COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTEImprimante plane industriale de mare viteza UM-M2513 cu capete Ricoh, Konica Minolta, Toshiba, Epson

Imprimante plane mari, industriale, de mare viteza cu capete Ricoh, Konica Minolta, Toshiba, Epson

 

 

 

 

Imprimante plane UV industriale, de mare viteza, Maximach seria EM UV-M2513 cu capete Epson T3200-U3 sau Toshiba sau Ricoh G5/G6 sau Konica Minolta 1024i

Calitate impecabila la minim 1200 dpi real, viteza foarte mare de la 70 mp/ora pana la 180 mp/ora in functie de configuratie, 4-6 culori + ALB + Lac Selectiv.


 

 

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul imprimantelor UV, si zeci de imprimante instalate, imprimantele plane UV de mari dimenisuni (2500 mm x 1500 mm) sunt foarte populare printre cei care cauta solutii de imprimare rapida, la cea mai buna rezolutie din industrie, cu embosare 3D, pana la 6 culori, alb si lac selectiv.

 

Generatia a patra de imprimante plane de foarte mare viteza - Maximach EM UV-M2513 ofera un solutii superioare pentru intretinerea automata a capetelor, functii suplimentare, inaltime mai mare de imprimare precum si o platforma care aceepta o larga varietate de capete de imprimare Epson, Toshiba, Ricoh, Konica Minolta care ofera o calitate superioara deoarece acum se folosesc 6 culori dar la un pret de achizitie accesibil ceea ce le face foarte atractive pe termen lung.

 

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, software-ul usor de utilizat si efectele speciale de imprimare cu embosare 3D, imprimare cu efecte de transparenta, imprimare spot automata fara prelucrari software ale imaginii - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente de la acest nivel.

Imprimare cu pana la 6 culori si / sau imprimare color, alb si lac selectiv la o singura trecere.


 

Software-ul automat va permite sa alegeti sa nu se vada nici un fir de alb pe marginile printului micsorand automat, proportional, substratul de alb.

 

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada de garantie de pana la 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta fara rival pe piata imprimantelor UV.

 

 

Bazat pe experienta noastra de 17 ani de distributie a imprimantelor plane (cea mai lunga experienta neintrerupta din Romania), o imprimanta UV de calitate va fi actuala timp 5 - 7 ani de la achizitie.

 

 

Avantaje

 

Calitatea de exceptie a imprimarii pentro o imprimanta large format (cu una din cele mai mici picaturi din industrie la acest nivel de pret - 3,5 picolitri), imprimarea in 6 culori, alb si lac selectiv, viteza foarte mare de pana la 180 mp/ora, imprimarea cu embosare 3D sau cu trasparenta, optiunea de a imprima de la distanta foarte mare (High Drop Printing - pana la 25 mm fata de material).

Puteti avea propria solutie profesionala pentru imprimare obiecte plane, obiecte cilindrice, etichete UV DTF si multe altele.

 

Capete de imprimare industriale cu heater incorporat Epson T3200-U3 sau optional Toshiba, Ricoh G5/G6 sau Konica Minolta 1025i

 

Imprimare la 1.200 dpi sau superioara, mult mai detaliata si cu o mai mare adancime de culoare comparat cu vechiul standard de 1.440 dpi (sau superior).

Cum este posibil? Simplu. Densitatea mai mare de duze disponibila acum pentru capetele Epson din seria PrecisionCore.

 

Pentru echipare Epson - cu un numar mai mare de duze (3200 de duze comparativ cu 1440 de duze  la DX5), cu o densitate mai mare a duzelor (300 npi fata de 180 npi la DX5 si cu 600npi in realitate avand 2 randuri de duze in paralel producand nativ 1200dpi pentru 2 culori adiacente), rezolutie superioara, tehnologie TFP (thin film piezoelectric), 4 niveluri de tonuri de gri si frecventa superioara de tragere, capetele Epson PrecisionCore i3200 sau T3200 / T1600 au o performanta superioara in ceea ce priveste saturatia de culoare, viteza de imprimare si calitatea imprimarii.

 

Pentru cele mai bune rezultate in imprimare se folosesc 6 culori (CMYK Lc Lm) asigurate de un cap specializat  Epson T3200-U3HD, un cap cu 8 canale individuale insumand 3200 de duze de tragere.

Pentru canalele de alb si cele pentru lac selectiv, pentru a realiza efectele speciale 3D si de transparenta se utilizezaza alte capete specializate si anume  Epson T3200-U1HD-4 (tot 8 canale dar grupate cate 2), doar cu 4 dumperi pentru usurinta in intretinere  fiind vorba de aceeasi culoare (alb).

 

 

Pentru echipare Ricoh Gen 6 - cu o dimensiune minimă a picăturilor de 5 pl și o precizie îmbunătățită a jetului oferă o calitate excelentă a imprimării, fără granulație. Cu 1.280 de duze configurate în 4 rânduri de 150 dpi, acest cap realizează imprimare de înaltă rezoluție de 600 dpi. Greyscale are o frecvență maximă de 50 kHz, permițând o productivitate crescută.

Permite High Drop Printing de pana la 20 mm.

 

 

Pentru echipare Toshiba - CA4 realizează 28KHz la modul 1drop (6pL), care este de două ori mai rapid decât CA3 existent folosind aceeași interfață.

Este de 6,2 KHz pentru modul 7drop (42pL), cu 30% mai rapid decât CA3. Viteza sa liniară este de 35 m/min la modul (6pl, 1200dpi) și 31m/min la modul (42pl, 300dpi), potrivită pentru aplicații industriale cu productivitate ridicată.

Permite High Drop Printing de pana la 25 mm.

 

 

Pentru echipare Konica Minolta 1024i - capul de imprimare Konica Minolta KM1024i LHE 30PL are viteză mare, productivitate ridicată, cu tehnologie de ardere „independentă” – nelimitată de vitezele scăzute ale tehnologiei mai vechi „perete partajat”. Dovedit într-o gamă largă de sisteme cu o singură trecere, oferind imprimare de până la 80 de metri pe minut dintr-un singur rând de capete. Platforma poate integra capete de imprimare KM1024i disponibile în dimensiuni de picătură de 6, 14 și 30 pl. Cea mai mare viteza este data de capul de imprimare Konica Minolta KM1024i LHE 30PL in varianta mare de picături native (30pl) pentru cerneluri UV (încălzitor integrat).

Rezolutie nativa - 360 dpi, 8 niveluri de gri (8 picaturi in grayscale).

 

Toate acestea duc la o excelenta calitate a imprimarii, superioara concurentei de la acest nivel.

 

 

 

Masa cu vacuum cu structura fagure, de inalta planeitate

 

Platforma de imprimante UV plana de mari dimensiuni Maximach MM UV-M2513 dispune de cea mai moderna masa de lucru cu vacuum cu structura fagure si cu 2 sau 3 ventilatoare cu diferenta mare de presiune integrate, avand actionare electrica, planeitate controlata de pana 0,1 mm si tratament cu nano particule (impiedica cerneala sa adere la suprafata mesei). Sunt 54 de puncte desprijin pentru masa de 2500mm x 1300mm, dublu fata de orice producator chinez, pentru a asigura imprimarea impecabila, bidirectional, high speed a obiectelor foarte mici.
Utilizeaza pompe de aer de inalta presiune de 3-4,5 kW cu atenuare zgomot care asigura o fixare vacuumatica mai solida si asigura planeitatea materialelor.

 

Sistem inteligent de alimentare cu cerneala, rezervoare secundare cu temperatura controlata

 

Noul design al rezervoarelor de cerneala dispune de sistem de recirculare al cernelei si permite avertizarea sonora a scaderii nivelului de cerneala. Cerneala alba este recirculata pentru omogenizare permanenta.

Capete de imprimare industriale folosite de aceasta platforma au toate compartimente prin care circula apa incalzita la temperatura exacta necesara obtinerii fluiditatii optime a fiecarui tip de cerneala.

Comutatoare automate al supapelor canalelor de cerneala, oprirea alimentarii inchide automat canalele de cerneala prevenind intrarea aerului.

 

Statie de parcare automatizata

 

Noul model de statie de parcare este actionat pe verticala de un motor si controleaza precis cu ajutorul ghidajelor mecanice pozitia caretei fata de statia de parcare, protejand superior pastrarea umiditatii capului de imprimare.

Comutatoare automate al supapelor canalelor de cerneala, oprirea alimentarii inchide automat canalele de cerneala prevenind intrarea aerului.

Sisteme automate de tragere a capetelor in perioada de repaos pentru a evita uscarea duzelor.

 

Panou de control multifunctional

 

Cu un design ergonomic si cu o pozitionare intuitiva asigura o operare rapida si flexibila.

 

Sistem de protectie avansat la coliziune, sistem automat de mare precizie de masurare al inlatimii media

 

Ca o noutate absoluta, imprimanta UV plana de mari dimensiuni pentru obiecte  Maximach EM UV-M2513 integreaza un sistem avansat de evitare a coliziunii capului de imprimare (smart touch collision avoidance system).

Sistem automat de mare precizie pentru masurarea inaltimii media.

 

Caracteristici tehnice

 

Tehnologia de imprimare: Imprimare fara contact piezoelectric EPSON, TOSHIBA, RICOH, KONICA MINOLTA
Cap de imprimare culori: Epson PrecisionCore T3200-U3HD-8 piezoelectric sau Toshiba CA4 sau RICOH Gen. 5 sau Gen. 6 sau Konica Minolta 1024i
Numarul de duze

Epson – 3200 / cap de imprimare
Numarul de linii de duze – 8 linii
Numarul maxim de culori acceptate – 8, ALB si LAC
Distanta dintre duze – 1/300 inch
Densitatea efectiva a liniei de imprimare – 300 npi / 1 coloana, 600 npi / 2 coloane, 1200 npi / 4 coloane (2 culori)
Latimea efectiva de imprimare – 33,8 mm
Performanta de ejectare a picaturilor – 2 niveluri de gri (5 pl), 3 niveluri de gri (6, 12.5 pl), 4 niveluri de gri (3.8, 6.2, 9.3 pl)
Cap imprimare cerneala alba - Epson PrecisionCore i3200-U1
Cap imprimare lac selectiv - Epson PrecisionCore i3200-U1
Tipul imprimarii : imprimare cu picatura variabila


Numarul de capete instalate – 2 pana la 16 capete de imprimare
Suprafata de imprimare – 2.500 mm x 1.300 mm
Grosimea obiectelor imprimate – 300 mm
Greutatea maxima a obiectelor imprimate - 45 kg/mp
Rezolutia nativa maxima de imprimare – 600 dpi sau 1200 dpi
Culori – CMYK, CMYK + ALB + LAC, CMYK LcLm + ALB + LAC
Tip cerneala : Cerneala polimerizabila UV
Metoda de alimentare cu cerneala – continua cu rezervoare reincarcabile de 1500 ml
Masa plana din fagure aluminiu eloxat cu functie de vacuum si rigle pe axele X si Y
Lampi uscare cerneala – 2 x LED UV, 1 x LED lac selectiv
Racire lampi UV - racire cu apa
Reglare putere lampi UV si lac selectiv
Interfata – Retea (Ethernet)
Software RIP – Scanvec Amiable (SUA) FlexiPrint cu cheie hardware flash disk, alte software optional
Sistem de operare: Windows Xp pana la Windows 11
Modul de ajustare a mesei de lucru – electronic cu afisarea inaltimii
Senzor de inaltime material
Sistem mecanic de prevenire a coliziunii
Protectie mecanica avansata pentru capul de imprimare
Sistem de deionizare
Panou de control cu taste si display LCD cu acces facil
Tratament cu nanoparticule al mesei cu vacuum (curatire facila a cernelei UV polimerizate)
Corp imprimanta integral vopsit in camp electrostatic cu vopsea cu nanoparticule (curatire facila a zonelor intrate in contact accidental cu cerneala UV)
Masa din Al/lemn compozit pentru imprimarea de materiale textile si tricouri
Dimensiuni : 4.230mm x 2.220mm x 1420mm
Alimentare : 230V, 50 Hz
Greutate: 1.550 kg
Consum maxim: 6.000 W (inclusiv sisteme vacuum)
Nivelul de zgomot: 50dB (in imprimare), 69 dB (o pompa de vacuum)
Mediul de lucru : 20-25 C, umiditate : 30-45% fara condensare
Provenienta: China

 

 

 

Garantie standard 24 luni. Garantie prelungita la 36 de luni - 1.690 euro fara TVA

Livrare, instalare, pregatire operator si 2 verificari tehnice in primele 9 luni de utilizare - gratuite.

 

 


 

 

Acum si tu iti poti permite o imprimanta UV flatbed si roll-to-roll cu cap industrial Epson i3200 si rezolutie de exceptie de 1.200 dpi real cu care poti realiza orice produs la o rezolutie mult mai buna raportat la majoritatea imprimantelor UV de pe piata.

 

 

Brosura de prezentare in limba romana


 

Click pe imagine pentru detalii.

 

 


Pret imprimanta digitala plana de mari dimensiuni, direct pe obiecte Maximach MM UV-M2513 - 48.950 - 59.450 euro fara TVA

Capete de imprimare Epson PrecisionCore T3200-U3HD-8 piezoelectric sau Toshiba CA4 sau RICOH Gen. 5 sau Gen. 6 sau Konica Minolta 1024i

 

 

Pret sistem optional cu capete Epson T3200-U3HD - 48.900 euro fara TVA

 

 


 

 

Pret in oferta lunii iulie pentru:

Imprimanta plana Maximach MM UV-M2513 cu Ricoh Gen 6 (High Drop Printing) - 36.775 euro fara TVA

 Imprimare de 4-20 mm inaltime fata de material, 4 - 6 culori cu alb si lac selectiv, 19 - 76 mp/ora (configurare cu 8 capete RICOH Gen 6)

 Sisteme de ventilatoare incluse pentru masa de vacuum.

 

 

 


 

NOTA: Preturile sunt valabile pentru plata integrala in avans.

Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare preturile se majoreaza cu 9%.

Livare gratuita in 5-65 de zile de la confirmarea platii.

 


 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website