COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeCutter-plotterCutter-plottere GRAPHTECFC9000 tangential - cea mai buna calitate a taierii la nivel mondial

Cel mai avansat nivel de performanta - noua serie de cutter-plottere in rola FC9000 de la Graphtec Japonia

 

Cel mai avansat nivel de performanta la nivel mondial - noua serie de cutter-plottere in rola FC9000 de la Graphtec Japonia

 

Cea mai buna performanta in domeniul cutter-plotterelor din rola. Daca ia nevoie sa tai maniacal 30.000 de etichete intr-o zi.

Folosite de catre toate marile companii, din absolut toate industriile

 

 

 

Patru dimensiuni care sa corespunda tuturor cerintelor.

 

 

Cel mai inalt nivel de performanta 

Cea mai buna performanta in clasa sa de cutter-plottere cu taiere din rola.

 

 

Seria high-end FC9000 de la Graphtec reprezinta cea mai avansata si versatila serie de cutter-plottere alimentata din rola aparuta pana la acest moment in industrie.

Utilizata de catre toti marii producatori si recunoscuta in intreaga lume pentru capacitatile de taiere impresionante, fiabile si de precizie extrema, atat cu materiale imprimate cat si neimprimate, seria FC9000 este solutia finala pentru industria de semnalistica, imbracaminte si industrie auto.

Un nou sistem de alimentare cu media si cap de taiere, nou dezvoltate, a imbunatatit si mai mult calitatea de taiere a materialelor subtiri si groase, de la delicatele filme pentru protectia si decorarea geamurilor pana la magnet rigid si reflectorizant (high intensity reflective).

ARMS 8.0 introduce codurile de bare Datalink de la Graphtec care incarca si prelucreaza in mod eficient lucrarile dumneavoastra in mod AUTOMAT.

 

CEL MAI BUN DIN CLASA SA

 

1485 mm/secunda viteza maxima de taiere,

39,2 mm/s2 acceleratie maxima, 5,88N (600 gf) forta maxima de taiere.

Cutter-plotterele seriei FC9000 ofera cel mai bun nivel de productivitate si abilitati din clasa sa cu o gama larga de media de la cele mai subtiri pana cele mai groase.

 

Taiere lucrari de lungime mare (Sistemul automat de preluare media)

Accepta lucrari de lungime foarte mare (15m, in conformitate cu conditiile si media Graphtec) si face posibila decuparea de lucrari mari de semnalistica sau pop-up-uri cu un transport stabil al media si acuratete foarte ridicata a taierii. Mai mult, daca sistemul automat optional de preluare pentru media este atasat, devine posibil sa stranga lucrarea taiata in rola si sa imbunatateasca eficienta muncii dvs.

 

Sistem automat de preluare pentru media (Automatic Take-up Roller - optional)

Media este detectata de senzorul cu ultrasunete 

si rulata automat.

* Valabil pentru modelele Graphtec FC9000-140 / 160
* Acuratete garantata pentru lungime: 20 m (cu lucrari sub 120cm)
* Diametru maxim al rolei de rulare: 180mm

Conditii de strangere: Capatul materialului (rolei media) trebuia aliniat cu capatului tubului de carton din zona de strangere. Latimea rolei media trebuie sa fie egala cu cea a tubului de acrton pentru preluare. Nu se poate strange corect daca media este indoita sau amestecata in cosul pentru media.

 

 

Impartire automata pe segmente (Auto Panneling)

Pentru a preveni alunecarea si devierea lucrarilor de lungime mare,

acesta functie permite impartirea automata a lucrarilor de lungime mare in pagini mai mici care sunt taiate secvential.

Scurteaza lungimea incarcarii si permite taierea stabila. Este folositoare pentru taierea cu acuratete mai mare sau dincolo de lungimea de taiere garantata.

 

 

Iesire de date prin UDSB Flash Memory fara utilizarea calculatorului personal

Cand datele de taiere desenate cu Cutting Master 4 sau Graphtec Pro Studio / Plus sunt salvate pe un USB Flash Memory pot fi trimise direct catre

cutter-plotter doar prin inserarea acestuia in portul USB al cutter-plotterului FC9000.
Acest flux de lucru simplificat permite utilizatorilor sa opereze fara un computer.

* USB Flash Memory suporta formatare FAT32. Tineti cont ca formatele NTFS si exFAT nu sunt su productivitatea pentru aplicatiile print&cutportate.

 

Panou de control pritenos cu utilizatorul

Un display LCD de 94 mm si un panoul de control usor de utilizat care suporta 10 limbi de circulatie internationala.

 

Functie ARMS imbunatatita pentru taiere de inalta precizie (ARMS8.0).

Zeci de mii de etichete taiate pe contur in fiecare zi.

Un sistem ARMS (Advanced Registration Marks Sensing - sistem automat de citire a marcajelor de inregistrare) ofera rezultate precise Print&Cut folosind senzorii pentru a detecta marcajele de inregistrare si a executa alinierea axelor.
Functiile nenumarate de crestere a eficientei imbunatatesc productivitatea pentru aplicatiile Print&Cut, precum autocolantele si etichetele pretiparite taiate pe un contur dat.

 

 

CODE BARE DATALINK

 

Salvati timp si reduceti sansele de eroare folosind coduri de bare pentru a procesa automat lucrari multiple la o simpla apasare de buton.

DataLink suporta orice combinatie de software RIP  si imprimanta pe langa software-urile profesionale Cutting Master PRO si Graphtec PRO Studio.

 

Cutter-plotterele Graphtec FC9000 detecteaza datele de taiere legate de codurile de bare din calculatorul sau memoria flash USB a operatorului, deschide fisierul corect, seteaza conditiile de taiere stabilite in design si incepe sa taie automat. Aceasta functie este disponibila indiferent de tipul imprimantei sau software-ului RIP folosit.

 

TAIERE CONTINUA (Functie DataLink)

Gestionarea datelor de coduri de bare permite taierea secventiala a diferitelor date prin detectarea "Start Mark" a noului cod de bare.

Procesul secvential Print&cut al materialelor in rola este de acum disponibil.

 

 

 

ACCEPTA MARCAJE COLORATE SAU PE MEDIA SPECIALA

O larga varietate de tipuri de media inclusiv hartie holografica si foi reflectorizante sunt acum compatibile datorita imbunatatirii algoritmului senzorului ARMS. * Exista posibilitatea ca anumite combinatii de media speciala sau marcaje de anumite culori sa nu fie citite corect.

ACURATETE PRINT&CUT FARA RIVAL

Tehnologia avansata de citire a marcajelor de inregistrare (Advanced Registration Marks Sensing) de la Graphtec, ofera rezultate precise pentru Print&Cut, pe langa functiile de crestere a eficientei.
Fara rival. Noul senzor LED alb si algoritmul de cautare imbunatatit citesc cu precizie marcajele de inregistrare tiparite pe orice model de imprimanta pe o mare varietate de suporturi inclusiv cele puternic lucioase, metalice, cu sclipici sau puternic reflectorizante.

 

SUPORTA "CROP MARKS" DE LA ADOBE ILLUSTRATOR

Folosind plug-in-ul software Cutting Master 4 marcajele de inregistrare de la Adobe Illustrator vor fi disponibile.

 

ZONA DE TAIERE MARITA

 

Zona de taiere marita include obiectele aflate in afara marcajelor de inregistrare. Productivitatea este marita ca urmare a reducerii pierderilor de material.

 

COMPENSAREA PE SUPRAFETE SEGMENTATE

Acesta functie a fost implementata pe langa actuala compensare a zonei pe diractia axei X. Marcajul intermediar este acum disponibil nu numai pentru alinierea pe X dar si pentru axa Y.

 

 

 

TAIERE HEAVY DUTY

 

NU aveti un cutter-plotter flatbed? Nici o problema.

 

Un sistem de incarcare re-proiectat a imbunatatit spectaculos capacitatea de taiere a materialelor subtiri sau groase.

Adaugati la aceasta role presoare suplimentare pentru o precizie crescuta atunci cand taiati materiale grele, rigide, cum ar fi magnet, cauciuc si film reflectorizant de inalta intensitate de calitate diamantata (cu particule de sticla). Trei setari de presiune asigura o mentinere puternica a media fara a lasa urme.

 

TAIERE PE CONTUR SI TAIERE TOTALA (CONTOUR & DIE CUT)

 

Pozitii separate ale unltelor pentru taierea pe contur (pe teflon) si pentru taierea totala a materialului (taiere in sant) asigura longevitatea lamei si a benzii de teflon pe care se face taierea atunci cand taiati etichete sau elemente grafice care pot fi apoi extrase cu usurinta una cate una cu tot cu suport (popped out) din foile sau rolele media.

 

 

 

 

Pentru detalii suplimentare, specificatii tehnice si preturile promotiei curente va rugam sa accesati pagina 2 a acestei prezentari apasand pe link-ul de mai jos.

 

 

 

 

detalii: Cel mai avansat nivel de performanta - noua serie de cutter-plottere in rola FC9000 de la Graphtec Japonia

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website