COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeCutter-plotterCutter-plottere GRAPHTECFC9000 tangential - cea mai buna calitate a taierii la nivel mondial

Cel mai avansat nivel de performanta - noua serie de cutter-plottere in rola FC9000 de la Graphtec Japonia

 

Cel mai avansat nivel de performanta - noua serie de cutter-plottere in rola FC9000 de la Graphtec Japonia

 

Cea mai buna performanta in domeniul cutter-plotterelor plane.

 

Patru dimensiuni care sa corespunda tuturor cerintelor.

 

Seria high-end FC9000 de la Graphtec reprezinta cea mai avansata si versatila serie de cutter-plottere alimentata din rola aparuta pana la acest moment in industrie.

Utilizata de catre toti marii producatori si recunoscuta in intreaga lume pentru capacitatile de taiere impresionante, fiabile si de precizie extrema, atat cu materiale imprimate cat si neimprimate, seria FC9000 este solutia finala pentru industria de semnalistica, imbracaminte si industrie auto.

Un nou sistem de alimentare cu media si cap de taiere, nou dezvoltate, a imbunatatit si mai mult calitatea de taiere a materialelor subtiri si groase, de la delicatele filme pentru protectia si decorarea geamurilor pana la magnet rigid si reflectorizant (high intensity reflective).

ARMS 8.0 introduce codurile de bare Datalink de la Graphtec care incarca si prelucreaza in mod eficient lucrarile dumneavoastra in mod AUTOMAT.

 

CEL MAI BUN DIN CLASA SA

 

1485 mm/secuda viteza maxima de taiere, 39,2 mm/s2 acceleratie maxima, 5,88N (600 gf) forta maxima de taiere.

Cutter-plotterele seriei FC9000 ofera cel mai bun nivel de productivitate si abilitati din clasa sa cu o gama larga de media de la cele mai subtiri pana cele mai groase.

 

CODE BARE DATALINK

 

Salvati timp si reduceti sansele de eroare folosind coduri de bare pentru a procesa automat lucrari multiple la o simpla apasare de buton.

DataLink suporta orice combinatie de software RIP  si imprimanta pe langa software-urile profesionale Cutting Master PRO si Graphtec PRO Studio.

 

Cutter-plotterele Graphtec FC9000 detecteaza datele de taiere legate de codurile de bare din calculatorul sau memoria flash USB a operatorului, deschide fisierul corect, seteaza conditiile de taiere stabilite in design si incepe sa taie automat.

 

TAIERE CONTINUA (Functie DataLink)

Gestionarea datelor de coduri de bare permite taierea secventiala a diferitelor date prin detectarea "Start Mark" a noului cod de bare.

Procesul secvential Print&cut al materialelor in rola este de acum disponibil.

 

 

ACURATETE PRINT&CUT FARA RIVAL

 

Tehnologia avansata de citire a marcajelor de inregistrare (Advanced Registration Marks Sensing) de la Graphtec, ofera rezultate precise pentru Print&Cut, pe langa functiile de crestere a eficientei.

 

Fara rival. Noul senzor LED alb si algoritmul de cautare imbunatatit citesc cu precizie marcajele de inregistrare tiparite pe orice model de imprimanta pe o mare varietate de suporturi inclusiv cele puternic lucioase, metalice, cu sclipici sau puternic reflectorizante.

 

TAIERE HEAVY DUTY

 

NU aveti un cutter-plotter flatbed? Nici o problema.

 

Un sistem de incarcare re-proiectat a imbunatatit spectaculos capacitatea de taiere a materialelor subtiri sau groase.

Adaugati la aceasta role presoare suplimentare pentru o precizie crescuta atunci cand taiati materiale grele, rigide, cum ar fi magnet, cauciuc si film reflectorizant de inalta intensitate de calitate diamantata (cu particule de sticla). Trei setari de presiune asigura o mentinere puternica a media fara a lasa urme.

 

TAIERE PE CONTUR SI TAIERE TOTALA (CONTOUR & DIE CUT)

 

Pozitii separate ale unltelor pentru taierea pe contur (pe teflon) si pentru taierea totala a materialului (taiere in sant) asigura longevitatea lamei si a benzii de teflon pe care se face taierea atunci cand taiati etichete sau elemente grafice care pot fi apoi extrase cu usurinta una cate una cu tot cu suport (popped out) din foile sau rolele media.

 

SISTEM AUTOMAT DE PRELUARE MEDIA (OPTIONAL)

 

Sistemul optional de preluare media cu senzor infrarosu mareste eficienta productiei ruland automat rolele media de pana la 20m lungime.

 

Accepta lucrari de pana 15 m lungime (folosind media si conditiile specificate de catre Graphtec). Face posibila taierea de semnalistica sau pops mari, cu o o precizie de taiere inalta si cu transportul stabil al media. In plus, daca plotterul este echipat cu sistemul optional devine posibil ca media sa se ruleze automat si eficienta muncii dvs. sa fie dramatic imbunatatita.

 

ACCEPTA MARCAJE COLORATE SAU PE MEDIA SPECIALA

 

O larga varietate de tipuri de media inclusiv hartie holografica si foi reflectorizante sunt acum compatibile datorita imbunatatirii algoritmului senzorului ARMS. * Exista posibilitatea ca anumite combinatii de media speciala sau marcaje de anumite culori sa nu fie citite corect.

 

SUPORTA "CROP MARKS" DE LA ADOBE ILLUSTRATOR

 

Folosind plug-in-ul software Cutting Master 4 marcajele de inregistrare de la Adobe Illustrator vor fi disponibile.

 

ZONA DE TAIERE MARITA

 

Zona de taiere marita include obiectele aflate in afara marcajelor de inregistrare. Productivitatea este marita ca urmare a reducerii pierderilor de material.

 

COMPENSAREA PE SUPRAFETE SEGMENTATE

 

 Acesta functie a fost implementata pe langa actuala compensare a zonei pe diractia axei X. Marcajul intermediar este acum disponibil nu numai pentru alinierea pe X dar si pentru axa Y.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

detalii: Cel mai avansat nivel de performanta - noua serie de cutter-plottere in rola FC9000 de la Graphtec Japonia

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website