COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeCutter-plotterCutter-plottere GRAPHTECCE7000 - taiere pe contur si tangentiala - noua serie cu eficienta si pret de exceptie

Graphtec CE7000 - noua serie de cutter-plottere cu taiere tangentiala si taiere pe contur - caracteristici si pret fara egal

 Graphtec CE7000 - noua serie de cutter-plottere cu taiere tangentiala si taiere pe contur - caracteristici si pret fara egal

 

 

Specificatii de baza imbunatatite si raport calitate – pret excelent. Daca vrei sa tai maniacal 15.000 de etichete intr-o singura zi.

 

Dispozitivul suporta o forta de taiere de exceptie 4,41 N (450 gf) care extinde posibilitatile de utilizare fiind eficient pentru aproape . 
Usor de folosit si excelent pentru sarcini a mediilor pe perioade lungi. ARMS 8.0 ajuta la imbunatatirea productivitatii de imprimare si taiere. 
Flux de lucru îmbunatatit, cu posibilitatea de acces offline, prin utilizarea memoriei USB si gestionarea datelor folosind codul de bare. 
Software-ul util sau standard ajută la îmbunatatirea eficientei operatiilor de taiere

ARMS8.0 ajuta la imbunatatirea productivitatii de imprimare si taiere.

 

Marimi disponibile.
Patru dimensiuni care sa corespunda tuturor cerintelor

 

 

PERFORMANTE IMBUNATATITE.

Forta maxima de 4.41 N (450 gf) si viteza maxima de taiere de 1000 mm/sec.

 

Cu o forta maxima de 4.41 N (450 gf) si viteza maxima de taiere de 1000 mm/sec. (1*), permite taierea unei varietati foarte largi de materiale cu productivitate maxima. (1* CE7000 130 / CE7000 160)

 

 

Performanta de taiere ii garanteaza acuratetea pentru lucrari de pana la 5 metri lungime (2*)

 

Suporturile media ajuta la stabilizarea alimentarii materialului din rola. Ajustand presiunea rolei presoare din mijlloc pe trei niveluri de presiune previne incretirea materialului.

Aditional, prin utilizarea unui cos pentru media optional, se poate pastra stabilitatea taierii lucrarilor de lungime mare, pastrarea curata a suportului si a materialului care prin firele de nisip colectate de pe podea pot zgaria masina, printul sau pot contamina componentele electronice.

 

Dintre toti producatorii de cutter-plottere, doar GCC si Suma garanteaza rezultatele taierilor pe lungimi de pana la 3 metri.
(2* - In cazul utilizatii cosului pentru media optional oferit de Graphtec si al pastrarii conditiilor si materialelor specificate de Graphtec).

 

 

Transmitere si citire de date prin intermediul unei memorii externe de tip USB fara a fi necesara conectarea la calculator

 

Cand datele de taiere create cu unul dintre programele Cutting Master 4 sau Graphtec Pro Studio / Plus sunt salvate in memoria flash USB, acestea pot fi transmise direct catre cutter-plotter, prin conectare la portul USB. Acest flux de lucru simplificat permite utilizatorilor sa opereze dispozitivul, fara a mai fi nevoie de o conexiune la calculator. (* Formatul memoriei USB suporta numai FAT32. Retineti ca NTFS si exFAT nu sunt suportate)

 

 

 

 Abilitatea de taiere prin perforare permite taierea materialului complet, fara a il lipi pe ceva

 

Doar cativa producatori ofera aceasta tehnologie, la alta clasa si la alt nivel de pret .

 

Terminologia internationala folosita:

* Cut Out - taiere totala a media, cu tot cu suportul acesteia (daca are). Acest tip de taiere are nevoie de o foaie suport.

** Half Cut - taiere partiala sau taierea doar a stratului superior al media (fara suportul acesteia - ex. autocolant)

*** Half Cut and Perforation Cut - taiere partiala (autocolantul) dar si taiere prin perforare a hartiei suport (oferiti clientului fiecare eticheta autocolanta individual, fiecare cu suportul ei intact, desprinderea este foarte simpla)

 

 

 

Masa pentru foaia suport

 

Este un dispozitiv optional care poate fi atasat in fata sau in spatele cutter-plotterului Graphtec CE7000 pentru a sigura suport rigid si plan pentru foaia suport pe care se lipesc hartiile ce urmeaza a fi taiate. (Sunt dispoibile pentru Graphtec CE7000-40 si CE7000-60).

 

 

 

* In cazul in care folositi foaie suport (carrier sheet) CR09300-A3 va rugam sa o folositi impreuna cu masa OPH-A45. Aceasta se potriveste la toate modelele seriei CE7000.

 

 

Panou de control intuitiv si prietenos

 

Display LCD generos de 3,7 inch (94 mm) si panou de control usor de utilizat ce suporta 10 limbi de circulatie internationala.

 

 

 

Taiere de inalta precizie, cu un sistem ARMS imbunatatit (ARMS generatia 8.0)

 

 

Datorita ARMS, cutter-plotterul Graphtec CE7000 ofera rezultate incredibil de precise pentru solutiile Print&Cut prin utilizarea de senzori care citesc marcajele de inregistrare dar si prin alinierea automata a axelor.

 

Impune o eficienta incredibil de imbunatatita a productivitatii taierii materialelor, precum autocolante si etichete.

 

Fara egal in clasa sa. De cateva ori mai rapida si mai precisa fata de competitia japoneza (prin comparatie cutter-plotterele chinezesti avansate si scumpe folosesc un sistem simplificat al Marcajelor de Inregistrare ARMS din generatia 1).

 

 

Functia DATA Link (Barcode Data Management / Continuous Cutting)

 

 

 

Prin citirea codului de bare original Graphtec, cutter-plotterele seriei CE7000 detecteaza automat fisierele compatibile de pe PC sau din memoria flash USB.

 

 

Aceasta functie este disponibila indiferent de tipul de imprimanta folosita sau de tipul de software RIP utilizat.

 

(* Formatul memoriei USB suporta numai FAT32. Retineti ca NTFS si exFAT nu sunt suportate)

 

 

 

 

 

Functie Continuous Cutting (Taiere Continua - functie Data Link)

  

Prin detectarea marcajului de inceput Start Mark al noului cod de bare Graphtec, gestionarea datelor codurilor de bare permite taierea in ordine, a mai multor tipuri de date diferite. Procesul de Print&Cut secvential (fisiere care alterneaza, diferite), pentru materialele imprimate in rola este acum disponibil.

 

Functioneaza in ambele directii - catre fata sau catre spate!

 

 

 

Accepta Marcaje de Inregistrare pe materiale colorate sau speciale

 

O larga varietate de materiale inclusiv hartie holografica si foi reflectorizante sunt acum compatibile datorita imbunatatirilor aduse algoritmului ARMS.

Fara competitie si fara egal in industrie in clasa sa.

 

O larga varietate de materiale inclusiv hartie holografica si foi reflectorizante sunt acum compatibile datorita imbunatatirilor aduse algoritmului ARMS.

Fara competitie si fara egal in industrie in clasa sa.

 

 

* Senzorul poate sa nu citesca anumite de combinatii de marcaje colorate pe anumite materiale speciale. In imaginea de mai sus apare FC9000.

 

Suporta Crop Marks de la Adobe Illustrator

 

Utilizand software-ul de plugin Cutting Master 4, sunt disponibile Crop Marks de la Adobe Illustrator.

 

 

 

 Zona marita de taiere

 

Zona marita de taiere pentru a include obiecte aflate in afara ariei din interiorul marcajelor de inregistrare. Productia este eficientizata prin reducerea pierderilor.

 

 

 

SOFTWARE IMBUNATATIT

 

Graphtec Pro Studio (Windows)

 

 

Software ușor de utilizat, folosit pentru a crea modele originale. Are multe functii îmbunatatite, cum ar fi formele automate, umbrirea și funcțiile de editare. De asemenea, poate configura conditiile de taiere si alte setari ale cutter-plotter-ului. Sunt acceptate formate de fisiere EPS, Ai, CMX și PDF. Fisierele create cu alte programe de design populare pot fi importate in software. Pentru clientii care au nevoie de functii îmbunatatite, este disponibil optional si Graphtec Pro Studio Plus.

 

 

Graphtec Studio (Mac)

 

 

Acesta este un software usor de utilizat pentru Mac OS, folosit pentru a crea modele originale. Imaginile pot fi create cu usurinta folosind pictogramele programului care sunt aranjate in jurul zonei de desen.

 

 

 

Adobe Illustrator / CorelDraw plug-in software

 

Cutting Master 4 (Windows / Mac)

 

Cutting Master 4 este un software de tip plug-in Graphtec pentru Adobe Illustrator si CorelDRAW Graphic Suite. Puteti trimite datele de taiere catre cutter-plotter. Include o varietate de functii, cum ar fi: previzualizare, crearea marcajului de inregistrare, conditiile instrumentului, setarile lucrarilor de taiere si multe altele. Cutting Master 4 este usor de utilizat si va permite să obtineti cele mai bune performante ale plotterului. Marcajele de tip Adobe Illustrator sunt in sfarsit disponibile.

 

 

Specificatii tehnice si promotiile curente se regasesc in pagina 2, urmand link-ul de mai jos.

 

 

 

 

 

 

detalii: Graphtec CE7000 - noua serie de cutter-plottere cu taiere tangentiala si taiere pe contur - caracteristici si pret fara egal

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website