COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante outdoor de mari dimensiuniNOU - Photomaster 4 - imprimanta foto outdoor pe rigid sau in rola la 320 cm - 2x Epson DX7 -> Photomaster 4 - imprimare fotografica la 320 cm latime - 2 capete Epson DX7

Photomaster 4 - imprimare fotografica la 320 cm latime - 2 capete Epson DX7

Photomaster 4 - imprimare fotografica la 3,20 metri latime pe material rigid sau in rola

 

Pentru rezultate la cele mai mari asteptari cu costuri minime garantate.


 

Pret imprimanta de mari dimensiuni cu 2 capete EPSON DX5 / DX7 (imprimare pe rigid sau in rola)

Photomaster 4 (rigid / roll-to-roll) - 17.490 euro

 


 

In luna iulie la doar:

Photomaster 4 hibrid - 14.898 euro

 

Capete Epson DX5. Pentru echipare Epson DX 7 pretul este de 15.950 euro fara TVA.

Dotare standard un cap de imprimare. Kit pregatire doua capete inclus. Cel de-al doilea cap este optional.

Promotional, costul upgarde-ului la varianta cu doua capete este de doar 1195 euro fara TVA in oferta.

Pachet suport tehnic AVANTAJ la doar 900 euro.

Mesele pentru imprimare pe rigid se achizitioneaza separat.

 


Nota: preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans.


 

Utilizand cea mai moderna solutie de imprimare large format - imprimanta cu ecosolvent si capete EPSON DX5 puteti executa orice lucrari de imprimare la o calitate ireprosabila.

 

Etichete cu caractere sub 0,5 mm inaltime folosind pentru decupare un cutter-plotter cu taiere pe contur de la Graphtec - CE5000-120.

 

 


 

Specificatii tehnice Photomaster 4 (imprimare pe rigid sau in rola)

 

*Specificatiile tehnice se pot schimba fara anutare prealabila. Viteza este calculata la acoperire de maxim 50%. Viteza maxima se atinge la o acoperire de maxim 5%.

 

Atentie la dimensiunile imprimantei. Camera trebuie sa fie de minim 5,90 m x 4,50 m pentru ca lucrarile sa se defasoare in parametrii normali. Este obligatorie pamantarea carcasei imprimantei, sursa online neintreruptibila, stabilizator de tensiune, dezumidificator si instalatie de aer conditionat.


 

De ce o imprimanta de mari dimensiuni? Si de ce neaparat aceasta?

Sunt mai multe motive.

 

Calitate

 

Ingloband tehnologie moderna si utilizand cele mai noi capete Epson din generatia a-VII-a (EpsonDX7), imprimantele de mari dimensiuni din seria Photomaster sunt capabile sa realizeze lucrari la cea mai mare rezolutie disponibila in industrie.

Rezolutia maxima la care se imprima in acest moment este de 1440x1440 dpi. Pana acum insa investitia era insa mare in echipament iar costurile de cerneala erau prohibitive.

Pana acum.

Utilizand imprimanta format mare outdoor Photomaster 323 veti avea posibilitatea de a imprima perfect cu un control strict al costurilor. Si cu o investitie cu 40% mai mica. Salvand timp si sume importante sunteti in acelasi timp si extrem de competitiv pe piata.

 

Mari dimensiuni

 

Este singurul model constructiv de imprimanta wide format disponibil in acest moment care permite obtinea unei asemenea calitati la o deschidere atat de mare - media de pana la 320 de centimentri latime.

Toate modelele de imprimante de mari dimensiuni existente (si care au aceeasi rezolutie fotografica) au o latime maxima de 160 de cm. Aveti avantajul de a realiza inclusiv mesh-uri pe imprimanta dumneavoastra de dimensiuni mai mari decat cele ale concurentei si de a ataca un nou segment de piata. Nu e nevoie de o rezolutie atat de mare, este perfect adevarat dar, daca tot puteti sa faceti asta...

 

Iar acum ducem provocarea si mai departe - modele disponibile cu latimea de pana la 3,20 m!

 

Cu doua capete Epson, la rezolutia de productie obtineti o viteza excelenta. Si datorita picaturilor foarte fine, chiar si la aceasta rezolutie, lucrarile dvs. vor fi mai clare decat orice alta imprimanta de format mare ce utilizeaza capete Xaar, Konica Minolta, Seiko, Hitachi sau Spectra. Din acest puct de vedere Epson este imbatabil.

 

Flexibilitate

 

Imprimantele de format mare din seria Photomaster accepta mai multe tipuri de cerneala pe baza de ecosolvent sau pe baza de apa.

Este extrem de adaptabila. Va permite sa realizati atat lucrari de interior cat si lucrari de exterior.

Totusi, ramane tendinta de a utiliza cerneala tip eco-solvent pentru ca asigura o protectie excelenta tuturor tipurilor de lucrari.

 

Larga varietate de media

 

Este evident ca adaptibilitatea la cerneala determina obtinerea de rezultate impecabile, cu detalii fine, pentru toate tipurile de materiale de imprimare indiferent de domeniu.

Traditional, cea mai utilizata directie este realizarea de etichete de mici dimensiuni pe autocolant (sa nu uitam ca putem avea caractere de 0,9 mm inaltime perfect lizibile sau portrete de 1 cmp).

 

Nu e nevoie sa ne credeti pe cuvant. SOLICITATI MOSTRE DE PRINT.

 

Cerneala dedicata, dezvoltata special pentru capete Epson DX7

 

De peste 6 ani eforturile noastre de a avea solutii integrate cu tehnologie Epson inkjet piezoelectric incep sa dea roade.

Oferim cerneala cu nanoparticule, realizata dupa cele mai stricte norme din domeniu, in EUROPA nu in Africa sau China. GARANTAT nu va va infunda capetele pentru ca particulele utilizate SUNT DE 1000 DE ORI MAI MICI decat duzele capetelor dvs. de imprimare.

 

Mai mult, oferim profile de culoare adecvate pentru cerneala pentru ca lucrarile dvs. sa aiba culori reale, naturale si vii iar munca operatorului sa ramana in doar a alege rezolutia si viteza de lucru.

 

In plus, cerneala noastra va da garantia ca lucrarile dvs. vor rezista mai mult si in conditii perfecte in exterior fata de lucrarile concurentei.

 

Productivitate

 

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu capetele Epson DX4 sau Epson DX5, DX7 pare greu de crezut ca se pot obtine viteze mari pe o imprimanta de format mare ce utilizeaza aceste capete de imprimare.

Cu imprimanta de mari dimensiuni cu cerneala eco-solvent Photomaster 4 la 320 cm latime si doua capete de imprimare Epson, utilizand rezolutia de 720x360 dpi depasiti viteza de 18 mp/ora la 6 pasi (treceri)! Bannerele de campanie vor avea o calitate excelenta.

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website