COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante indoor de mari dimensiuniPrintmaster 2 - imprimanta de format mare de interior cu rezolutie de 1200 dpi

Bazate pe tehnologia Encad/Kodak, imprimantele Printmaster 2 permit realizarea de lucrari perfecte de tip CAD-CAM sau de prelucrare de imagini la rezolutie fotografica.

Calitate accesibila - rezolutie fotografica, viteza foto de 10 mp pe ora si control strict al costurilor

  PRINTMASTER 2 - rezolutie fotografica si viteza de exceptie   

 Noua dimensiune a performantei.

Imprimante de mari dimensiuni (large format indoor printers), de interior, de calitate fotografica ce folosesc cerneala pe baza de apa (cerneala tip dye-ink sau pigment). Rezolutie mare (1200 dpi), viteza foarte mare (pana la 20 mp/ora), culori vibrante si acuratete, fara miros si zgomot.

 

 

Afacerea dumneavoastra de print de mari dimensiuni are nevoie de acuratete, viteza si costuri reduse. Printmaster 2 vi le ofera.

 

Fotografii macro reale de mare rezolutie (atentie: fisier de 2,9 Mb).

 

 

Ridicati-va afacerea la un alt nivel folosind o imprimanta revolutionara cu o tehnologie inovatoare ce va permite un volum mult mai mare de lucru, flexibilitatea si profitabilitatea de care aveti nevoie. Printmaster 2 a fost creat sa va ofere aceste lucruri.

Cele mai multe lucrari solicitate in acest moment se adreseaza preponderent imprimantelor de interior de mari dimensiuni si de mare rezolutie.

 

Capetele de imprimare utilizate de aceasta imprimanta de mare viteza au un design avansat utilizand 640 de duze pe culoare iar impreuna cu careta monobloc va ofera siguranta in exploatare si imagini de o calitate exceptionala.

 

Toate acestea combinate cu o viteza de referinta in industria de profil fac din Printmaster 2 o imprimanta de top pentru productia grafica.

Nu veti gasi o imprimanta de interior de mari dimensiuni, cu cerneala pe baza de apa, care sa va ofere rezultate superioare la acest pret de achizitie si cu aceleasi costuri reduse de productie.

 Fotografii macro reale de mare rezolutie (atentie: fisier de 4,6 Mb).

 

Alimentarea continua cu rezervoare de mare capacitate asigura un volum foarte mare de lucru pentru capete, fara teama de a ramane fara cerneala in mijlocul unei lucrari de importanta maxima, protejand in acelasi timp capetele de imprimare. Nu in ultimul rand constructia robusta, cu piese gandite pentru a fi curatate sau inlocuite usor si rapid la nevoie, costurile foarte reduse de intretinere, siguranta in exploatare, va dau posibilitatea sa va concentrati si asupra altor operatiuni in timp ce imprimati.

 

Ideea noastra despre productivitate este simpla. Va oferim o viteza mai mare, fiabilitate sporita, usurinta in exploatare si imagini de calitate intr-o singura imprimanta mare de interior cu cerneala pe baza de apa - Printmaster 2. 

 

 


 

Detii controlul cu Printmaster 2.

* Productie la rezolutie superioara (rezultate fotografice de la 30 de cm) la costuri foarte mici si investitie extrem de rezonabila, rezultate ce pot fi obtinute numai pe aceasta imprimanta de interior de mari dimensiuni (large format indoor inkjet printer).

* Productivitate crescuta prin volumul mare de imprimare (20,4 mp/ora in modul High Speed), software-ul inteligent de control si timpul rapid de uscare.

* Ofera flexibilitate superioara fiind compatibila cu o larga varietate de materiale.

* Calitate exceptionala a imprimarii.

* Latime foarte mare de lucru - 1,60 m. Unul din atuurile principale ale imprimantelor de mari dimensiuni de interior este latimea mare de lucru ce va permite sa realizati lucrari excelente pe toata gama de materiale existente in industrie fara a fi restrictionati de dimensiunile acestora.

* Profitabilitate ridicata prin utilizarea cernelurilor low-cost IQ Dye sau IQ Pigment.

* Fara nici un miros. Imprimantele de interior de mari dimensiuni cu cerneala pe paza de apa (IQ Dye sau pigment) va ofera un mediu de lucru curat si lipsit de orice miros. Spre deosebire de imprimantele de mari dimensiuni ce folosesc cerneala tip eco-solvent, imprimantele large format de interior pot realiza productii de sute de metri patrati pe zi chiar intr-o incapere obisnuita de birou fara ventilatie superioara pentru ce cernelurile folosite nu au absolut nici un miros.

* Culori vibrante si pline de stralucire. Este bine stiut faptul ca folosind cerneala pe baza de apa (dye-ink sau pigment), culorile obtinute cu imprimanta dvs. de mari dimensiuni sunt mult mai vii si acopera un spectru mult mai larg in comparatie cu oricare din imprimantele de format mare ce utilizeaza cerneala de tip solvent sau eco-solvent.


 

Clientul tau are nevoi speciale si diferite de fiecare data.

 

Viteza variabila de imprimare a imprimantelor de mare rezolutie si de mari dimensiuni Printmaster 2 va permite sa va adaptati cerintelor fiecarei lucrari in parte producand optim la cea mai buna calitate. Modurile de lucru in regim fotografic de inalta calitate (high quality photo) sunt ideale pentru aplicatiile fotografice iar modurile de lucru pe viteza foarte mare sau productivitate va permit sa executati foarte rapid orice lucrari de semnalistica care nu sunt la fel de pretentioase. Intelligent Mask Technology - tehnologia patentata de management al asezarii picaturii la viteza mare optimizeaza gama de culori, densitatea si stralucirea fara a compromite viteza foarte mare de immprimare.

 

Abilitatea de a accepta o larga varietate de media, de diferirte grosimi, face din Printmaster 2 imprimanta indicata pentru materialele dvs. preferate. Utilizata impreuna cu media premium pusa la dispozitie de Compass realizeaza lucrari avand nu numai o rezistenta imbunatatita dar si rapide, garantate si durabile.

Este posibila imprimarea atat cu cerneluri IQ Dye (tip dye ink) dar si IQ Pigment (cerneluri premium cu nanoparticule) ceea ce face ca Printmaster 2 sa fie solutia optima si cu costuri extrem de reduse pentru printuri de interior in culori vibrante dar si pentru lucrari de exterior cu durabilitate mare. Este imprimanta de interior cu rezolutie fotografica ce va ofera cea mai buna combinatie de calitate si cost.

Piata actuala cere o mai mare adaptibilitate. Printmaster 2 va ofera acest atu.

 


Una peste alta, merita?

 

Inalta rezolutie si viteza foarte mare de lucru, productivitate si adaptibilitate. Sunt suficiente? Nu.
 

Printmaster 2 va ofera in plus cel mai mic cost per print din industrie, la acest nivel de performanta. Garantat. Nici o alta imprimanta large format nu poate atinge un cost mai bun de productie. La calitate fotografica desigur. Daca executam lucrari CAD/CAM (planse de arhitectura sau desen tehnic, de exemplu) consumul este intradevar atat de mic incat devine practic necuantificabil pe metrul patrat imprimat.
 

Cheia succesului este controlul absolut al costurilor, care trebuie mentinut jos. Folosind cernelurile IQ Dye sau IQ Pigment acest lucru devine posibil.

 

Dezvoltate special pentru Printmaster 2, cernelurile cu nanoparticule (fie ele IQ Dye fie IQ Pigment) va vor oferi un incredibil de mic cost per litru dar si satisfactia unor lucrari uimitoare, cu culori vibrante si vii, rezistenta si o paleta nesfarsita de culori.

 

Cernelurile IQ Dye au fost create pentru o larga adaptibilitate la cele mai diverse tipuri de media fiind ideale pentru rezolutie fotografica sau display-uri de interior durabile multi ani. Cernelurile IQ Pigment ofera o gama infinita de culori mult mai vii, comparabila cu oricare alt produs high-end din industrie, si va da posibilitatea sa imprimati lucrari de indoor cu viata foarte lunga sau lucrari outdoor durabile cu buna rezistenta UV si rezistente la apa.

Consumul maxim (acoperire 100%, culoare 100%) este de 1,2 ml/culoare. Aceasta se traduce prin 0,25 euro / mp. Acum intelegi ca poti accepta orice lucrare, in orice conditii?

 

Una peste alta este reconfortant sa stii ca te poti baza pe un echipament fiabil care produce foarte rapid la inalta calitate si la un cost care iti permite sa accepti lucrari la orice nivel.

Niciodata nu poti sti cand asta iti este de folos.

 


Pentru a afla direct preturile tuturor modelelor, promotiile in derulare si modalitatile de plata dar si specificatiile tehnice ale acestora, este suficient sa accesati link-ul de mai jos.
Va sugeram sa luati aminte la dimensiunile externe ale masinilor pentru ca acestea sa se potriveasca in spatiile in care intentionati sa le instalati.


 

detalii: Calitate accesibila - rezolutie fotografica, viteza foto de 10 mp pe ora si control strict al costurilor

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website