COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTEHiJet UV - imprimante INDUSTRIALE digitale plane cu LED UV si ALB, dimensiuni MARI

Hijet UV - imprimante INDUSTRIALE LED UV cu mese mari


SOLUTII ACCESIBILE PENTRU IMPRIMAREA UV INDUSTRIALA PE SUPRAFETE MARI

 

Cea mai accesibila solutie ramane capul de imprimare EPSON.

Acesta are minim 8 canale care pot fi configurate la cerere (CMYK + ALB, CMYK+ALB+varnis, CMYKLcLm+ALB).

Avantaje:

* cea mai ieftina solutie chiar daca acum e in jur de 1300 euro (un singur cap de imprimare are minim 8 canale si este suficient. Nu ai nevoie de mai multe capete care costa mai mult garantat)

* cea mai mica picatura disponibiila 3,5 picolitrii pana la 21 picolitrii - si automat CEA MAI BUNA REZOLUTIE

* tehnologie extrem de fiabila si versatila - este pe piata de mai mult de 10 ani, folosit de zeci de mii de imprimante oriunde in lume, pe textile, pe obiecte sau in rola

Dezavantaje:

* frecventa de tragere de 8 kHz - impreuna cu dimensiunea foarte mica a picaturii face ca viteza de imprimare si inaltimea fata de material sa fie relativ mici (comparativ cu Spectra, Ricoh gen. V sau Konica Minolta),

* latime mica a capului de imprimare

 

Dar cand nu ai bani ai timp asa ca variantele cu doua capete de imprimare pot fi o solutie pentru afacerile medii. Cel putin pentru inceput.

 

Pentru productie mare pe suprafete mari trebuie optat pentru Spectra Polaris, Ricoh gen. V, Konica Minolta (cele mai utilizate, tehnologie cu fiabilitate testata). Frecventa de tragere a acestora ajunge pana la 40 kHz, latimea capului de imprimare este cel putin dubla fata de Epsonsi si evident viteza de imprimare este mai mare.

Picatura este mai mare (minim 12-14 picolitrii) si atunci caracterele minim imprimate sunt clar mai mari. Sunt pentru utilizatori profesionisti care vor sa produca mult.

Investitia este evident mai mare. Capete mai multe si mai scumpe, lampi mai mari, consum mai mare. Adica industrie.

 

 

 

HIJET UV  - imprimante plane LED UV (flatbed printer) de format mare cu imprimare cu ALB

 


 

Capete de imprimare EPSON piezoelectric.

 Puncte forte (Atentie. Mare parte din informatiile prezentate la sectiunea de mese "mici" se vor regasi mai jos pentru ca tehnologia este acceasi):

 

** MESE MARI - imprimantelor noastre flatbed LED UV pleaca de la 1000 x 1500 mm si ajung la 1300 x 2500 mm (imprimare efectiva cu 15-20 mm pe fiecare axa).

** IEFTINE - daca aveti banii o puteti avea cu mai putin de 17.990 euro. Adica pretul celei mai ieftine imprimante japoneze LED UV cu masa A3.

** CALITATE LA CEL MAI INALT NIVEL - detalii incredibile cu picatura mica de la 720x720 dpi.

** Embosare fara concurenta (exceptand DCS - USA)

** O SINGURA CERNEALA PERFECT ADAPTATA IMPRIMARII PE MATERIALE RIGIDE SI FLEXIBILE. Nu se rupe, nu se exfoliaza.

** VERSATILA - perfect adaptata nevoilor dvs. Ajunge pana la 1300x2500 mm. 

** CEL MAI BUN SUPORT TEHNIC - suntem singura companie de pe piata cu o experienta mai mare de 9 ani in lucrul cu tehnologia Epson piezoelectric (textile, imprimare digitala directa pe obiecte, large format, UV).

 

Avem deja suficient de multi clienti pentru masinile cu mese mici (pana la 1000x1500mm) pentru a garanta fiablilitatea masinilor noastre. Calitatea imprimarii este incredibila dupa cum vedeti in imaginea de mai jos. Embosarea sare in ochi si este vorba doar de o imprimare cu overprint.

 

Click pe imagine pentru detalii (Atentie fisier de peste 400kB).

 

* Imprimare pe materiale termosensibile (inclusiv film) datorita noii tehnologii de uscare cu LED-uri UV (imprimare la rece).

* Imprimare simultana cu alb si culoare (deasupra sau sub imagine). Spre deosebire de marea majoritate a imprimantelor de obiecte flatbed UV LED, Hijet LED UV  face posibila imprimarea intr-o singura trecere ceea ce ii asigura o viteza dubla de lucru.

* Dimensiuni diverse a meselor de lucru, adaptate nevoilor dvs. Mese cu vacuum incorporat ce va permit sa realizati si imprimare pe hartie sau film.

* Inaltime foarte mare pentru obiectele imprimate. Cu pana la 140 mm inaltime si minim 60 kg in greutate, imprimantele UV LED de la Hijet ofera cea mai mare plaja pentru toate tipurile de obiecte. La alte imprimante, mult mai scumpe, puteti imprima doar placi.

* Perfect adaptata nevoilor dumneavoastra de imprimare. Imprimantele plane UV LED pentru imprimarea de obiecte pot imprima cu 2 x CMYK, CMYK + 2xALB + 2xVARNIS sau CMYK + 4xALB. Nu numai ca imprima cu alb dar poate imprima selectiv si cu LAC (varnis).

* Consum redus de cerneala si costuri mai mici pentru cerneala. Cu ajutorul software-ului nostru puteti imprima fara compromisuri cu 5% alb pe doar un canal sau cu 100% pe patru canale daca doriti un efect impresionant de embosare.

* Consum redus de energie. Reducerile de energie sunt semnificative iar lampile duble LED UV racite cu apa, cu chiller industrial oferit standard, va ofera o durata foarte mare de exploatare.

 

 

Din pacate nu exista o solutie universal valabila pentru imprimarea tuturor tipurilor de materiale. Materialele diferite cer abordari si tratamente diferite precum si vopseluri/cerneluri diferite.

In plus perceptia ochiului uman a culorilor si imaginilor este diferita.

 

Acum in industrie se imprima la o rezolutie extrem de inalta cu picaturi cu diametrul mai mic de 40 de ori decat diametrul unui fir de par uman. Mai are sens sa se dezbata daca picatura este de 40 de ori mai mica sau doar de 20 de ori? Este doar o chestiune de perceptie.

 

Spre deosebire de solutiile prezentate in sectiunea de imprimare pe obiecte (imprimare cu cerneala ecosolvent sau pigment cu rasina pe baza de apa) care au avantajul unei imprimari tehnic vorbind de calitate real fotografica, cu cea mai mica picatura si dezavantajul de a nu putea imprima pe materiale de culori inchise (ecosolvent) sau rezistente la caldura (polimerizare la cald), imprimarea cu cerneala polimerizabila sub actiunea radiatiei ultraviolete (UV) ofera sansa de a imprima perfect, cel putin teoretic, pe toate tipurile de materiale.

Polimerizarea (uscarea si fixarea la rece a cernelei) nu induce deformatii ale materialului, elimina necesitatea tratarii multor materiale in vederea imprimarii si, prin aplicarea substratului de alb, face posibila imprimarea obiectelor de culori foarte inchise.

 

Ofera totodata si un avantaj unic:

 

EMBOSAREA DIGITALA - NOUA SENZATIE

 

EMBOSAREA DIGITALA este un proces revolutionar, nou, care adaugă un strat ridicat, mat sau lucios in zonele selectate ale imprimarii. Ofera o varietate de efecte digitale de inalta calitate de imprimare cu cerneala mata sau varnis (transparenta). Efectele sunt absolut geniale.

Aceasta inovatie fantastica face imprimare evident si palpabil tridimensional. Cu imprimarea obisnuita de astazi nu poti simti diferenta - totul este plat. Embosarea digitala va face mesajul TAU infinit mai convingator. Astfel imprimarea nu mai este doar vizuala, ci, de asemenea, o experienta tactila, palpabila.

Prin reliefarea si acoperirea fara efort a anumitor zone selectate, lucios sau mat, embosarea digitala imbunatatește imaginile si textul pe elementul imprimat cu adancime tangibile, textura si a treia dimensiune, permitandu-va sa va bucurati de libertatea de a imprima orice lucrare, de orice dimensiune, cu privire la orice cerere, la prețuri extrem de accesibile. O completare perfecta pentru afaceri, aplicatii de consum și industriale, reliefarea digitala face ca fiecare aplicatie iasa în evidenta.

 

 

Cel de-al doilea mare avantaj este acela ca, spre deosebire de imprimantele hibride care accepta si materiale in rola, pe imprimantele flatbed (plane) materilul sta fix putand fi exceutate lucrari de foarte mare precizie cu imprimari multiple care va permit sa realizati efectul exceptional de embosare de mai sus sau imprimari speciale de tip zi/noapte (day and night) printand CMYK apoi alb si apoi din nou CMYK iar astfel calitatea si stralucirea culorior nu este influentata de iluminarea din spate.

 

CAT DE BUNA ESTE CALITATEA IMPRIMARII?

Un test mult mai edificator - caractere de 4 puncte perfect lizibile, IMPECABIL, cu un relief pronuntat, la o singura imprimare.

Asta pentru ca eram datori cu un nou test. Si atunci sa aiba si grosime.


Click pe imagine pentru detalii (fisier de 1.2Mb)

 

Marea majoritate a industriilor actuale necesita imprimarea diferitelor componente cu informatii sau imagini. Tehnologiile clasice sunt de multe ori depasite pentru marea majoritate a aplicatiilor fiind cunoscute limitarile serigrafiei sau tampografiei.

Imprimarea digitala directa cu cerneluri cu uscare (polimerizare) UV fara compuşi organici volatili (VOC) necesita doar ventilatie normala pentru spatii mici. Nemai fiind necesare spatiile mari si echipamentele sofisticate de filtrare, costurile de pornire ale unei asemenea afaceri sunt reduse substatial.

Reducerea consumului de energie datorata lampilor UV cu polimerizare la rece (200 - 300 W in loc de catva kilowati) precum si a volumului de aer ce trebuie incălzit/racit din incaperea de lucru are ca rezultat economii de energie substantiale.

 

COMPASS, cu o experienta de peste 8 ani in imprimarea digitala directa pe obiecte pe imprimante plane va ofera cea mai accesibila solutie pentru imprimari practic pe orice suport rigid sau flexibil de la plastic, metal, hartie, piele, carton, piatra sau sticla. Calitate fotografica maxim accesibila in industrie, imprimare cu substrat ALB, viteza ridicata de imprimare, fiabilitate si o mare flexibilitate pentru toate afacerile dumneavoastra, cu imprimante dedicate, cu mese mici sau foarte generoase de lucru.

 

De la formatul 1000 mm x 1500 mm) pana la 1300 mm x 2500 mm, imprimantele plane LED UV (LED UV flatbed printers) de la HiJet, prezente pe piata mondiala de peste 4 ani si imbunatatite continuu, va permit sa realizati orice lucrari, la cea mai buna calitate posibila in industrie si CU CEA MAI MICA INVESTITIE.

 

 

IMPRIMARI EXCEPTIONALE, DE LA PLACI LA CARTI DE VIZITA, OBIECTE PROMOTIONALE, ARTA, COMPONENTE INDUSTRIALE, MARCARE DIVERSA. Lucrari premium.

 

HIJET LED UV cu capete de imprimare EPSON piezoelectric  sunt o imprimante digitala plane (flatbed), direct pe obiecte, cu cerneala cu polimerizare - o solutie extrem de accesibila pentru orice companie, oferind posibilitate de a imprima perfect serii medii si mari de placi si obiecte pana la 1300 mm x 2500 mm si o inaltime de exceptie de 140 mm.

Puteti imprima perfect cu o viteza de 6-12 mp/ora !

 

 

IMPRIMA SIMULTAN CU ALB SI CULOARE

 

Cu aplicabilitate practica in orice domeniu, imprimarea digitala plana UV cu ALB folosind imprimante HIJET LED UV cu capete de imprimare Epson piezoelectric va permite sa realizati efecte de embosare spectaculoase pe orice material si in orice lucrare. De cate ori nu ati fost impresionati de carti de vizita de plastic transparent? Dar daca sunt si in relief, in culori extrem de vii? Si daca faceti asta pe foi foarte mari?

Metal, lemn, piele, piatra, ceramica, sticla, hartie - si materialele pot continua. Lucrari imprionante si complexe, foarte pretuite de catre clientii dvs. pot fi reaizate acum foarte accesibil si cu o investitie foarte mica comparabila cu solutiile consacrate de la  Mimaki sau alte nume consacrate. Si la aceeasi calitate.

 

De ce o imprimanta UV LED Hijet? PENTRU CA OFERA SOLUTII.

 

Imprimantele Compass functioneaza fara probleme garantat. Fiecare imprimanta este testata intensiv, pentru toate tipurile de imprimare. Fiecare este echipata, calibrata si livrata gata de lucru.

Fiecare imprimanta plana LED UV din seria HIJET de la Compass (indiferent de marime) este testata minim 48 de ore inainte de livrare. Imprimanta este protejata cu folie pentru a fi livrata cat mai bine, fara urme sau pete.

Atunci cand echipa de ingineri Compass vine sa va o instaleze la locatia dvs. si sa va invete sa o folositi la capacitatea maxima, nu este nevoie decat sa o bagati in priza si sa imprimati perfect.

 Exemplu de print pe hartie sau carton, albe sau negre.

Click pe imagine pentru detalii.

  

Detalii incredibile cu o imprimare in relief extrem de vizibila. Spre deosebire de celelalte solutii de pe piata (chiar si cele mult mai scumpe) imprimarea in relief a seriei HiJet LED UV este extrem de pronuntata chiar si o singura trecere.

 


Click pe imagine pentru detalii (atentie imagine peste 6Mb).

 

Imprimare pe materiale transparente. Cu o cerere exploziva pe piata aceste carti de vizita impresioneaza prin designul  ultra modern.

Posibilitate de imprimare cu sau fara efectul de embosare.

 


Click pe imagine pentru detalii (atentie, imagine de dimensiune mare).

 

NEW SOFTWARE. NEW INK.

Imprimare efecte incredibile pe carton sau placi negre.

Efect de embosare extrem de vizibil de la o singura trecere.

Elasticitate de neintalnit la produsele concurente. Ati imprimat pe alte imprimante UV si la cea mai mica indoire cerneala a crapat si s-a exfoliat?

Uitati de toate acestea. Clientii dvs. vor fi impresionati de materialele flexibile furnizate de dumneavoastra.


Click pe imagine pentru detalii edificatoare.

Ganditi-va pe cate materiale flexibile puteti imprima!

  

Imprimare cu un luciu excelent. O cerneala de efect, glossy.


Click pe imagine pentru detalii.

 

Efect de vitraliu, imprimare cu si fara relief.

Icoane sau decoratiuni interioare, semnalistica diversa de interior, pe aproape orice material. Ce anume au nevoie clientii dvs.? Efecte speciale ce pot fi vazute in detaliu inn iaginea de mai jos, prezentata in contralumina (lumina naturala si ecran LED de 11").

 


Click pe imagine pentru detaliii (atentie fisier de mari dimensiuni).

 

Caractere de doar 0,5 mm inaltime, imprimate cu alb sau transparente e un fundal colorat.

Clientii nostrii cauta si obtin excelenta.

 


Click pe imagine pentru detalii (atentie fiesier de dimensiune mare).

 

Caractere de 0,75 mm imprimate cu grosime mare si alb (imprimare de doua ori in acelasi loc - overprint) pe plexiglass de 2 mm

Efecte speciale remarcabile.


Click pe imagine pentru marire (atentie fisier de dimensiune mare).

 

Grosime FOARTE MARE a imprimarii numai la doua treceri. FARA CONCURENTA:

Click pe imagine pentru detalii.

 

Efecte speciale de transparenta prin imprimarea selectiva cu alb. Extrem de spectaculoase pentru iluminare din spate (backlit).

 

Grosime de pana la 140 mm a obiectelor ce pot fi imprimate. Cate obiecte nu pot fi personalizate in acest fel?


Click pe imagine pentru detalii.

 

 

 

 

Mai multe avantaje:

1. Viteza mare de lucru. Imprima cu alb si culoare IN ACELASI TIMP.

Procedeul de imprimare UV este lent. Cerneala trebuie uscata aproape instantaneu pentru rezultate optime.

 

2. Masa mult mai mare de lucru comparativ cu competitia. Masa de 2 ori mai mare pentru 40% din pret.

Tehnologia Epson ramane cea mai competitiva.

 

3. Design inovativ, fara vibratii.

Cel mai mare atu al unei imprimari perfecte este miscarea lina a componentelor in miscare. Capul de imprimare arunca cu viteza foarte mare particule microscopice care trebuie sa ajunga perfect aliniate intr-o anumita forma (raster). Pozitionarea perfecta a picaturilor conform modelului digital da ochiului senzatia de claritate, culoare reala si rezolutie inalta.

Orice deviere a particulelor de la traiectoria proiectata va da distorsiuni ale detaliilor. Nuantele de culoare sunt obtinute din pozitionarea corecta a celor 4 culori de baza - CMYK. daca vom avea picaturi care se suprapun si nu cad una linga alta la nivel microscopic perceptia culorii de catre ochiiul uman va fi alterata.

Pentru a obtine o aterizare perfecta a picaturilor exact in pozitia dorita, este elementar de inteles ca fiecare vibratie, o miscare sacadata, neuniforma a componentelor in miscare vor influenta calitatea imaginii.

Deasemenea folosim sine de inalta precizie care costa peste 400 euro pe metrul liniar si patine pentru ele foarte scumpe. toate ghidajele trebuie sa fie de inalta precizie la fel ca la Mimaki pentru a obtine un print perfect. Angrenajele trebuie alese deasemenea dupa aceeasi regula.

In plus am ales pentru imprimanta noastra plana LED UV un design plutitor (floating) - adica toate imprimanta se misca in plan vertical si doar masa de lucru (care are o greutate neglijabila comparativ cu corpul masinii) se misca in plan orizontal. Masele inertiale mici aflatei in miscare reduc la minim vibratiile in timpul printului si rezultatul este perfect.

 

4. Inaltime mare pentru obiectele ce urmeaza a fi imprimate.

In functie de modelul solicitat imprimanta noastra accepta cele mai mari obiecte din industrie - intre 120 si 140 mm. Nici un model al competitiei nu permite acest lucru.

 

5. Electronica de exceptie, de la imprimantele Revo. Calibrare perfecta a capului de imprimare pe toate axele.

Electronica testata de ani buni in industri pe Revo este prezenta si aici. Putem controla perfect alinierea fiecarei linii de culoare si planeitatea capului de imprimare.

 

6.Software profesional de imprimare.

Operatorul poaate controla nivelul de cerneala pe ficare canal de culoare, poate alege din mai multe profile de culoare (ICC Profiles) presetate pentru a avea rezultatul dorit in functie de aplicatia de moment. Viteza, grad de acoperire sau efect mai mare de embosare, ca sa amintim numai cateva.

Software de la Photoprint (pionierul software-urilor de RIP in lume) cu toate zecile de facilitati pe care le ofera.

 

7. Imprimare la rece fara deformarea celor mai subtiri folii.

Imprimarea cu cerneala polimerizabila UV realizate de imprimantele flatbed LED UV Hijet din seria INDUSTRIAL MARE face posibila imprimarea in teorie a oricarui obiect suficient de plan fie ca este folie, piele, piele ecologica, hartie, carton, piatra, faianta, gresie, marmura, sticla, metal, plastic, lemn, materiale organice, orice textile pentru aplicatii de scurta durata, samd.

Lampile UV LED au o putere mare, de peste150W, si, racite cu apa folosinnd un chiller industrial, genereaza atat de putina caldura incat pot imprima chiar si pe film foarte subtire care este tinut ferm pe pozitie de catre masa cu vacuum.

 

8. Flexibilitate mare pentru afacerea ta. Cerneluri UV flexibile sau rigide.

Cerneala polimerizabila UV cea mai folosita este cea rigida (tare dupa polimerizare) mai ales datorita efectului spectaculor de embosare dar va ofera si calitatile unei cerneli flexibile daca aplicatiile dvs. cer asta (imprimare pe film sau folie - ex. coperti de caiete transparente).

 

9. Durata mare de viata. Consum redus de energie.

Imprimantele flatbed LED UV Hijet din seria mese industriale dispun de lampi de LED UV de 150W cu o durata de viata de pana la 30.000 de re. Consumul intregii imprimante nu depaseste 500W/ora.

 

10. Flexibilitate mare la imprimare. Puteti opta pentru viteza sau calitate de exceptie.

Imprimantele plane Hijet LED UV  pot imprima cu 4 culori (CMYK) si 4 canale de alb pentru viteza si catitate perfecta pentru aplicatiile dvs. sau cu 6 culori (CMYKLmLC) plus doua de alb pentru imprimari cu nuante de exceptie pentru pretentiosi.

 

11. Cap de imprimare Epson DX5 de ultima generatie.

Costuri mici de achizitie comparativ cu capetele Epson DX5 clasice, aceeasi tehnoogie uimitoare de imprimare cu picaturi de dimensiune variabila intre 3 si 21 de picolitri. Opt canale de culoare perfect controlabile si perfect calibrate cu 1440 de duze (180 duze/canal x 8 canale).

 

12. O imprimanta mare, fiabila, la un pret de achizitie foarte mic.

O imprimante mult mai mare decat cele ale competitiei directe, o echipa de specialisti care lucreaza cu acest tip de imprimante de mai multa vreme decat oricine din Romania, cu o istorie controlabila. Pretul corect pentru o tehnologie care va va ajuta sa cresteti.


 

 

Pentru cei ce au nevoie de mai mult, (viteza si masa de lucru) Compass vine cu o solutie intermediara - HIJET UV 6012

 

ACELEASI IMPRIMARI DE EXCEPTIE LA VITEZA MAI MARE SI PE O SUPRAFATA MULT MAI MARE

 

HIJET LED UV 1015

Imprimanta digitala plana direct pe obiecte cu cerneala cu polimerizare UV - HIJET UV 1015 este o solutie extrem de accesibila pentru orice atelier, indiferent de marimea accestuia.

In orice domeniu ati lucra, de la semnalistica la industria aeronautica, imprimarea digitala directa la rece cu cerneala cu polimerizare UV  va va permite sa realizati obiectul dorit la cea mai buna calitate, indiferent daca este vorba despre obiecte promotionale, tablouri, ceasuri, panouri de control sau etichete de produs.


 

Click pe imaginea de mai sus pentru marire.

 

Caracteristici principale ale imprimatelor plane LED UV cu ALB HIJET UV  1015

 

* Masa de imprimare de mari dimensiuni: 1000 mm x 1500 mm (suprafata imprimanta efectiv este mai mica cu 15 mm pe fiecare latura).

* Capete de imprimare drop-on-demand micro piezoelectric Epson Dx5, 1440 duze de imprimare (2 capete).

* Rezolutie maxima 1440 dpi x 1440 dpi (selectabila de catre operator).

* Panou de control cu butoane touch, display LCD.

* Sistemul de control: control PLC, programabil si upgradabil.

* Interfeta: USB 2.0 Full Speed

* Control automat al miscarii pe 4 directii.

* Sistem de detectie a inaltimii cu senzori cu infrarosu.

* necesita UPS incorporat pentru lucru neintrerupt de caderile de tensiune.

* Lampa UV LED cu durata foarte mare de viata (10.000 ore).

* Sistem de amestecare continua a cernelei albe pentru reducerea precipitarii.

* Intretinere usoara: cutie separata cu acces facil pentru o mentenanta simpla.

* Ideale pentru productie de serie datorita cu vitezei ridicate de imprimare.

* Ideale pentru imprimarea pe o larga varietate de materiale.

 

 


 

 Imprimanta digitala plana (digital flatbed printer) UV LED - HiJet UV 1015 - brosura in romana

Click pe imagine pentru detalii.


 

 

Imprimantele plane LED UV HIJET 1015 pot imprima pe cele mai populare suprafete (lemn, metal, sticla, piele, piele ecologica, piatra, plastic, film, ceara sau diverse obiecte 3D).

 

Imprimantele plane LED UV HIJET  deschid calea producatorilor medii catre imprimarea UV de inalta calitate la costuri de productie extrem de competitive.

Costul de achizitie mic in comparatie cu solutiile consacrate de dimensiuni mult mai mici, masa de lucru cu dimensiuni foarte generoase  si dimensiuni de imprimare efective de 1000 mm x 1500 mm, versatilitatea ridicata va permite si atelierelor mici sau firmelor cu volume medii de lucru sa realizeze lucrari calitative la fel ca detinatorii de echipamente extrem de scumpe.

 

Constructia metalica extrem de robusta reduce vibratiile si asigura o imprimare de calitate.

Latimea mare a mesei de lucru de 100- mm permite incarcarea placilor sau obiectelor foarte mari. Designul cu trecere al portalului face posibila imprimarea placilor de lungimi mari decat lungimea imprimantei, acestea putand fi imprimate pe lungimea de 1500 mm (lungimea maxima de imprimare fiind cu 15 mm mai mica) si apoi translatate.

Inaltimea obiectelor 3D ce pot fi imprimate nu ridica deasemenea probleme, imprimantele plane digitale LED UV HIJET 1015 putand face fara cu succes obiectelor de pana la 138 mm inaltime si cu o greutate de pana la 60 kg.

Masa cu vacuum metalica, groasa, asigura o foarte buna planeitate si, in acelasi timp poate fi foarte usor curatata.

 

Seria de imprimante plane (flatbed) UV HIJET ULTIMATE, cu un design inovator de ultima ora, are masa cu vacuum si pregatire pentru 2 capete de imprimare. Cel de-al doilea cap de imprimare Epson DX5 este optional si permite executarea unei game mult mai largi de lucrari.

Aceasta serie, in cazul HIJET UV 6012 ULTIMATE are o masa in constructie deschisa pe 3 parti.

Poate imprima (folosind cel de-al doilea cap optional) 2xCMYK + 4 white sau 2xCMYK + 2white + 2varnis.

 

Panoul de control sau software-ul permite pozitionarea precisa a portalului deasupra mesei pe lungime si inaltime si lucrul cu obiecte din cele mai diverse.

 

Interfata USB 2.0 Full Speed va permite sa instalati imprimantele plane digitale LED UV HIJET  pe orice calculator personal. Nu in ultimul rand, ofera libertate totala de miscare pentru lucrarile repetitive. Interfata permite transmiterea informatiei de imprimare  precum si transimiterea sigura de date cu mare capacitate de informatie inclusa (fisiere foarte mari pentru lucrari mari de calitate).

 

Ca si imprimantele industriale mult mai scumpe, imprimantele plane digitale LED UV HIJET  includ sisteme de amestecare continua a cernelei albe cu design proprietar ceea ce minimizeaza riscul de precipitat recunoscut al acestora.

Sistemul de alimentare continua cu cerneala cu rezervoare mari de 500 ml cu LED  de avertizare a nivelului de minim permite economii importante.

 

Versatilitatea ridicata a imprimantele plane digitale LED UV HIJET  si software-ul RIP incorporat va permit o larga varietate de configurari si tipuri de imprimare.

Cum marea majoritate a utiliizatorilor de imprimante UV imprima doar color, fara alb, folosind imprimantele plane digitale LED UV HIJET puteti imprima 2 x CMYK pentru imprimari la viteza dubla.

Pentru atelierele medii (si nu numai) care au nevoie sa isi gaseasca nise specifice si executa lucrari extrem de diverse, folosirea imprimantele plane digitale LED UV HIJET va permite sa imprimati cu CMYK + 4 x ALB, virtual pe orice substrat rigid, de orice culoare, cu culori vii, reale si vibrante, cu acoperire perfecta.

 

Pentru cei pentru care viteza primeaza:

Varianta imbunatatita - imprimantele plane digitale LED UV HIJET 1015 ULTIMATE se disting prin corpul de constructie diferita de culoare albastra, putand fi configurate cu cate doua capete de imprimare va permit sa imprimati cu 4x  CMYK + 8 x ALB (sau varnis).

Senzori de detectare si avertizare pentru toate 3 axele.

Constructie inteligenta ce asigura o mentenanta simpla, cu acces larg la toate zonele.

 

Principalul dezavantaj al acestor modele de imprimantelor flatbed este ca nu pot tipari cu precizie dintr-o bucata pe materiale in placi mai mari/ mai lungi decat masa de lucru (600 mm x 1200 mm sau 1000 mm x 1500 mm).Placa se poate repozitiona sprijinita pe mese cu role dar pozitionarea necesita atentie poate sa nu fie extrem de precisa.

Pentru anumite aplicatii poate fi acceptat dar daca aveti nevoie de o masa foarte mare si aveti un buget limitat iar lucrarile dvs. nu sunt in volum extrem de mare va recomandam:

 

 

 

 

 

 

 


 

SOLUTII ACCESIBILE PENTRU IMPRIMARE PLANA DE FORMAT MARE

 

Imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1325 ULTIMATE

Imprimantele plane deschid calea catre aplicatii noi, din industrii noi si vor fi cele mai cautate solutii in urmatorii ani.

Dar acum nu mai sunt inaccesibile. Nu mai e nevoie de o investitie de sute de mii de euro.

Puteti sa va dezvoltati pe o nisa investind mult mai putin.

 

Click pe imagine pentru o imagine mai detaliata.

 

Capetele Epson ofera o calitate fotografica si viteza excelenta pentru majoritatea utilizatorilor.

Daca optati pentru solutia cu doua capete de imprimare puteti atinge peste 10 mp/ora pentru anumite aplicatii. Peste 2000 mp pe luna.

Pentru multi dintre dumneavoastra este deja mai mult decat aveti nevoie in acest moment. Si se incadreaza in bugetul dvs.

 

AVANTAJE

* suprafata foarte mare de imprimare: 1300 mm x 2500 mm (98 inch x 51 inch);

* posibilitate de imprimare cu ALB sau VARNIS;

* doua capete de imprimare Epson DX5 - 180 de duze pe canal x 8 canale de imprimare pentru fiecare cap de imprimare;

* imprimare SIMULTANA cu alb si culoare;

* versatila - poate folosi cerneala polimerizabila UV flexibila sau rigida, in functie de aplicatiile dvs.

 

APLICATII:

* Imprimare fotografica full color pe o larga varietate de substraturi:

- plastic, metal, sticla, ceara, lemn, piatra, ceramica, piele, piele ecologica, film, autocoloant, etc.).

Inegalabile pentru aplicatiile cu iluminare din spate (backlit) sau efecte speciale datorita stratului mult mai dens de cerneala comparat cu alt tip de imprimare.

 


Specificatii tehnice imprimanta digitala directa plana UV LED HiJet 1015/1325 (pentru seria ULTIMATE - corp albastru - puteti adauga un cap suplimentar de imprimare) :

 

Click pe imaginea de mai sus pentru marire.


 

1. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1015 ULTIMATE* - 24.780 euro
*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire un cap de imprimare. Pentru cel de-al doilea cap de imprimare pretul se majoreaza cu 1290 euro.

2. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1325 ULTIMATE* - 29.960 euro
*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire un cap de imprimare. Pentru cel de-al doilea cap de imprimare pretul se majoreaza cu 1290 euro.


 

Pentru comenzile pana in 30 decembrie pretul este doar:

 

3. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1015 ULTIMATE* - 17.990 euro
*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire un cap de imprimare. Pentru cel de-al doilea cap de imprimare pretul se majoreaza cu 1290 euro.

 

3. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1224 ULTIMATE* - 26.990 euro
*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire un cap de imprimare. Pentru cel de-al doilea cap de imprimare pretul se majoreaza cu 1290 euro.

 

 


 NOTA. Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans minim de 50% preturile se majoreaza cu 7,5%. Livrare in 45 de zile de la confirmarea platii avansului.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website