COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeechipamenteCapsatoare la o singura apasare ClipsshopCapsatoare pneumatice pentru bannere prelate sau corturi CSPIC-2, CSPIC-3, CSDAM-3, CS-TIDY-41,EASYPIC - economic

Capsatoare pneumatice industriale - rapide, sigure si de calitate

Capsatoare pneumatice industriale

CSPIC-2 - solutie industriala                                                        

 

Produs nou, cu o electronica de exceptie dedicat productiei industriale, cu un plus de forta si rapiditate pentru a face fata celor mai grele indatoriri.

Ceea ce il deosebeste de produsele similare de pe piata este abordarea complet diferita a sigurantei lucrului. Caracteristicile avansate de siguranta previn orice accident prin constructie, avand integrat un mecanism "atinge si opreste" ("touch and stop").

.

.

Noul circuit electronic inclusopreste instantaneu partea in miscare a masinii si semnalizeaza acustic daca utilizatorul atinge din gresala orice parte potential periculoasa a masinii pentru a preveni orice accident.

 

Poate fi folosit pentru toate tipurile de stante si de capse, interschimbabilitatea fiind un atu important.

Rezultatele vor fi intotdeauna perfecte.

 


 

CSPIC3 - capsator pneumatic avansat

 

Noua generatie de capsatoare pneumatice CSPIC3 duc siguranta in exploatare, precizia si repetabilitatea la un alt nivel.

 

Masina pneumatica pentru atasat capse accelereaza semnificativ procedurile de capsare marind eficienta si, in acelasi timp, asigurand o inalta calitate, identica, a fiecarei atasari.

Capsatorul pneumatic CSPIC3 duce toate caracteristicile superioare ale lui CSPIC2 la un nivel superior.

Echipat cu un regulator de ajustare a presiunii digital, permite utilizatorului sa seteze presiunea exacta necesara lcrarilor specifice si, important, pastreaza aceasta presiune constanta in tot timpul lucrului. Sistemul de evitare a rotatiei axului face din capsatorul pneumatic avansat CSPIC3 o unealta perfecta chiar si pentru capsarea accesoriilor necirculare.

Aceasta masina avansata isi realizeaza ungerea automat si scoate si elimina umiditatea din aerul provenit din compresor. Pointerul laser ce indica operatorului zona exacta de aplicare este standard pe aceasta masina.

Toate aceste facilitati superioare fac din capsatorul pneumatic avansat CSPIC3 ce mai buna optiune pentru utilizatorii care cauta cea mai precisa si consistenta masina pneumatica pentru aplicarea de mari cantitati de capse de diferite marimi si forme cu o singura masina care sa rezite ani de zile.

 

 

Capsator pneumatic prelate cu gaurire si aplicare automata - CSDAM-3.

 

Special pentru prelate - gaureste si capseaza la o singura aplicare. Singurull capsator pneumatic de pe piata care realizeaza aceasta operatiune la o singura actionare.

Masina pneumatica pentru atasat capse accelereaza semnificativ procedurile de capsare marind eficienta si, in acelasi timp, asigurand o inalta calitate, identica, a fiecarei atasari.

 

Capsator pneumatic industrial ECONOMIC bannere / prelate / corturi gaurire si aplicare automata - CS-TIDY-41.

 

Este cel mai compact capsator pneumatic portabil de pe piata. Dimensiunile sale reduse (24,5 cm x 12 cm x 28,5 cm) si greutatea foarte reduse de doar 8 kg (la fel ca si capsatoarele manuale Clipshop mai mari) il fac foarte usor de manevrat de catre utilizatori fiind cel mai usor capsator pneumatic portabil de pe piata. Si cel mai accesibil.

 

Capsator pneumatic ECONOMIC pentru semnalistica cu gaurire si aplicare automata - CSEC-1

 

Varianta economica de capsator pneumatic. Doar pentru capse de 12 mm. Sistem de siguranta mecanic.

 

 


Pentru detalii si caracteristici tehnice, disponibilitate si preturi, va rugam sa accesati pagina urmatoare prin link-ul de mai jos...


 

 

 

detalii: Capsatoare pneumatice industriale - rapide, sigure si de calitate

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website