17 ani, folosit de zeci de mii de imprimante oriunde in lume, pe textile, pe obiecte sau in rola

Dezavantaje:

* frecventa de tragere de 8 kHz - impreuna cu dimensiunea foarte mica a picaturii face ca viteza de imprimare si inaltimea fata de material sa fie mici (comparativ cu Spectra, Ricoh gen. V sau Konica Minolta),

* latime mica a capului de imprimare

 

Dar cand nu ai bani ai timp asa ca variantele cu doua capete de imprimare au fost o solutie pentru afacerile medii. Cel putin pentru inceput. Acum exista imprimante cu pana la 6 capete Epson PrecisonCore i3200sau T3200.

 

Pentru productie mare pe suprafete mari trebuie optat pentru Toshiba, Spectra Polaris, Ricoh gen. 5 sau Gen., Konica Minolta (cele mai utilizate, tehnologie cu fiabilitate testata).

 Frecventa de tragere a capetelor cu picatura variabila Toshiba ajunge pana la 40 kHz, latimea capului de imprimare este cel putin dubla fata de Epson si evident viteza de imprimare este mult mai mare.

Picatura este mai mare (minim 5-14 picolitrii) si atunci caracterele minim imprimate sunt clar mai mari. Dar nu atat de mari incat sa nu putem imprima caractere sub 1 mm. Vorbim de picolitri nu de microni.

Sunt pentru utilizatori profesionisti care vor sa produca mult.

Investitia este evident mai mare. Capete mai multe si mai scumpe, lampi mai mari, consum mai mare, intretinere mai usoara. Adica industrie.

 

 

Batalia pentru industrial a fost castigata de Ricoh Gen. 5 si Toshiba, peste 70% din imprimantele produse in China folosesc exclusiv aceste doua solutii. Ricoh Gen. 6 incepe sa fie folosit ca alternativa pentru imprimari de calitate foarte inalta.


TOSHIBA

 

Folosite pe  Mimaki UJF-605CII, Oce Arizona 300 GT / Arizona 350 GT / Arizona 350 XT / Arizona 360 GT / Arizona 360 XT / Arizona 318 GL, Fujifilm Acuity Advance LT / Acuity Advance HD2545 / Acuity Advance HD2545 X2 / Acuity Advance HD2565 / Acuity Advance HD2565 X2, EFI Rastek H700 / Rastek H650.

Avantaje:

* Gama larga de volum de picaturi
Tehnologia unică de lansare a mai multor picaturi pe un singur punct creeaza o gama larga de tonuri de gri, cu minimum 6 pl pana la maximum 90 pl (15 picaturi) pe punct.

In comparatie cu capetele binare conventionale cu jet de cerneala, Toshiba este mult mai adecvat sa exprime gradarea uniforma a densitatii de culoare de la tonuri deschise pana la tonuri inchise pentru diverse tipariri industriale.

 

* Frecventa foarte mare de tragere (in special la picaturi mici)

Toshiba realizeaza 28KHz la modul 1drop (6pL). Aceasta se traduce prin viteza mare de imprimare cu picatura mica, adica detalii fine, adica rezolutie mare.

Viteza sa liniara este de-a dreptul impresionanta - 35 m / min la modul (6pl, 1200dpi) si 31m / min la modul (42pl, 300dpi), potrivit pentru aplicatii industriale de inalta productivitate.

 

* Acuratete excelenta pentru plasarea picaturilor de cerneala.

Acuratetea ridicata a plasarii picaturilor de cerneala se atinge prin tehnologia excelenta de procesare piezoelectrica.

Aceasta se traduce prin viteza foarte mare de lucru sau o latime foarte mare de lucru atunci cand se cupleaza un sir mai mare de capete.

Un cap TOSHIBA are latimea de imprimare de 53,6 mm, de doua ori mai lat decat EPSON.

 

* Primele capete dezvoltate pentru imprimare cu cerneala polimerizabila UV.

Capetele de imprimare Toshiba sunt primele capete de imprimare dezvoltate special pentru caracteristicile aparte ale cernelei polimerizabile UV.

 

* Tragere stabila prin control termic cu circulatie de apa.

Capetele de imprimare Toshiba au sasiul prevazut cu canale de racire pentru apa si porturi de alimentare.

Apa controlata termic circula prin sasiu si creeaza o distributie uniforma a temperaturii in capul de imprimare. Aceasta permite o performanta mai buna a lansarii picturilor de cerneala prin aducerea cernelei la temperatura si vascozitatea optima.

 

 
 

Maximach HIJET UV  - imprimante industriale plane LED UV (flatbed printer) de format mare cu imprimare cu ALB

 


 

Capete de imprimare TOSHIBA piezoelectric.

 Puncte forte (Atentie. Mare parte din informatiile prezentate la sectiunea de mese "mici" se vor regasi mai jos pentru ca tehnologia este acceasi):

 

** MESE MARI - imprimantelor noastre flatbed LED UV pleaca de la 600 x 900 mm si ajung la 2000 x 3000 mm (imprimare efectiva cu 15-20 mm pe fiecare axa).

** IEFTINE - daca aveti banii o puteti avea cu mai putin de 26.990 euro. Adica pretul celei mai ieftine imprimante japoneze LED UV cu masa A3.

** CALITATE LA CEL MAI INALT NIVEL - detalii incredibile cu picatura mica de la 720x720 dpi.

** Embosare 3D fara concurenta (

** O SINGURA CERNEALA PERFECT ADAPTATA IMPRIMARII PE MATERIALE RIGIDE SI FLEXIBILE. Nu se rupe, nu se exfoliaza.

** VERSATILA - perfect adaptata nevoilor dvs. Ajunge pana la 2000x3000 mm. 

** CEL MAI BUN SUPORT TEHNIC - suntem singura companie de pe piata cu o experienta mai mare de 17 ani in lucrul cu tehnologia Epson piezoelectric (textile, imprimare digitala directa pe obiecte, large format, UV). Iar Toshiba e un verisor.

 

Fotografie din 2004. Calitatea imprimarii 3D este fara concurenta inca de atunci.

Click pe imagine pentru detalii (Atentie fisier de peste 400kB).

 

* Imprimare pe materiale termosensibile (inclusiv film) datorita noii tehnologii de uscare cu LED-uri UV (imprimare la rece).

* Imprimare simultana cu alb si culoare (deasupra sau sub imagine). Spre deosebire de marea majoritate a imprimantelor de obiecte flatbed UV LED, Maximach Hijet LED UV  face posibila imprimarea intr-o singura trecere ceea ce ii asigura o viteza dubla de lucru.

* Dimensiuni diverse a meselor de lucru, adaptate nevoilor dvs. Mese cu vacuum incorporat ce va permit sa realizati si imprimare pe hartie sau film.

* Inaltime foarte mare pentru obiectele imprimate. Cu pana la 200 mm inaltime si minim 100 kg in greutate, imprimantele UV LED de la Hijet ofera cea mai mare plaja pentru toate tipurile de obiecte. La alte imprimante, mult mai scumpe, puteti imprima doar placi.

* Perfect adaptata nevoilor dumneavoastra de imprimare. Imprimantele plane UV LED pentru imprimarea de obiecte pot fi configurate la cerere.

Pot imprima cu 2 x CMYK, CMYK + 2xALB + 2xVARNIS sau CMYK + 4xALB, sau in 6 culori, sau 8 culori. Nu numai ca imprima cu alb dar poate imprima selectiv si cu LAC (varnis).

* Consum redus de cerneala si costuri mai mici pentru cerneala. Cu ajutorul software-ului nostru puteti imprima fara compromisuri cu 5% alb pe doar un canal sau cu 100% pe patru canale daca doriti un efect impresionant de embosare.

* Consum redus de energie. Reducerile de energie sunt semnificative iar lampile duble LED UV racite cu apa, cu chiller industrial oferit standard, va ofera o durata foarte mare de exploatare.

 

Din pacate nu exista o solutie universal valabila pentru imprimarea tuturor tipurilor de materiale. Materialele diferite cer abordari si tratamente diferite precum si vopseluri/cerneluri diferite.

In plus perceptia ochiului uman a culorilor si imaginilor este diferita.

 

Acum in industrie se imprima la o rezolutie extrem de inalta cu picaturi cu diametrul mai mic de 40 de ori decat diametrul unui fir de par uman. Mai are sens sa se dezbata daca picatura este de 40 de ori mai mica sau doar de 20 de ori? Este doar o chestiune de perceptie.

 

Spre deosebire de solutiile prezentate in sectiunea de imprimare pe obiecte (imprimare cu cerneala ecosolvent sau pigment cu rasina pe baza de apa) care au avantajul unei imprimari tehnic vorbind de calitate real fotografica, cu cea mai mica picatura si dezavantajul de a nu putea imprima pe materiale de culori inchise (ecosolvent) sau rezistente la caldura (polimerizare la cald), imprimarea cu cerneala polimerizabila sub actiunea radiatiei ultraviolete (UV) ofera sansa de a imprima perfect, cel putin teoretic, pe toate tipurile de materiale.

Polimerizarea (uscarea si fixarea la rece a cernelei) nu induce deformatii ale materialului, elimina necesitatea tratarii multor materiale in vederea imprimarii si, prin aplicarea substratului de alb, face posibila imprimarea obiectelor de culori foarte inchise.

 

Ofera totodata si un avantaj unic:

 

EMBOSAREA DIGITALA - NOUA SENZATIE

 

EMBOSAREA DIGITALA este un proces revolutionar, nou, care adaugă un strat ridicat, mat sau lucios in zonele selectate ale imprimarii. Ofera o varietate de efecte digitale de inalta calitate de imprimare cu cerneala mata sau varnis (transparenta). Efectele sunt absolut geniale.

 
Cel de-al doilea mare avantaj este acela ca, spre deosebire de imprimantele hibride care accepta si materiale in rola, pe imprimantele flatbed (plane) materilul sta fix putand fi exceutate lucrari de foarte mare precizie cu imprimari multiple care va permit sa realizati efectul exceptional imprimare 3D sau de embosare de mai sus sau imprimari speciale de tip zi/noapte (day and night) printand CMYK apoi alb si apoi din nou CMYK iar astfel calitatea si stralucirea culorior nu este influentata de iluminarea din spate.

 

CAT DE BUNA ESTE CALITATEA IMPRIMARII?

Un test mult mai edificator - caractere de 4 puncte perfect lizibile, IMPECABIL, cu un relief pronuntat, la o singura imprimare.

  

Marea majoritate a industriilor actuale necesita imprimarea diferitelor componente cu informatii sau imagini. Tehnologiile clasice sunt de multe ori depasite pentru marea majoritate a aplicatiilor fiind cunoscute limitarile serigrafiei sau tampografiei.

Imprimarea digitala directa cu cerneluri cu uscare (polimerizare) UV fara compuşi organici volatili (VOC) necesita doar ventilatie normala pentru spatii mici. Nemai fiind necesare spatiile mari si echipamentele sofisticate de filtrare, costurile de pornire ale unei asemenea afaceri sunt reduse substatial.

Reducerea consumului de energie datorata lampilor UV cu polimerizare la rece (200 - 300 W in loc de catva kilowati) precum si a volumului de aer ce trebuie incălzit/racit din incaperea de lucru are ca rezultat economii de energie substantiale.

 

COMPASS, cu o experienta de peste 17 ani in imprimarea digitala directa pe obiecte pe imprimante plane va ofera cea mai accesibila solutie pentru imprimari practic pe orice suport rigid sau flexibil de la plastic, metal, hartie, piele, carton, piatra sau sticla. Calitate fotografica maxim accesibila in industrie, imprimare cu substrat ALB, viteza ridicata de imprimare, fiabilitate si o mare flexibilitate pentru toate afacerile dumneavoastra, cu imprimante dedicate, cu mese mici sau foarte generoase de lucru.

 

De la formatul (600 mm x 900 mm) pana la 1300 mm x 2500 mm  sau 2000x3000 mmm, imprimantele plane LED UV (LED UV flatbed printers) de la HiJet, prezente pe piata mondiala de peste 9 ani si imbunatatite continuu, va permit sa realizati orice lucrari, la cea mai buna calitate posibila in industrie si CU CEA MAI MICA INVESTITIE.

 

De ce o imprimanta UV LED Maximach Hijet? PENTRU CA OFERA SOLUTII.

 

Imprimantele Compass functioneaza fara probleme garantat. Fiecare imprimanta este testata intensiv, pentru toate tipurile de imprimare. Fiecare este echipata, calibrata si livrata gata de lucru.

Fiecare imprimanta plana LED UV din seria HIJET de la Compass (indiferent de marime) este testata minim 48 de ore inainte de livrare. Imprimanta este protejata cu folie pentru a fi livrata cat mai bine, fara urme sau pete.

Atunci cand echipa de ingineri Compass vine sa va o instaleze la locatia dvs. si sa va invete sa o folositi la capacitatea maxima, nu este nevoie decat sa o bagati in priza si sa imprimati perfect.

Detalii incredibile cu o imprimare in relief extrem de vizibila. Spre deosebire de celelalte solutii de pe piata (chiar si cele mult mai scumpe) imprimarea in relief a seriei HiJet LED UV este extrem de pronuntata chiar si o singura trecere.

 

Imprimare pe materiale transparente. Cu o cerere exploziva pe piata aceste carti de vizita impresioneaza prin designul  ultra modern.

Posibilitate de imprimare cu sau fara efectul de embosare.

 


Click pe imagine pentru detalii (atentie, imagine de dimensiune mare).

 

NEW SOFTWARE. NEW INK.

Software profesional din Germania sau SUA. Flexibilitate incredibila, gama mult mai larga de culori si nuante de gri.

Imprimare efecte incredibile pe carton sau placi negre.

Efect de embosare extrem de vizibil de la o singura trecere.

Elasticitate de neintalnit la produsele concurente. Ati imprimat pe alte imprimante UV si la cea mai mica indoire cerneala a crapat si s-a exfoliat?

Uitati de toate acestea. Clientii dvs. vor fi impresionati de materialele flexibile furnizate de dumneavoastra.

Ganditi-va pe cate materiale flexibile puteti imprima!

 Imprimare cu un luciu excelent. O cerneala de efect, glossy.

 

Mai multe avantaje:

1. Viteza mare de lucru. Imprima cu alb si culoare IN ACELASI TIMP. Mai multe capete de imprimare - viteza mai mare de lucru.

Procedeul de imprimare UV este mai lent comparativ cu cel cu cernela ecosolvent sau pe baza de apa. Cerneala trebuie uscata aproape instantaneu pentru rezultate optime.

 

2. Masa mult mai mare de lucru comparativ cu competitia. Masa de 2 ori mai mare pentru 40% din pret.

Tehnologia noastra ramane cea mai competitiva.

 

3. Design inovativ, fara vibratii.

Cel mai mare atu al unei imprimari perfecte este miscarea lina a componentelor in miscare. Capul de imprimare arunca cu viteza foarte mare particule microscopice care trebuie sa ajunga perfect aliniate intr-o anumita forma (raster). Pozitionarea perfecta a picaturilor conform modelului digital da ochiului senzatia de claritate, culoare reala si rezolutie inalta.

Orice deviere a particulelor de la traiectoria proiectata va da distorsiuni ale detaliilor. Nuantele de culoare sunt obtinute din pozitionarea corecta a celor 4 culori de baza - CMYK. daca vom avea picaturi care se suprapun si nu cad una linga alta la nivel microscopic perceptia culorii de catre ochiiul uman va fi alterata.

Pentru a obtine o aterizare perfecta a picaturilor exact in pozitia dorita, este elementar de inteles ca fiecare vibratie, o miscare sacadata, neuniforma a componentelor in miscare vor influenta calitatea imaginii.

Deasemenea folosim sine de inalta precizie care costa peste 400 euro pe metrul liniar si patine pentru ele foarte scumpe. toate ghidajele trebuie sa fie de inalta precizie la fel ca la Mimaki pentru a obtine un print perfect. Angrenajele trebuie alese deasemenea dupa aceeasi regula.

In plus am ales pentru imprimanta noastra plana LED UV un design plutitor (floating) - adica toate imprimanta se misca in plan vertical si doar masa de lucru (care are o greutate neglijabila comparativ cu corpul masinii) se misca in plan orizontal. Masele inertiale mici aflatei in miscare reduc la minim vibratiile in timpul printului si rezultatul este perfect.

 

 

4. Inaltime mare pentru obiectele ce urmeaza a fi imprimate.

In functie de modelul solicitat imprimanta noastra accepta cele mai mari obiecte din industrie - intre 100 si 50 mm. Nici un model al competitiei nu permite acest lucru.

 

5. Electronica de exceptie, exclusiv japoneza. Calibrare perfecta a capului de imprimare pe toate axele.

Electronica testata de ani buni in industrie pe mii de imprimante este prezenta si aici. Putem controla perfect alinierea fiecarei linii de culoare si planeitatea capului de imprimare.

 

6.Software profesional de imprimare.

Operatorul poaate controla nivelul de cerneala pe ficare canal de culoare, poate alege din mai multe profile de culoare (ICC Profiles) presetate pentru a avea rezultatul dorit in functie de aplicatia de moment. Viteza, grad de acoperire sau efect mai mare de embosare, ca sa amintim numai cateva.

Software de la Photoprint (pionierul si liderul absolut software-urilor de RIP in lume - 65% din piata mondiala) cu toate zecile de facilitati pe care le ofera.

 

7. Imprimare la rece fara deformarea celor mai subtiri folii.

Imprimarea cu cerneala polimerizabila UV realizate de imprimantele flatbed LED UV Hijet din seria INDUSTRIAL MARE face posibila imprimarea in teorie a oricarui obiect suficient de plan fie ca este folie, piele, piele ecologica, hartie, carton, piatra, faianta, gresie, marmura, sticla, metal, plastic, lemn, materiale organice, orice textile pentru aplicatii de scurta durata, samd.

Lampile UV LED au o putere mare, de minim150W, si, racite cu apa folosinnd un chiller industrial, genereaza atat de putina caldura incat pot imprima chiar si pe film foarte subtire care este tinut ferm pe pozitie de catre masa cu vacuum.

 

8. Flexibilitate mare pentru afacerea ta. Cerneluri UV flexibile sau rigide.

Cerneala polimerizabila UV cea mai folosita este cea rigida (tare dupa polimerizare) mai ales datorita efectului spectaculor de embosare dar va ofera si calitatile unei cerneli flexibile daca aplicatiile dvs. cer asta (imprimare pe film sau folie - ex. coperti de caiete transparente).

 

9. Durata mare de viata. Consum redus de energie.

Imprimantele flatbed LED UV Hijet din seria mese industriale dispun de lampi de LED UV de 150W cu o durata de viata de pana la 30.000 de re. Consumul intregii imprimante nu depaseste 500-2.500W/ora. Si asta cu vacuum si chiler.

 

10. Flexibilitate mare la imprimare. Puteti opta pentru viteza sau calitate de exceptie.

Imprimantele plane Hijet LED UV  pot imprima cu 4 culori (CMYK) si 4 canale de alb pentru viteza si catitate perfecta pentru aplicatiile dvs. sau cu 6 culori (CMYKLmLC) plus doua de alb pentru imprimari cu nuante de exceptie pentru pretentiosi.

 

11. Cap de imprimare TOSHIBA sau Ricoh Gen. V de ultima generatie.

Costuri mici de achizitie comparativ pentru TOSHIBA cu capetele Ricoh Gen. 5, aceeasi tehnologie uimitoare de imprimare cu picaturi de dimensiune variabila intre 5 si 90 de picolitri! Doua canale de culoare perfect controlabile si perfect calibrate cu 636 de duze (318 duze/canal x 2 canale).

 

12. O imprimanta mare, fiabila, la un pret de achizitie foarte mic.

O imprimante mult mai mare decat cele ale competitiei directe, o echipa de specialisti care lucreaza cu acest tip de imprimante de mai multa vreme decat oricine din Romania, cu o istorie controlabila. Pretul corect pentru o tehnologie care va va ajuta sa cresteti.


 

 

ACELEASI IMPRIMARI DE EXCEPTIE LA VITEZA MAI MARE SI PE O SUPRAFATA MULT MAI MARE

 

Maximach HIJET LED UV 6090 T sau 1015T

Imprimanta digitala plana direct pe obiecte cu cerneala cu polimerizare UV - HIJET UV 6090T sau 1015T este o solutie extrem de accesibila pentru orice atelier, indiferent de marimea accestuia.

In orice domeniu ati lucra, de la semnalistica la industria aeronautica, imprimarea digitala directa la rece cu cerneala cu polimerizare UV  va va permite sa realizati obiectul dorit la cea mai buna calitate, indiferent daca este vorba despre obiecte promotionale, tablouri, ceasuri, panouri de control sau etichete de produs.

 

Caracteristici principale ale imprimatelor plane LED UV cu ALB Maximach HIJET UV  6090T 1015T cu capete Toshiba

 

* Masa de imprimare de mari dimensiuni: 1000 mm x 1500 mm (suprafata imprimanta efectiv este mai mica cu 15 mm pe fiecare latura).

* Capete de imprimare drop-on-demand micro piezoelectric Toshiba, 636 duze de imprimare/cap (3 - 6 capete).

* Rezolutie maxima 1440 dpi x 1440 dpi (selectabila de catre operator).

* Panou de control cu butoane touch, display LCD.

* Sistemul de control: control PLC, programabil si upgradabil.

* Interfata: USB 2.0 Full Speed, Ethernet optional

* Control automat al miscarii pe 4 directii.

* Sistem de detectie a inaltimii cu senzori cu infrarosu.

* necesita UPS incorporat pentru lucru neintrerupt de caderile de tensiune.

* Lampa UV LED cu durata foarte mare de viata (30.000 ore).

* Sistem de amestecare continua a cernelei albe pentru reducerea precipitarii.

* Intretinere usoara: cutie separata cu acces facil pentru o mentenanta simpla.

* Ideale pentru productie de serie datorita cu vitezei ridicate de imprimare.

* Ideale pentru imprimarea pe o larga varietate de materiale.

 


 

SOLUTII ACCESIBILE PENTRU IMPRIMARE PLANA DE FORMAT MARE

 

Imprimanta digitala plana cu alb LED UV Maximach HIJET T1325 ULTIMATE

Imprimantele plane deschid calea catre aplicatii noi, din industrii noi si vor fi cele mai cautate solutii in urmatorii ani.

Dar acum nu mai sunt inaccesibile. Nu mai e nevoie de o investitie de sute de mii de euro.

Puteti sa va dezvoltati pe o nisa investind mult mai putin.

 

Click pe imagine pentru o imagine mai detaliata.

 

Capetele Toshiba ofera o calitate aproape fotografica si viteza excelenta pentru majoritatea utilizatorilor.

Daca optati pentru solutia cu minim sase capete de imprimare puteti atinge peste 25 mp/ora pentru anumite aplicatii. Peste 4400 mp pe luna.

Pentru multi dintre dumneavoastra este deja mai mult decat aveti nevoie in acest moment. Si se incadreaza in bugetul dvs.

 

AVANTAJE

* suprafata foarte mare de imprimare: 1300 mm x 2500 mm (98 inch x 51 inch);

* posibilitate de imprimare cu ALB sau VARNIS;

* de la trei la 12 capete de imprimare Toshiba - 318 de duze pe canal x 2 canale de imprimare pentru fiecare cap de imprimare;

* imprimare SIMULTANA cu alb, culoare si lac selectiv, culoare/alc/culoare pentru anumite configuratii;

* versatila - poate folosi cerneala polimerizabila UV flexibila sau rigida, in functie de aplicatiile dvs.

 

APLICATII:

* Imprimare fotografica full color pe o larga varietate de substraturi:

- plastic, metal, sticla, ceara, lemn, piatra, ceramica, piele, piele ecologica, film, autocoloant, etc.).

Inegalabile pentru aplicatiile cu iluminare din spate (backlit) sau efecte speciale datorita stratului mult mai dens de cerneala comparat cu alt tip de imprimare.

  

1. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV Maximach HIJET 1015 ULTIMATE* - 37.980 euro fara TVA
*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire trei capete de imprimare. Pentru fiecare cap de imprimare pretul se majoreaza cu 990 euro fara TVA.

2. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV Maximach HIJET 1325 ULTIMATE* - 43.950 euro fara TVA
*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire trei capete de imprimare. Pentru fiecare cap de imprimare pretul se majoreaza cu 990 euro fara TVA.


 

Pentru comenzile pana in 30 aprilie pretul este doar:

 

2. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 6090T - 16.990 euro
fara TVA *pret pentru varianta cu masa cu vacuum si patru capete de imprimare. Pentru fiecare cap de imprimare pretul se majoreaza cu 990 euro fara TVA.

 

2. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1015T - 22.990 euro
fara TVA*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire trei capete de imprimare. Pentru fiecare cap de imprimare pretul se majoreaza cu 990 euro fara TVA.

3. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1325T - 29.990 euro fara TVA *pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire trei capete de imprimare. Pentru fiecare cap de imprimare suplimentar (in functie de configuratia aleasa) pretul se majoreaza cu 990 euro fara TVA.

 

 


 NOTA. Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans minim de 50% preturile se majoreaza cu 7,5%. Livrare in 45 de zile de la confirmarea platii avansului.


 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website