COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTEHiJet UV 6145-6C solutia de BIROU - imprimanta INDUSTRIALA digitala plana cu LED UV si ALB - putin de citit - COMPARATIE UV de pe piata

HiJet LED UV - solutii industriale pentru birouri

 

 

HiJet NOCAI A2 NC-UV0604 LED UV - a patra generatie de imprimanta plana LED UV de birou - industrial grade


 

Cea mai mica picatura disponibila in industrie (1,8 picolitri - de minim 2-3 ori mai mica fata de cea mai titrata concurenta), corp la cea mai inalta calitate (prelucrare laser CNC, indoire abkant CNC, sudura robotizata), componente electronice exclusiv japoneze, cea mai noua tehnologie de imprimare, cea mai complexa masina a momentului.

 

Cei mai buni  - de departe. Premii de inovatie la FESPA-EURASIA Istanbul, APPP EXPO Shanghai 2018, 2019.

Click pe imagine pentru detalii.

 

Garantie pana la 3 ani de zile. Afla mai multe.

 

Atunci cand ne referim la imprimarea digitala directa pe obiecte avem in minte imprimarea de obiecte cat mai variate, cat mai mari, indiferent de culoare.

Industria a evoluat mult in ultimii 16 ani asa ca acest tip de imprimare a devenit sinonim cu imprimarea UV.

 

Imprimarea UV reprezinta o imprimare digtala direct pe obiecte folosind o cerneala cu uscare instantanee sub actiunea luminii ultraviolete.

Sau mai precis este procesul de fotopolimerizare care foloseste energia radiatiei UV pentru a schimba un lichid intr-un solid. Dupa absorbirea energiei UV, fotoinitiatorul produce radicali liberi care initiaza reticularea cu lianti (monomeri si oligimeri), intr-o reactie de polimerizare pentru a trata sau solidifica cerneala.

 

De ce?

* Cea mai mica picatura disponibila in imprimarea UV (1,8 picolitri - de 2-3 ori mai mica raportata la concurenta). Picatura mica disponibila la orice rezolutie ceea ce permite realizarea celor mai fine detalii sau caractere - indisponibil concurentei. Iar imprimare calitativ superioara si la rezolutie mai mica (720x720 dpi) inseamna viteza dubla.

* Cea mai MARE masa de lucru (610x450 mm - cu 10% mai mare fata de A2 sau, daca preferati cu 40% mai mare fata de cea mai mare imprimanta concurenta din segment ), cu doar jumatate din investitia necesara pentru un Roland.  Peste 8 efecte speciale care NU pot fi regasite la competitie, imprimare pana la 8 treceri de alb intr-o singura imprimare rezultand lucrari de peste 800 microni! Pur si simplu fara concurenta.

* Cea mai noua tehnologie integrata. Capete de 3 ori mai ieftine decat vechile DX5 sau DX7. Fie ca vorbim despre ultimele capete de imprimare PrecisionCore de la Epson, de vacuumul prezent sub grinda de rulare care extrage vaporii de cerneala eliberati in tipul imprimarii sau de vacuumul integrat in careta care face acelasi lucru cu vaporii de alb, de masa din aluminiu eloxat cu tratament cu nano particule care se curata instantaneu, de zona de purjare mutata in stanga imprimantei ce pastreaza careta mult mai curata, panoul de control modern plasat ergonomic si nu numai - toate aceste inovatii usureaza imprimarea, curatirea, intretinerea si cresc viteza de lucru.

* Calitate japoneza a executiei componentelor, design european - de neatins pentru nici o imprimanta chinezeasca (toate elementele sunt realizate in fabrica in care se produc imprimantele japoneze lider de piata). Nici un compromis -  taiere laser, formatare cu abkant CNC, sudura robotizata!

* Software RIP Photoprint SAi - lider mondial al pietei (65%). dar si posibilitatea de a lucra cu alte software-uri de profil, mult mai scumpe. Nimic nu e mai usor si mai simplu.  Profile de culoare, estimari de cost si toate elementele de ultima ora existente in imprimarea UV la aceasta ora.

 

 

* Investitie mica, cerere din partea pietei. Cu o investitie accesibila acum fiecarui copy-shop imprimarea UV a devenit o afacere in crestere datorita cererii de personalizare de obiecte, de nevoie de imprimari industriale (carcase de echipamente, de ex.), de obiecte de cult si de arta, etc.

* Costuri de productie mici. Tehnologia Epson permite obtinerea de consumuri foarte mici si, implicit de costuri reduse de exploatare (pentru HiJet costul de full-color embosat este de 1,25 euro/mp).

* Capabilitate de full-color si de imprimare in oricate exemplare fara matrita. Imprimarile traditionale prin serigrafie si tampografie nu sunt eficiente la acest nivel de afacere. Cerererile de sute sau mii de obiecte identice sunt rare iar costul matritelor sau sitelor ridica mult pretul. In plus, prin serigrafie sau tampografie nu poti imprima decat spot color (culoare plina, fara nuante sau treceri). Digital imprimi tot ce suporta ecranul.

* Usurinta in exploatare. Hardware. Software. Aici conteaza mult producatorul, solutia hardware aleasa, cat de precisa si de fiabila este masina, solutia software, partenerul pentru software-ul de RIP (aici in afara jucatorilor mari, nu exista solutii, sunt doar surogate care ofera o imprimare color, ce culoare iese - ramane un mister de fiecare data). Ce lampi foloseste, cu ce lungime de unda si pentru care cerneala?

* Efecte speciale. Ca in orice industrie, noul vinde asa ca este esential ca imprimanta LED UV pe care o alegi sa faca mult din ceea ce fac imprimantele care costa de la zeci de mii in sus. Este optimizata pentru imprimare backlit (iluminare din spate), poate imprima texturat (in functie de culori - la nivelul acest de pret nu am intalnit decat HiJet), poate imprima cu picatura mica, are profile de culoare, poate imprima in relief pentru braille, face descompunere automata pe suprafete (tiles), se poate regla nivelul de cerneala, de saturatie, de luminozitate, etc. Imprima cu alb si culoare in acelasi timp? Are functie overprint sau white flood?

* Accesorii si optionale. Au lampa UV de ultima generatie cu racire cu aer cu REGLAREA puterii? Au masa cu vacuum (nici un material subtire nu poate fi imprimat UV fara sa se curbeze, chiar si plexiglas de 2 mm) si pompa de vacuum silentioasa? Au sistem de imprimare obiecte cilindrice? Au senzor de inaltime? Au protectie mecanica a caplui de imprimare? Au sistem de recirculare si amestec cerneala alba? Au sistem de avertizare golire rezervoare? Au alimentare continua?

* Experienta, intretinere, garantie. Cu cat mai mari, cu atat mai bine. De exemplu Compass a fost prima companie care a introdus in Romania in 2005 primele imprimante plane Kimoto (tot tehnologie Epson). Mimaki a aparut peste cativa ani, Roland in 2014, Mutoh in 2015, Nuocai 2011, Microtec-Apex 2015, pentru restul de China care nu este de gasit la nici o expozitie internationala nu ma pronunt.  Service-ul este important.

Este esential sa lucrezi cu un distribuitor. Daca nu ai o legatura stransa cu producatorul nu vei mai avea acces la piese de schimb. Pentru noi masinariile astea pot parea scumpe  dar ele sunt ieftine pentru restul tarilor si se schimba, ca orice tehnologie de varf, foarte des. Cum la noi asteptarea de folosire a unei masini este 5-7 ani, ce spuneam mai sus are sens.

* Costuri dupa cumparare. Se intretine usor, se intretine automat, cata cerneala consuma pentru o mentine functionala? Se usuca daca nu o folosesc? Da. Indiferent ce iti doresti sa auzi, raspunsul este DA. Daca nu respecti minimul de bun simt tehnic si nu faci cele cateva lucruri care trebuie facute (sa o lasi in priza de exemplu), la un moment dat vor fi anumite duze care se vor infunda. Indiferent de model sau producator.

Imprimantele industriale se intretin usor fiind user-friendly iar capetele piezo-electrice Epson industrial tin foarte multe trageri (undeva la 10.000 de metri patrati). Este foarte important cat costa un cap de imprimare si, mai ales, daca am posibilitatea sa schimb canalele de culoare intre ele la un moment dat daca am nevoie.

 


Click pe imagine pentru detalii.

  

Jucatori pe piata prezenti inca din 2019. Dimensiuni de BIROU. Reprezentati in Romania.

 

Japonia

Mimaki UJF 3042/3042 MkII DX4 (masa 300 x 420 mm), h 30/153 mm, g 5 kg/8 kg

Mimaki UJF 6042 MkII (masa 610 x 420 mm), h 153 mm, g 8 kg (viteza de imprimare foarte mare - 2,63 mp/ora max.)

Mimaki UJF-7151 plus (masa 510 x 710 mm), h 153 mm, g 10 kg

Cea mai rapida imprimanta de brand de format mare, cu 6 capete intercalate imprima pana la 4,21 mp/ora.

Roland Versa UV LEF-12. LEF-20 DX4 (masa 310 x 335 mm / 360 x 538 mm), h 100mm, g 5 kg

Mutoh 426UF DX5 (masa 483x329 mm), h 70 mm, g 4 kg

USA

Direct Color System 1024UVMVP15/6/4 DX5, (masa 254 x 610 mm), h 381/152/102 mm, g 4,5 kg

Direct Color System 1024UVMVP2/HS6 DX5, (masa 254 x 457 mm), h 51/152, g 4,5 kg

China

Apex/Microtec UV 4060 1xDX5, (masa 600 x 400 mm), h 140 mm, g 5 kg

Apex/Microtec UV 6090 1xDX5, (masa 600 x 900 mm), h 140 mm, g 5 kg

Bulgaria

Artjet LED UV 3555 1x DX8II, (masa 350 x 550 mm), h 150 mm, g 9 kg

China/Romania

Hijet Nuocai 6004 DX5 (masa 600 x 400 mm), h 140-500 mm optional, g 20 kg

Hijet Nuocai 6040-6C DX8 (masa 600 x 400 mm), h 140-500 mm optional, g 20 kg

Hijet Nuocai 6090 DX5 (masa 600 x 900 mm), h 140-500 mm optional, g 30 kg

Hijet Nuocai 6090-6C DX8 (masa 600 x 400 mm), h 140-500 mm optional, g 30 kg

 

Aveti de unde alege.

 

 

Hijet LED UV NOCAI 0604

 

HiJet LED UV NOCAI 0604 este o imprimanta digitala direct pe obiecte, realizata pentru lucru in regim industrial, adoptand cel mai bun design de imprimanta UV dar intr-un format compact, putand fi amplasata in orice birou. Am contribuit activ la dezvoltarea acestor imprimante din 2010 iar Nuocai (www.gznuocai.com) s-a dovedit un partener de productie foarte dedicat dezvoltarii si implementarii noi imprimari UV.

Extrem de accesibila, va permite sa imprimati oobiecte promotionale, trofee, apartura electronica, componente, semnalistica de semnalizare, directionale, decoratiuni interioare, carti de joc, agende, obiecte de scris, rame de fotografii, suporturi diverse, print&cut, obiecte de arta, obiecte de cult, imprimari in relief, imprimari pentru persoane cu dizabilitati de vedere, carti de vizita pe orice suport transparent sau metalic, medalii, carduri, carduri de identificare, calendare, medalioane, bijuterii, momeala pentru peste, medalioane pentru identificare animale de casa, etichete diverse, inclusiv pentru bagaje, carcase de telefon, telefoane, laptopuri si alte gadgeturi, ecusoane, faimoasele mingii de golf, sticle, bidoane de apa sau alete lichide, aplicatii industriale, pahare, cani, gresie, folie de diverse compozitii, placaj si laminate, piatra, metal, sticla, plexiglas, hartie, carton, capace si cutii, ambalaje si inca mai putem adauga.

 

Cea mai mare suprafata foarte de lucru raportata la concurenta (610 x 450 mm).

 

Cea mai mare inaltime de imprimare din clasa sa - 180 mm (se pot imprima si obiecte inalte).

 

Imprimare in CMYK si alb.

 

Bidoane de cerneala de 1000 ml/culoare.

 

Sistem de recirculare cerneala alba. Sistem amestec cerneala alba in rezervoare. Senzori de prezenta cerneala. Avertizare luminoasa si sonora terminare cerneala.

 

Viteza mare de lucru prin imprimare simultana de alb si culoare.

 

Cost mic de folosire pentru varianta Nocai NC-UV0604 datorita costului redus al noului cap de imprimare Epson piezoelectric industrial (6 canale x 270 duze = 1.440 duze).

 

Protectie impotriva prafului datorita constructiei in cabinet inchis.

Masa de lucru din aluminiu eloxat tratata cu nano particule pentru curatire extrem de usoara.

Zona de vacuum transversala, pozitionata pe toata lungimea portalului, pentru extragerea vaporilor de cerneala in timpul imprimarii (reduce substantial murdarirea ansamblului careta-cap de imprimare dar si cea a grinzii, caii de rulare, curelei si rasterului).

Vacuum integrat in careta pentru extracerea vaporilor de cerneala alba in timpul imprimarii.

 

Software RIP profesional sofisticat de la Scanvec Amiable (SAi) - Photoprint (lider mondial) cu cea mai larga paleta de aplicatii disponibile, la fel ca si concurentii sai de marca.

 

Imprimare in relief sau in relief in functie de culoare - facilitate UNICA, fara nimic similar din partea concurentei - 6 efecte speciale (transparenta, embosare, embosare negativa).

 

AVANTAJE

* Garantie de pana la 3 ani. Pachet service extrem de accesibil. Poti sa te concentrezi pe ce ai de facut pentru clientii tai.

* Motoare AC servo, ghidaje si patine THK, electronica de putere Schneider, placi de comanda Japonia (CNC si Epson), corp integral metalic, masa din aluminiu cu reglaje multiple si suprafata de 600 x 400 mm (mult mai mare decat majoritatea concurentei) si o inaltime de lucru de 180 mm.

* Masa cu vacuum garantat plana din aluminiu rectificat cu tratamente de nano particule integrata. Se curata extrem de usor.

* Componente premium pe care concurenta directa pur si simplu nu le are.

* Viteza foarte mare de imprimare garantata. Nocai NC-UV0604 este probabil cea mai rapida imprimanta din clasa sa avand pozibilitatea sa lanseze particulele de cerneala individuale cu pana la 46KHz. viteza intre 0.477mp/h - 2.93mp/h.

* Investitie initiala foarte mica.

* Software RIP profesional extrem de performant FlexiPRINT Mini UV Nocai Cloud Edition 19 de la Scanvec Amiable (SAi http://www.thinksai.com/british-print-and-cut-software). Un software utilizat si de toti competitorii de marca. Cel mai complet, complex si usor de utilizat. Fara concurenta la acest nivel de pret.

* Foarte versatile. Compatibile cu gama foarte larga de materiale. Alegerea cernelii si a lungimii de unda a lampii este esentiala. Picaturile de cerneala UV (fabricatie Japonia) se usuca instantaneu sub actiunea luminii UV dupa ce aterizeaza pe suprafata materialului aproape fara sa mai aiba sa reactioneze sau sa fie absorbite de catre material.

Acest lucru elimina practic orice problema de compatibilitate intre cerneala si material ceea ce face ca cerneala noastra sa fie compatibila cu o gama foarte larga de materiale tratate sau nu.

Desi anumite materiale pot necesita tratare prealabila, cele mai multe nu au nevoie de asa ceva si pot fi imprimate foarte usor fara o pregatire prealabila.

* Usor de intretinut. Cerneala UV nu se usuca in capul de imprimare (decat daca imprimam ceva care reflecta lumina catre capul de imprimare, dar acest lucru este interzis). Cerneala UV nu contine solvent care sa se evapore in timpul fazei de intarire. Cerneala UV este o cerneala lichida care NU se evapora ci se solidifica foarte rapid (aprox. 0,02 secunde) dupa ce este expusa la o sursa puternica de lumina UV.

* Eficient. La imprimarea cu cerneala japoneza, nici un material nu este indepartat sau evaporat ceea inseamna ca aproape 100% din volumul de cerneala care este imprimat este utilizat pentru a forma culoarea. Acest lucru garanteaza imagini foarte vibrante la rezolutii inalte.

* Prietenos cu mediul. Cerneala UV devine 100% solida si nu elibereaza VOC periculosi (compusi organici volatili). Mirosul este aproape inexistent.

* Lucrari definitivate rapid. Cerneala UV se usuca instantaneu ceea ce inseamna ca produsul dvs. este gata de ambalat/livrat imediat dupa imprimare fara a mai pierde timp sa uscati cerneala.

* Durabilitate. Cerneala UV este mult mai rezistenta la zgarieturi, uzura sau expunere la soare decat toate celelalte tipuri cerneluri de pe piata. Rezistenta la zgariere este incomparabil mai buna decat cerneala ecosolvent de exemplu.

* Rezistenta la mediu. Cerneala UV este rezistenta la apa si nu este nevoie sa fie laminata pentru a fi folosita in exterior.

* Durata mare de viata a lampii LED UV. Lampa LED UV are durata de viata estimata de pana la 20000 de ore comparativ cu 2000 de ore ale lampii UV cu mercur. Consumul este de 10-20 de ori mai mic decat in cazul lampilor cu mercur. Nu se degaja ozon in timpul imprimarii cu lampi LED UV. Racirea cu apa a lampii LED este foarte importanta si deasemnea posibilitatea reglarii alimentarii acesteia, ca in cazul Nocai NV-UV0604.

* Costuri mici cu capetele de imprimare. Inevitabil, fiind consumabille, capetele de imprimare vor trebui inlocuite la un moment dat. Fiind vorba de capete Epson din gama industrial acestea pot fi utilizate peste 3 ani de lucru intens daca sunt intretinute corect. Chiar si asa, la un cost actual de doar 40% din valoarea unui Epson DX5, la aceleasi specificatii, capetele folosite pentru imprimanta flatbed Hijet LED UV Nocai NV-UV0604 fac afacerea dvs. mult mai profitabila.

* Cea mai productiva si cea mai accesibila masina disponibila pe piata care poate face fata cu brio oricaror proiecte personalizate pe care doriti sa le incepeti.

 

 

ACCESORII SI OPTIONALE

 

Sisteme de imprimare obiecte cilindrice (reglabil).

* Sistem de imprimare autonom motorizat pentru obiecte cilindrice - 750 euro fara TVA

 

Masa suport imprimanta.

* Masa suport pentru imprimanta (profil patrat OL 20 mm, PAL, cu polita) - 105 euro fara TVA

 

* Sabloane pentru imprimare in serie (pixuri, brichete, etc) - de la 35 euro fara TVA

 

Garantie prelungita pana la 36 de luni.

Garantia standard este de 12 luni. Aceasta poate fi prelungita la cerere si acopera defectele de fabricatie. In conditiile stabilite de Compass in manualul de utilizare si Certificatul de Garantie.

* Garantie prelungita la 24 de luni - 490 euro fara TVA

Poate fi accesata in termen de pana la 30 de zile de la instalare.

* Garantie premium prelungita la 24 de luni incluzand cap de imprimare - 790 euro fara TVA

* Garantie premium prelungita la 24 de luni incluzand set (2 buc.) capete de imprimare (doar pentru Hijet 6090-6C) - 1090 euro fara TVA

Poate fi accesata in termen de pana la 30 de zile de la instalare.

* Garantie prelungita de la 24 de luni la 36 de luni - 690 euro fara TVA

Poate fi accesata in termen de pana la 30 de zile de la instalare.

* Garantie premium prelungita de la 24 de luni la 36 de luni incluzand cap de imprimare - 990 euro fara TVA

* Garantie premium prelungita de la 24 de luni la 36 de luni set (2 buc.) capete de imprimare (doar pentru Hijet 6090-6C) - 1.190 euro fara TVA

Poate fi accesata in termen de pana la 30 de zile de la instalare.

 

 Click pe imaginea de mai sus pentru marire.

 

 

Imprimanta LED UV ultra-rapida Nocai NV-UV0604. Click pe imagine pentru detalii.


 

1. Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET NOCAI NC-UV0604 (Generatia 5) - 19.990 euro

 


 

Pentru comenzile pana in 30 aprilie pretul este doar:

1. NOU MODEL economic de imprimanta digitala plana cu alb LED UV NOCAi NC-UV0604 (>A2) - 12.490 euro* fara TVA

 (*fara KIT de instalare si instalare in valoare de 495 euro)

Include noul capac de protectie, noua masa din aluminiu cu vacuum si tratament cu nanoparticule, pregatire pentru imprimare pe cilindru la diametru mare cu sistem motorizat autonom, manere laterale pentru transport, NOUL cap Epson piezoelectric cu 6 canale de culoare, lampa UV de 136 W cu racire cu aer,  noile modele de cartuse cu motoare pentru agitarea cernelei albe, purjare si extragere automata cerneala in stand-by, software SAi Photoprint cu peste 8 efecte speciale si imprimare 3D

 

 

 


Nota. Preturile sunt valabile numai pentru plata integrala in avans. Livrare din stoc in 3-14 zile de la data confirmarii platii. Pentru plata unui avans de 50% si restul inainte de livrare preturile se majoreaza cu 5%.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website