COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTENOCAI NC-UV0906XIII - revolutionar - imprimare UV de la 13 mm inaltime si 2.440 dpi fotografic

Imprimanta industriala UV NOCAI NC-UV0609X - revolutionar - distanta de imprimare 13 mm si 2.400 dpi

 

 Jocul s-a schimbat! Inaltimea de imprimare nu mai este restrictiva atunci cand folositi imprimanta industriala plana UV NOCAI NC-UV0609XIII

 

Peste 200 de imprimante NOCAI produc de multi ani in Romania pentru utilizatori foarte importanti din toate industriile - aeronautica, automotive, feroviara, publicitate, semnalistica, militara, ospitalitate, sanatate, admisitratie, cercetare, cultura.

 

Va invitam la showroom-ul Compass sa testati calitatea de exceptie a imprimarii, practic fara concurenta la acest nivel de pret, inalta calitate a executiei echipamentului, software-ul usor de utilizat (oferit de liderul de piata din SUA - Scanvec Amiable SAi) si efectele speciale de imprimare cu embosare 3D, imprimare cu efecte de transparenta, imprimare spot automata fara prelucrari software ale imaginii - toate acestea de negasit la un loc la nici unul din echipamentele concurente.

Totul cu livrare, instalare, pregatire gratuita si doua revizii gratuite in perioada standard de garantie de 24 de luni. Care poate fi prelungita la 36 de luni.

Oferta fara rival pe piata imprimantelor UV.

Absolut fara concurenta ala acest nivel, indiferent de brand.

Nocai este lider in productia de imprimante UV mici, super avansate tehnologic. Functioneaza in 3 fabrici de peste 14 ani (www.gznuocai.com).

 

Nocai NC-UV0609XIII - high drop printing - imprimare de la inaltime foarte mare - 13 mm


Click pe imagine pentru a urmari prezentarea pe YouTube.

 

 

 

Bazat pe experienta noastra de 17 ani de distributie a imprimantelor plane (cea mai lunga experienta neintrerupta din Romania), o imprimanta UV de calitate va fi actuala 5 - 7 ani de la achizitie. Alegeti intelept.

 

 

Inca de la inceputuri, imprimarea UV s-a lovit de o limitare majora - distanta de imprimare trebuia sa fie de 1-2 mm iar aceasta inseamna imprimarea doar pe suprafete foarte plane.

 

 

 

Cu imprimantele plane UV din seria NOCAI NC-UV0609X, cu ajutorul tehnologiei proprietare de control al imaginii al producatorului NOCAI (https://www.gznuocai.com/), imprimarea se poate face acum de la inaltimi foarte mari, de pana la 13 milimetri, cu o rezolutie a imprimarii de pana la 2.400 dpi.

 

Se pot imprima orice materiale textile, metalice, lemoase, piatra, lemn, ceramica sau sticla, cu orice textura, fara restrangerile pe care le implica imprimarea cu celelalte tehnologii (Epson, Ricoh sau Konica Minolta) - distanta fata de materialul imprimat nu mai trebuie sa fie 1-2 milimetri.

 

Poate fi de pana la 13 mm inaltime!

De neatins pana acum de nici unul din competitorii dvs.
Detalii de pe pagina producatorului: https://www.gznuocai.com/product/detail/phone-case-uv-printing-machine-nc-uv0609xiii.html

 
Acum suprafetele pot fi neregulate, viteza mare si frecventa de tragere foarte ridicate si tehnologia proprietara Nocai permit o inaltime foarte mare de imprimare si va dau un avantaj major in fata competitiei dvs.
Fara pretratamente (cu exceptia metalului polisat, ceramicii sau sticlei), fara compozitii speciale ale materialelor, nu va mai rezumati doar la materialele clasice. Aderenta incredibila a cernelei face ca lucrarile dvs. sa aiba o rezistenta la radatia UV si zgariere greu de egalat in industrie.

 

Integreaza capetele de imprimare Xaar (Marea Britanie) cu o calitate de excelenta a finetei imprimarii ce reproduce culorile impecabil si ofera solutii incredibile in cazul portretelor datorita redarii veridice a infatisarii umane.

Zonele iluminate devin mai clare iar cele intunecate au un contrast mult mai puternic. Cu o imagine de calitate - adio culori terne!

 

Efectul este uimitor. Atrage imediat atentia si imbunatateste lucrarea prin valoarea adaugata.

 

 

 

 

 

Viteza foarte mare de lansare a picaturilor permite pentru prima data imprimarea pe suprafete neregulate

 

Inaltimea jetului de imprimare si traiectoria exacta a picaturii sunt pana la 13 mm si pot tipari pe suprafetele neregulate ale produselor.

Aceasta solutie revolutionara proprietara NOCAI rezolva problema imprimarii produselor cu adancituri sau deformari concave, convexe sau chiar valurite.

 

 

 

Tehnologie de prevenire a infundarii capetelor de infundare pentru o siguranta crescuta a exploatarii

 

O alta inovatie Nocai este mutarea zonei de spray a capetelor de imprimare departe de zona de parcare si intretinere, si nume in zona din stanga mesei, in partea stanga a imprimantei. Astfel si statia de parcare este mult mai curata si poate fi intretinuta mult mai usor de catre operator.

Cand echipamentul este in mod Asteptare (Stand-by) careta se va deplasa periodic in partea stanga si va trage cu toate duzele o ploaie fina de picaturi pentru a preveni uscarea duzelor si imbunatati umiditatea acestora asigurand un flux permanent de cerneala chiar si atunci cand nu lucrati.

Astfel in zilele in care nu imprimati este suficent sa lasati imprimanta alimentata iar tehnologia de prevenire va asigura permanent descarcari infinitezimale ale duzelor capetelor de imprimare.

 

 

Activand in zona industriala, premium, imprimata a fost conceputa si cu o functie de compensare a duzelor infundate pentru a prelungi durata de viata a capetelor de imprimare. Atunci cand anumite duze sunt distruse si nu mai pot fi curate, functia de compensare a duzelor poate fiactivata pentru a asigura productia in asemenea situatii.

 

 

 

Imprimare cu efecte speciale - imprimare cu embosare 3D, imprimare optionala cu lac selectiv (varnish), imprimare cu efecte de transparenta sau imprimare vitralii

 

Seria de imprimante UV NOCAI NC-UV0609X este diponibila in doua echipari - cu 2 sau cu 3 capete de imprimare.

Imprimanta industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0609XIII vine echipata cu trei capete de imprimare (culori - CMYK, Alb si Lac selectiv transparent). Acestea imprima in acelasi timp producand efecte de embosare 3D si straturi suprapuse transparente inclusiv efecte uimitoare care cuprind zone mate sau lucioase.

 

 

 

Utilizeaza cerneala de inalta performanta pentru a crea aplicatii pline de culoare

 

Este vorba despre o cerneala UV, prietenoasa cu mediul cu o excelenta dezvoltare a culorilor si cu o buna reproducere a acuratetei acestora.

Dupa ce este polimerizata de catre radiatia ultravioleta, va produce culori superbe si o aderenta extrem de puternica.

In functiile de aplicatiile dvs. si de materialele si obiectele pe care le doriti imprimate, sunt disponibile cerneluri rigide, semi-rigide sau flexibile.

 

 

 


 

  

Detalii echipamente

 
 


 

 

 Dezvoltati-va afacerea fara a fi nevoie sa va deplasati.

 

 


Se pot imprima orice materiale textile, metalice, lemoase, piatra, lemn, ceramica sau sticla, cu orice textura, fara restrangerile pe care le implica imprimarea cu celelalte tehnologii (Epson, Ricoh Sau Konica Minolta) - distanta fata de materialul imprimat nu mai trebuie sa fie 1-2 milimetri.
Acum suprafetele pot fi neregulate, viteza mare si frecventa de tragere mult mai ridicate permit o inaltime mai mare de imprimare si va dau un avantaj major in fata competitiei dvs.

 
 

 


Prezentari video YouTube - cautati dupa Nocai NC-UV0609XIII

 

 

Imprimanta digitala direct pe obiecte Nocai NC-UV0609XIII - prezentare


Click pe imagine pentru filmul de prezentare de pe YouTube.

 

 

Imprimanta plana Nocai NC-UV0609XIII - prezentare 2


Click pe imagine pentru filmul de prezentare de pe YouTube.

 

 

Imprimanta digitala direct pe obiecte Nocai NC-UV0609XIII sau Nocai NC-UV0609PEIII - de care ai nevoie?


Click pe imagine pentru filmul de prezentare de pe YouTube.

 

 

 

Imprimanta plana Nocai NC-UV0609XIII - aplicatii speciale


Click pe imagine pentru filmul de prezentare de pe YouTube.

 

Imprimanta plana Nocai NC-UV0609XIII - pentru industrii diverse


Click pe imagine pentru filmul de prezentare de pe YouTube.

 

 

Ce imprimanta digitala direct pe obiecte poti alege pentru aplicatia ta: Nocai NC-UV0609XIII sau Nocai NC-UV0609PEIII sau Nocai NC-UV0609MAX


Click pe imagine pentru filmul de prezentare de pe YouTube.

 

 

Imprimanta digitala direct pe obiecte Nocai NC-UV0609XIII - NOCAI - compania


Click pe imagine pentru filmul de prezentare de pe YouTube.

 

 

 


 

Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0609XII  - 34.790 euro fara TVA

* 2 capete de imprimare XAAR 1201 (imprimare cu 2 canale x CMYK + 8 canale Alb)

 

 

Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0609XIII  - 36.990 euro fara TVA

* 3 capete de imprimare XAAR 1201 (imprimare cu 2 canale x CMYK + 8 canale Alb + 8 canale Lac selectiv)

 

 

Garantie 24 de luni pentru defecte de fabricatie ale partilor electronice si mecanice cu exceptia consumabilelor. Garantie 3 ani la cerere.

Garantie 12 luni capete de imprimare (in conditiile specificate de catre Compass). 

 

Beneficiati in oferta standard si de livrare, instalare, training precum si de doua revizii gratuite.

 

 


In oferta pentru contractele achitate pana pe 30 aprilie la doar:

1. Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0609XII  - 20.990 euro fara TVA

* 2 capete de imprimare XAAR 1201 (2.400 dpi, 13 mm distanta de imprimare, imprimare cu 2 canale x CMYK + 8 canale Alb, masa de 600x900 mm)

 

 

2. Imprimanta digitala industriala plana UV direct pe obiecte NOCAI NC-UV0609XIII  - 22.995 euro fara TVA

* 3 capete de imprimare XAAR 1201 (2.400 dpi, 13 mm distanta de imprimare, imprimare cu 2 canale x CMYK + 8 canale Alb + 8 canale Lac selectiv, masa de 600x900 mm)

 

Sistem motorizat de imprimare obiecte cilindrice si tronconice - 695 euro fara TVA

 


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare, preturile se majoreaza cu 5%.

Livrare in 5 - 55 de zile in functie de stocul intern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website