COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante in rola outdoor / indoor de mari dimensiuniHiJet UV 6012 - imprimanta digitala plana cu LED UV si ALB

HIJET UV 6012 - imprimanta plana LED UV de format mediu cu imprimare cu ALB

 

HIJET UV 6012 - imprimanta plana LED UV de format mediu cu imprimare cu ALB

 

Marea majoritate a industriilor actuale necesita imprimarea diferitelor componente cu informatii sau imagini. Tehnologiile clasice sunt de multe ori depasite pentru marea majoritate a aplicatiilor fiind cunoscute limitarile serigrafiei sau tampografiei.

 

Imprimarea digitala directa cu cerneluri cu uscare (polimerizare) UV fara compuşi organici volatili (VOC) necesita doar ventilatie normala pentru spatii mici. Nemai fiind necesare spatiile mari si echipamentele sofisticate de filtrare, costurile de pornire ale unei asemenea afaceri sunt reduse substatial.

Reducerea consumului de energie datorata lampilor UV cu polimerizare la rece (80 - 100 W in loc de catva kilowati) precum si a volumului de aer ce trebuie incăazit/racit din incaperea de lucru are ca rezultat economii de energie substantiale.

 

COMPASS, cu o experienta de peste 8 ani in imprimarea digitala directa pe obiecte pe imprimante plane va ofera cea mai accesibila solutie pentru imprimari practic pe orice suport rigid de la plastic, metal sau sticla. Calitate fotografica maxim accesibila in industrie, imprimare cu substrat ALB, viteza ridicata de imprimare, fiabilitate si o masa foarte generoasa de lucru.

 

Imprimanta digitala plana direct pe obiecte cu cerneala cu polimerizare UV - HIJET UV 6012 este o solutie extrem de accesibila pentru orice atelier, indiferent de marimea accestuia.

In orice domeniu ati lucra, de la semnalistica la industria aeronautica, imprimarea digitala directa la rece cu cerneala cu polimerizare UV  va va permite sa realizati obiectul dorit la cea mai buna calitate, indiferent daca este vorba despre obiecte promotionale, tablouri, ceasuri, panouri de control sau etichete de produs.

 

 

 

Click pe imaginea de mai sus pentru marire.

 

Caracteristici principale ale imprimatelor plane LED UV cu ALB HIJET UV 6012 / 1015

 

* Suprafata efectiva de imprimare de mari dimensiuni: 600 mm x 1200 mm (A1*) sau 1000 mm x 1500 mm.

* Cap de imprimare drop-on-demand micro piezoelectric Epson Dx5, 1440 duze de imprimare.

* Rezolutie maxima 2880 dpi x 1440 dpi (selectabila de catre operator).

* Panou de control cu touch-screen, full color.

* Sistemul de control: control PLC, programabil si upgradabil.

* Interfete diverse: WiFi, USB 2.0 Full Speed, Ethernet (retea).

* Control automat al miscarii pe 4 directii.

* Sistem de detectie a inaltimii cu senzori cu infrarosu.

* UPS incorporat pentru lucru neintrerupt de caderile de tensiune.

* Lampa UV LED cu durata foarte mare de viata (10.000 ore).

* Sistem de amestecare continua a cernelei albe pentru reducerea precipitarii.

* Intretinere usoara: cutie separata cu acces facil pentru o mentenanta simpla.

* Ideale pentru productie de serie datorita cu vitezei ridicate de imprimare.

* Ideale pentru imprimarea pe o larga varietate de materiale.

 

 


 

Imprimanta digitala plana (digital flatbed printer) UV LED - HiJet UV 6012/1015 - brosura in romana

Click pe imagine pentru detalii.


 

 

Imprimantele plane LED UV HIJET 6012 pot imprima pe cele mai populare suprafete (lemn, metal, sticla, piele, piele ecologica, piatra, plastic, ceara sau diverse obiecte 3D).

 

Imprimantele plane LED UV HIJET 6012 deschid calea producatorilor mai mici catre imprimarea UV de inalta calitate la costuri de productie extrem de competitive.

Costul de achizitie mic in comparatie cu solutiile consacrate de dimensiuni mult mai mici, masa de lucru cu dimensiuni foarte generoase  si dimensiuni de imprimare efective de 600 mm x 1200 mm sau 1000 mm x 1600 mm, versatilitatea ridicata va permite si atelierelor mici sau firmelor cu volume medii de lucru sa realizeze lucrari calitative la fel ca detinatorii de echipamente extrem de scumpe.

Imprimantele plane LED UV HIJET 1016 (1224) au acum masa de lucru mult mai mare (pentru a putea cuprinde careta marita si portalul) dar suprafata efectiva de imprimare ramane aceeasi 1200 mm x 1600 mm.

 

Constructia metalica extrem de robusta reduce vibratiile si asigura o imprimare de calitate.

Latimea mare a mesei de lucru de 640 mm permite incarcarea placilor sau obiectelor foarte mari. Designul cu trecere al portalului face posibila imprimarea placilor de lungimi mari decat lungimea imprimantei, acestea putand fi imprimate pe lungimea de 1200 mm (lungimea maxima de imprimare) si apoi translatate.

Inaltimea obiectelor 3D ce pot fi imprimate nu ridica deasemenea probleme, imprimantele plane digitale LED UV HIJET 6012 putand face fara cu succes obiectelor de pana la 125 mm inaltime si cu o greutate de pana la 40 kg.

Masa de cristal groasa asigura o forte buna planeitate si, in acelasi timp poate fi foarte usor curatata.

 

Seria de imprimante plane (flatbed) UV HIJET ULTIMATE, cu un design inovator de ultima ora, are in plus masa cu vacuum si pregatire pentru 2 capete de imprimare. Cel de-al doilea cap de imprimare Epson DX5 este optional si permite executarea unei game mult mai largi de lucrari.

Aceasta serie, in cazul HIJET UV 6012 ULTIMATE are o masa in constructie deschisa pe 3 parti.

Poate imprima (folosind cel de-al doilea cap optional) 2xCMYK + 4 white sau 2xCMYK + 2white + 2varnis.

 

Panoul de control full color permite pozitionarea precisa a portalului deasupra mesei pe lungime si inaltime si lucrul cu obiecte din cele mai diverse.

 

Interfata WiFi (plus emitatorul oferit de catre COMPASS) va permite sa instalati imprimantele plane digitale LED UV HIJET 6012 pe orice calculator personal fara grija cablurilor si conexiunilor imprecise. Nu in ultimull rand, ofera libertate totala de miscare pentru lucrarile repetitive permitandu-va sa porniti imprimarea din orice colt al incaperii prin telecomanda integrata.

 

Interfata retea (Ethernet) permite transmiterea informatiei de imprimare virtual de oriunde din retea precum si transimiterea sigura de date cu mare capacitate de informatie inclusa (fisiere foarte mari pentru lucrari mari de calitate).

 

Ca si imprimantele industriale mult mai scumpe, imprimantele plane digitale LED UV HIJET 6012 includ sisteme de amestecare continua a cernelei albe ceea ce minimizeaza riscul de precipitat recunoscut al acestora.

Sistemul de alimentare continua cu cerneala cu rezervoare mari de 500 ml cu chip-uri resetabile permite economii importante.

 

Versatilitatea ridicata a imprimantele plane digitale LED UV HIJET 6012 si software-ul RIP incorporat va permit o larga varietate de configurari si tipuri de imprimare.

Cum marea majoritate a utiliizatorilor de imprimante UV imprima doar color, fara alb, folosind imprimantele plane digitale LED UV HIJET 6012 puteti imprima 2 x CMYK pentru imprimari la viteza dubla.

Pentru atelierele mici (si nu numai) care au nevoie sa isi gaseasca nise specifice si executa lucrari extrem de diverse, folosirea imprimantele plane digitale LED UV HIJET 6012 va permite sa imprimati cu CMYK + 4 x ALB, virtual pe orice substrat rigid, de orice culoare, cu culori vii, reale si vibrante, cu acoperire perfecta.

 

Senzori de detectare si avertizare pentru toate 3 axele.

Constructie inteligenta ce asigura o mentenanta simpla, cu acces larg la toate zonele.

 

 

 

APLICATII:

* Imprimare fotografica full color pe o larga varietate de substraturi:

- plastic, metal, sticla, ceara, lemn, piatra, piele, piele ecologica, film, autocoloant, etc.).

 

 


Specificatii tehnice imprimanta digitala directa plana UV LED HiJet 6012/1016:

 

 

Click pe imaginea de mai sus pentru marire.

 

 

 

 


Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 6012 - 20.850 euro

Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 6012 ULTIMATE* - 23.930 euro

*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire un cap de imprimare. Pentru cel de-al doilea cap de imprimare pretul se majoreaza cu 1290 euro.

 

Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1016A0 - 24.990 euro

Pret imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1016(1224) ULTIMATE* - 26.960 euro
*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire un cap de imprimare. Pentru cel de-al doilea cap de imprimare pretul se majoreaza cu 1290 euro.


 

 

Pentru comenzile din luna martie pretul este doar:

Imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 6012 - 17.990 euro

Imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 6012 ULTIMATE* - 19.990 euro

*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire un cap de imprimare. Pentru cel de-al doilea cap de imprimare pretul se majoreaza cu 1290 euro.

 

Imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1016A0 - 21.990 euro

Imprimanta digitala plana cu alb LED UV HIJET 1016(1224) ULTIMATE* - 23.990 euro

*pret pentru varianta cu masa cu vacuum si pregatire un cap de imprimare. Pentru cel de-al doilea cap de imprimare pretul se majoreaza cu 1290 euro.


Nota: Preturile nu includ TVA si sunt valabille numai pentru plata integrala in avans. Pentru plata unui avans de 50% si restul la livrare preturile se majoreaza cu 7,5%. Livrare din stoc. Pentru imprimantelle care nu se afla pe stoc perioada de livrare este de pana la 45 zile.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website