COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante indoor de mari dimensiuniPrintmaster 3 - noua imprimanta indoor la 1200 dpi

Printmaster 3 - generatia 3 de imprimante indoor de mari dimensiuni la 1200 dpi

Printmaster 3 - generatia 3 de imprimante indoor de mari dimensiuni la 1200 dpi

 

Compass - experienta de 6 ani in imprimantele de mari dimensiuni de interior

 

Compass, agent exclusiv LECAI in Romania, va prezinta noua generatie de imprimante dezvoltate special pentru printuri de interior de inalta calitate cu cerneala IQ Pigment sau IQ Dye.

Nou tip de capete de imprimare, cu 416 duze asezate in linie dubla, UNIC pe piata, rezista acum mai mult decat oricare alt tip de cap de imprimare inkjet ceea ce scade dramatic costurile de imprimare.

Suntem SINGURA companie din Romania care am introdus acest model de peste 8 luni si il imbunatatim continuu.

 

 

Picaturi cu dimensiunea de 9 picolitri. De 4 ori mai mici decat in cazul imprimantelor Encad 750 care au dimensiunea picaturii de cerneala de 35 de picolitri.

Nou produs obtinut cu tehnologie proprietara LECAI, cartusele cu doua randuri de duze asigura atat viteza cat si precizie. Circuit de protectie unic ce asigura o viata mult mai lunga decat cea a cartuselor inkjet obisnuite. Printeaza fara intreruperi gratie suprafetei metalice a duzelor ce ingreuneaza formarea de picaturi la suprafata acestora.

Veti gasi deasemenea foarte convenabile si capacele speciale din silicagel ce va vor proteja mainile de cerneala. Fiecare cartus vine impreuna cu acul de legatura ceea ce impriedica 100% scurgerile de aer sau cerneala.

Ambalajul antistatic vacuumat asigura pastrarea in conditii optime a circuitelor pe durata pastrarii sau transportului cartusului imprimantei de interior  de mari dimensiuni Printmaster 3 cu cerneala pigment sau be baza de apa.

 

Nou design imbunatatit, noile capete de imprimare cu 416 de duze, doua servomotoare - lucru rapid si silentios.

Nici o alta imprimanta de mari dimeniuni indoor de pe piata de la nivelul acesta de pret nu include servomotoare pentru miscarea caretei si a mediei de imprimare. Acestea asigura o miscare lina, precisa si foarte silentioasa.

In comparatie cu Encad 750, miscarea caretei Printmaster 3 de abia se aude. Miscare lina inseamna precizie maxima in lansarea picaturilor de cerneala care, gratie tehnologiei IMT (Inteliget Masking Technology), vor ajunge exact in locul dorit si vor asigura imprimari impecabile.

 

 

 

Singura imprimanta de indoor de pe piata ce integreza imprimarea in valuri (wave printing) ceea ce elimina cu succes linille enervante de conectare (bandingul) ce apar daca imprimanta nu este perfect calibrata sau instabile.

 

Costuri de cerneala sub 0,15 euro/mp. Cerneala IQ dye sau IQ Pigment.

 

 


 

Pret Printmaster 3 (powered by LECAI) - 3.544 euro

 


 

In oferta, in luna iulie :

Pret Printmaster 3 (powered by LECAI) 4 culori -  euro

 

Pret Printmaster 3 (powered by LECAI) 6 culori -  euro


Nota: Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata integrala in avans.


 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website